lauantai 30. maaliskuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Ruotsalaiset viskovat kalkkunoita jokeen ja jenkit härnäävät pingpong-kansaa!


Luostarin radiossa esillä ruotsalaisten jokeen viskomat kalkkunat – mitä perkelettä?!, jenkkien härnäys taivaalla ja seksistä tai sen kirjoittamisesta puhutaan. Uutta taustamusiikki joka on tehty (koko lähetys) Hindenburg – ohjelmalla. (mukana taustalla Lätkiksen evästämistä, se luppakorva tunkee itsensä jopa radiaalloille)
Klikkaa pilvestä – aukeaa omaan ikkunaan – tai kuuntele alemmasta linkistä.
Päivän tekstin löydät alempaa ↓↓

9 kommenttia:

 1. Nauhoituksessa esiintyvistä "pölyhiukkaisista" en tiedä, tuliko ne siinä kun Hindenburg lähetti itse tehdyn ohjelman SoundCloudiin. Loppupään "pölyt" ovat oma vika koska jouduin jälkikäteen korjaamaan kahdesti tehtyä materiaalia. Ei nyt kauhean pahoja mutta kumminkin ja pahoitteluni, ei tule toistumaan koska tiedän minkä mokan tein.

  VastaaPoista
 2. Selkeetä kuunneltavaa.... kattelin säkkyrästä että tuosa on puhetta, mutta mitähän tuo loppu sitten on... meditatiivista musiikkia.

  Tuo on varmaan totta että naiset saa seksinovellinsa varmemmin julkaistuksi, jos kriteerinä on välimerkit pitää olla paikoillaan.

  Ja olen itsekin miettinyt miksi tämä ikäero tuntuu kiihottavan, mutta lähtenyt sitä ikäisteni sukupolven vielä epätasa-arvon kannalta ajattelemaan.

  Jos oletetaan valtaosan kirjoittajista olevan naisia ja niissä kirjoituksissa on paljon myös vanhempia ylemmässä asemassa naispuolisiin verrattuna olevia miehiä alistamassa sitä naista... voisiko olla kyse juurikin siitä, ettei me keski-ikäiset naiset koeta olevamme oikeutettuja seksissäkään kuin alistujan rooliin?

  Ja jos nuoria poikia joutuu kypsän naisen käsittelyyn se voisi olla osin kostokin miehille ja toisaalta naisen oman dominanssin kasvua.

  Joo, että kaikkea minäkin mietin. Mutta olen liiankin analyyttinen kaikkea elämässäni kohtaamiin asioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja loppu oli sitä meditatiivistä musiikkia josta unohdin mainita.

   Noihin kirjoituksiin on varmasti monia syitä joista osa perustuu fantasioihin ja osa on varmastikin totta. Enpä tiedä, ehkä se kyllästyminen omaan avioliittoon laittaa jotkut katselamaan oman sukunsa nuorempaa polvea, niitä kun voi avoimesti tuijottaa ja ilman pelkoa syytöksistä - verhoten koko touhun viattoman keskustelun yhteyteen. En tiedä, minä en ainakaan omaan sukuuni sekoaisi.

   Poista
 3. Taustamusiikki oli mielestäni ihan hyvä. Se ei kuulunut liian kovaa, vaan puheesi oli selkeää. Joten hyvä näin. No, se lopu oli sitten pelkkää musiikkia.

  Olisikohan niin, että naiset purkavat seksifantasioitaan enemmän kirjoittamalla ja sitten noista raiskauksista yms, jotka ovat miesten tekemiä. Miehet (siis osa miehistä) toteuttavat heti kaikki karmeammatkin. Mene ja tiedä, se vaan tuli mieleen. Voi hitsi jos tuollaisia juttuja kirjoittamalla voisikin heposti tienata! Pitäisiköhän lähettää juttu johonkin lehteen;)

  Katselin eilen uutisista sitä Pohjois-Korean johtajaa, sillä ei ole kaikki nunnat luostarissa, sen verran on omituisen oloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja hyvä juttu jos tykkäsit.
   Kaiketi noissa kirjoituksista löytyisi se selkeä ero josta näkisi kumman käsialaa se on (voihan roolit olla mitä vaan) sillä mielestäni naisilla on herkempi ja kauniimpi ote kirjoittamiseen ja he saavat teksteihinsä enemmän syvyyttä.

   Laita ihmeessä tekstiä menemään koska sua kerran kirjoittamisen lahjalla on siunattu, ei lisäeurot - vaikkei ne päätä huimaisikaan - pahitteeksi ole.

   Ne on joka johtaja toteuttanut vanhaa uhoamiskaavaa enkä oikein jaksa uskoa todellisen sodan syttymiseen, sillä en ei ne tyhmiä ole ja tietävät että vastapuolen teknologia on sellaista ettei heistä jäisi mitään jäljelle. Eikä kukaan halua olla johtaja joka tapatti kansansa.

   Poista
 4. Puheäänen laatu oli nyt todella hyvä. Äänenvoimakkuus oli sellainen, että puheesta sai loistavasti selvää myös ilman kuulokkeita, vaikka taustalla (täällä päässä) olikin vähän hälyä. Äänen laatu oli aiempaa parempi myös niin, että se ei kuulostanut tynnyrissä äänitetyltä. Ero aiempaan oli siis selvä. Taustamusiikki on ihan ok. Ei häiritse, ja jos se auttaa sinua itseäsi, niin hyvin voit jatkossakin käyttää sitä.

  Niinhän väitetään, että naiset (yleistäen) pohtivat enemmän asioita puhumalla ja kirjoittamalla, kun taas miehet (yleistäen) miettivät niitä itsekseen. Tämä on varmasti vähintään yhtä paljon kulttuurista ja opittua käytöstä (todennäköisesti enimmäkseen juuri tätä) kuin sukupuolen "biologinen" ominaisuus. Toisaalta naiset ja miehet varmasti kuvittelevat ja kuvailevat asioita erilaisista näkökulmista ja eri tyylillä. Onko se naisten tapa sitten paremmin myyvä? Omasta puolestani voin sanoa, että en minä ainakaan osaisi kirjoittaa kovin hyvää seksinovellia miehen näkökulmasta, kun en ole mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti palautteesta ja noilla eväillä mennäänkin sitten tulevaisuudessa. Mun mielestä se taustamusiikki täydentää mutta en tiedä mitä muut sitten ajattelevat.

   Tuossa ylempänä sanoinkin Rantikselle että naisilla on paljon sensuellimpi ote kaikkeen, niin puhumiseen kuin kirjoittamiseenkin kuin mitä miehillä. Naiset kirjoittavat tunteella ja miehet enemmänkin viettiensä johdattelemana - tai näin minä tämän asian näen.

   Poista
 5. Mukava yöradioääni ;) Musiikista tuli mieleen vanha kunnon Silk Road, se toimi aikoinaan hyvin päiväunien taustamusiikkina.

  Tekstimuotoinen seksikuvailu on minuun kyllä tehonnut parhaiten silloin, kun se on tullut vastaan täydellisen luontevana osana kokonaista kirjaa. Irralliset seksijutut ovat kiinnostavuusasteeltaan harvoin kovin paljon kummempia kuin netin seksivideot. Pääasiana pelkkä pano johtaa useimmiten aika hohhoijaa juonikehitelmiin. Ei ihme, jos pitää sitten lisäpontta hakea sukurutsasta ja muusta marginaalipuuhasta.

  Ikäeroasiaan sen verran, että miehen kokeneisuus on ainakin minun otannassani ollut seksikokemuksiin hyvin positiivisesti vaikuttanut elementti, ja tästä syystä ei kyllä pätkääkään kiinnosta edes fantasiamielessä ajatus nuorukaisilla leikkimisestä saati jonkun uudenuutukaisen "äidillisestä opettamisesta". Not my cup of tea. Ja nyt tietysti vielä entistäkin vähemmän, kun kotikolossakin alkaa olla teini-ikäistä herraväkeä...

  Toisinpäinhän tähän sisältyy paljon myyttistä ja siksi olisikin mielenkiintoista kuulla, onko todellakin niin yleinen miesten seksifantasia päästä panemaan neitsyttä. Tai ihan nuorta tyttöä. Olen nimittäin taipuvainen ajattelemaan, että nykypornon posliinipimpsapainotteisuus heijastaa tätä samaa asiaa. Karvainen akka kun on jo aika paljon haastavampi asia... Mutta voin tietenkin olla myös väärässä. Miten on, munkit?

  Mitä tulee rahan tahkoamiseen seksiteksteillä, olen kuullut pikemminkin Harlekiini-tyyppisten pehmoeroottisten tarinoiden kirjoittajien päässeen tienaamaan ihan oikeasti rahaa. On kuulemma paljon arvostettuja ns. "oikeita" kirjailijoitakin, jotka hankkivat todellisen leipänsä rustaamalla kertomuksia Välimeren rannoilta rikkaan prinssinsä vihdoin saaneista liehuvahiuksisista pitkäsääriköistä... Ja ehkä lopussa jopa suudellaan kiihkeästi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, koko ajan koitan parantaa juoksua jotta lähetyksestä tulisi nautinnollisempi hetki illassa/yössä/aamussa eikä se olisi mikään rahiseva piinapenkki.

   Hyviä näkökulmia sulla ja sanotaan että ero nuoren ja vanhemman naisen kanssa rakastelemisessa on niin suuri, ettei niitä voi verrata suoraan keskenään. Ikä ja kokemus tuo sen verran monta muutosta yksistään - puhumattakaan täysin erilaisesta arvomaailmasta ja ajattelutavasta. Silti ei pidä yleistämän koska nuorissakin naisissa on sellaisia joiden kanssa kokemus on sen verran monitasoinen ja huikea että siinä vanhempi jää hopealle. Sitten on tietysti toisinpäin, vanhemmalla on tarjottavanaan jotain sellaista mistä nuorempi voi ikänsä ja kokemattomuutensa takia vain haaveilla.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...