keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Luostarin väki isoon maailmaan?! No hittolainen....


Mitäs sanotte rakas seurakuntani jos minä vien teidät tuonne maailmalle? En tarkoita fyysisesti tapahtuvaa matkailua koska taloudellinen tilanteeni ei sitä mahdollista (vaikka niin kovasti sitä haluaisinkin) mutta teidän pärstänne? Oikein kuvauksen kera? Jaa miten niin on lähtemässä taas lapasesta? No katsokaas kun Luostaria oli lähestytty eräästä osoitteesta ja minä tietysti uteliaana katsomaan että mikäs kamzackki siellä nyt luuraa ja hittolainen, jotain youtubeen laitettavien videoiden boostauksia kauppasivat. Tutkin kuukkelin haulla tarkemminkin ko. sivustoa ja sieltä löytyi jos jonkinlaista tarjontaa ja täkyä. Lähinnä kai näkyvyyttä lisää, minulla kun tuo lontoo ei taivu niin hyvin mutta jotain tälläistä oli ymmärtävinäni.

Siitäpä sitten mieleeni että nyt jokainen lähettää minulle kasvokuvan itsestään ja minä teen teistä esittelyvideon, ai perkele sentään mutta tämähän on hieno juttu ja oikein ketuttaa etten ole tätä aiemmin tajunnut. Katsokaas nyt; toteutus menee niin että pamautan teidän kuvanne (siis otos eli henkilö kerrallaan) tuohon näytölle ja koska käytössäni on ulkoinen webbikamera niin sillä sitten kuvaan teidän kauniita kasvojanne. Mikä parasta: Kuvaan liittyy audiopuolikin eli äänitän jokaisesta yksilöllisen kuvauksen, kertoen kauneudestanne, älykkyydestänne ja laajasta koulutuspohjastanne unohtamatta kielitaitojanne. Kuva- ja äänitiedostot yhteen eli lyhyesti sanottuna teen Luostarin seurakunnasta koosteen jolla on eeppiset vaikutukset:

Teidän ei tarvitse koskaan enää suunnitella ulkomaan matkaa sillä se tyssää kohdemaan tulliin ja teidät lähetetään asap kotiin mutta mitä väliä – lentäminen on kivaa. Varsinkin kun paluumatkalla on kaksi FBI:n agenttia saattamassa, se onkin sellainen kokemus josta riitää kertomista lasten lapsillekin. Tosin jos alistutte kolmen kuukauden karenssiin suhteellisen pehmeässä kopissa, pääsette mitä suurimmalla todennäköisyydellä nauttimaan matkastanne. Toinen asia on maine, korpilontoolla tekemäni kuvaus teistä takaa sen että olette sangen haluttuja ihmisiä eri maiden psykologisia testejä tekevissä laitoksissa, tosin koekaniineina mutta pääsettehän jälleen näkemään maailmaa. Lisäksi voitte blogiinne tehdä pitkän matkakertomuksen kuvineen, koittelemuksineen ja hallusinaatioineen. Koittakaa salakuljettaa läppäri testipaikalle jotta saan lukea täällä korvessa reaaliaikaisia päivityksiä niistä kärsimyksistä joita joudutte kokemaan.

No no, eipäs vielä pilkata ilkeäksi Apotiksi joka lähettää seurakuntansa kohti kärsimyksiä, sillä kaikki tämä palvelee suurempaa tarkoitusta – jatkuvuutta. Minähän olen sairas ja vanha, alati lisääntyvän lääkitykseni myötä kohta myös niin hullu etten kykene jatkamaan Luostarin toimintaa mutta jonkun se on tehtävä. Nämä kaikki koettelemukset valmistavat teitä henkisesti tähän 24/7 pyörivään kärsimysnäytelmään, tähän missä teitä seurataan koko ajan tavalla josta vainoaminen ei ole kaukana. Herään nimittäin joka yö useita kertoja kun seiniin upotetut nauhurit alkavat äänityksensä ja hurisevat hiljalleen. Samoin lamppuihin ja verhonipsuihin piilotettujen pallokameroiden surina on perkeleen ärsyttävää kuunneltavaa ja häiritsee pahoin muutaman tunnin untani. Joka aamu kurkistaesssani ulko-ovemme neljästä ovisilmästä näen kuinka vastaan tuijottaa toinen silmä, usein aivan verestävä koko yön tuijottamisesta. Puheluita kuunnellaan, hemmetin kyttääjien tahattomat yskäisyt kuuluvat läpi ja joskus he intoutuvat keskustelemaankin kanssani. Tällöin vaihdan heidän kanssaan reseptejä ja jos on oikein hauska tyyppi kyttäämässä, saatamme ryhtyä väittelemään keinosiemennyksen tarpeellisuudesta koskien kotiakvaarioiden miljoonakaloja. Lyhyesti sanottuna kyse on pienimuotoisesta, koko elämän kestävästä Via Dolorosasta jonka uskon teidän selvittävän. Kyse ei siis ole ilkeämielisyydestäni.

Eikä tässä vielä kaikki sanoisi ostos-tv:n heppelikin, sillä tulette saamaan VIP!-passin ja se jos mikä on sellainen harvinaisuus joka on kaikkien unelma, ellei peräti ns. Graalin malja. Nimittäin, tuo huutomerkki muuttaa kortin luonteen perinteisestä Erittäin Tärkeästä Henkilöstä aivan muuksi; sanan keskellä olevan i:n merkitys muuttuu important-sanasta insane-sanaksi ja näin teistä tulee Erittäin Mielenvikainen Henkilö. Se on hyvä juttu sillä se toimii täällä kotimaassakin, korttia ei tarvitse kuin vilauttaa kassajonon päässä niin jo vinkataan etummaiseksi mahdollisten raivareiden pelossa. Tiedän kokemuksesta koska olen käyttänyt ko. korttia jo vuosia kaikkialla missä kuljen. Bussi-ja junamatkat ovat ilmaisia, samoin risteilyt ja lentomatkustaminen. Varsinkin kahdella jälkimmäisellä taholla ollaan hyvinkin höveleitä sillä he tietävät millaista on käydä oikeutta kun vastassa on vainoharhainen hullu. Siinä ei ole viisi tai kymmenen vuotta mitään kun rosista aletaan istumaan.

Näin, kaikesta tästä seuraa hyvää ja pyydänkin nyt kiirusti laittamaan niitä kuvia tänne, niin pääsen työstämään tuota laajaa seurakunnan esittelyä. Kuvissahan ei tarvitse olla mitenkään edukseen vaan se on parasta ottaa aamun ensimmäisten raivareiden sattuessa, juuri silloin kun tukka on sekaisin ja ne haulikolla ammutut kalsarit jalassa. Näin saadaan siihen passiinkin soveltuva kuva eli ulkomaisten virkailijoiden ei tarvitse tuijottaa passin pienellä präntättyä tekstiä vaan se todella räjähtänyt habitus viestittää nopeasti millaisesta aikapommista on kyse.

Että mä olen iloinen, luulin että tästä päivästä tulisi tasainen kun odottelen illan menoani mutta ei, nythän minä voin alkaa suunnittelemaan audiovisuaalista esitystä nimeltään ”Luostarin vuosikirja 2013” ja ennen kaikkea pohtimaan miten esittäisin ne teidän parhaat puolet. Se on suht vastuullinen homma etteivät ulkomaan reissujen karenssit venyisi kohtuuttoman pitkiksi ja hoistaviksi. Lopuksi on pakko kertoa ilouutinen eli Titan lähettämä palaute jossa hän kertoo unistaan! Luin sähköpostin ensin kerran ja tein jotain, luin sen toisen kerran ja tein taas jotain ja oli vielä pakko lukea se kolmannenkin kerran ennen kuin rauhoituin. Muistakaa olla kuulolla, koitan saada tehtyä lähetyksen nyt päivän mittaan koska lähden klo 17.00 erääseen tapaamiseen ja siellä menee aikaa aina tuonne 20.30 – 21.00 tienoille. Edellyttäen ettei mitään muutoksia tule, siinä tapauksessa aikatauluni aikaistuu eikä suinkaan veny. Kiitos kaikille palautteesta ja erityisesti nautin teidän nunnien eilen kommalootassa käymästänne hyaluroni/kukonheltta-keskustelusta, minullahan siihen ei ollut osaa eikä arpaa mutta oli se vähän hemmetin hauska lukea. Luostarin nunnatko muka vanhoja ja sairaita – kilin kellit sanon minä! Väistämättä ajatukseni harhailivat tulevaisuuteen ja Luostarin kuoron perustamiseen, edelleen kuoron nimeen ja heitänkin tässä ehdotukseksi Chemical Systers:in, tietysti olen kiitollinen jos laitatte omat nimiehdotuksenne tulemaan.

Eipä tässä enää muuta kuin olkaapa kiltisti ja mitä parhainta keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Viking-lotossa on 34 miljoonaa, käykäähän tekemässä oma rivinne. (kyllä se sillä yhdellä tulee jos on tullakseen).38 kommenttia:

 1. Lupaan täten, etten ikinä tuo pärstävärkkiäni Luostarin seinälle!

  t. The Abbedissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta rakkaani, ei saa olla noin negatiivinen. Sitäpaitsi kauniit kasvosi eivät päätyisi Luostarin seinälle vaan Youtubeen! Ajatteles! ;D

   Poista
  2. Jumankauta - aina vaan pahenee.... :(

   Sulle on muuten potsia priiiivana!

   Poista
  3. Juu kävin kattomassa ja pistin takaisinkin päin ;)

   Poista
 2. Eeh.. ei kiitos. Mulle riittää ihan tämä nykyinen näkyvyys. Varsinkin kun eilenkin harrastin kylähulluilua metrossa häiritsemällä kanssamatkustajaa.

  Sitäpaitsi sen sun sisäisten äänten keskustelupostin jälkeen mulle on tullut uskomaton himo tehdä vastaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee se postaus - oikeesti! Oikein kunnon pitkä juttu, sinähän tiedät että mä olen utelias ja haluan päästä kunnolla kärryille siitä pään sisäisestä miekkailusta!

   Poista
  2. No ei mitään apuva, sinulta se onnistuu...täksi illaksi? (joojoojoo)

   Poista
  3. No.. menin sitten ja tein sen.

   Poista
 3. Juuei! Jyrkkä ei juutuubille!
  Syvissä vesissä ne isotkin vonkaleet lymyävät enkä minä aio pintaan nousta, en vaikka minkälaisella lierolla houkuteltaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai syvissä vesissä...mutta olkoon niin ja ymmärrän täysin ;)

   Poista
 4. Täysin samoilla linjoilla Hirnakan kanssa!
  Että jatka vaan unelmointia siitä, että lähettäisimme pärstäkuvamme sulle.

  Sitä paitsi mulla on jo pari ulkomaan lomamatkaa varattuna ja haluan myös niihin reissuihin lähteä, joten siinäkin on syytä ihan riittävästi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä selvä, ei laiteta joten täytyy sitten jatkaa unelmointia mutta turvallista matkaa ja Taralle terkkuja!
   Vaikka olisi se Vuosikirja ollut jotain..;D

   Poista
 5. Mutta mä voisin ottaa ne pari FBI-agenttia. Ihan vaikka pääsiäisiloksi. Että jos löytäisit vaikka parin sellaisen (nuoren ja komean) kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanki Apotti nyt Roz;lle ne agentit!!! Mutta kuvat pitää Roz näyttää meillekin;)

   Poista
  2. Kyllä mullekin Dale Cooper muuten kelpais, eli ei tarvii olla niin nuorikaan. Jos siis tulee useita, laita vanhemmasta päästä tänne!

   Poista
  3. Jos sitten vielä jää yli (mitä en usko, kun Polga on tossa välissä), niin haluun kesäpojan minäkin!!!

   Poista
  4. Roz: käykö KGB:n agentit, mulla kun on paremmat suhteen tuonne itään päin? ;)

   Polga: no soitetaan Dalelle, eiköhän sillä vapaata ole joten joutaa tulemaan :)

   Rantis: no tietysti sinä haluat kesäpojan, se nyt ei tullut mitenkään yllätyksenä :D

   Puskis: Dale vai tarkoitiko jotain muuta?

   Poista
  5. Mulla olis ihan oma agentti, William Cooper (ei kalju):

   http://www.imdb.com/media/rm2658108928/tt1245526

   On muuten helkkarin hyvä leffa muutenkin.

   Poista
 6. Ei tipu. Kuvaa siis. Olen luottanut siihen, että Luostari nimenomaan on paikka, jossa ollaan rauhassa muulta maailmalta. Nökötetään omassa kammiossa. Päivät tehdään raskasta työtä, ajattele nyt minua ja Sirpaakin Itä-siivessä, meillä on rankkaa.
  Omassa koljassamme (olikohan se sen niminen??) haluamme muun ajan olla ihan yksin rukoillen kotiin pääsyä;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarissa SAA olla rauhassa, tänne ei muu maailma tule niin kauan kuin minä seison isojen ovien tykönä.
   Sinä ja sun raskaat työt kyllä tiedetään sillä minä olen seurannut sun ja Sirpan pelehtimistä siellä itäsiivessä :P

   ...niin ja ennen kaikkea rukoillen..;D

   Poista
 7. Säestän Rantista, kyllä oma kelja riittää eristyspaikaksi. Ei siihen mitään pehmeitä koppeja tarvita. Muutenkin kaikenlaiset pehmusteet kuulostaa vallan syntiseltä. ;)
  Toisin sanoen minunkaan kuvaani ei pidä mihinkään juutuubiin laitettaman. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva B, oliko se kelja vai kolja se nunnien huone? En jaksa googlata.

   Poista
  2. Kelja on se koruton huone. Kolja on kala (tai miehen nimi) ;)

   Poista
  3. Kiitos Polga! No jostain oli tuttu kumminkin, siis kolja-kala. ;D

   Poista
  4. Mrs B, sut laitetaan nimenomaan pehmeään koppiin niin kauaksi aikaa että ne vetypommien teot haihtuu ajatuksista. Sinähän vieläjoku kaunis päivä jysäytät koko luostarin huisin helvettiin :D

   Menkääpäs nyt kaikki kiltisti sinne keljoihinne ;D

   Poista
 8. Mä olen kaiketi sairaalassa työskentelevä nunna... pyytentöntä hommaa. Pitäisi vissiin laittaa jokin nunna-asu päälle ja laittaa kuva... voisi olla aika myyvä ja raflaava. Mutta mullekin riittää kyllä ihan tämä askeettinen elämä. Enkä tarvii agentteja, mieskin riittäisi... vaikka jeesuksen morsian muka olen, huoks. Kuka nyt vainajan leski viitsii olla. No, en minä ainakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armi, siis nunna kun olet, niin et kai palkkaa ota sairaalatyöstäsi? ;DD

   Poista
  2. En tietenkään... öhöm... pahus sädekehä repsahti silmille.

   Poista
  3. No niin Armi, sinä sentään osoitat kunnon nunnan elkeitä ja olet tarjoamassa kuvaa itsestäsi. Se on oikein ja minä Apottina annan sille suuren arvon, katselen myös läpi sormien jos otat muodollisen korvauksen työstäsi äläkä välitä Rantiksesta sillä se itse opettaa mua verojen kiertämisessä :P

   Poista
 9. Ei tipu kuvaa täältäkään. Minä olen jo aamulla niin freesin ja sirmakan näköinen ettei minusta saa räjähtänyttä kuvaa. Hiukset on ojennuksessa ja haulikolla ammuttuja kalsareita en ole ikinä edes nähnyt. Naamavärkki meikattuna ja paklattuna istahdan silkeissäni aamukahvipöytään, joten valitan, ei onnistu pyytämäsi kaltainen passikuva täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä on nyt kaikki minua vastaan mutta olkoon niin, lakkaan kerjäämästä kuvia ja tyydyn kohtalooni ;)

   Poista
 10. Voi Apotti, sun "pimppaa nunnaa" kampanja ei oikein iske tulta :)

  Antamasi alaston esimerkkisi ei saa näköjään seuraajia. Murheellista...

  * hihittää hervototmasti *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helvetti, tämä idea ei tosiaan saanut ilmaa siipiensä alle :/
   Kiitos rakkaani kaikesta tämän päiväisestä <3

   Poista
 11. Hyhhyh! Pois se minusta! :D Ei kuvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt Emmi rakas sinäkin laita hanttiin, edes sellainen pieni kuva - jooko? ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...