perjantai 22. maaliskuuta 2013

Palava huppari ja sukkapuikkoa pistorasiaan eli kertomus siitä kuinka perseestä voi tavallinen päivä olla


(Jos hermo kestää pientä särähtelyä ja huohotusta niin kuuntele ihmeessä kuinka vehkeestäni tuli majavanhäntä, nyt siitä ei lennä kuin pullanmuruja.
Radio on tuossa oikealla puolella ja kommnentoida voit tänne)


Näin ne saavat hupparin palamaan, jätkän menemään perseelleen pari kertaa ja onnistuvatpa työntämään uhrin paikkoihin johon kenenkään ei pitäisi joutua. Kyllä, nuo Korkeat Kosmiset Voimat- ja heitä on moneksi – ovat liittoutuneessaan varsin paskamainen yhdistelmä tavallisen kuolevaisen kannalta.Tässä lyhyehkö kertomus eiliseltä, olkoon se osa Kosmisten Voimien kertomana ja osa ikään kuin sivustakatsojan silmin.

Koko homma lähti kahden Kosmisen Voiman vedonlyönnistä, Stressi väitti saavansa tuon jätkän sielun enemmän vinoon kuin hänen kanssaan matkaa äärettömyydessä taittava Paska Tuuri. Jälkimmäinen suivaantui tosissaan sillä olihan hän, voimista ahkerin voittanut Ikuisen Ahdistuksen olympilaisissakin kultaa 450 000 kertalaakin sielullaan. Tähän Stressi heitti vastakommnetin jossa perusteli ettei tulokseen mukaan olisi pitänyt laskea mm. Facebookissa riehuvia italialaisia laivakapteeneja eikä vasemmalla jalalla tehtyjä ydinvoimaloita, puhumattakaan valtiosta nimeltä Suomi jossa Paska Tuuri oli onnistunut säätämään kansanedustajien äänestyskäsiä niin, että väliaikaisista veroista tuli pysyviä ja kansa kärsi. Kinastelu jatkui jonkin aikaa kunnes he saapuivat tämän korvessa asuvan ja pian riepottelun kohteeksi joutuvan kusipään ikkunan alle.

- Kato,siellä se vajakki takoo läppäriään – katkaisenkon yhteyden? Stressi kysyi kiihtyneellä äänellä.

- Äh, aloitetaan perinteisesti – Paska Tuuri vastasi kähisten ja pisti sisällä istuvan jätkän kännykän soimaan. Siinä he sitten katselivat huvittuneina olkkarissa tapahtuvaa näytelmää jossa jätkä kirosi kuin satamatyöläinen, puri kättään kuunnellessaan uutisia luuristaan ja puhelun loputtua otti käteensä sukkapuikon ja tunki sen pistorasiaan. Stressi katseli äimistyneenä lattialla sätkivää heppeliä, jolloin Paska Tuuri kertoi kyseisen tapauksen tekevän joka kerta saman homman kun vitutuskäyrä nousee tarpeeksi korkealle – siksi sitä onkin niin hauska seurata. Lisäksi hän on lyönyt Kohtalon kanssa vetoa siitä koska epatto käristää itsensä hengiltä. Stressi kysyi että miten moinen temppu tehdään ja Paska Tuuri kertoi auliisti; hän oli saanut korpitaipaleella olevan metsurin autosta alavesiletkun halkeamaan jolloin tämän vajakin kaverin matka oli katkennut kuin tikku paskaan. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi autosta oli samaan syssyyn palanut polttoaineen syötön ohjauskomponentti ja se jouduttaisiin tilaamaan ulkomailta asti. Stressi kuunteli haltioituneena ja arveli metsuria vituttavan rankasti mutta Paska Tuuri tyytyi myhäilemään ja sanoi ettei vielä,odotahan kun se huomaa sahansa jääneen palstalle ja korjaamolta tulee lasku.

Parivaljakko seurasi hihhulin lähtöä ja he saivat nähdä kuinka hullu kaatoi epähuomiossa koiran raksuja suuhunsa vaikka piti tarttua myslipakettiin, edelleen kuinka kaikki paksut ulkovaatteet päälle saatuaan tämä kiroten painuu vessaan vääntämään viime hetken torttua. Koko ajan Paska Tuuri teki muistiinpanoja ja tokaisi Stressille että tällä tavoin ihmiset saadaan hermoraunion partaalle. Lähdettiin matkaan, Stressikin päätti näyttä taitojaan ja lähetti jäppisen tielle muutamia ryömintävaihteella ajavia seniorikansalaisia, pari turpeenpuskijaa traktoreineen ja koko coctailin koristeeksi mopoautoilijan. Edettiin pitkin loppumattomia sivuteitä ja päästiin viimein suunnilleen oikeaan kohtaan jossa metsurin auton piti seistä mutta ei, vielä Stressi laittoi vajakin hakemaan kaveriaan reilun kolme varttia ennenkuin antoi kohtaamisen tapahtua. Paskan Tuurin oli tullut kylmä ja hän halusi lämmitellä. Niinpä kun metsurin auto oli ollut noin kolmisen kilometriä hinauksessa, hän katkaisi vetoköyden ja jätkä joutui kuitenkin kaivamaan kaikkien muuttotouhujen takia kasalle pakattujen työkalujensa alta sen paksumman hinausköyden. Turha kai mainita että tässä vaiheessa sinisenä palelevan jätkän sormet olisivat käyneet ääniraudasta.

Viimein kun metsuri oli saatettu korjaamolle autoineen, Stressi ja Paska Tuuri laittoivat heppelin puhelimen soimaan ja lyhyen puhelun seurauksena uhri saatiin ajamaan melko perkeellisen kilometrimäärän päähän auttamaan toista kaveriansa, joka ei kertomansa mukaan päässyt muulla keinoin teveyskeskukseen. Kyseessä ei ollutkaan hengen hätä – niin kuin ensin puhelimessa annettin ymmärtää – vaan ihan tavalliseen tapaan jomotti jalkaa säärestä. Paska Tuuri ja Stressi nauroivat kuset housuissa katsellessaan verisuonten katkeilua koittelemusten kohteena olevan Omituisen Hiihtäjän päässä. Odotellessaan kaveriaan terpparin pihamaalla jätkä laittoi tupakiksi jolloin Paska Tuuri sai idean ja muutti sauhuttelijan linkoaman nortin jämän lentorataa niin, että se osui Ransun kylkeen ja kimposi tästä takaisin onnettoman jätkäparan huppuun. Pian huppu savusikin jo saatanasti vaikkei tämä sitä itse huomannutkaan, vaan tapauksen havaitsi tiellä potkukelkkaileva muori joka alkoi viuhtoa aivan sairaasti tälle onnettomalle. Eikö mitä, tämä monoaivo luuli sitä tevehdykseksi ja viuhtoi kahta kauheammin takaisin. Stressillä ja Paskalla Tuurilla oli hauskaa. Viimein muori sai kelkkansa vajakin viereen, hyppäsi tämän selkään ja sammutti hupussa riehuvan tulipalon. Se siitä hupusta.


Päivä meni kaikestaan tähän tahtiin, mikään ei onnistunut ja vielä kun metsuri – jonka tämä heppeli oli käynyt hakemassa korjaamolta – onnistui unohtamaan lompakkonsa sinne, oli päivä kerrassaan perseestä. Lompakon haulle kun tuli 42 kilometriä suuntaansa niin varmaan tajuatte ettei siinä iloisimpia joululauluja laulettu. Kotikorpeen päästyään metsurin ja heppelin oli vielä haettava metsien miehelle väliaikainen menopeli jostain tuuran perseestä, heppeli ei ainakaan muistanut ajaneensa niin vitun huonossa kunnossa ollutta tietä. Viimein löytyi oikea paikka ja auto joka oli – yllätys, yllätys – hangen alla. Muutamien tuntien töiden jälkeen metsurin uudet kiesit saatiin kuitenkin käynnistymään ja niin molemmat pääsivät koteihinsa, metsuri onnellisena väliaikaisesta menopelistään – se kun takasi leivän tienaamisen ja heppeli hysteerisenä ihmisrauniona. Hieman ennen puolta yötä Paska Tuuri ja Stressi päättivät revitellä vielä viimeisen kerran, ryhtyihän jäinen jätkä äänitystouhuihinsa. He aiheuttivat kaikenlaista häiriötä ensin yhteyksissä ja sitten printterissä, laittoivatpa heppelin koirankin nykäisemään muutamat johdot irti.

Tässä vaiheessa ikkunan taakse, josta kaksikko seurasi vajakin studiotouhuja, seuraan liittyi Kosmisten Voimien nuoremaa sukupolvea edustava Datavittuilija ja hän kysyi voisiko mitenkään osallistua tähän lystiin? Parivaljakko kertoi rääkkäämisen alun alkaen lähteneen vedonlyönistä mutta heillä on ollut niin mukavaa koko päivän, etteivät he enää välittäneet vedosta ja näin ollen he päinvastoin odottivat näkevänsä mitä Datavittuilijalla oli heille tarjottavanaan. Olihan tällä, ensimmäinen puolen tunnin veto meni uusiksi puolessa välissä ilmaantuneiden säröäänien takia jota tupauuno ei saanut suodatettua vaikka miten yritti. Lisää säätöjä ja testejä kunnes kello oli jo reilusti yli puolen yön, joten tietäähän sen miten siinä kävi. Vaikka mikki ei ollut lähelläkäään vajakin turpavärkkiä, pornohuohotus kuuluu selkeästi ja ah, ne niin vitun raivostuttavat särähtelyt eivät lakanneet kuulumasta ankarista poistoyrityksistä huolimatta. Datavittuilija valisti Stressiä ja Paskaa Tuuria kertomalla ettei korpihullulla ole hajuakaan tuosta ohjelmasta joten ei se noita saa poistettua. Oikeassa oli, sinne ne jäivät joten anteeksipyyntö on paikallaan sillä paskaa materiaalia ei saisi tarjota mutta jatkuvuuden lakia on noudatettava. Tyytyväisinä kolmikko lähti kohti Universumin äärettömyyksiä jättäen kyrpiintyneen heppelin istumaan täysin raunioituneena sohvalle. Voi perkele mikä päivä.

Ps. Skeptikoille ja muille fariseuksille sanottakoon että tein aamulla yhden ratkaisevan virheen, jäi nimittäin Valkoinen Susi laittamatta kaulaan.Enää sitä virhettä en tee.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat, minä lähden kuskiksi sairaalareissuun hetken päästä.

22 kommenttia:

 1. Joillakin on tuuria, kun on tuollainen kaveri, jolle soitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä mutta ei toista sinne helvetin kuuseenkaan voinut jättää.

   Poista
 2. Tsiisööös - mikä päivä! Amuletti kaulaan ja onnea matkaan. Eiköhän ne hyvät voimatkin löydä tiensä jälleen luoksesi, ja sehän onkin metkaa jos näkis kun ottavat yhteen Stressin ja Paska Tuurin kanssa!

  Tää läks leivän tienuuseen! Kiitoksia pohjalaisten saamasta respektistä radiolähetyksessä <3 Tänx!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se sellainen päivä ettei niitä kovin montaa viikkoon toivo ja turhaan sinä respektistä kiittelet, te ootte sen ihan omila ansiollanne tiennanneet.

   Poista
 3. Joo, sen amuletin unohtamatta jättäminen saattaa olla parasta, jos seuraukset ovat tuollaiset... kyllä tässä lukiessa alkoi vähän suupieli nykiä, mutta sain sen loppumaan kun oikein keskityin. Parempaa päivää tänään. Toivottavasti ne epäonniset kaverit osaavat arvostaa sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan aio unohtaa sitä, olkoonkin että moni tuomitsee siihen uskomisen mutta eilinen näytti kyllä sen, mitä tapahtuu jos ei sitä pidä kaulassa. Oliko se toissapäivän radiolähetyksessä kun kehuin kuinka asiat menee omalla painollaan.

   Poista
 4. Olipas päivä, voi hyvä Sylvi ja pari muuta naista!! Skeptikkona en edelleenkään usko amuletin voimaan, mutta pistä se kaulaasi, niin ehkä paska Tuuri vähän säikähtää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mrs B:lle tuossa sanoin etten aio sitä vähään aikaan unohtaa, kyllä se siellä saatanan perämettillä oli monta kertaa mielessä ;)

   Poista
  2. Sen verran tähän kilttinä naisena myönnän, että tilasin Magsilta aivan ihanat korvikset. Katsotaan nyt mitä ne tuo tullessaan, niin sitten kerron mihin uskon tai en...

   Poista
  3. Oikein!
   Tuossa Marjaana jo alla kertoikin Magsin tehneen Sudelle kauniin siskon mutta uskon että niissä korviksissakin on sitä maagista henkeä.

   Poista
 5. Susi kaulaan ja uutta putkeen. Oli muuten Mags tehnyt aivan ihanan punaisen serkun sudellesi. En raaskinut, mutta sormia syyhytti kyllä.

  Rauhaisaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susi palautui kaulaan ja kävin katsomassa sitä Suden serkkua joka oli vähän helvetin kaunis!¨
   Viikonloppua Marjaana ja muistahan olla kiltisti ;)

   Poista
 6. Mähän sanoin, että älä hylkää sitä amulettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Sanokoon kerettiläiset mitä tahansa mutta on siinä Sudessa sellaiset voimat ettei hyvä tosikaan!

   Poista
 7. Tarina nauratti mutta heppelin puolesta harmitti. No, jospa huominen kaiken muuttaa vois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hieman heppeliä vitutti eilen mutta eiköhän se siitä.

   Poista
 8. Ja taas on tyrskitty iltarahkat läppärin näytölle, perinteisellä tyylillä nenän kautta. Paska Tuuri taitaa täälläkin kytätä sopivaa tilaisuutta, heti kun mä saan rahkat esiin, se pistää mut kolkuttelemaan Luostarin ovea. Ja sitten sitä taas hinkataan valkoisen macläppärin pintaa puhtaaksi.

  Pidä susi kaulassa ja valkosipuliletti kalsareissa, ehkä se karkoittaa vähäksi aikaa noi riivajaisesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos on ollut hauskaa eikä pidä välittää pienistä pärskeistä ;)
   Koitan ottaa kaikki varmuustekijät huomioon - jopa sitä pientä petrokemiallista huppua unohtamatta ;D

   Poista
 9. Jos tuntuu että Paska Tuuri ja Stressi eivät ota opikseen, niin vanhat shamaanitaidot kehiin. Amuletteja lisempää - nyt intiaanien, budhien ja Swasimaan fallosymbolit roikkumaan joka käteen ja jalkaan. Laphalaisten poronsarvesta koverrettujen taikakalujen lisäksi. Rukousta, mantraa ja joihkuja lisäksi. Ommmmm..... ja naihhaan naihhaan lappalaisaksentilla.

  Köh... köh... menestys on taattu :D

  Sympatiat sinne suuntaan. Heppelin vitutus saa veren kiertämään, siis ei kaikki pahasta ole. Verenpaine ja sydämen syke sai pikaboostia. Tiedät olevasi elossa. Vitutus ja kipu on parhaita osoittimia siitä, että on hengissä.

  Mulla meinaa kadota ote kumpaankin elähdyttävään kokemukseen. Jäljelle jää vain veren maku suussa ja helvetinmoinen väsymys. Nytkin PITÄISI tehdä ihan muuta kuin virkistyä Luostarissa. Yö tulee olemaan pitkä, mutta valitettavasti ei ollenkaan viihteellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksamista sulle, ei siitä loman pitämisestä pidä itseään rankaiseman joten jarrutteles nyt vähän, ettei tarvitse oikeesti tulla sinne antamaan sulle selkään ;)

   Verenkierto on saanut sellaista boostia että verisuonien kestävyys tulee vastaan mutta eiköhän se tästä. Sitäpaitsi Luostariin kannattaa tulla aina virkistäytymään - oli tilanne mikä tahansa ;D

   Poista
  2. Selkään antaminen on ihan turhaa, ei tämä puupää siitä tokene. Sitä paitsi olen sangen varteenotettava vastus, koska tiedän ihmiskehosta sangen kivoja kohtia (erityisesti myös kivesten yläpuolella...) eli tyydy Dear henkiseen uhkailuun, niin olet vähän vahvemmilla :P

   Ja jarruttelen sunnuntaina noin klo 17 jälkeen. Eli kaadun sänkyyn. Tässä on tänään tarjolla 4.5 tunnin yöunet. Se on minulle sangen vähän. Epätoivoisen vähän. Eli könyän sänkyyn vetämään edes vähän unta palloon. Huomenna täysillä estradilla. Tuli aivan sairaan pitkä työpäivä tänään. 11 ihmistä käsien läpi tänään yhdessä Maestron kanssa ja lopun iltaa/yötä huomista valmistellessa.

   Ei ole järkeä tässä hommassa, mutta oikeastaan järki onkin kaukana koko minun kehostani. Julkinen tunnustus.

   Muut viettäkää hauskaa viikonloppua ja toivon tosissaan että Peppis saa Partapapan ääniraidan kuuluviin. Oikeasti kiinnostaa tosissaan. Samalla pitäis haastaa muutkin miespuoliset lukijat vastaamaan samaan haasteeseen. Jos MrMurphy pääsis ilmastointikanavasta ulos (no kengännumero on tiedossa, mutta ei ikäluokkaa...) ja ketä nyt sitten langoilla hiljaisena luuraakaan...

   Välikuolema edessä. Huomenna sata lasissa. Pakko ottaa doping käyttöön, eli tyrnimehu ja Q10. Normaalin adrenaliinin ja noadrenaliinin lisäksi.

   Poista
  3. Menee oikein kylmiä väreitä kun puhut noista kehon kohdista enkä todellakaan halua tuntea sitä tuskaa minkä kykenet tuottamaan, joten pysyttelenkin sitten sillä Dear-henkisellä tasolla ;)

   Koitahan muistaa sitten oikeasti kaatua sinne sänkyyn ettet tee yötä myöten jotain kirjallisia töitä ja yritän tosissani saada sen Timpan jutun auki. Meikä painuu muuttohommiin joten pusut ja olehan riuhtomatta.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...