sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Luostarin radio: Onneksi olkoon Sudenjälki ja Giorgio teki saman mokan kuin meikäläinen, sekä tietysti paljon muuta


Luostarin radiossa uutisia ja Sudenjäljen onnittelut voiton johdosta, Giorgio teki saman mokan mitä minä olen tehnyt ja herkillä fiiliksillä mennään, liekö kevättä jossain päin kehoa?
(klikkaa pilvestä – avautuu omalle välihdelle – tai kuuntele alemmasta linkistä)

Päivän tekstin löydät alempaa ↓↓

13 kommenttia:

 1. Tänx honey! Hyvin kuului äänesi näin teknisenä ruodintana. Pidän äänestäsi, se hellii kuulohermoja. Samoin taustamusiikki. Buenoo. Parantaa kuin sika juoksuaan, kuten täälläpäin tavataan sanoa.

  Onnea myös Sudenjäljelle! Voitit osoite- ja nimitietosi Peppikselle :D :D :D

  Päivän radiolähetyksen anti oli kuin tasaava lääke veroilmoituksen tekijälle. Vitutuksen äärimmäisen käyrän loiventaja. Laskeutui jotenkin taas tähän maailmaan. Sun nortin polttama ääni sisältää kieltämättä sellaisia hypnoottisia piirteitä, joiden suhteen pitää olla varovainen. Käärme-Jellona pitää sisällään niin paljon, että pitäkäänän varanne, Nunnat! Potentiaalia löytyy, takaan sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita: Ähä-ähä... Ja sävyn voit arvata ;)

   Juniorit jaloissa mutta yritän ehtiä kuuntelemaan apotin ääniterapiaa vielä ennen iltaa... :D

   Poista
  2. Tita: No jopas tuli ylisanoja ja täytyy oikein polvillaan kiittää, joskin sydäntä riipaisee tuo kun luulet mun kalastelevan ihmisten tietoja sillä sitä en tee.
   Hyvä kuitenkin jos pidit sillä se oli tämän nyt valloilleen päässeen taudin alkusävelissä tehty ja olisi kyllä voinut olla paremmat fiilikset.

   Sudenjälki: Nauti kersoista koska ei tuo tuolta mihinkään häviä.

   Poista
 2. Tällä kertaa piti oikein säätää äänenvoimakkuutta alaspäin, mutta varmaan parempi näin päin. Ja usko nyt vaan, kun Titakin sanoo, että sun ääntä kuuntelee oikein mielellään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan saada sen kohdilleen ja olenkin kehottanut ihmisiä tarkistamaan oman koneensa asetukset kun niillä on vähän helvetin suuri merkitys ja se on tietenkin asia johon en voi vaikuttaa.
   Kiitos sanoistasi <3

   Poista
  2. Piti vielä sanoa, että jos et ole koskaan kuullut Heli Laaksosesta, niin käypä katsomassa runonäyte ja paikkaa aukko sivistyksessä
   http://www.hulimaa.fi/runoja.htm#pulu_uis

   Poista
  3. Kiitos, täytyykin käydä jossain vaiheessa katsomassa mutta sen sanon, että jos runoudesta ei tiedä mitään niin sitä ei lasketa aukoksi sivistyksessä :D

   Poista
 3. Voi helvetin helmapellit... tulin tänne katumusharjoituksiin ja eikö se aurinko alkanut kajastaa pilvien lomitse parissa minuutissa. Mutta ei täällä siksi olla että toiveet toteutuu, vaan koska olen auditiivisista auditiivisin. Ehkä kirjat pitäisi ottaa vain äänikirjoina, mutta se se vasta tuntuu äkkiseltään laiskuuden huipulta.

  Mutta ei niitä ollut kuin kaksi ohjelmaa sitten jäänyt välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Armi, tietysti Luostariin kannattaa tulla toive mielessä sillä täällä ne toteuutvat ja olen erittäin mielissäni että teet katumusharjoituksia. Se on nimittäin sellainen asia mistä muut nunnat voisivat ottaa mallia mutta eikö mitä, he riekkuvat pitkin ja poikin ;D

   Poista
 4. Kilttejä, helliä ja herkkiä ollaan, ei pelkoa ;) Aina. Eihän sitä omaakaan elämäänsä kestäisi, ellei olisi. Ja miten sitä pistäisi pentusetkaan elämän tielle jos ei juuri noin?

  Kiitos myös vielä kerran onnitteluista, vaikka alkoi kyllä vähän naurattaa, kun "kone pysähtyi numeron viisi kohdalla" - huh, toivottavasti lähti nopeasti käyntiin uudestaan ja hyrisee entistä ehommin :D

  Double epic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesinkin kyllä että sinä se edustat tämän Luostarin kilteintä siipeä ja siitä olenkin perin onnellinen.

   No pakkohan sitä pyörimistä on mainostaa isojen onnenpyörien tapaan vaikka tosiasiassa siinä kestää se 1,5 sec. kun numero on valittu ;D

   Poista
 5. Myös minun mielestäni ääntäsi oli miellyttävä kuunnella. Huomasin kanssa, että piti melkein hiljemmalle laitta. Teknisesti tosi hyvää tasoa.
  Kiltteyttä olen yrittänyt pitää yllä, samoin kuin hellyyttä ja herkkyyttä, kuten neuvot;) Et kai vaan minua tarkoittanut kun tuolla jotain mainitsit riehuvista ja riekkuvista nunnista? Ei Itäsiivessä riekuta, siellä työskennellään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantis ja olisi taas pitänyt muistaa teikäläinen ennen kuin alan puhumaan herkkyydestä ja hellyydestä, sinähän olet em. ominaisuuksien ruumiillistuma!

   No nyt kun eletään tätä päivää (3.4) niin sen kyllä näki millaista työtä siellä itäsiivessä tehdään ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...