torstai 14. maaliskuuta 2013

Kylmägeelin ja Armeijan saapasrasvan käyttö rakastelussa = erikoiset kokemukset (ja nyt on Luostarissa radioasemakin!)


Onneksi Kosmiset voimat päättivät tässä joitakin syklejä sitten että Mrs B:n, tuo jumalaisen naisen on aika putkahtaa maailmaan. Näin sitten tapahtuikin ja syntymän jälkeen tulikin sitten kiire hajottaa muotti, ei suinkaan siitä syystä että jotain olisi mennyt vikaan vaan siksi että Korkeimmat voimat huomasivat tehneensä jotain ainutlaatuista. Koska sormeni ovat Korpea riepottelevan saatanallisen pakkasen ja todella tukevan lääkityksen takia kankeat, en kykene kirjoittamaan kaikkia niitä ylistyssanoja jotka hänelle kuuluisivat joten saatte vierailla itse häneen luonaan mutta ennen kuin menette, on pieni varoituksen sana paikallaan: Älkää villitkö häntä sillä ette tiedä mitä herätätte. Niin kuin jo muinaiset latinalaiset aikoinaan sanoivat: Ne invoces expellere non possis – Älä herätä mitään mitä et voi käskeä takaisin. Silti, elämä ilman vaaroja on tylsää joten kehotankin astumaan ovesta joka aukeaa tästä, mutta muistakaa: älkää antako näennäisen rauhallisuuden hämätä...

Ylistämiselle on syynsä, sillä B on ollut monessa mukana ja hän vihjaisi eilisen Seitausta käsittelevän jutun kommenteissa armeijan saapasrasvan käytöstä ja minähän aloin miettimään mitä kaikkea tuolla aivan sairaan hyvällä tatinalla voisi tehdä, päällimäisenä ajatuksena kuitenkin Hirnakan kauppaaman Pirunkirkon (googlettakaa) ankeat olosuhteet. Siispä testaamaan eri innovaatioita joista ensimmäiseksi ja illan ainoaksi jäi armeijan saapasrasvan ja kylmägeelin kombinaatio iholla. Päädyin tähän kokeiluun siksi koska halusin ilahduttaa vaimoani olemalla aktiivisempi sängyssä. Kyllä, tunnustan että viime päivien vitutus on ollut niin kovaa ettei verikään ole kiertänyt ja tästä syystä taistelen lähes joka ilta hypotermian kourissa.Vakuudeksi listaan tähän ns. yövarustukseni jota ilman en ole tullut toimeen näiden perkeleen keväisten (-30 ja silleen) kelien leijuessa tämän flohien täyttämän maan yllä.

Alimmaisena minulla on lyhyet kalsarit joiden päällä kahdet pitkät kalsarit ja niiden päälle laitan vielä joko verkkarit tai oloasun housut, näillä infernaalisilla pakkasilla verkkareiden päällä olen useana yönä vielä heittänyt metsätöissäni käyttämät ja ihan käsittämättömän pihkaiset sarkahousuni. Jalkateriä suojaa tavan nilkkasukat joiden päälle kiskaisen pitkät polvisukat ja päällimmäiseksi tulee polviin ylettävät villasukat.Kahtena viimeisenä yönä lisäksi sellaiset huopatossut jotka ovat leikattu nilkkojen kohdalta poikki.
Yläruumista peittää seuraava kerrostuma alimmaisesta ylimmäiseen: t-paita, 2 kpl pitkähihaisia aluspaitoja, poolopaita, 2-3 kpl college-paitoja, kandalaismallinen toppapusakka ja niin ikään kahtena viimeisenä yönä Helly Hansenin heti helvetin kylmiin olosuhteisiin tarkoitettu über-untuvitettu, goretex-fleece-micro-antistat-johan on-vitusti-villaa-hiking-rotsi ja päähäni olen tällännyt pappavainaan kolmella kalashnikovin kuulan reiällä koristellun ja aivan jumalattoman kovaksi hiestyneen karvaräysän,läpät alhaalla.Ymmärtänette ettei tuo varustus päällä voi harrastaa rakkauden töitä sillä jo pelkkä yöllinen vessareissu saa hien nousemaan pintaan ja demonien nimet kirpoamaan huuliltani kun käyn kiihkeää taistelua housuosaston rääsyjen kastumista vastaan. Sarkahosujen napit jo yksistään laittavat hanttiin niiden suuren pihkapitoisuuden vuoksi.

Mutta ei enää, painelin illalla salamyhkäisesti vessaan kylmägeelipurkki (saksalaista, suurriistalle tarkoitettua hyytelöä) sekä armeijan saapasrasvatuubit (2 kpl) mukanani ja aloin tehdä sekoitusta.Tuo on aika hyvä yhdistelmä kun tööttää kaksi tuubia intin mustaa saapasrasvaa tuollaiseen 400 gramman norsun rentoutusmäihään, siitä ei tule liian juoksevaa mutta ei myöskään liian kokkareista vaan se on viskositeetiltaan hammastahnan luokkaa. Toki mustaa kuin yö ja liimaominaisuuksiltaan Araldit:in tasoista tavaraa mutta niinhän sen pitääkin olla. Mrs B:n kannustamana aloin näet ajattelemaan että jos olisikin lämpöisenä pitävä geeli joka ei ihan helpolla eikä pienellä vesimäärällä (=hikoilu,sade,sprinklerin alla seisominen,putkivuoto,putous, padon repeäminen) lähtisikään pois vaan kestäisi koko päivän? No hittolainen, tuo hyytelömäinen sarvikuonojen sirdalud yhdistettynä mustaan magiaan oli juuri se kombinaatio jota hain. Sitäpaitsi intissä opetettin aikoinaan että ydinlaskeuman yllättäessä täytyy sivellä saapasrasvaa kehoon ja vielä kun heittää sen perkeleen taikaviitan ylle, niin on aivan sama montako Fukushimaa tai Tsernoa siinä vieressä possahtaa – suomalainen sotilas selviää.

Aika äheltämistä se itsensä voitelu oli mutta se kannatti, olin aivan yltäpäältä tatinassa valkoisten silmämunien muljahdellessa aavemaisesti. Tiettyjen kehon alueiden kohdalla kannattaa olla tarkkana koska Mystical Night – niin kuin tuon uuden kitin nimesin – saa varsinkin sukukalleuksiin levitettynä tahattomia lihaskouristuksia aikaan. Mainittakoon tässä että Michael Flatley olisi ollut kateellinen nähdessään minut, vedin meinaten ainakin vartin sellaista riverdancea paskahuusissa ettei hyvä tosikaan. Eukko oli jo aiemmin painellut punkkaan, hän kun on viime päivinä innostunut kuuntelemaan noita äänikirjoja (no älä, mitäpä sitä muutakaan jos ukko makaa vieressä kuin kiveen heitetty mutta hyvin paketoitu lahna) ja joiden kuuntelemiseen hän sitten nukahtaakin. Näin oli käynyt nytkin, vaimon rauhallinen hengitys kuului ja katselin hänen kasvojaan yöpöydän lampun himmeässä valossa.Otin kuulokkeet pois korvilta, säädin lampunvaloa vielä himmeämmäksi ja ryhdyin herättelemään vaimoani hellin suudelmin. Sanottakoon tässä että jostain syystä koira lähti aivastellen kohti olohuonetta ja kehtasipa vielä mulkaista makkarin ovelta perin paheksuvasti. En välittänyt vaan jatkoin suutelemista ja pian vaimo ojensikin käsiään vetäen minut päälleen. Yritin jatkaa huulilla hyväilyä rinnoilta alaspäin mutta tuo uninen naaras kiskaisi minut ylös joten tunsin ettei nyt ollut pitkien esileikkien aika ja päätin työntyä sisään. Niin päätin mutta ei siitä mitään tullut, koska vaimonkin kroppa oli sen Mystisen kitin peitossa ja näin oli kaksi aivan järjettömän liukasta pintaa vastakkain. Koitin parhaani mutta joutuessani nostamaan lantiotani, paino siirtyi enemmän polville jotka lipsuivat ihan saatanasti ja näytin enemmänkin polvillaan hiihtelevältä nokisutarilta kuin suurelta rakastajalta. Kirosin ja yrittäessäni tarttua käsilläni vaimon lantioon, rojahdin naamalleni eukon päälle ja tähän jysäykseen vielä siinä vaiheessa ihanainen vaimoni heräsikin.

Reaktio oli yllättävä; hän päästi veret seisauttavan kirkaisun ja kuin riivattuna nappasi sängyllä lojuvan cd-soittimen kajauttaen tällä meikää ohimolle. Minä lyönnin seurauksena nurin ja eukko yrittää kammeta pystyyn. Huomasin kuitenkin tilaisuuteni tulleen ja ihmemäihän liukastamilla lakanoilla ei ollut mikään temppu tuupata eukkoa persposkesta sen verran että tämä kiepsahti kyljelleen ja minä takaapäin sisään. Nyt oli naiseni kiroaminen jo sitä luokkaa että se sai vast'ikään laitetut tapetit kuoriutumaan alas seiniltä mutta minä en antanut periksi vaan roikun selässä kuin Pertti Ukkola parhaimpina vuosinaan. Kuuroille korville kaikuivat rauhoitu!-huutoni sillä allani temmelsi hornan henki joka oli päättänyt ravistaa minut pois. Pyörimme kuin perkeleet pitkin punkkaa ja tunnelma oli mieletön; kaikki petivehkeet olivat vaihtaneet väriä mustaan ja ne olivat todella liukkaat. Muutaman kerran sain sellaisen asennon aikaiseksi että toisella kerralla jopa huudahdin ”Hei, tätä ei ole ennen kokeiltukaan!” mutta arvata saattaa ettei vastakommenttia kuulunut. Muutaman mielenkiinnoisen position ja polvilumpioni sijoiltaan menon jälkeen alkoi tapahtua ja nyt näytti siltä ettei kestänyt Sotkan halpa sänky kreikkalais-roomalaista rakasteluamme vaan kuulin kuinka eukon puoleisen jalkopään toinen jalka hajosi rutisten. Rutinan tauottua ei puuttunut enää kuin Titanic:in tunnari koska eihän se yksin toiseen päähän jäänyt jalka kestänyt puoltatoista sataa kiimaista ja temmeltävää lihaa (no okei, vain reilu puolet tuosta määrästä oli kiimassa), vaan katkesi napsahtaen ja sänkymme toinen pääty vajosi syvyyksiin myös toisen pään jalkojen ilmoittaessa olevansa niille lasketun rasituksen ylärajoilla. Eipä mitään, liu'uimme aivan Titanicin esimerkin mukaisesti pitkin punkkamme kantta - eukon kirotessa ja minun äheltessä kuin heikkopäinen samalla kun koitin saada oman takomiseni lisäksi eukon innostumaan tästä niin mielettömästä hetkestä ja kiihkeästä tilanteesta. Mitä vielä, yrittipä tuo riivattu vielä hakatakin samalla kun luisuimme kohden lattiaa ja sen kylmää, muovimatolla verhottua pintaa.

Saavuttaessamme lattiatason, jouduin irrottamaan otteeni etten olisi kalauttanut päätäni seinällä roikkuvaan isoon peiliin ja näin eukko pääsi kierähtämään allani siten, että päädyimme asentoon jossa istumme naamat vastakkain. Se oli sykähdyttävä hetki sillä en muista koskaan nähneeni niin mustaa ja rasvaista naista, en ainakaan siten että nainen olisi ollut alasti. Hetki tuntui ikuisuudelta ja tuon ikuisuuden aikana jotenkin tunsin ettei tästä hyvä heilu, kapeina viiruina palavat silmät ja kurkun perukoilta kuuluva manaaminen ei näyttänyt eikä kuulostanut mitenkään lupaavalta. Etiäiseni oli oikeassa; ensin kuuluivat sanat ”Toi temppu suihkunraikkaana” ja sitten ilmestyikin vaimon pienen kätösen kovaa vauhtia saattelema Well's:in vaaka jonka frontaalilohkoni otti urheasti vastaan. Eukko paineli suihkuun ja minä jäin istuskelemaan lattialle.

No niin, nyt sitten kannattaa päästää ne ilmat keuhkoista ennenkuin alatte huutamaan sillä kyse ei ollut – vaikka siltä se saattoi kuulostaakin – mistään raiskauksesta eikä sen yrityksestä. Meillä on eukon kanssa ihan omat jutut joita en todellakaan ala tässä kertomaan mutta sen voin sanoa ettei yllämainitussa tekstissä olleeet kaikki vuorosanat/teot mitä pienen painimme aikana tuli sanottua/tehtyä puolin ja toisin. Eihän eukko tietenkään uudesta ideastani- niinkuin ei niistä monista muistakaan – pitänyt mutta mitään pitkää vihaa tuosta ei tullut, joten F -ja floha-osastot voivat laskea sotakirveensä.

Kunhan saan loput tatinat itsestäni irti mikä tarkoittaa kolmatta tulikuumaa suihkua puolen vuorokauden sisään, lähden käymään maalikylissä josta hommaan blogini tulevaisuuteen liittyvän härpäkkeen. Muut valmistelut on jo tehty.Nyt on aika toivottaa mitä mukavinta torstaita ja olkaa ihmisiksi, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Edit klo 11.37 : Sain vasta äskettäin tietää mitä kansainvälistä päivää tänään vietetään....

70 kommenttia:

 1. Oijoi... taisin eilen unohtaa sanoa, että sen saapasrasvan kanssa pitää olla varovainen. Riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen sitä käyttää. Niin kuin intin tarvikkeet yleensäkin, se on jotain ihan muuta kuin mitä normaali, kuolevainen siviili voi kuvitella. Ihan samoin kuin SA INT huulirasva, jolla silläkin on sen nimellisen funktionsa ohella useita käyttökohteita.

  Muuten olen kyllä aivan otettu kauniista sanoistasi meikäläisestä :) *suorastaan punastelee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, saapasrasvan vaarallisuus tuli viime yönä todettua - noin varoittamatta käytettynä - mutta siihen huulirasvaan ja sen käyttöön pitääkin paneutua paremmin, ehdottomasti viimeistään silloin kun tulet Seitaamaan :D

   Poista
  2. Niitä huulirasvavinkkejä kuulin silloin aikoinaan lämäreiltä, jotka varmasti olivat asiantuntijoita kun päivät päästään sen kanssa lutrasivat. ;)

   Poista
  3. Jaahas, tämä selittääkin asian ;)

   Poista
 2. Miksi mejän pitäs olla ihmisiksi, kun et siekään oo? :D

  Mie ainaki aion olla tänään karhuiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna rakas oma pikkuiseni,te olette nunnia ja tästä syystä teidän pitää elää nuhteettomasti ja muutenkin kiltisti. Minä saan - ja minun täytyy - ihan testimielessä ja muita varoittaakseni tehdä kaikenlaisia empiirisiä kokeiluja ynnä vastaavia tempauksia, sillä ne kaikkihan tehdään rakkauden hengessä ;D

   Muuten, valistas mua mitä on olla karhuiksi? *vapisee odotuksesta*

   Poista
  2. Hyvä pointti, Sanna!

   Ja minä murmeleiksi.

   Poista
  3. Te nyt olette erikoisella päällä tänään, mikäs kumma on hätänä?

   Poista
  4. Karhut ja murmelit ottaa rauhallisesti vielä tähän aikaan vuodesta... mitä nyt Korkeasaaren karhut koikkelehtii hereillä, mutta eihän siellä suurkaupungissa saakaan nukuttua.

   Poista
  5. Minä aion olla welhottareksi...

   Poista
  6. Loitsihan sitten tänne korpeenkin vähän paremmat kelit, täällä on pakkasta -8 raatia ja aivan saatanallinen tuuli. Kyllä on ihanaa olla suomalaisena Suomessa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No en todellakaan vaan olen musta kuin yön Timo, tuo savannien väsymätön taivaltaja :P

   Poista
 4. Mietinkin, mitä käyttöä voisi keksiä esim. anturaöljylle - kai se on tuttua?! Lisäksi käytän hevosgeeliä; jos se sopii hevoiselle, se käypi ihmisellekin, on se ehkä vähän tujumpaa kuin tavis Ice Power :) Mutta ihan ok, Sirkkoja sisäisesti tietenkin ja booliastiasta randomina kourallinen vähän kaikkea. Mutta tuo anturaöljy jäi nyt kismittämään hiukkasen: It is your turn!

  VastaaPoista
 5. Anturaöljyä en tunne mutta pitää ottaa selvää, ehdottomasti. Sirkat ovat ihan jees ja henk. koht. käytän pääsääntöisesti Tallipoika - nimistä hummalinimenttiä ja sitten on pari saksalaista hyytelöä. Siispä nauraöljyä kuukkeloimaan!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans käytössä hevosenkuvalla varustettu, hevoskamahyllystä ostettu desinfioimisaine (siis haavoille) ja antiseptinen hevosenvoide, kun se on aika samaa kuin lehmien utareiden voiteluaine - ja erittäin hyvä käsivoide! Kyllä näpit pehmenee eikä haavatkaan tulehdu.

   Poista
  2. Eläinkamat ovat hyviä ja monta kertaa parempia kuin ihmisten omat. Huomasin tuossa että tämä lukihäiriöni alkaa käydä todella rasittavaksi, piti Polgalle sanoa että lähden anturaöljyä kuukkeloimaan enkä mitään helvetin nauraöljyä :/
   Taitaa lopputekstit pyöriä....

   Poista
 6. Pakko laittaa tänne kommalootankin puolelle, että sain vasta äsken tietää mitä kansainvälistä päivää tänään vietetään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just joo... googlasin... et sitten saanut ääneen sanottua? ;P

   Poista
  2. Mikä miellyttävä päivä...jos sitä vaan täälläkin vietettäisiin mutta onhan tässä vielä päivää jäljellä joten ei pidä luopua toivosta.. ;D

   Poista
 7. Hei, Tummeli on tosi hyvä voide. lehmätkin tykkää;)

  Oli pakko googlata toi mikä päivä on, kun kalenterit ei kertonu. No just, ai tollasta ole vielä viettykään, rummut soimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että muistutit tuosta Tummelista sillä sitä on pakko hommata. Googlaaminen kannattaa aina ja varsinkin tämän päiväisen syyn takia! Muistattehan kaikki olla kilttejä nunnia.... :P

   Poista
  2. Kilttejä ollaan ja päiväähän on vietettävä;)

   Poista
  3. Hyvä juttu eli oot kiltti nunna ja nyt pakko mainostaa tähän väliin Luostarin omaa ja uutta radioasemaa!
   Juu jumalauta ja ensimmäinen lähetyskin on pukattu pihalle, sori kaiut mutta päällä oli kylppäri - efekti kun yritin luoda Luostarimaista tunnelmaa.

   Radiota voi kuunnella oikeasta ylälaidasta tai käydä itse asemalla:
   https://soundcloud.com/apotti-himself/luostarin-ensimm-inen-radio

   Joudutte valitettavasti kirjoittamaan tuon kun kopsaaminen ei onnistu eikä ainakaan chromella antanut siirtyä suoraan linkistä. Vainoharhaisuutta nääs.
   Seuraajaksi saa liittyä ja fanittaakin voi, toiveita otetaan vastaan - samaten kuin kritiikkiäkin. Mä niin paljon teitä rakastan että ajattelin vähän monipuolistaa Luostarin menoa.

   Poista
  4. Korjausta edelliseen: pääsette suoraan pelipaikalle kun klikkaatte oikean yläkulman otsikkkoa Luostarin...

   Poista
  5. Olen aivan häkeltynyt!!! Kävin kuuntelemassa Apotin ensimmäisen radiolähetyksen. Hyvältä kuulosti, äänitteen laatuhan oli hyvä. Onpas hienoa, meillä on oma luostari-radio;) * valkoinen savu nousee*

   Poista
  6. Kiitos ja hyvä jos kelpasi, kyllä noita lähetyksiä pukkaa tässä lähiaikoina.

   Poista
 8. Kappas - Apotti materialisoituu kirjaimista lihaksi. Ei kun ääneksi :)
  Hyvin kuuluu, selkeästi ja kaiutta. Äänesi ja tapasi puhua tuottaa mieleeni visuaalisia kuvia...

  Ja mä en jaksa googlettaa mikä päivä tänään on paitti 14.3.2013.

  Tänään kävin palaveeraamassa yhdessä paikassa, jossa oli rakennushomeita. Vanha homekoiran ominaisuuteni ajoi minut viiden tunnin jälkeen ulos. Ei kestä röörit, ääni loppui ja kurkunpää kutisi niin hemmetisti. Puoli tuntia ulkona sieltä niin oireet hiljalleen loppuivat.

  Ottakaa muuten ihan tosissaan rakennusten mikrobivauriot. Immuunipuolustus sekoaa vuosiksi tuoden mukanaan autoimmuunisairauksia.

  PiiÄäs: miten Peppone pärjään naapureiden kanssa? Oletko lisäeristänyt väliseinät? Meinaatten tavallisissa taloissa naapurit olis jo soittaneet perhe-elämän sinitakkiset asiantuntijat paikalle.

  VastaaPoista
 9. Hyvä juttu jos kelpaa ja ihan mielenkiinnosta olisin kysynyt että minkälaisia mielikuvia?
  Tänään on todellakin merkkipäivien merkkipäivä joka tulisi nostaa myös liputettavien päivien joukkoon.
  Homeongelmien kanssa ei ole leikkiminen juurikin noiden mainitsemiesi pahojen sairauksien takia. Ei myöskään pidä uskoa sokeasti talokauppojen yhteydessä annettavaan kuntotodistukseen vaan on tarkistettava lausunnon antanut firma ja sen mahdolliset yhteydet rakennuttajaan, parasta on kun käyttää oman tarkastajan ennen kaupantekoa paikalla. On muuten hyvä indikaattori ehdottaa omaa tarkastajaa, sillä jos myyjät/t nousevat takajaloilleen ehdotuksesta - voi pistää lompakon silmille ja roiskauttaa sorat epattojen silmille pois kiihdyttäessä.

  Minä pärjään naapureiden kanssa oikein hyvin, auttelen heitä parhaani mukaan enkä minä täällä pahempaa meteliä pidä sillä tämä taloyhtiö pitää rauhasta, minä mukaan lukien. Voi sanoa että viiden asunnon kompleksi elää melko täydellisessä harmoniassa mikä on mielestäni hieno juttu. Sitäpaitsi ne ovat niin monta kertaa nähneet minut roikkumassa milloin muuntajasta ja milloin tukkirekan telissä, etteivät ne jaksa enää välittää. Joskus on aseellisia (tuliaseet ja puntarit) yhteenottoja kun pihassa tulee ahdasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lompakon silmille? Ettei sinne leijailee enempää homeitiöitäkö? ;D

   Poista
  2. Ei jumalauta :D Voi helvetti näitä lukihäiriöitä - mä alan kärsimään niistä tosissaan ja paljon. Nytkin meni ihan saatanan kauan ennekuin tajusin mitä tarkoitit. Tietysti siinä pitäisi lukea että lompakon kiinni! ..tää ei oikeesti ole mitään mukavaa.

   Poista
 10. Tjaah, minen ossoo sannoo mithän tähän tarinaan. Paitti että noiden laittamiesi tagien tagia voit ootella tänne jonniinlaista ryysistä tulevan yön pimeiden tuntien aikana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta tämähän on rakkauden luostari ;D

   Poista
 11. Olemme huvitetut !! :)) (siis tuosta radiokanavasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tehdään Nollis live-haastattelu teikäläisestä? ;)

   Poista
  2. Saatanpa mainita sut huomisessa - jospa oikein kosisin? ;D

   Poista
 12. Tekevälle sattuu ja tapahtuu. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole helppoa elämä vaikka kaikkensa yrittää ;)

   Poista
 13. Minäpä tiesin, mitä päivää vietetään. Teini valaisi asiasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantastinen idea toi radio :) Ihanan sexy ääni.

   Poista
  2. No johan! Minä kunluulin että edes sinä nunnalaumasta tiedät mikä päivä on...on tämä maailma mennyt kun ei kukaan (tunnusta) tiedä enää todellisia merkkipäiviä.

   Kiitos kovasti, ohjelmatarjontaa koitetaan parantaa ja tuo nyt oli tuollainen harjoitusveto.

   Poista
 14. Mä luulin, että tänään on sen Häyhän eli valkoisen kuoleman 105-vuotispäivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas tämä Häyhä on, kuuluiko se Lakeuden lumiauran porukkaan?
   (suomalainen vastaa aina kysymykseen kysymyksellä toim.huom)

   Poista
  2. Perehdyttyäsi asiaan voisit tehdä tästä ihan oman postauksen

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4

   Poista
  3. Kiitos, käyn visiteeraamassa tuolla sivustolla yön pimeinä tunteina.

   Poista
  4. 105 "kunnian Päivää"" Talvisodan Sankareille"

   Poista
 15. Wow, ihana ääni! Olet ihan kuin Esko Riihelä, rauhoittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs tiedät vaikka olisin Esko Riihelä? :D

   Poista
  2. No sitä aloin itse asiassa vähän epäilemään, kun kuulostat oikeasti niin samanlaiselta... :D Oletko? Kerro heti!

   On tavallaan huojentavaa kuulla, että äänesi on miellyttävä, koska olen muodostanut sinusta jonkinlaisen mielikuvan kirjoitusten perusteella ja vääränlainen ääni olisi romuttanut koko homman.

   Yksi asia muuten, johon kiinnitin huomiota, on ettet tunnu puhuvan minkäänlaista murretta. Mahdotonta sanoa, mistä olet kotoisin. Tai sitten olet pääkaupunkiseudulta ;)

   Poista
  3. No eipäs nyt pilkata Eskoa vertaamalla häntä meikäläiseen, hän kun asiallinen kaveri ja minä taas jotain ihan muuta. Minkälaisen muotokuvan? Tyyliin uutistenlukija vai joku muu? Tasainen ääneni (otaksuttavasti tasainen) johtuu siitä että omatuntoni ja mielikuvitukseni on puhdas :P

   En puhukaan koska en ole edes tältä planeetalta. Sulautimme teidän kaikki murteet yhteen ja saimme aikaiseksi ns. yleiskielen, jossa on vähän joka murretta joka äänteessä. Täydestä menee kuin väärä vitonen ja en nyt viitsi kommentoida teidän pääkaupunkinne murteen "puhtautta" ;D

   Poista
  4. Uutistenlukija et ole, siihen pitäisi olla tylsemmän kuuloinen. Tasaisuus ja tylsyys eivät ole sama asia.
   Nimenomaan, puhut yleiskieltä. Eikä pääkaupungissa mitään murretta puhuta, se on Baabelin tornin toisinto, jossa kaikki murteet sulautuvat yhteen. Mutta et sinä oikeasti kyllä helsinkiläiseltäkään kuulosta, voit rauhoittua ;)

   Pistin muuten sulle postia.

   Poista
  5. Kiitos taas,henkilökohtaisesti ihailen luontodokumettien (ja muutaman muunkin dokumentin) kertojana toimivia suomalaisia ääniä. Selkeäsanaisuus ja äänen rauhallisuus tekee kerronnasta miellyttävän kokemuksen, joskus sillä on jopa hypnoottinen ja uneen vaivuttava vaikutus olematta kuitenkaan monotoninen ja tylsä.

   Kiitos postista ja jos sulle sopii, niin vastaan huomenissa kun tässä on tällä hetkellä yksi säätö menossa, koitan tehdä sitä samalla kun roilaan tämän blogin parissa.

   Poista
  6. Sopii toki. :)
   Kuulostelin muuten puhettasi uudelleen ja jos pitäisi arvata kotipaikka, niin voisinpa jopa jotain arvellakin. En ole utelias, mutta kuitenkin... ;)

   Poista
  7. Kotipaikkaa ei kannata arvuutella sillä olen (oikeasti) vähän kaikkialla enkä oikeastaan missään.

   Poista
 16. Vittu.. hävitin just bittitaivaaseen syvällisen analyysin sun äänestä ja tavasta puhua. Perkele, etten paremmin sano :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh ja kurjuus sentään, se olisi ollut hieno lukea. Bloggerin nykyisen toiminnan (just toi kommenttien häviäminen - ympäri blogistaniaa) takia kopioin pitkät kommentit. Helppo olla jälkiviisas äläkä käsitä väärin, mä olisin tosissani halunnut lukea sen sun juttus.

   Poista
 17. No just nyt vasta tajusin kuunnella ton ääriraidan anteeksi ääniraidan. Psykedeelisiä kuvia näytti media player ja joku hirveen seksikäs ääni siellä taustalla jotain selitti...

  VastaaPoista
 18. Yrittäiskö uusiksi... paras mehu valui kyllä alkuperäiseen versioon hersytyksineen. Tulee kutistettu versio ilman fiilistelyä äänesi kanssa.

  * ryhdistäytyy ja koittaa palata fiiliksiin *

  Pelkkä ääni: nortin ja viskin polttama, kuten minullakin. Syvä ja vivahteikas, vaikka selvästi kontorollissa pidetty. Sidottu mahdollisimman neutraaliksi näin alkuunsa. Kontrollin tarvetta ja tiettyä asioiden hallintaa.

  Hyvät hermot ja tahtotila. Halusit luodan tietyn kuvan itsestäsi. Hyvin kontrolloidun. Vain pari voimasanaa, selkeä looginen toiminnan kulku. Etenet loogisesti tahtotilasi mukaan. Kontrollia. Voimakasta. Sisältä pursuaa kuitenkin jotain muuta, mutta sen torppasit esittelykierroksella.

  Kokeilu. Maistelu. Kuuntelu. Et anna mitään ns. ilmaiseksi. Vuorovaikutteisuus saa sinut syttymään. Annoit makupalan ja katsot kuinka Nunnat iskevät saaliseen :D

  Tässä tämä kutistettu versio, mehustele mielikuvilla joita olisin tarjonnut mutta tekniikka blokkasi pois. Kohtalo voi olla yllätyksellinen.

  No joo - tykkäsin, mutta haluaisin sinut vapaana suorituksesta. Ride free...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt tuon arvoista ollut mutta kovasti kiitoksia, enpä olisi arvannut että joku viitsii asiaan noinkin syvällisesti paneutua. Tietysti mukavalta tuntuu se ettei tuota radiojuttua heti lyöty lyttyyn ja iltapäivällä tulee sitten lisää, tuotantoaikataulun (<-- ehkäpä pikkasen turhan reteä sana) syyt selviävät tämän päivän tekstissä. Kiitos vielä kerran, myös B:lle.
   Teitä molempia <3

   Poista
 19. Mähän meinasin perkule vieköön unohtaa koko Pepposradion tai miksikä sitä sitten kutsutaankin, onneksi kävit kommentoimassa meikäläisen puolella niin muistui mieleen. Jaa että kommentteja kaipasit? Okei:
  - äänen suhteen komppaan kaikkia; miellyttävä on se, sekä sävyltään että poljennoltaan
  - oli niin tampereen ärrää ettei tosikaan, kiihtyen loppua kohden, mutta se on hyvä juttu, älä ala suitsemaan sitä
  - sisällöstä paha mennä sanomaan mitiä kun tää oli testilähetys
  - äänikirjat on ihania, oliskin mieletöntä jos lukisit aina päivän epistolan niin ei tartteis sitä tihruilla täältä, etenkin kun on aina oltava vähän varuillaan sen tyrkkyhutsun takia, tiedä millon se taas hyökkää tuolta koillisesta
  - että kaiken kaikkiaan ei kun noilla menet niin hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menna ja Tampereen ärrä selittyy sillä että joudun toimintani takia asioimaan melko useasti siellä suunnalla joten se eläväinen puhetyyli tarttuu väkisinkin.

   Saas nyt nähdä luenko niitä, tosin sen voisi lisätä tuonne Podcastin puolelle mutta näihin täällä julkaistaviin lähetyksiin sitä tuskin tulen tekemään. Sehän olisi saman asian toistoa joten tarjonta keskittyy muihin juttuihin kuten omiin aivoituksiin, hyviin blogeihin ja blogiteksteihin (aina löytyy hyviä kannanottoja) sekä muuten vaan juoruiluun. Tästä ei ole muuten pitkä matka Sukkete turakatei-postauksessani lupaamiini webbikameroihin ja live- juttuihin ;D
   No ei todellakaan tule sellaista, joku roti se on säilyttettävä. Ei myöskään tule ylläriNAISIA (horoja täällä ei ole koskaan näkynytkään) joten varuillaan ei tarvitse olla :D

   Poista
  2. Älä yritä, ei se mikään viaton naapurin tyttönen kuule ollu, jonka ruudunkorkuisen kuvan länttäsit tuohon oikeaan reunaan meitä muita vaanimaan sillon yks kerta. Kauhiat traumat ja taisteluvalmiusstressi jäi siitä ;)

   Poista
  3. Itseasiassa se oli mun mummoni nuoruuskuva ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...