tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pari sanaa huoraamisesta ja nyt se on keksitty: Lääkenäkkärit!


Tähän alkuun on pakko laittaa muutamia havaintoja koska jäljempänä tulee tekstiä jonka takia ihmiset vetävät herneen nenään, tulevat syyttämään minua pilan teosta vakavan asian suhteen etc. Se on kuitenkin oma asiani mitä suusta päästelen, sillä omahan on vakava asiani ja kärsin siitä päivittäin. Sen kuitenkin sanon että jos joku runkku juudas tulee pilaamaan iloni tästä aiheesta, hänelle soivat Luostarin kellot (sori Ernest,oli pakko mukailla) ja helvetin tulet pyyhkivät hänen tontillaan sillä olen koko yön (ostin pimeestä kipulääkkeitä jotka ovatkin paljastuneet sikojen sterilointiin tarkoitetuiksi raksuiksi) visioinut tämän minulle ehdotetun juttusen suomia mahdollisuuksia.

Ensin asiaan joka liittyi eilisessä radiolähetyksessä mainitsemaani huoraamiseen joka ei suinkaan tarkoita sitä perinteistä metodia, vaan puhtaasti itsensä markkinoimista ympäri nettiä. Kaikkihan me sen tiedämme että se kannattaa ja kaikkihan me sitä teemme, koska se todellakin on hyödyllistä. Saattaa mennä päiviä ennenkuin uudesta lisäyksestä kuuluu mitään mutta sitten yht'äkkiä tuleekin ryöppy joka ei tietysti kokonaisuudessaan jää pysyväksi mutta suurelta osin kuitenkin ja tästä syystä se eilinenkin huoraaminenkin tuli tehtyä. Ehkäpä paras konsti on lykätä itsensä joka hakukoneen tietokantaan ja niitä hakukoneita muuten löytyy Polgan kansliasta tuolta ylhäältä, yllättäen ”Hakukoneita”-linkin takaa. Syyt miksi intoudun tästä asiasta kirjoittamaan nyt, on se että tuossa muutama viikko sitten tekemäni lisäys netin syövereihin on alkanut tuottaa tulosta ja muutaman päivän ajan on Luostarissa vierailevien määrä kasvanut tasaisesti, eilisen ollessa hyvä esimerkki. Olenko narsisti? En, vaan teen tätä ihan muista syistä ja joiden pääpaino liittyy ”Viikon blogi”- sivuun ja oikeassa sivupalkissa olevaan uuden blogin esittelyyn. Tiedän että Luostariin on liittynyt blogeja joiden rinnalla tämä rakas kivikasani on mitätön kääpiö mutta sitten on paljon sellaisia joilla ei ole paljon lukijoita. Ennen kuin unohdan, kiitän niin jättiläisiä kuin kaikkia muitakin Luostarin asukkaita.

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna mitä enemmän Luostarissa on kävijöitä, sitä enemmän nämä pienemmät blogit saavat näkyvyyttä ja kaikki tämä sen tähden että muistan oman alkutaipaleeni Tavan Elämää-blogin puolella. Ilman jättiläisiä (te kyllä tunnistatte itsenne) en olisi tässä. Koska minä olen hullu, on tämä blogin pitäminen minulle enemmänkin sairaan vinttini tuulettamista mutta on ihmisiä – puhuin paskaa, me kaikki olemme – jotka etsivät vastauksia elämänsä kysymyksiin ja haluavat jakaa tuntojaan. No eiväthän samanhenkiset ihmiset löydä toisiaan jos eivät saa näkyvyyttä, se on kiistaton tosiasia. Tästä syystä Luostari toimii enemmän kuin mielellään väylänä saada se oma blogi edes hieman paremmin esille, sillä eihän tämä mielipuolinen laitos vieläkään mikään jättiläinen ole mutta väkeä käy päivittäin ihan mukavasti, eilen yli kolmesataa ja sitä plastiikkakirurgi-juttuakin kävi katsomassa 392. Marjaanan sanoin, antaa hyvän kiertää ja koska minä olen saanut paljon teiltä isoilta blogeilta, haluan tehdä tätä työtä varsinkin niiden blogien eteen jotka ovat alkutaipaleella. Ihan totta, tässä on kyseessä vilpitön tahto eikä mikään mainostemppu. Minä olen katsokaas uhoamisestani huolimatta aika tunteellinen jätkä ja muistan hyvät teot vaikken sitä osaa aina näyttääkään. Rakastan teitä kaikkia, ilman että tarvitsee vetää peltikalsareita jalkaan (muistat kyllä T).
Niin, se vielä ennen varsinaista juttua että tuo ”You might also like”-widget kannattaa lisätä, ainakin Luostarin kohdalta huomasin ettei vanhoja tekstejä ole koskaan luettu niin paljon kuin sen härpäkkeen lisäämisen jälkeen. Minullahan on..hetkinen...24 876 sivua statistiikkaa ylhäällä ja oikeasti olen 57-vuotias yliopiston professori joka tekee väitöskirjaa ihmisten sosiaalisesta käyttäytymisestä internetissä. Väitöskirjan nimeksi tulee ”Paljon se bloggasi kunnes se hoggasi että serveri on vihdoin kylment”. Just joo mutta kannattaa se laittaa.

Sitten päästäänkin iloiseen aiheeseeni; jos oikein hyvin käy niin voitte nähdä minut leijailemassa torppanne yläpuolella iloisesti vilkutelle ja pyydän, älkää ampuko alas. Voi tätä riemun päivää, minut tuupataan täyteen happea! Totta, soittivat eilen sairaalasta ja nyt multa lopetetaan kaikki lääkitys ja alan imuroimaan happea suoraan pullosta, 10 – 15 minuuttia kerrallaan seitsemän litran minuuttivirtauksella. Jessus sentään mutta täällä mökissä saa verhoihin laittaa tuplanipsut ja sukat täytyy ampua nitojalla nilkkoihin kiinni, sillä räikkäeinarin pärähtäessä ruskean esiripun takaa on leikki kaukana. Siinä matot pöllyää ja kaikki irtain lentelee F5-luokan tornadon lailla, kaasupyörteen uloimman kehän nopeuden ollessa about 238km/h, riippuu tietysti mitä on syönyt mutta sen vannon että piimä, papari ja ruisleipä on huudettu, rakasta kaalipataani unohtamatta. Saatana mitkä tienaamis-mahdollisuudet syksyisin, ei muuta kuin happipullollinen turpaan ja perse koilliseen niin jo on lehdet ja osa puutarhakalusteistakin naapurin tontilla. Näen sielunisilmin mainosotsikon: ”Syksyn lehtikö kiusaa sua – odotahan kun Apotti saa pieraistua!” ( tuo täytyy laulaa sillä lasten laulun sävelellä jota en nyt kuolemaksenikaan muista). Myös erilaisissa yleisötapahtumissa voisin toimia ulkomainoksena ja kohderyhmän huomion herättämiseksi töräyttelisin sieltä korkeuksista taivaan pasuunoiden soundeja, jolloin markkinaväki katsahtaisi kauhuissaan taivaalle ja näkisivät leijuvan hahmoni kannattelevan mainosplakaatin.

En ole pitkään aikaan ollut näin iloinen, tosin tuo minun hapenottoni on vielä palaveri asteella ja siitä tulee tietoa tässä lähipäivinä. Koittavat nyt sitten sellaista kun ei nuo raksut tunnu tehoavan, en tiedä mikä vittu siinä oikein mättää? Voiko muka toleranssit nousta niin nopeasti vai onko niin, ettei mikään lääke ole toiminut mutta aina alussa on ollut sellainen ”No vihdoinkin tuli helpotus”- placebo-vaikutus? Jos totta puhutaan niin tuo happi homma taitaa kaatua alkutekijöihinsä eli rahaan. Maski pitää ostaa kokonaisuudessaan itse ja pullon vuokrasta Aga:lle huomattava osa. Mainitsin tästä pers'aukisuudestani ja kerroin että esim. ensi kuun sairaspäiväraha menee kokonaisuudessaa Tulivaunujen vakuutuksiin joten ostele siinä sitten happipulloja. Lisäksi infottiin että homman voisi toteuttaa niin, että pahan päänsärkykohtauksen sattuessa menisin terveyskeskukseen imuroimaan happea. WTF? Millä ja miten? Silloin kun se jatkuvasta olotilasta isompi kohtaus iskee, niin ei siinä autoa ajeta vaan istutaan pää polvissa toivoen kuolemaa. Sellaisia kavereita ei ole eikä tulisi mieleenikään soittaa ambulanssia mokoman takia ja tokkopa lähtisivätkään. Eli aika mahdottomalta kuulostaa ja tuntuu koko touhu kaikkinensa.

Toisaalta kyllä himottaisi hommata muutama pullo, vallankin jos pienen respaväärennöksen avulla onnistuisin saamaan heliumia. Sen jälkeen Suomen taivaalla nähtäisiin joka päivä lentämässä kimeä-ääninen saatana Hornettien kiusana, laittaisin käsiini leveät pahviliuskat jotka markkeeraisivat siipiä ja niihin joko pohjois-Korean tai jonkun rakkaan pyyhepää-valtion tunnukset. Jumaliste mikä jylinä täyttäisi taivaan noiden suomalaisten Hasse Wind:ien yrittäessä jahdata meikäläistä taivaan sinessä mutta turhaan, kaapu lepattaen syöksyisin suoraan auringosta ja rojauttaisin perkeleellisen pärinän saattelemana kaalipadat Hornetin kuomuun, siinä mittarilento olisi huudettu kun kabiinista ei näkisi enää mitään. Tämä ajatus himottaa hetki hetkeltä enemmän. URSA:n porukkaa voisi ilahduttaa öisin yölennoilla observatorion ohitse jolloin ei muuta kuin sytkää perävaltimon tienoille ja niinpä nuo mainiot, pelkkää partaa olevat heppelit saisivat iloita useammastakin ohitse lentävästä komeetasta mahtavine tulipyrstöineen. Jaahas, kello on vähän yli aamuyhdeksän ja mulla on vielä tasaavat ottamatta. Niin! Tein muuten siinäkin uuden ja kätevän innovaation; valmistin ensin kinuskia ja lisäsin siihen hieman siirappia ja inansa jauhoja + yhden munan, ripottelin aika helvetisti ryynejä seoksen pinnalle ja sitten uunin. Kun tatina alkoi hyhmettyä, leikkasin siitä näkkärin palasia muistuttavia kappaleita eli tein katkaisu-urat ja takaisin uuniin. Aikani nuuhkittua kypsentäessä syntyviä aromeja (hittolainen mitkä sfäärit!) ja paistoksen ollessa valmis nostin pellin hellalle. Nyt minulla on ihgut lääkenäkkärit eivätkä esim. vieraat tiedä mitä rouskuttelen, tosin yksi vanhempi nainen sanoi muijalle että toi sun ukkos syö ihan sikana tota näkkileipää. No niin syön,se on makeaa ja auttaa näkemään ihan uusia juttuja.

Hyvää ja antoisaa tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.


54 kommenttia:

 1. En ehdi nyt puuttua muuhun enkä edes katsoa Hakukone-listaa, mutta kysyn onko tämä jo siellä:

  http://www.dogpile.com/info.dogpl.t6.1/search/home

  Jos ei niin kandee lisätä. Hyvä asiallinen hakukone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puskis! Ei ollut tuota ja hyvältä vaikutti kun kävin katsastamassa.

   Poista
 2. Ai taas kaikki lääkkeet pois? Mitähän tuosta tullee... sun pitää kai pystyttää kaminateltta tk:n pihalle siltä varalta, että tulee särkykohtaus.
  Mutta hyvähän se on, että jotain kokeilevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se happiasia ratkesi hetki sitten, soittivat sairaalasta ja olivat päättäneet ettei sitä kokeilla vaan Truxaleilla mennään. Sinänsä omituista koska sanoin etten niitä ota kun ne eivät toimi eikä mulle ole ainakaan vielä tullut uutta respaakaan.

   Poista
  2. No vielä "parempaa". Siellähän on meno ihan samanoloista kuin täälläkin.

   Poista
  3. Niinpä ja ties miksi se vielä muuttuu..

   Poista
 3. Jos rupeat puhtaan hapen kanssa läträämään, niin sitten ehkä pitää lopettaa tupakanpoltto. Happi kun palaa niin hyvin, että jos olet ensin imenyt sitä pullosta ja sitten pistät tupakan palamaan, niin voi tulla melkoinen leimahdus.

  Toisaalta sitten voit tienata lisätuloja toimimalla liekinheittimenä, jos pystyt hallitsemaan sitä palamisreaktiota. Eli sytytät uloshengitysilman tuleen ja sitten hönkäilet siihen suuntaan, jossa on jotain poltettavaa. Jotain suojavarusteita varmasti tarvitaan, ettei naama kärvenny. Ja tietenkin sisäänhengitys pitää hoitaa jotenkin muuten kuin suun kautta, ettei tule vahingossa imaistua niitä lieskoja sisäänpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se rakkaani aina ajattelet minua, nytkin olet väsäämässä meikäläisestä liekinheitintä! Olet sinä niin hellä ja ajatteleva nainen - oikein sisäänhengityksiä myöten ;D

   Poista
  2. Olen hengaillut täällä Luostarissa jo riittävän kauan, jotta olen oppinut talon tavoille ;D

   Poista
 4. Hyvä kiertämään ja mukavaa tiistaita. Onneksi se maanantai jo meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja kiitos, tiistaita Majallekin päin.

   Poista
 5. Näkkäriresepti on kieltämättä kiintoisa. Happea, phah. Paremmat töötit saa tilaamalla sen kermasifonin - tosin vaikutus on erittäin, erittäin lyhytaikainen *noin vaan vinksuna*. Mutta tilauskanta on kuulema noussut isosti: www.kermaa.fi ja http://www.kermavaahtoa.com/

  Iloisia kaasutuksia siis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happi vedettiin jo puihin ja jatkoon Truxalia - jota en käytä niin kuion heille kerroin. Kiitos linkistä, josko tässä vielä saisikin kaasutettua itsensä ;D

   Poista
  2. Todella käteviä aloituspakkauksia sifoneineen päivineen! :D *painuu kauhtana paukkuen tilaamaan itsensä kaasutusvehkeitä*

   Poista
 6. Eihän happihoito olisi sulle sopinutkaan tommosella litramäärällä. Kovat tupakkimiehet saa vetää happea vaan 2 l/min. On ihme, ettei sulle keksitä tepsivää hoitoa :(
  p.s itse sain männä viikolla hyaluronipiikin polveeni ja olen kirmaillut kuin vasikka kesälaitumilla sen ansiosta. En ole juuri ehtinyt edes blogistaniassa vierailla. Mun pitää kuunnella kaikki sun radiolähetykset. Siinä meneekin loppupäivä mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa hei, mitä on hyaluroni ? Ja voiskohan se minun polvelle käydä, kun taustalla on se murtuma viime kesältä, mutta nivelrikkoa myös. Ottaa päähän tää Burana-Panacod tuputus.

   Poista
  2. Rantis, hyaluroni on synteettinen kukonhelttauute eli glucosamiiniglykaani Pistetään nykyään kahden piikin sarjana polveen. Auttaa ainakin mulla nivelrikkoon. Eikun kokeilemaan. Ei se kokonaan kipua vie, mutta vähentää.

   Poista
  3. Ahh, tästä on pitkä aika eli tuo ei liene Hyalgania? Koska hyaluronia on tietääkseni happoina myös joissain ryppy- yms. rasvoissa ;) Hyvä, jos jeesaa. Mulle ei oo tarjottu, koska toinen polvi vain vähän riipoo. Muutenhan mä oon nivelrikkoinen yltympäriinsä - polvet on jostain syystä *kop-kop* säästyneet lähes täysin. Niitä särkee vain säiden muuttuessa eli lienee muita särkyjä, näitähän riittää.

   Poista
  4. Tuo kukonhelttauute onkin tuttu, sitä sain muutaman piikin tuohon toiseen polveen ennen kuin se tähystettiin. Se on nyt suht ok. Mutta tuo hyaluroni on siis joku synteettinen. Otanpa puheeksi kunhan pääsen lääkärin lähelle. Olisi jo mukava tehdä vähän pidempiäkin kävelylenkkejä sitten kun lumet sulaa.

   Alkaa muistuttaa Luostarin vanhainkotia, kun jutut menee lääkkeistä kipuihin jne. Onko muuten vatsa toiminut?? ;DD Noi hemmetin särkylääkkeet ei ainakaan asiaa auta, minulla siis. Vatsakipuihin auttoi Somac-kuuri.

   Poista
  5. Polga, kyllä saattaa olla sama lääke. Vanha tuote se on. Hyaluronihappoahan pistetään esim. kasvoihin ryppyjä poistamaan. Ja on sitä kosmetiikassa myös.

   Poista
  6. Rantis, oikeeta kukonhelttauutetta ei enää käytetä. Voi, vatsa toimii oikein hyvin. Leseitä ja kuituja. Mihinkäs Apotti on vienyt mun kiikkustuolin? ;DD

   Poista
  7. Vatsan toimintaan on loistoreseptejä eli ei mitään apoteekista vaan ihan kotitekoista: tässä 4 päiväksi eli puoli litraa jugurttia, jaetaan 4:ään kippoon, joissa on kansi. Pilpotaan sekaan reippaasti (4 - 7) kuivattua luumua ja kaadetaan päälle vettä sen verran, että kaikki peittyy (luumut imevät sen!). Siitä sitten aamujugurtti, jonka päälle vähän paahdettuja auringonkukan siemeniä sekä mysli-tyyppistä juttua, jossa seassa hippasen pellavansiemeniä (EI liikaa, niistä tulee vatsa vain kipeäksi). Taattu toimivuus...

   Anteeks - mä taidan olla siis tosi vanha. Se on se merkki, kun alkaa kiinnostaa kakkajutut ihan eri tavalla kuin lapsena :D

   Hyalgania muistan pistellyn erinäisiin polviin jo vuonna kivi & keppi, eli lienee samaa tavaraa sitten - koostumus on tietty voinut muuttua jotenkin vuosien aikana.

   Poista
  8. No niin, hyaluroni on nyt enemmän kuin tuttu ja ihmettelen itsekin tuota Truxalin väkisin tyrkyttämistä. Sanoin aivan selvästi ettei se toimi mutta silti sitä taas määrättiin. Tämä siis Sirpalle jos se vielä muistaa mitä se kommentoi ;D

   Poista
 7. Ilokaasua saa kapseleina. Nuorison uusin muotihuume. Epäilyttää nuo KATKAISU-urat sun näkkärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsompi-nuppuseni, mitäs luulet noiden "kermasifonien" patruunoiden sisältävän??? *aidosti ihmettelee hän ja menee naksauttelemaan*

   Poista
  2. Voi Sylvi, kaikkee ne keksii. Minun nuoruudessani parasta oli Aspiriini sekoitetuna cocacolaan;)

   Poista
  3. Näkkäreistä (siis taikinalevystä) tuli niin vahva että katkaisu-urat helpottaa palasten ottamista. ;D

   Poista
 8. Lopetankin sitten taivaalle tuijottamisen, niska on jo kipeänä. Kerta et sitä happea saanutkaan, niin pysyt maan pinnalla. Katselin vaan, että näkyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun katselit ja kyllä minä itseni sinne vielä jollakin tavalla lennätän! ;)

   Poista
  2. Viikon vinkki: sekoita keskenään kilo lipeärakeita ja saman verran ferropiitä. Lisää 10 litraa vettä. Hämmennä. Kerää syntyvä vety talteen sopivaksi katsomaasi tiiviiseen säiliöön. Käytä esim lentämiseen.

   Poista
  3. Mrs B, nyt on ihan pakko kysyä että olettekos te olleet Mossadin tai jonkun muun vastaavan tahon palveluksessa, vai mistä te noita pomminteko-ohjeita oikein revitte? :D

   Poista
  4. Hysh! ;D

   Mutta ihan vakavasti... Monta kertaa olen vetyä tehnyt tällä reseptillä. Ihan puhdasta siitä ei kyllä tule, kun menetelmän ja laitteiston yksinkertaisuudesta johtuen mukaan pääsee mm. vesihöyryä. Pullovedyssä on parempi noste. Mutta jos kokeilet, niin ole varovainen. Keitoksesta tulee aika kuumaa ja se on myös syövyttävää. ;)

   Poista
  5. Eikä tämä ole mikään pomminteko-ohje, vaikka kyllä vety kieltämättä aika räjähtäen palaakin :)

   Poista
  6. Sinähän tiedät B että olen kiinnostunut teikäläisestä ja nyt kiinnostuin vielä enemmän. Mihin hyvä jumala nainen sinä vetyä tarvitset? Vai säsäiletkö sitä muuten vaan? Tiedän että Luostarin väellä on omat harrastuksensa ja hyvä niin mutta tämä vedyn valmistus pääsee Top Tenissä todella korkealle! ;D

   Poista
  7. Mitä? Siis väitätkö, ettei muut muka valmista itse kotona tarvitsemaansa vetyä?? Sehän on ihan helppoakin! No höh, sanon minä... =)

   Poista
  8. Niin, ihme juttu sillä sitä vetyähän menee päivittäin aivan saatanasti ;DDD

   Poista
  9. Sä oot ihan mahdoton nainen! :DDD

   Poista
 9. Kumipallona luoksesi pompin, ei kun siis heliumpallona luoksesi leijailen... Luulin otsikon perusteella, että kertoisit painavan mielipitees oikeasta huoraamisesta - se olis kyllä kiinnostavaa kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei oikeastaan ole mitään painavaa sanaa huoraamisesta, joskin olen varma että raiskaukset vähenisivät mikäli se laillistettaisiin. Samoin niiden elämä helpottuisi joiden on vaikea (sairaus, kehitysvammaisuus) muuten saada tarpeensa tyydytettyä. Aihe jota on vatkattu monta kertaa julkisessa mediassa sen kummemmin siitä muuttumatta.

   Poista
  2. Selvä. Kaikki aiheet on mediassa läpikäyty, siksipä yksittäisten henkilöiden mielipiteet kiinnostaakin enemmän.

   Poista
  3. Ymmärrän pointtisi ja ehkäpä siihen palaan joskus, tosin teikäläisellä olisi tuo sana paremmin hallussa eli osaisit esittää asian niin, ettei kukaan saisi turhia hepuleita.

   Poista
  4. Sulle on muuten postia, laitoin jo eilen kun luin sen jutun.

   Poista
  5. Kolumnia voisi harkita, mutta sellaisen on tarkoituskin aiheuttaa reaktioita (aina myöntyvistä päännyökytyksistä spontaaniin raivoon).

   Danke, käväisen katsomassa.

   Poista
  6. Eli ryhdyt sanoista tekoihin? Toivoisin ainakin niin.

   Poista
 10. Nythän mä hokasin, mullahan on kanalassa varsinainen Sampo. Kukkoja on neljä ja kukonpoikia kuoriutuu riesaksi asti. Heltoilla lyön rahoiksi! Pitääpä jostain etsiä Perillisten Pikku Kemisti -sarja ja etsiä netistä Kemikaali-Alin kootut jysäykset.

  Oi kiitos Apotti tästä almusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirnakalle lisävinkki: heltoille lisäksi karjalaiset loitsut potenssin paranemiseksi. Siinäpä vasta pojasta polvi paranee!

   Poista
  2. No minähän en tuohon heltta-keskusteluun mitenkään vaikuttanut tai osallstunut joten kiitokset täytyy välittää noille jotka siitä tuolla pajattavat ;)

   Miten Luostarista tuli yht'äkkiä hyaluroni /potenssilääketehdas? ;D

   Poista
  3. Loitsuja ei sovi unohtaa. Näin Pääsiäisen aikaan ja täydellä kuulla ne ovatkin varsin voimallisia!
   Katinviikset minua potenssit kiinnostaa, sileän ja rypyttömän naamataulun toivossa naiset rynnivät ostoksille :D
   Toki myyn kaikille jotka selkeitä seteleitä tunkevat kirstuuni. Myös miehille.

   Poista
 11. Joopa joo, ihmettelivät kermasifonien menekin kasvua radiossakin. Myyjä sanoi sen johtuvan täytekakkujen leipomisen merkittävästä kasvusta näiden leipomisblogien takia. Luulenpa ostavani sellaisen vehkeen, vaikka en leivokkaan.
  Onneksi et ollut ilmassa eilen, kyllä se taisi olla hornetti, joka lensi kohti Kauhavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoriso sekoittelee päätään millä kykenee. Eräs tuttavani joka on opettajana erityisluokalla yhdessä hoitopaikassa, kertoi oppilaiden tyhjennelleen jauhesammuttimien ponnekaasut samasta syystä. Sairas on meno etten sanoisi.

   Niin, kai se on tuo ilmailuharrastus unohdettava ja keskityttävä näihin maanpäällisiin juttuihin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...