maanantai 25. maaliskuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Moottoroitu Esla sekä hourailua maustepurkeista


Luostarin radiossa nyt! :

Järkeä vailla olevaa hourailua moottoroidusta Eslasta, maustehyllyn purnukoista jotka tarvitsi piikata irti ja legendaarinen, jo perinteeksi muodostunut 12 min. Lopetus.

Päivän teksti löytyy alempaa ↓↓

11 kommenttia:

 1. Mulla on pikku ongelmia äänityksen kanssa kun sen joutuu tekemään koneen omalla mikillä, ei tuo vitun kiinalainen headset tee muuta kuin tuottaa häiriötä ääneen. Siksi en sitä voi/viitsi käyttää. Pahoittelen äänen voimakkuuden vaihteluita.

  VastaaPoista
 2. Motorsport Esla on niin lujaa kamaa, että tommosen mäkin sitten joskus hankin. Olen sitä monasti hekotellut juutuupissa. Myös muita vinkeitä menopelejä miehet on rakennelleet, samasta osoitteesta dokumentaatiota.

  Sä otat näköjään ihan työnä tämän Luostarikanavan :D Kannattaisko tehdä se ns. työaikaan, ei ennen final countdownia? Minä en esim. aamuisin kykenisi tuollaiseen tehtävään, kun lyhdyt on vielä pimeenä ja synapsit paukkuu oikosulkuun.

  Mutta kuulija kiittää ja kumartaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eslat ovat kovia menopelejä ja ihmettelenkin miksei tehtaalla ole ajateltu asiaa, tuohan olisi helvetin kova markkinointikeino?

   Luostarin radio on pakko ottaa vakavasti koska pyrin siihen, että jos jotain tehdään niin se kunnolla ja tällä hetkellä pännii oma kädettömyyteni tekniikan kanssa. Se on suorastaan kuulijoiden loukkaamista johon täytyy tulla muutos.
   Kiitos kiitos ja hyvä jos kelpasi.

   Poista
 3. Tjaa, pitkä lopetus taitaa olla sinun tavaramerkkisi ;)
  Pistin vähän teknisiä pohdintoja postilootaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ei ole, niin siitä on hyvää vauhtia muodostumassa sellainen :P
   Kiitos palautteesta ja kävinkin sen jo lukemassa, laitoin myös sulle tulemaan juttua takaisin.

   Poista
 4. Sehän vain on hyvä, ettei malttaisi sittenkään lopettaa vielä. Täytyy nostaa hattua, sillä minulle yksinpuhuminen noin luonnollisen oloisesti oli mahdotonta, vaikka muutoin kova puhumaan olenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä onko se hyvä mutta sen voin sanoa että minulle tuo yksikseni puhuminen ei tuota vaikeuksia, olen nimittäin niin hullu että toisinaan pidän jopa keskustelupaneeleja itseni kanssa joihin kaikki sivupersoonani ottavat osaa.

   Poista
 5. Juu, kyllä minäkin kuuntelin vähän, että toistakymmentä minuuttia on jäljellä ja alat puhua lopettamisesta. No, arvelin, että muistat jonkun tärkeän asian. Vaan kuinaks sitten kävikään, aloitit taas alusta lopettamisen ja taas... ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei tuo ajatus oikein pysy kasassa ;D

   Poista
  2. Hyvä äänenlaatu, nyt vaan volumea äänityksee. (ai sä olitkii sen jo huomannu...) Äänen laatu on mainio, ei nasaali-äänest kannata välittää.Hyvä läppäriteline on apuvälinetekniikasta saatu ruokintataso. (Tää mun)

   Mainioit käännökset kiina/swahili... ;D

   Mä ku vein nissaninromun ekalle leimalle, ni katsastaja sano, et tällassen auton hylkää mielellää. Syyt: Nalle roikkuu peruutuspeilista ja toinen rek valo pimee. Arvaa vituttiko...

   *Nauraa* Mä osaan tekniikkaa käyttää, mut ei multa tolleen juttuu irtoo puhuttuna ku sulla. Oon kyl harkinnu, mut ei siit mitää tuu...

   Voi perse näit sun tarinoitas... Puhujan kannattaa aina välil hörpätä jotain nestettä, pysyy puheääni hyvänä.

   Edelleen: Luostarin ratjo on POP!!

   Poista
  3. Kiitos Timppa ihan perkeleesti, ammattilaisen mielipidettä on aina syytä kuunnella. Uusin eli eilinen on tehty uudella headsetillä ja mun mielestä se on parempi (usb-liitäntä).

   Sitä sun läppäritasoasi jo ihailinkin siinä yhdessä kommentissani ja mietin että mistä helvetistä sellaisen saisi, tosin tämä meidän kanikoppi on niin pieni ettei eukko antaisi mun sellaista tänne laittaa.

   Helvetti sentään että nauroin - vaikka ei saisi - tuolle sun katsastusjutulle ja on aika helppo uskoa että v-käyrä on ollut melkoisen korkealla :DD

   Laita nyt vaan se oma asema pystyyn, sulla riitäisi kuuntelijoita pilvin pimein! Laita laita laita...

   Kiitos vielä kerran ja täytyy muistaa tuo juominen.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...