tiistai 5. maaliskuuta 2013

Se suuri paljastus on tulosillaan ja muutama näppärä sovellus


Nyt saatte jotain asiaakin vaikka revinkin kalsarini aamusta, tosin tällä kertaa syynä ei ollut tyypillinen raivokohtaus vaan suuret tunteet. Jos rakkautta pystyisi lähettämään muutenkin kuin pelkkien sanojen muodossa, olisi tänä aamuna erään naisen postilaatikko – sähköinen sellainen - ollut täynnä tunteiden paloa ja märkiä suudelmia.Tässä on ollut hermo hiukan huonossa kunnossa rahatilanteen ja rempan takia. Tulivaunuistahan meni ensin startti ja nyt se seisoo maksamattomien verojen vuoksi eli tiukkaa on. Nyt näyttää  kuitenkin siltä että suosta noustaan sillä olkkari valmistui eilen iltayhdeksän aikaan ja sitä rahaa kai pitäisi tulla loppuviikosta. Kuvia myöhemmin kunhan saadaan lelut paikoilleen ja ”Uusi järjestys” vallitsee auvoisessa kanikopissamme.

Sain myös viestiä tänä aamuna että se aiemmin mainitsemani suuri asia mikä liittyy Korkeimpiin Voimiin ja niiltä suojautumiseen, näkee päivänvalon tämän viikon loppupuolella. Juttuun liittyy paljon muutakin tuon mystisen voiman lisäksi ja voin ilokseni kertoa, että sain vihiä myös teidän mahdollisuudestanne parantaa elämänlaatuanne torjumalla Karman ja Paskan Tuurin mielipuoliset oikut. Hell yeah, etten paremmin sanoisi. Sitten asiaan vaikkakin taidan olla taas satakunta vuotta ajastani jäljessä mutta haluanpa esitellä teille muutaman jutun.

Törmäsin tähän tarjontaan sattumalta kun käytin selaimena Firefox:ia ja siellä oli liitännäiseksi tarjolla tämä kätevä ja monipuolinen sovelluskokonaisuus
Hemmetin hyvä siinä mielessä, että sain tässä taannoin itse opetuksen siitä kuinka paskamaista on lukea blogia jos tekstistä ei tahdo saada selvää ja tästä paketista siihen löytyy apu. Muistattehan sen taustakuvana olleen, kauniin tumman naisen jonka te ilkeämieliset heti leimasitte nartuksi ja uhkasitte ulosmarssilla? No niin, en väitä että Luostari on maailman helppolukuisimpia mutta nyt siitä on mahdollisuus saada vieläkin helppolukuisempi Clearlyn avulla. Seuraavassa muutamia kuvia jotka näyttävät eron, kuvat on kaapattu alempana esiteltävällä Skitch:illä.


Tässä esimerkiksi Luostarin normi sivu.....
...ja tässä sama Clearlyn avulla luettuna. Melkoinen ero vai mitä?

Onhan olemassa syötteenlukija mutta Clearly toimii millä tahansa sivustolla ja jättää tekstiin kuulumattomat jutut pois jolloin voi keskittyä pelkkään asiaan. Clearly toimii vaivattomasti (ainakin FF:llä ja Chromella), se vain pyyhkäisee kaiken pois ja jättää pelkän tekstin luettavaksi. Valmiita vaihotehtoja on musta teksti valkoisella pohjalla ja päinvastoin, tämän lisäksi on editori jolla voi laatia itselleen sopivan taustan, fontinvärin ja -koon etc.


Sitten tuohon toiseen asiaan, saattaa tuntua turhalta mokoma kuvankaappaus mutta on mielestäni heti helvetin kätevä jos tarvitsee korostaa jotain asiaa sillä kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä Skitch on omiaan ja sitä osaa käyttää jopa tälläinen vajakki kuin minä.Siinä on ote teksteistäni ja kuvahan on kaapattu Luostarin sivulta. Tuo järjettömän täydellinen ja siisti ympyrä on omaa käsialaani ja toteutettu yhdellä Skitch:in työkaluista. Lisää pukkaa:
Nuolityökalu on näppärä ja tässä on  nuolen avulla osoitettu miltä Clearly näyttää kun se on osa selainta. Skitch:istä saa paljon enemmän irti kun siihen tutustuu itse, en aio enempää tässä mainostella koska teen tämän hyvää hyvyyttäni ja jos jotakuta kiinnostaa.

Hullulla ei tälle aamulle tämän enempää, nyt alkaa kalusteiden siirtoa ja asioilla hyppäämistä, joskin pienimuotoisesti Tulivaunujen ajokiellon vuoksi. Jaa miten niin vituttaa? Kuten sanottu, tässä lähitulevaisuudessa saatte kattavamman kuvajutun (tiedän, te vihaatte niitä) siitä kuinka kaksion makkari ja olkkari saadaan uusiksi vajaalla neljällä sadalla eurolla. Tietysti tämä on sikäli vääristynyt hinta etten laskenut mukaan palkkaani joka luonnollisesti nostaisi tämänkin projektin kilpailemaan esim. Englannin kanaalin alitse kulkevan tunnelin kanssa. Mikäli vielä ryyppäisin niin sitten projektin kestokin olisi ollut verrattavissa Kiinan Muurin valmistumisaikatauluun. Nyt vain tyydyn vetämään lääkäreiden ja pimeiden markkinoiden edustajien minulle määrämiä/myymiä lääkkeitä ja voin kertoa ettei ihminen muuta tarvitse, nytkin on pikkuväkeä tupa täynnä ja taustalla pyörii Olioiset. Daa, huomenna palataan mielipuoliseen päiväjärjestykseen mutta nyt toivotan teille mitä parhainta tiistaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

44 kommenttia:

 1. No näinpä se taitaa olla että aina ne asijat jotenki järijestyypi. Onnea vaan uudistettuun kanikoppiinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kun ei menetä uskoaan, joskin perisyntini on turha hermoileminen rahasta.
   Kiitoksia vaan kovasti, on täällä aika paljon valoisampaa kuin ennen.

   Poista
 2. No annas ne sun kalsongit tänne, korjaan saman tien kun on tuo ompelukone tuossa pöydällä. Haittaako, että on pinkki lanka, vai pitääkö vaihtaa toisen väriseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna darling, jos sinä korjaat mun kalsarini niin saat käyttää ihan minkälaista lankaa tahansa.

   Poista
 3. Minä ainakin katselen tosi mielelläni kuvia uusitusta kaninkopista. Makuuhuonekuvat tekivät minuun suuren vaikutuksen. (Onko se vaan minun päässäni vai kuulostiko tuo edellinen lause jotenkin - hmm - perverssiltä?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuoneesta on jo kuvia julkaistu mutta hieman tylyhköltähän se suht tyhjä huone näytti. Se on hyvä jos makkarikuvat kiinnostaa, se kertoo villistä luonteesta.

   Poista
 4. Kuviin olisi hyvä saada elämää. Pyydä Vaimoa ottamaan kuvat: Peppis loikoilee sohvalla (pelkät kalsarit jalassa tietenkin), Peppis läppärin äärellä nauramassa nunnien kommenteille, Peppis ja Lätkis lähdössä lenkille jne. Sitten vain poseeraamaan...

  Voimia ja jaksamista, en rienaa Hirnakan jaxuhalilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa tulee meikäläisestä kuvia koska pyrin pitämään matalaa profiilia ja olen siks toisekseen ollut koko ikäni ns. huono tarttumaan filmille.

   Se on kyllä hyvä etten enää joudu kärsimään niistä jaxuhaleista, ne ovat sellainen asia joka saa minut hysteerisen raivon partaalle.

   Poista
  2. Hoppa keikkaa Sanna, paraskin puhuja! Eipä ole naarasta pahemmin kuvia näkynyt täällä blogimaailmassa :D

   Poista
  3. Videokuvaa sitten, siinä on helpompi "tarttua" kal... filmille ;)

   Poista
  4. No mutta M! Taas on näköjään kevät tullut ja toimittajilla on alkanut *köh* työntäyteteinen aika :P

   Poista
  5. JAXUHALI!!!!!

   Älä meso, kyllä sä siitä selviät. Nyt kuule semmoinen lifestyle-kuvapostaus peliin, kyllä pitää nähdä vähän Apotilta säärtä. Vähintään. Minäkin urhoollisesti yritän jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä rouvia ilahduttaa vähäisillä kuvilla ihmiskehon anatomiasta :D

   Poista
  6. Haa, toveri Hirnakka on nostamassa sotalippua salkoon julistamalla jaxuhaleista ;D
   Kaikesta selvitään tai ainakin toivotaan niin mutta säären paljastuksia tuskin tulee, sillä kärsin järjettömästä aliravitsemuksesta.

   Poista
  7. Ei se sääriosuus ole pakollinen, siitä voidaan siirtyä suoraan ylemmäs (eli juu, kevät toi kevät toi jaxuhalin) ;D

   Poista
  8. Niin, vai onko aliravitsemus vaikuttanut muidenkin ulokkeiden kuin säärten kokoon? Toisaalta, onhan sulla varaa eikun siis juu :D

   Poista
  9. Sä olet ihan mahdoton, mene nyt nukkumaan Hectorin kanssa - kiltisti! ;P

   Poista
  10. En mene ennen kun vastaat, nyt kiersit ovelasti kysymyksen ;P

   Poista
  11. Ei ole aliravitsemus vaikuttanut muiden ulokkeiden kokoon, korvat lepattaa samalla lailla kuin ennenkin ;D

   Poista
  12. Ehe ehe! Selvä, nukkumaan voin mennä mutta siitä kiltistä voidaan vielä keskustella ;D

   Poista
  13. Niin no susta ei saa kiltti muuten kuin naulaamalla sut koltusta punkkaan kiinni! ;D

   Poista
  14. Hoppa keikkaa, mie en olekaan hyvännäköinen niinkuin sinä :P
   Vaikken lukijoita aktiivisesti metsästäkään, niin en silti halua karkottaa niitä vähiäni inhorealistisilla kuvilla. Ja olihan mulla tuossa jokin aika sitten nuoruudenkuva sormi nenässä ihan profiilikuvanakin.

   Poista
 5. Pidän Skitchin mielessä, jos joskus sitä saattaisin tarvita :D Tosin tykkään enemmän Stitchistä, se on mukava pikku riiviö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksä se Stitch:in kaverin nimi taas olikaan? Lilo ja Stitch? Äh, en mä muista ;D

   Poista
  2. No hittolainen, jotain muistan minäkin :D

   Poista
 6. Jäin vieläkin miettimään sitä suurta paljastusta? En saa nukuttua, se vaivaa päätäni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastus riippuu siitä kuinka nopeasti valkoinen salama lyö, uskoisin kuitenkin se tapahtuvan parin päivän sisään. Äläkä välitä, en saa minäkään nukutuksi sillä suuret voimat repivät jo nyt.

   Poista
 7. Luen edelleenkin vailla lukukykyä. Olkkariprojektin valmistuttua saat rahaa... siis työkeikka... ei kun oma olkkari... mitä ihmettä? Ihan varmaan on saikulla paikka löytynyt tässä emännässä... niin ja tuleeko tästä nyt joku hemmetin sisustusblogi. Mun olkkarissa ei ole mitään... vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkari on oma eikä siitä tipu rahaa mikä on sangen valitettavaa ja ei, tästä ei todellakaan tule sisustusblogia eikä muutakaan lifestyle-hilpatinhippaa.

   Poista
 8. Kuka lienee se onnellinen, kenen postilaatikko täyttyy vedellä? xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa vedellä? Meinaatkos sinä että meikäläinen on niin kova kuolaamaan suudellessaan? ;D
   Sehän on asia joka ei selviä kuin testaamalla :P

   Poista
 9. Paljastit sentään, milloin aiot sen suuren paljastuksen tehdä. Tässä menee yöunet minultakin sitä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta menee yöunet kevätvillin takia eikä minkään tulevan jutun takia, te naiset olette aivan mahdottomia näin keväisin ja kesäisin ja syksyisin ja talvisin. :D

   Poista
 10. Kevätvilli... se on kovin tuttua. Alkaa juuri syntymäpäivän tienoilla, paitsi juur tänä vuonna kun tasan kaikki universumin paska kaatuu niskaan. Mutta kunhan kaivaudun tästä hajusta ylöspäin, niin aistin kevään lupauksen. Vaikka tuiskuttais kuinka paksusti niskaan. Lunta siis, ei paskaa kuten tähän asti.

  Jos lupaukset pitää paikkansa, niin paskan sataminen loppuu huomenna yhteen allekirjoitukseen. Sitten osin helpottaa. Yksi maailmankaikkeuden pahin limanuljaska kun ottaa kuulakärkikynän käteensä ja raapustaa puumerkkinsä yhteen paperiin, niin minä ryyppään silkasta onnesta koko illan!

  Sori, ei ollut muuta paikkaa nyt purkaa tätäkään kryptistä asiaa. Ota Petrone niskaasi todeten, ettei maali ollut sun päässä. Piti saada sanottua vain ulos. Kiitos ja anteeksi.

  Laitan nyt kännykän äänettömälle loppuviikoksi. En jaksa vatuloida paskaa koko päivän aamusta iltaan terapoiden soittajien tunnekokemuksia. Mä haluan viettää lomaa edes muutaman tunnin. Elpyä ja jaksaa taas tulevat haasteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkinen, tänäänkö(vai eilen?)on se suuri päivä kunsua saa onnitella? Varmuuden vuoksi mojautan nyt kunnon pusun sekä otan isoon halaukseen kera onnentoivotusten!

   Kyllä minä kestän ja mulle saa purkaa tuntojaan, olenkin ihmetellytkun et sitä aiemmin ole tehnyt. Ei ole hyvä pitää kaikkea paskaa sisällään ettei se ala kalvamaan sielua.

   Nauti lomasta- ennen kaikkea vietämällä loma lomana eikä töitä tehden.

   Poista
  2. Otan vastaan onnittelut ja halaukset vinosti hymyillen, sillä oikea osoite on Susi :P Mutta halauksia ei ole koskaan liikaa ja tiedän niitä riittävän runsaasti myös oikealle kohteelle :)

   Mä olen ja suoritteeni vuosipäivän vaihdosta tehnyt tälle vuotta.

   Ja nyt pääsen nauttimaan ressittä lomasta. Kaikki asiat on järjestyksessä ja nimet paperissa. Prosessin myötä myös yksi ystävä suututettu, mutta ystävät sopivat aina...

   Poista
  3. Okei mutta siitä huolimatta paljon pusuja, olet ne ansainnut ja nautihan lomasta rakkaani <3

   Poista
 11. Hmph, minen jummarra... Siis eihän Luostaria ole mitenkään vaikea lukea. Ainoa häiritsevä elementti on ollut se mainitsemasi suttura. No kiitos silti, ehkä noista neuvoista joskus jossakin toisessa maailmankaikkeudessa on hyötyä (mää kun tipahdan aina välillä semmosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli lähinnä yleistys, josko siitä olisi jollekin apua kun tämä blogimaailma on perin kirjava (ja hyvä niin).

   Poista
 12. Ja täällä vaan herutus jatkuu. Koskas sä nyt sitten leväytät kaapusi auki ja paljastat mitä meinaavat nuo salamyhkäiset käpistelyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori että huomasin tämän vasta nyt mutta huomenna se tapahtuu.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...