maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kajahtaneen Innovaatiokeskus proudly presents: Hienot kengät edullisesti + 5 muuta tapaa helpottaa elämää


Eilen illalla kun päänsäryt ja hallusinaatiot olivat kovimmillaan, keksittiin Hello Kittyjen ja Olioisten kanssa köyhän miehen turvatyyny ja muita hienoja juttuja. Niitä istui olkapäillä ja osa roikkui verhoissa, mistä ne sitten huutelivat kannustushuutoja ja omia vinkkejään. Köyhän miehen turvatyyny tulee todella edulliseksi ja suojaa takuuvarmasti päätä, eikä siihen tarvita kun alle metrin mittainen kakkoskakkosen (50X50mm) pätkä tahi muu kunnon kalikka, muovikassi, pätkä teippiä ja pieni pala sinitarraa. Ajoon lähdettäessä mitoitetaan kalikka niin, että se kuskinpukilla istuttaessa ylettää pallean päältä ratin keskiöön, johon kalikan toinen pää istutetaan sinitarralla. Tämä joustava sininen tatina toimii myös elastisena laakerina joka sallii ratin pyörittämisen. Muovikassi teipataan tiukasti suun ympärille oksennuspussin tapaan. No niin, kolarin sattuessa kroppa lunnollisesti lennähtää eteenpäin jolloin kakkoskakkosen pätkä painaa ilmat pihalle ja suusta purkautuva ilma täyttää muovikassin ja suojaa päätä mahdollisilta laakeilta. Kun metallin kirskunta ja sauhu on hävennyt, voikin siellä Siwan kassin uumenissa miettiä sen kännykän käyttöä ajaessa.
 Kajahtaneen innovaatiokeskus 1 – elämän surkeus 0.

Savukaasuimurin käyttö wc:ssä. Kuten kaikki tiedämme, on savukaasuimuri pelkkä letku jonka keskellä on umpinaisessa kotelossa oleva ja yhteen suuntaan pyörivä, siivekkeillä varustettu roottori. Näinpä se imee letkun toisesta päästä ja puhaltaa toisesta. No hittolainen, numero kakkosta tomitettaessa eli Papasmurffia väännettäessä napsautetaan imuri päälle ja letkun toinen pää tökätään hanuriin (toinen pää on luonnollisesti ohjattu pönttöön) ja niinpä tuo jööti matkaa melkoista haipakkaa kohti kunnallista jälleenkäsittelylaitosta. Toimii erityisen hyvin sen perkeleen tyhmän kaalikeitto-dieetin aikana ja myös toisen tyyppisen diarrean riivatessa kehoa. Ei tarvitse pyyhkiä ja Hot Wingsien jälkeiset helvetin tulet ryppynarun seutuvilla ovat historiaa. Naisväelle mainittakoon käsien vapaiksi jääminen, näin voi meikata samalla ettei ukkojen tarvitse näillä saatanan pakkaskeleillä venata autossa turhan pitkään sitä lähdön hetkeä. Yleisesti: kun pitää suuta auki toimituksen ajan, on läpivirtaus niin voimakas että hengityksen raikastuminen on selkeä tosiasia.
Kajahtaneen innovaatiokeskus 2 – elämän surkeus 0

Kynäruiskujen käyttö meikatessa.Tämä innovaatio on suunnattu erityisesti naisille ja helpottaa montaa asiaa, mukaan lukien em. kappaleen parisuhteen mahdollisia kärhämiä pakkaskeleillä. Asennetaan liiketunnistimilla olevat kynäruiskut kylppärin tahi meikkipöydän peilin molemmin puolin osavalle korkeudelle ja aamun askareita helpottava innovaatio on valmis. Naaraan viedessä sen suloisen nuppinsa lähelle peiliä, aktivoituvat kynäruiskut ja suhauttavat luomivärit vähän helvetin sukkelaan. Nopeuttaa töihin, ostoksille, hautajaisiin, häihin, bileisiin, bingoon ja painiseuran treeneihin lähtöä heti vartilla koska sillähän ei ole loppupelissä väliä kuinka tarkasti se väri on rajattu, tehän pidätte kuitenkin silmäluomia auki eri tilaisuuksissa. Konserteissa ja kokouksissa nukahtamista ei lasketa.
Kajahtaneen innovaatiokeskus 3 – elämän surkeus 0

Tee omat kengät helposti ja todella edullisesti; älä vaihda sukkia tämän projektin aikana kertaakaan vaan kisko uutta päälle koko ajan. Aloita halvemmista ja harvempaan neulotuista ja niiden hiotessa lisää kerros kerrokselta tiheämpi neuleisia aina hikoamisen mukaan. Viimeinen lisäys voi olla vaikkapa sellaiset haljasnahkaiset tossut, jolloin sinulla on sexyt nilkkurit tai sitten laitat puhdas tila-pussukat ja vot, vettä pitävät plastiikki-popot ovat valmiit. Kun kovaksi hionneita kerroksia on tarpeeksi, voit viedä uudet kenkäsi suutarille joka naputtelee niihin pohjalliset ja jopa korot niin halutessasi.Sukkakerrokset ovat projektin lopussa niin läpihionneet ja kovat, että kestävät pohjallisia sekä hajunsyöjiä ja muutoin voit projektin aikana käyttää wunderbaumeja jos ei luonne riitä kestämään sitä silmäripset polttavaa käryä. Taatusti jalkaan sopivat kengät ja rakkolaastarit voi heittää huit vittuun.
Kajahtaneen innovaatiokeskus 4 – elämän surkeus 0

Ette usko vai? Yhdeksän paria sukkia,seitsemän  kuukautta ja  päällimäisenä viimeiset kaksi kuukautta jalassa olleet varrelliset mokkasiinit. (Aivan saatanallinen käry tekovaiheessa)

Jos puolisosi on se aktiivisempi osapuoli makkarissa niin ei hätää, Kajahtaneen innovaatiokeskuksella on tähän ratkaisu. Normi tilannehan on se, että tulet väsyneenä kotiin ja horroksessa vietetyn illan jälkeen on aika siirtyä makkariin nukkumaan. Tällöin aktiivisempi puolisosi hyökkää kimppuusi ja vaatii osallistumista tuohon niin miellyttävään puuhaan mutta et millään jaksaisi. Pois huoli ja murhe, olet Kajahtaneen Innovaatiokeskuksen ohjeiden mukaan katkaissut siitä anopilta saadusta lampusta johdon, ottanut siitä puolitoista metrisen pätkän josta olet kuorinut toisen pään ja pistokepään olet tökännyt luonnollisesti pistorasiaan. Kaikki on valmista iltaa varten ja nyt suuren väsymyksen hetkellä sinun tarvitsee vain tarttua kuorittuun päähän, niin siippasi saa sellaiset kyydit ettei paremmasta väliä, sinun karjahdellessa ja savutessa niin saatanasti. Tasaavien – esim. pamien – samanaikaista käyttöä suositellaan sillä pulssi saattaa huidella tuolla kahdensadan paremmalla puolella.
Kajahteneen innovaatiokeskus 5 – elämän surkeus 0

Vituttaako leipomisessa se kaulitseminen? Tuntuuko että taikina tarttuu siihen kirottuun pulikkaan? Ei enää kun ostat lehtipuhaltimen ja vakuutusyhtiön varastolta paskaksi ajetun 1100 -kuutioisen Kawasakin, josta on jäänyt kone ehjäksi. Vaihdat moottorin sen lehtipuhaltimen alkuperäisen kaksiheppaisen tilalle ja teet puhaltimen putken yläosaan noin 50mm halkaisijalla olevan reiän. Sitten kun taikina on valmista, jysäytät (sähköstartti suotavaa) koneen käymään ja tiputtelet taikinaklönttejä putken reiästä. Lähtee kuulkaa sellaista vauhtia rööristä, että pienestäkin knöölistä taikinaa saa puolen neliön pizzapohjan helposti sen osuessa seinään (miel.kiviseinä, toim. huom.) Kesällähän on suuria juhlia aina rippijuhlista häihin ja näihin valmistuvat kaikki monen neliön taikinapohjat (kääretortut,pizzat) helposti kun tunget vähän enemmän taikinaa putkeen ja otat muutaman askeleen kauemmaksi seinästä. Ylöspäin (ulkona, kiitos) ammuttaessa on ilmanvastuksen ja gravitaation avulla helppo saada täydellisen pyöreitä pullia, känttyaihioiden käväistessä normi reittikoneiden lentokorkeudessa. Ruohikko joustaa niin paljon, ettei sirvakka littaannu pudotessaan maahan. Tällä menetelmällä saa koko perheen innostumaan leipomisesta, varsinkin kun levittelee uunipeltejä takapihalle ja pistää kisan pystyyn siitä, kenen sirvakka takaisin pudotessaan osuu pellille.
Kajahtaneen innovaatiokeskus 6 – elämän surkeus 0.

Näin sitä vietiin tätä surkeaa elämää taas 6 – 0 ja pois on kaikki se huoli tälläisten asioiden kanssa painivilta ihmisiltä. Mulla taasen ei ole hajuakaan siitä missä olen, uskoisin kuitenkin että kotona sillä lattialla makaa samanvärinen koira kun meillä. Tässä vaiheessa silmät harittavat vielä niin pahasti etten näe yksityiskohtia mutta luotetaan ensivaikutelmaan ja toivotaan parasta. Johonkin pitäisi tänään lähteä mutta en tiedä minne ja ehkäpä onkin parasta painella kylmästi ulos, lähteä taapertamaan niin eiköhän joku tule jollain kohtaa nyppimään takin helmasta.


Hyvää alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


34 kommenttia:

 1. Jaha, yhteen pulmaan tulikin jo ratkaisu tuossa. Ehdin kuitenkin laittaa meilin tulemaan ennen lukemista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Koittaa arvailla mistä helvetistä oikein on kyse* :O

   Poista
 2. Heittikö se taas mun kommentin roskalaatikkoon??? Ei perskeles! Tyhmä masiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä bloggeria riivaa, joka puolella häipyy kommentteja - myös muiden blogeissa.. ärrh!

   Poista
 3. Njääääääääh - elämän surkeus voittaa kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se voita vaikka niskan päällä suurimman osan aikaa onkin.

   Poista
 4. En jaksa edes yrittää, tää on nyt niin surkeeta koko elämä, maanantai on aina pahin ja kehtaa vaan aurinko möllöttää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs nyt lannistuta, kyllä se viikko tästä saadaan lusittua ja sitten ollaan taas (samassa tilanteessa ;D ) lähempänä kevättä.

   Poista
 5. Onko tuo tuttipullo vai tissi tuo kursori?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on tissi, tarkemmin sanottuna kaukaasialainen,51 vuotta ja oikealta puolelta.

   Poista
  2. Nyt loppui se tissillä huitominen, hyvä! Kynä on parempi;)

   Poista
  3. Juu, niin minunkin mielestä.

   Poista
 6. Onneks edes se daisari häipyi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daisari lähti mutta kynäkäsi jää, ei jaksa enää veivata.

   Poista
 7. Mikä tissi??? Multa on nyt mennyt jotain ohi, kun kännykällä lukiessa ei näy kursoria. Mutta jotenkin tällaiselle vanhalle feministille kynä kuulostaa paremmalta. Ettäs tiät!

  Pari vinkkiä voisin muuten välittää puoliskolle... Kiitos jo etukäteen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa heilui daisari hetken aikaa tuon kynää pitelevän käden paikalla. Herätti niin suurta pahennusta että se oli pakko ottaa pois mutta tokihan minä nyt sua ymmärrän ja tiedän meiningin...

   No välitäskin! ;D

   Poista
 8. Maanantai loman jälkeen tuli kohdattua pystyssä päin, mutta kotona romahdin tunnin tirsoille ilman mitään kapinointia. Niin että ottaa se äkkinäiselle tuo työnteko. Tai sitten jäi päälle päiväunimoodi. Se kun on elämän luksusta, johon harvoin on varaa.

  Ah. Illan askareet odottavat. Ensimmäisenä takkaan räiskyvät tulet. Sitten paperitöitä.

  Ja sisaria komppaan. Ei tissillä tökkiminen heterolle ole mikään elämys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai sitä pidä heti riehua vaan hiljaa kiirehtimällä niin kuin intimaanit tekevät. Ehditkö muuten nauttia lomastasi yhtään vai olitko menossa koko ajan?
   Rentoudu, ei täällä enää näy rintoja muuten kuin postauksissa joskus eli aikas harvoin, peppuja sen sijaan sattaa näkyä taajempaankin ;)

   Poista
 9. Niin.

  Tuo kengänteko-ohje pitäisi patentoida nimellä: Jalkahuovutustekniikka.

  Pohjoisen supikkaathan ovat samaa sukua, joskin poronnahka laitetaan pohjaan karvoineen päivineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tiesinhän minä että sieltä se viisaus tulee :D, jumaliste mutta on hyvä nimi tekniikalle!
   Olen kuullut supikkaista mutten koskaan ole perehtynyt,ovatko sukua ns. heinäkengille vai peräti sama asia?

   Poista
 10. Nyt Pepsu ei kun kisaamaan vuoden käsityö- ja leivontablogin tittelistä! Ja patenttihakemukset vireille... mutta ole varovainen sen turvatyynyinnovaatiosi kanssa. Äiti aina sanoi, että päätä ei saa laittaa pussiin. Vai oliko se pensaaseen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida vielä näillä innovaatioilla päästä palkintosijoille mutta josko seuraavan kohtauksen sattuessa tulisi mieleen jotain parempaa. Äitees oli oikeassa, ei pussiin saa päätä laittaa vaikka se Alkon halvinta päähän menevää onkin.

   Poista
 11. "Lattialla makaa samanvärinen koira kuin meillä" Tuo oli ihan huikean hauskasti ilmaistu. Varmistuksen asiaan olisi saanut käymällä varovasti kopeloimassa makuuhuoneessa peiton alta. Omansa tuntee aina. Huudosta viimeistään :)

  Onnistuin välttelemään paperitöitä alkamalla sulattaa pakastinta. Vielä on yöpakkasia, että homma sujuu. Eli pakastin ei ole vajunut pohjilleen talven aikana. No se on yksi kolmesta.

  Ja kyllä - mielestäni minä olen viettänyt lomaa. Kropan mielestä olen sitten tänään palannut töihin. Lomalla ollessa en osaa maata sohvalla, vaan luonne vaatii vähän puuhaamista. Muuten tulee tylsää. Ja SIITÄ ei hyvää seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle koirahommalle minäkin repesin. Ja toisaalta hajottaa ihan hemmetisti tuo kauhea aavekäsi joka tulee kursorin asemasta häälymään viatonta lukijaa. Poista se!

   Poista
  2. No oli taas noi päänsäryt ihan omaa luokkaansa eilen eikä oikein tiennyt että itkiskö vai nauraisko. Tunnistamiskeino on varsin hyvä mutta niin kuoleman kaipuinen en vielä tässä vaiheessa ole, joskin olen vältellyt (tai koittanut ainakin) vastuitani ja tekemätömiä töitäni. Kunnolla kun juilii niin ei vaan pysty, ei vaikka miten haluaisi ja sitten tuskastuu kun toistaitosena ei sitä jälkeä synny siihen tahtiin kuin pitäisi.

   Se on hyvä että oot nauttinut omalla tavallasi, pääasia on kai se rutiineista irti pääseminen.

   Poista
  3. Hirnakka rakkaani, mitenkäs se olisi pitänyt sanoa? Tiedäthän tunteen kun näkökenttä on sumea eikä kaikki detskuja näe ja muistiin ei ole luottaminen ;)
   Käsi jää,vannotin jo Polgallekin. Hieman vitutti kun ko.sivustolla olisi ollut luikerteleva (siis animoitu) siittiö mutta se ei pelaa kuin IE:llä. Blogiani luetaan kuitenkin eniten Tuliketulla, kakkosena tulee Chrome ja vasta kolmantena pienellä prosentilla IE joten en viitsinyt sitä laittaa kun itse (ja suurin osa lukijoista) olisin joutnut katselemaan jähmettynyttä siittiötä. Se ei ole hauska näky, no voi se joillekin olla mutta normi miehille se herättää kauhistusta. Se kun kertoo sitä karua kieltään iästä ja muusta...;D

   Poista
 12. Niin, ei olisi pitänyt kommentoida ennen kuin tarkistaa omaa tietoa.
  Kirjoitin supikkaat vaikka tarkoitin nutukkaita.
  Supikkaissa saattaa olla jopa korkolappuja, kansantansseissa niitä näkee.

  Nutukkaista löytyi hyviä artikkeleita.

  http://www.bohkka.fi/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, taas viisastuin ja pitääkintarkemmin tutustua linkin tarjontaan paremmin eli kiitosta vaan kovasti, tieto on aina tervetullutta. Maineesi on muuten kasvanut sillä pääsin jo retostelemaan tuolla toisaalla keksimällesi tekniikalle (muistin kyllä mainita teikäläisen ko. tekniikan nimeäjänä) :D

   Poista
 13. Sinusta ja Spede Pasasesta olisi tullut lyömätön keksijäduo! Hänkin putkautteliaivan pähkähulluja keksintöjä, joista monet olisi olleet hyvinkin toimivia. Jos oikein muistan, niin pari otettiin käyttöönkin, joku hyppyrimäkizydeemi ainakin...

  Mä muuten käytän talvisin yhtä Speden loistavaa innovaatiota. Pertti nimittäin keksi, että vaikka olisi kuinka liukasta, niin jalka ei lipeä jäisellä pinnalla kun astuu sille kokonaan. Eli ei siis ota askelta kanta edellä, vaan töpöttää tasa-askelilla. Se näyttää tyhmältä, vaivaismuoriefektiä ei pysty estämään, mutta jumankauta se toimii 100%:sesti. Kokeilkaa!

  Ja taas kerran kiitos, Pede, kun jaksat ankeutesi keskeltä pinnistää hauskoja tarinoita ihan vain meidän muiden iloksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin muuten, ne yhtenä yönä kadonneet kommentit mun blogista oli eilen ilmestyneet takaisin >:O

   Poista
  2. Pertillä liikkui aivotoiminta ihan eri sfääreissä kuin meikäläisen, sillä oli oikeasti hyviä keksintöjä ja patentoitujakin taisi olla päälle sata. Esittelemäsi askeltamismuoto varmasti toimii sillä onhan kitkapinta huomattavasti suurempi kuin esim. pelkällä korolla astuttaessa, eikä tuo niin outo olo mulla koska kuljen paskat housuissa suurimman osan aikaa niin tuo hiihtely tulee luonnostaan ;D

   Vai että kadonneet ilmiintyivät eli se on osoitus niistä paranormaaleista jutuista.....?

   Poista
  3. Joo askeltamismuoto toimii, mutta ei ole ihan niin helppoa kuin luulis, vaattii harjoittelua. Tavallisen askeleen kun ottaa, niin paino on takajalalla ja astuva jalka ojentuu polven kohdalta ja paino eli kroppa siirtyy perässä takimmaisen jalana mukana. Ryhti on vähän taaksepäin. Spede-askeleessa kropan painopiste on edessä (lievä kumara) ja koko kroppa menee jo ensimmäisen askeleen mukana eteen, painoton jalkaa tulee yksiksensä perässä. Itse asiassa eteneminen on tarkalleen samanlaista kuin että jos kävelisi sukset jalassa. Kuten sanoin, ei näytä kauheen styleltä ;)

   Poista
 14. Kaikki innovatiivisuushan lähtee tarpeista. Se että on hieman alentuneessa tilassa tehdäkseen kriittisiä arvioita tuotekehittelynsä tuloksiin nähden on tietenkin huonompi asia. Yksi tuhannesta prototyypistä päätynee kuitenkin edes suhteellisen kapealla markkinalle tuottaakseen lähinnä muuta kuin voittoa keksijälleen ja kehittäjälleen.

  Ja muuta en sitten sanokaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo li varsin viisaasti sanottu ja pitää kaikilta osin paikkansa! Mitenkä minusta Armi tuntuu ettet näytä siitä omasta itsestäsi kuin hieman jäävuoren huippua...?
   Ei muuten, mutta tiedäthän sairaalloisen uteliaisuuteni ja mua raastaa jos en tiedä (kaikkea) ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...