keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Luostarin radio presents: Mitä naiset ovat sanoneet miesten vehkeistä


Nyt Luostarin radiossa! ------------->>
Kuuntelijoiden pyynnöstä laaja katsaus siihen, mitä naiset ovat sanoneet miesten vehkeistä! Tutustu Kalleen ja Maisaan, tulppaaniin sademetsässä, kuulet kuinka keihästä heitetään ja miten kepillä sotketaan piparitaikinaa.

Jos et halua kuunnella alemmasta linkistä, niin klikkaa pilveä (avautuu omaan ikkunaan - ainakin Chromella)   
Tsekkaa myös aiemmat lähetykset! (Päivän tekstin löydät alempaa tältä sivulta)

20 kommenttia:

 1. Kiitti lähetyksestä! En vietä päiviä katossa roikkuen, mutta tuppaa nukkumaan meno viivästymään. Silti painan huomennakin täyttä päivää.

  Säälittävää dataa olet löytänyt netin villeistä viidakoista. En muuta odottanutkaan. Minä katson asioita kokeneen naisen näkökulmasta, en pelkkää jänöjussipanoa ajatellen (joka on nähnyt jäniseläimen panot, ymmärtää...)

  Onko Rakastelu kokenut nykyvuosina pirunmoisen esineellistävän inflaation? Olen syrjässä ns. markkinataloudesta, sillä tyydyttävä pitkäaikaissopimus tuottaa ihan muuta informaatiota aistielimiin.

  Mutta tässä valossa ihan valaiseva informaatiopäläjäys. Ja säälin ihan täpöllä kuvaamiasi kommentaatoreita.

  Joskus muinoin mietin, että koiran omistamiseen tarttis ajokortin tapaisen lisenssin pelkän rahan sijaan. No parisuhteeseen ja nautinnollisen naimiseen tarttis näköjään jotain saman tapaista. Ei riitä, että luonto tikanpojan puuhun ajaa. Pitäis tietää mitä siellä tehdään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ja noita samoja asioita pohdin itsekin kun tuota juttua tein, mikä helvetti ihmisiä vaivaa tänä päivänä? Aika usein tuntuu että se koko kaunis rakastelun taito on jollain tapaa lytätty kasaan ja kaupallistettu - juurikin pikaruokaloiden henkeen; Minuutti ähellystä ja pukilta pois.

   Poista
 2. Heräsin tuossa ennen kahta... kärvistelin ja totesin että mitä helvettiä täällä sängyssä itseään grillaa. Päätin keittää aamukahvit ja kärsiä senkin homman pois.

  Ja muistin että aamukahvien yhteyteen kuuluu nykyisin aamuhartaus luostarista.

  Sitä tuolla pilvessä ollessa mietin että miksen minä jaksa opiskella näitä uusia juttuja ollenkaan. Yritin liittyä kuulijoihin tässä pelkästä säikähdyksestä aloitekyvyttömyydestäni. Huomasin että maailma pyörii FBssä tai odotti sekin sen kautta kirjautumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarin aamuhartautta kannattaa aina kuunnella, joskin pyydän anteeksi tämän päiväisen (22.03) lähetyksen huonoa teknistä laatua. En vaan jaksanut esää yöllä alkaa taistelemaan asian kanssa.

   Uutta kannattaa aina opiskella eikä SoundCloudiin kirjautuminen vaadi facebookkiin kirjautumista vaikka se siinä tyrkyllä onkin, siitä punaisesta pikku lätkästä pääsee myös kirjautumaan. Sähköpostiosoite ja salasana eikä sen salasanan tarvitse olla sama kuin ko. sähköpostin.

   Poista
 3. Aika köyhiä variaatioita ;) Tosin tuo leppiksen paukuttaminen siipien väliin sai jo meikäläisenkin nauramaan. Minusta käyttökelpoinen paremmassa seurassa miehen elimelle on lingam (menee jo kulttuurihistorian ja antropologian sekä uskontojen puolelle) -> haulla löytyy varmasti kuvia!!! Tavallisessa seurassa riittänevät ihan tavalliset nimitykset, joita EN nyt käy tässä repimään enää esiin. EI, minä EN revi sitäkään esiin, koska ei edelleenkään ole mitä repiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä,ei ole kylläsuomen kielen mahdollisuudet parhaiten esillä ja lupaan tuon lingaminkin käydä katsomassa, nyt on vaan taas niin vitun kiire. Ärrh!
   Leppiksestä vielä, niin huomaatko kuinka erikoista porukkaa täällä hiihtelee? Saahan kyseisestä elimestä vaikka kirahvin jos mielikuvitusta riittää mutta mulla ei ainakaan vielä ole niin kovat tajunnan laajentajat käytössä ;D

   Viimeiseen lauseesi sanoisin että lohditaanpas perjantaina taikoja...

   Poista
 4. Ihan vielä tuli mieleen vanha sanonta: Makkara silloin tällöin on ihan ok - mutta kuka hemmetissä haluaisi koko sian itselleen! *pakenee takavasemmalle*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kuulin juuri aamuyöllä kun Ylitse muiden islantilaista minisarjaa katselin Areenalta... siis tuon makkara-sika.

   Minä kyllä olen eläinrakas ihminen... menee se sikakin siinä samalla.

   Poista
  2. Pitikin tässä viitata maitoon mutta näkyy Rantis tuossa alapuolella jo ehättänyt aiheesta mainita joten tyydyn sanomaan että oikeassa olet. Joillain se Fuckbuddy-touhu toimii ja se on ihan hyvä juttu koska tämäkin on normaali perustarve, ihan samalla lailla kuin nälän tyydyttäminen tai paskalla istuminen. Siitä on vaan tehty turhan iso asia joka sitten toisaalla menettää merkityksensä (pornoteollisuus).

   Poista
 5. Kuuntelin juuri radiolähetyksen. Kiitos aamun nauruista. "vainajan kilkutin" sai ensimmäisen repeämisen aikaan. Sitten tuo siitake. Voi hyvää päivää. Mieheni on kova sienestämään, mutta erogeeniset alueet jätetään sienien nimiltä rauhaan. Vai miten ois: Onko herkkutatti tänään virkeänä vai tyydytäänkö rusko-orakkaseen?

  Polgan sikavertauksesta muistelin sellaista, että jos maitoa haluat, niin ei koko lehmää tarvi ostaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö muka sun mielestäsi kilkutin edusta sellaista korkeampaa säveltä, kuollutta tai kylmää kilahtelua? ja tuo sienimies ei ole tästä maailmasta noiden siitakkeidensa kanssa ;D

   Poista
 6. Wau, sitä on opeteltu leikkaamista ja tehosteitten käyttöö. Hianoo!!
  Kylhä näit sun juttujas mielellää kuuntelee, voi kuunnelles tehäkki jotai, mitä ei lukies voi. Sust tulee pian ratjokuulusuus ja ku oikee ihmiin sattuu sun juttujas kuunteleen, ni koht sä oot valtakunnan verkos ja voi sitä rahatulvaa, ovist ja ikkunoist... Parhaimmillaa nää on just tällee raakana, ei editoituna.

  Sulla kun on tossa G+ nappi, ni klikkasin sitä ja jaoin tän mun profiilissa. Mulla on siellä sellanen piiri, missä on reilut 11 000 000 (ykstoist miljoonaa) tyyppii, tosin suurin osa ulkolaisii. Et levitetty on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opeteltu on jotain mutta niin pirun kädetöntä tämä vielä on, siitä hyvänä esimerkkinä tämän päiväinen (22.03) lähetys. En saanut virheitä suodatettua pois ja jotenkin tuntui että kaikki oli muutenkin vitullaan vaikken mitään ole lisäillyt - en tiedä. Kuuluisuutta minusta ei tällä ulosannilla koskaan tule mutta onhan tuo ihan hauskaa hommaa, varsinkin kun sen ehtisi opettelemaan oikein kunnolla. No ehkäpä tässä ajan kanssa.

   Nyt sitten Timppa kiitän ja kumarran oikein syvään! On tosi hienoa että saa tämäkin näkyvyyttä/kuuluvuutta, huolimatta siitä että suurin osa on ulkolaisia - ei meinaa mitään. Kiitos vielä kerran, tämä se kuule lämmitti mieltä!

   Poista
 7. Ja koska Peppis & Tulivaunut lienevät toisaalla on aikaa kertoa vielä yksi juttu kaupunkilaistytöstä, joka lähti maalle piiaksi (vain me iäkkäät muistamme). Isäntä kysyi, osaako tyttö lypsää. Tyttö sanoi osaavansa ja isäntä vei hänet laitumelle, antoi ämpärin ja jakkaran sekä kehoitti aloittamaan. Mitään ei tapahtunut, meni vartti ja isäntä kysyi, miksi tyttö ei ole vieläkään aloittanut lypsämistä. "No, pitäähän sitä ensin odottaa, että ne kovettuvat!" :D

  VastaaPoista
 8. Peppiksen mielikuvituksen riittävyyttä en ole koskaan epäillyt, mutta miten olis - heitelläänkö ideoita radiolähetysten aiheiksi?

  Mä haluaisin kuulla miehistä näkemystä keski-iäkäisyydestä. Peppis itse on lähestymässä 50:n villitystä. Empiirisen kokemuksen mukaan se alkaa noin 48 ikävuoden tietämillä ja laantuu noin 52 -55 vuosien nurkilla. Otanta on kapea, joten hauska olis kuulla miten se miehillä.

  Naisten viiskymmpisistä onkin ansioikasta ruodintaa esim. Kuumata aallot kuljettaa blogissa.

  Niin että miesnäkökulmaa, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta jonka toteutin,vituttaa vaan ne tekniset ongelmat jotka ilmaantuivat ja joita en enää silloin yöllä jaksanut alkaa taistella pois. Toivotaan ettei se kauheasti vaikuttaisi (vaikka kurjan kuuloista onkin) ja tulisi sitä palautetta - ihmiset kun ovat niin helvetin nihkeitä antamaan mitään kommenttia mihinkään suuntaan. Tosin Timpalta tuli kyllä niin hyvä palaute jakamisineen että se kannustaa jatkamaan.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...