perjantai 22. maaliskuuta 2013

Luostarin radio presents: Hullun kitinää ja marmatusta , esittelyjä ja Polgaran bileet!


Luostarin radion uusi lähetys! --------------->>
 • tekninen toteutus tällä kertaa ok (tehty uudella ohjelmalla)
 • Timbalta tuli palautetta jota en saanut vielä auki ja se pistää vihaksi ----> yritys jatkuu, mahdollisesti toinen lähetys yön aikana
 • Malmin Polgaran , tuon meidän rakkaan Welhottaremmen pääsiäisbailuista (pitkäperjantai)
 • Magsin korut, uutta ja kaunista luvassa
 • Yleistä kitinää vajakin kärsimyksistä ja luonnollisesti huikea määrä pyhiä lupauksia
  (klikkaa pilveä, jos et halua kuunnella alemmasta linkistä - avautuu uuteen ikkunaan ainakin Chromen käyttäjillä)

  Päivän tekstin löydät tuosta alempaa..

18 kommenttia:

 1. Kuule rakas Peppone, sinulta puuttuu nyt aivan Suomi-Espanja ottelu. Aika hienoa Suomen maali, vai mitä? Ajattele mitkä prässit meikäläinen on saanut kestää! Minulla kun on luja luottamus maanmiehiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, se jäi vallan huomiomatta(vaikka mainitsitkin kyseisestä matsista blogissasi) koska en itse ehdi seuraamaan jalkapalloa. Kuitenkin, täytyy jatkossa ryhtyä seuraamaan paremmin suomalaisten saavutuksia maailmalla.

   Poista
 2. Kuuntelin tätä tällä kertaa unen ja valheen rajamailla, ja täytyy edelleen sanoa, että äänesi on miellyttävän rauhoittava. Tämä ei tarkoita, että tylsistyisin ja sen takia nukahtaisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis valveen eikä valheen.... Hemmetin tekstinsyöttö, joka vääntelee sanojani...

   Poista
  2. Hyvä jos se tuntuu rauhoittavalta sillä henk. koht. minusta tuntuu siltä kuin vääntäisin torttua jonkin metallilieriön sisällä. Kun kerran kuuntelet tätä nukkumaan mennessäsi niin minun täytyy ehdottomasti lisätä ohjelmatarjontaan eroottiset tarinat (erittäin pehmeällä äänellä kerrottuna) ;)

   Poista
  3. Kuvitteletko, että sellaisen iltasadun jälkeen tulee uni? ;D

   Poista
  4. Tulee koska ne ovat interaktiivisia, ts. jos siinä kuunnellessasi hoidat oman osuutesi niin varmaan nukuttaa ;D

   Poista
 3. Aijjumankauta, kaikkea sitä tule pöllymömmöissään luvattuakin :D Juu, pidän vahtia tuolloin. Taustalla ei varmaan tapahdu mitään, mutta kommalaatikot ovat auki päivän mittaan! Linksuja yms. voi etsiä jo valmiiksi eli vuorovaikutteista, interaktiivista, *ja lisää hölö-hölö* tiedossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se riittää kun kommalootassa on vipinää sillä tiedän kokemuksesta että pitkäperjantai on nimensä veroinen ja kaikki roikkuvat koneillaan. Linkit ovat hyvä idea - varsinkin sinut tuntien ;D

   Poista
 4. Btw, äänen laatu oli hyvä. Ja ei, minä EN edelleenkään ole Naamatussa (enkä mene). Minulla on myös älytön puhelin. Joten kommat tulevat tänne, jos tulevat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ole minäkään Naamatun suurimpia faneja ja se sopii vallan mainiosti että kommailee tähän. Toivottavasti saan sen Timban jutun auki niin teen seuraavan lähetyksen sillä "oikealla" äänitysohjelmalla, se kun mahdollistaa leikkaus-ja liittämisjutut toisin kun tämä millä tämänpäiväinen tehtiin. Tulen illemmalla käymään teikäläisen blogissa, nyt on pakko lähteä muuttohommiin.

   Poista
 5. Kyllä tarttee sulle hattuu nostaa, kun oot juopottelust pystynny pysyyn erossa. Ite oon viellä ihan noviisi, kun reilun ½v oon vast ollu erossa, mut sanon kyl, et hemmetin hyvä on elää ilman viinaa!!

  Mukava oli taas tarinointii kuunnella. Sevverra tarttee sua kiusata, et sul on tos ratjos vuosluku pieles. ;D

  Jos oisin tienny et tarttet sitä mun tekemää juttuu noin pal, en ois käynny ajois nukkuun. (Yleesä viim kello 20)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et sinä mikään noviisi ole ja jokainen päivä ilman viinaa on voitettu taistelu. Kyllä sitä välillä miettii että minkä vitun takia sitä tuli läträttyä se parikymmentä vuotta mutta toisaalta se avarsi tuota katsantopuolta aika tavalla kun eli siellä kolikon toisella puolella.

   Vuosiluku näyttää käyvän yhtä hitaalla kuin minä ja täytyykin se korjata vielä tämän päivän aikana,kiitos huomiosta sillä en olisi varmaan sitä itse älynnyt.

   Tartten tartten! Viimeksi kun oli teikäläisestä juttua niin lukijamäärä pomppasi pilviin joten odotan mitä tapahtuu kun nunnat ja muut saavat kulla suuren gigolon puhuvan livenä :D
   Taitaa saatana hajota Luostarin ovipielet kiim....kiireisimpien rynniessä kuuntelemaan ;D

   Poista
 6. Huomenta lauantaihin! Radiolähetyksen kuuntelin ja äänen laatu oli oikein hyvä. Mutta koska itse en valvo niin myöhään, että kuuntelisin tätä yöllä, niin ei hiivatissa (anteeks) niitä eroottisia tarinoita, tai mun päivärytmi menee ihan sekaisin.
  Magsin koruista vielä sen verran, että tosiaan tilasin korvikset. Kyselin ensin s-postilla, että olisko sellaisia ja kuvailin mitä haluan. Vastauksena sain muutaman kuvan sellaisista, joita ei ollut vielä myynnissä ja ah, löytyi juuri sellaiset, jotka olin halunnut. Nyt odottelen viestiä uusista, jotka pyysin, kunhan hän ehtii tekemään. Todella saa yksilölliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarin päivärytmi on mitä on jotan ei sillä ole väliä kuljetko yhden päivän vähän vallattomammissa tunnelmissa ;D

   Hyvä juttu ja Mags on siitä hyvä tyyppi että hän antaa välraportteja homman edistymisestä eikä tosiaan tarvitse pelätä että jollain muulla olisi samanlaiset! Muistat sitten laittaa kuvia, eikös joo?

   Poista
  2. Elämä menee kyllä sitten yhdeksi vallattomuudeksi...

   Ju, kuvia tulee.

   Poista
  3. Nosehän on yksi Luostarin kulmakivistä ettei tätä maallista vaellusta oteta niin vakavasti vaan nautitaan, tuo elämä kun on niin ohi kiitävä hetki tässä kosmisessa virrassa.

   Kiitos kuvista jo etukäteen.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...