keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Teleskooppinen penis ja muita plastiikkakirurgian ihmeitä


Kuuntele ja kommentoi tänne !   ---------->
(jos et halua kuunnella alemmasta linkistä, niin klikkaa pilveä = avautuu omaan ikkunaan, ainakin Chromella)

Ei kannata ottaa permanenttia kulmakarvoihin jos on ikää vähän enemmän ja niissä on aavistus harmaata kaiken sen naavan ja hämähäkinseittien lisäksi. Jep, ne katkeilee mutta sen sijaan jakaus keskelle ja tummat raidat näyttää tosi hyvältä.En ole koskaan elämässäni näyttänyt näin paljoa kiirunan ja huuhkajan risteytykseltä miltä minä nyt näytän ja kai vaimokin oli onnellinen minun puolesta tai ainakin se itki vuolaasti nähdessään.

Asiat ovat menneet niin hyvällä painolla toissapäivästä lähtien että sallin itselleni muutamia velaksi ostettuja, tai paremminkin lainarahalla hankittuja fresh up:peja.Kävin pedikyristillä missä ne piikkasivat ja rälläköivät molemmat jalkani niin hyvään kuntoon etten ole voinut tuntoaistimuksien takia kävellä, ennenhän jalkapohjien kovettumat olivat sitä luokkaa että pystyin hiihtelemään lasimurskassa ilman mitään ongelmia. Osan kovettumista myin tuluksiksi eräoppaiden käyttöön ympäri maailmaa. Huulia rustattiin myös, pers'aukisuuttani kun ei ole ollut varaa botoxiin niin minä olen injektioruiskulla painanut silikonia molemmat huulet täyteen ja nyt kun on ollut näitä saatanan pakkasia, niin ovatten sitten menneet ihan muhkuraisiksi. Kosmetologi (joka on muuten entinen turkkilainen metsuri) sai näppärästi kuumailmapuhaltimen avulla lämmitettyä huulien sisällä olevan silikonin ja paineli jaa vähän sexyyn asentoon. Tosin ne ovat ehkä vähän liian ulkonevat, en olisi muuten kiinnittänyt asiaa mitään huomiota mutta kun kävin koiruuden kanssa lenkillä niin tiaiset tulivat lepuuttamaan siipiään ja istuskelemaan ylähuulen päällä. Niin ja kokonainen limpun siivu pysyy alahuulen päällä mikä on kyllä vähän helvetin kätevää tämän läppärin kanssa touhutessa.

Korvanlehtien taakse laitettiin uudet nepparit ja nyt nekin perkeleen ladon ovet pysyvät kalloa myöten eivätkä rojota tuolla sivuilla kuin konkurssiin menneen konepajan ukset. Jos ne olisivat aavistuksen isommat niin ottaisin reiät kummankin yläosaan ja pistäisin ne takaraivoa pitkin kulkevan nahkahihnan avulla ruotuun, sellainen koristeellinen remmi takaraivolla olisi pähee ja siitä voisi vaimokin ottaa kiini kun lääkehouruissani kaadun ojaan. Saisi kiskottua mut pois, ihan vaan sen takia ettei näin keväisten kelien (tänä aamuna -42) aikaan sulamisvedet padota. Piilolinssit uusittiin myös, mullahan on elämäntavoistani (hulluus, pakolliset itsensä mukiloimiset ja vieraiden esineiden tunkeminen luomien alle) johtuen piilarit iskunkestävää lasia. Ne olivat jo niin pahoin naarmuuntuneet etten ole oikein kunnolla pystynyt tähtäilemään maisemia moneen viikkoon ja täytyy tunnustaa että sillä maanantaisella sairaalareissulla tuli käytyä Torniossa asti kun en erottanut tienviittoja. Tajusin vasta siinä vaiheessa kun Tulivaunuista loppui nafta ajaneeni muutaman sata kilometriä liian pitkälle. Ajan tajuahan mulla ei ole, esim. jos meikäläiselle sanoo että venaa hetki niin voin kököttää siinä samassa paikassa vaikka kuusi viikkoa, näin on nimittäin käynyt. Viimeisin tapaus oli se, kun sanoin vaimolleni että käyn Ridge Forresterin tapaan vähän tuulettamassa nuppiani tuolla tien päällä. Hyppäsin Ransuun ja kahautuin baanalle nahkatakki päällä, parta kasvoi silmissä ja poppi soi. Kotiin palasin vaimon kolmannen hermostumisen jälkeen, olin näet taas soittanut sille ja varoittanut nousevasta myrskystä josta tulisi taas paha sillä taivas veti aivan mustaksi ihan yht'äkki. No vaimo siinä valistamaan että etkö sinä saatanan vajakki tajua päivän vaihtuvan yöksi, ei siellä mitään mustia pilviä ole. No hittolainen, eihän siinä auttanut muuta kuin kääntää nokka kohti kotia ja muutaman päivän jälkeen totesinkin käyneeni suht kaukana kun löysin kojelaudalta belgialaisen nakkikioskin kuitin.

Vehje operoitiin ihan uuteen uskoon, en ottanut siihen mitään pidennyksiä vaan päivitin sen käyttäjä ystävällisempään kuosiin. Miehet sen tietävät ja naiset voivat kuvitella kuinka hankalaa on, kun kauhea stondis iskee tilanteessa jossa sen ei soisi tapahtuvan. Tuo vallaton lihankappale kun elää omaa elämäänsä ja varsinkin näin keväällä sitä ei saa millään hillittyä, vaan mokoma pitää omia sulkeisiaan tuolla puntissa. No, nyt tehtiin niin että koko hoito pantiin sentin pätkiksi ja hermotus hoidettiin sellaisten sirukorttia muistuttavien implanttien avulla. Näin siksi että vehkeeni on tätä nykyä teleskooppi, ei tarvitse kuin lyödä pakaroihin tarpeeksi lujaa niin koko hoito venyy pienten loksahtelujen avulla täyteen mittaansa ja pysyy myös siinä. Käytön jälkeen se sitten painellaan kasaan kuin moderni mato-onki ja matka jatkuu. Noup. Alkuun homma toimi hyvin mutta nyt tuo ruttuinen matarini ei enää toimi. Vähänkin jos kumarrut niin se holahtaa esiin, eikä se ei kestä enää pienintäkään vastusta vaan painuu heti kasaan. Hemmetin hemmetti, taas tuli tehtyä velkaa kolmen ja puolen tuhannen edestä systeemistä joka ei edes pelaa. Pahinta tässä on se, että klinikalla käydessäni sain tietää vanhaan versioon palaamisen olevan tuskallisen ja onnistumisprosenttikaan ei ole kuin 4% tienoilla, joskin tuo riski on pakko ottaa kun nykyisellä versiolla ei tee mitään. Olkaa siis varovaisia näiden kirurgisten operaatioiden kanssa.

Mikä on siis tarinan opetus?
Olkaa sellaisia kuin olette älkääkä sortuko turhamaisuuksiin, tulee aivan jumalattoman kalliiksi eikä tempuilla ole mitään vaikutusta vuosimalliin. Kannattaa lakata huolehtimasta mitättömistä pintavioista koska loppupelissähän vain sillä on merkitystä kuinka se kone toimii, ei kenelläkään ole iloa kauniista vihanneksesta tai pahimmassa tapauksessa nätistä ruumiista. Sitäpaitsi ainakin vastakkaisissa malleissa – siis niissä joissa on kampiakselin tilalla jakopää, you know? - on se iän mukanaan tuoma kauneus sitä kauneutta mitä rahalla ei saa. Sitä ei siis kannata pohtia ollenkaan (vaikka kuumana käyvää keskustelua onkin hauska seurata) vaan kannattaa keskittyä nauttimaan elämästä ja ennen kaikkea keskittyä luomaan sitä elämää, siinä on touhu johon ei kyllästy vaikka miten loisi.
Itse lähden tästä lakkaamaan varpaankynteni värillä, joka löytyy Tikkurilan värikartoista vanhalla merkillä M150 (ns. kattomusta, käytetään alaslaskettujen kattojen yläpuolisissa rakenteissa häivyttämään niiden mahdollista näkymistä) enkä lakkaa turhamaisuuteni takia, vaan valmistaudun pikkuhiljaa Welhottaren Pääsiäisbailuihin, jotka mahdollisesti järjestetään pääsiäisen kanttiin – ainakin toivon niin. Luuta on vahattu ja naapurin kissankin spreijasin eilen mustaksi, enää ei puutu kuin nokinen pannu sillä aion osallistua juhliin pelkkä Apotinkaapu ylläni. Lentomatka voi olla viileä mutta kun tiedän miten kuumaksi meno siellä yltyy niin on parempi ettei alla ole mitään.

Laitoin poikkeuksellisesti näkymään kaksi sivua, eli tämänpäiväiseen Luostarin radion suureen V – lähetykseen voi laittaa (ja on toivottavaa) kommentin/omakohtaisen kokemuksen mikä liittyy tuon maailmoja liikuttavan ja vallan väärinkäytön mutta ah, niin viettelevän kehon osan nimeämiseen.

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
34 kommenttia:

 1. Kyllä sitä nyt hiukan saa puunata ulkomuotoaan paremmaksi. Teleskoopit ja muut härväkkeet on sitten toinen asia. Liikaa kun lisäilee, niin tuloksena on kyborgi tai jotain vielä luonnottomampaa. Jostain muuten muistelen lukeneeni, että Saudi-Arabiassa tehdään penisimplantteja iäkkäille miehille heidän ottaessaan nuoren vaimon (entisten lisäksi), jotta pystyvät hoitamaan aviolliset velvollisuutensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa, mutta se on niin suhteellista; plastikkakirurgia kun perustuu (jos ei oteta synnynnäisiä juttuja huomioon) suurelta osin ihmisten laiskuuteen. Ei viitsitä huolehtia normaalista kehon peruskunnosta, vaan päästetään kroppa rappiotilaan minkä seurauksena paniikissa juostaan veitsen heiluttelijan luokse.Se on mielestäni se suurin syy ja sen tähden tuomittava teko. Jos ei perse nouse penkistä niin se on voi voi. Tottakai onnettomuuksien seurauksena olevat arvet yms. ja niiden parantelu on ymmärrettävää.

   Poista
  2. Totta puhut.
   Mull oli taannoin 25-v työkaveri, kaunis nainen, joka silti katsoi tarpeelliseksi ottaa silikonia huuliin yms. Ero entiseen oli minimaalinen, mutta tyttö oli _niin tyytyväinen_ tulokseen, että alkoi oikeasti ihmetyttää motiivit. Taisi korjata jotain korvien välissä olevaa ryppyä...

   Poista
  3. Juuri tätä tarkoitan, esimerkissäsi tulee hyvin esille ihmisten turhamaisuus. Minä taas olen siitä onnellisessa asemassa että postilaatikossani on kuvia joiden kohteella ei ole mitään syytä mennä rustailemaan itseään mihinkään suuntaan... ;)

   Poista
  4. Olet tainnut saada jotain nuoruudenkuvia ;)
   Mistä tulikin mieleen, että olen omaa postilaatikkoani kolistellut, mutta ei vaan näy postimies löytävän perille. Nyyh...

   Poista
  5. Tiedän suurin piirtein miltä aikakaudelta ne ovat ja suuri toiveeni olisikin saada päivitettyjä kuvia....
   Näin postimiehen ja hän kirosi kiireitään mutta lupasi hoitaa tänään asian kuntoon!

   Poista
  6. Hyvä hyvä! *Steppaa perin iloisena ympäri Luostaria*

   Poista
  7. Jee, postimies löysi perille ja otti mukaansa postia täältäkin.

   Poista
  8. Kiitos kiitos! Koitan taas vastailla mahd. nopeasti.

   Poista
 2. Minä olen ottanut tehtäväkseni valistaa jälkikasvua tuosta jalkovälin vehkeestä, että helpoimmalla pääsee, kun hyväksyy pienestä pitäen, että se elää ihan omaa elämäänsä ja kannattaa vaan opetella olemaan välittämättä.

  Kerran kerroin tämän yhdelle kuopuksen isän kaverille ja tyyppi rupesi melkein itkemään. Totesi, että niin paljolta olisi hänkin säästynyt, jos oma äitinsä olisi ollut yhtä fiksu.

  Tällaisia terveisiä tänään
  ja aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan oikein, tietyssä iässä herää suuria kysymyksiä ja on parempi että vastausten oikeellisuus on peräisin kotoa kuin kaveriporukasta, niillä oikeellisuuksilla kun tuppaa olemaan melko radikaali ero.

   Aurinkoa ja pusuja sinne Majallekin päin!

   Poista
 3. Peppis, aamun ekassa blogissani on kommassa kysymys sulle - käyhän vastaamassa Sepälle! :)

  VastaaPoista
 4. Hillitömän hauska pakina taas, kiitos! :DDD Ridge vaan jäi mietityttämään... Okei, seurasin sarjaa vaan ekat vuodet, mutta sillon ainakaan ei ulkokuvia tehty ollenkaan, autoilun tai minkään muunkaan merkeissä. Uimassakin käytiin omassa altaassa, tai siellä mitään uitu vaan keekoiltiin altaan reunoilla.

  Hei tuosta johtuikin mieleeni ameerikanmaan leikellyt naiset. Siitä Taylorista ainakin on näkynyt lehdissä kuvia, ja voi jumalauta mitä on mennyt tekemään kaunis nainen itselleen, se näyttää ihan oravan ja ilveksen sekotukselta! Samaa olen päivitellyt monen muunkin näyttelijän kohdalla (kyllä, kyllä, luen nettilehdistä juoruja, pinnallinen kun olen). Ja se vasta huippuhullua onkin, että nyt ne kaikki naisnäyttelijät muistuttavat toisiaan niin paljon, että ei enää tiedä kuka on kuka! Tuo pätee varsinkin B-luokan tähtösiin, joita TV-sarjoihin palkataan pääosiin, erityisesti rikos- ja sairaalasarjoihin ja joihinkin Näkijöihin tai mitä niitä on - itse seuraan tuosta kategoriasta vain NCIS'ia. Hei ja A-sarjasta pahasti mokannut on Renee Zellweger, huh huh, söpöisestä Bridget Jonesista tuli Frankensteinin hirviö :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kaikki kolme kertaa mitä alkuaikoina sarjaa katselin, niin jokaisessa Ridge lähti prätkällä kohti Big Bearin mökkiä kun sitä rupesi joku asia vituttamaan. Heti kun jätkä hyppäsi prätkän selkään, sillä oli helvetinmoinen sänki vaikka sekuntia aikaisemmin oli ollut täysin siloposkinen?! WTF? Ja aina sama nahkarotsi, olisi luullut niillä tuloilla olevan varaa ostaa kunnon ajovarusteet ;D

   Plastiikkakirurgia on lähtenyt käsistä niin kuin kaikki kauneuteen liittyvät ihanteet. Siksipä laitoinkin tämän päiväiseen tekstiin linkin sun blogiisi ja siihen tekstiin missä te naisten kanssa pohditte kun teitä "ei enää tuijoteta".
   Nih, toivottavasti tulee sellaisia kommentteja jotka takoo teille järkeä päähän sillä kyllä teitä tuijotetaan - te ette vain sitä näe! ;)

   Poista
  2. Ai laitoit vai? *käy katsomassa* No laitoitpa hyvinkin, tänks :) Minoon yleensä niin laiska etten klikkaile nuita punaisella painettuja sanoja auki, tai ehken laiska, vaan pelkään että siellä on jotain mielenkiintosta ja sitten aika jo loppuukin enkä ennätä muita blokeja katsastamaan ollenkaan.

   Mistä johtuikin mieleeni, että onko teitä kaksi tai useampi, vai miten on mahdollista että ennätät sekä kirjoittamaan omaa blogiasi että lukemaan muiden blogeja että vielä kommentoimaan kaikkia? Ja nyt vielä tuo radiokin! Minkä kuuntelin tänään, enkä osaa kommentoida muuta kuin että jos minihameisia ihanaisia haikailet, niin net ei kyllä todellakaan ole meitä keski-ikäisiä tai plus - eli kiinni jäit! ;D
   (joo, joo, kyllä mä tajuan että molempia katselet tms ;)

   Poista
  3. Kyllä meitä on moneksi eli persoonani on jakautunut niin pahasti etten välillä tiedä kuka on huutovuorossa ;D
   Ei vaan, ihan yksikseni minä koitan tätä hommaa pyörittää eikä siinä kauheasti ole ongelmaa nyt kun en ole työelämässä niin on tätä aikaa.
   Niin rakas Menna, kyllä minä molempia katselen - ihan yhtä suurella mielenkiinnolla ;)

   Poista
 5. Sitä vielä piti sanoa tuosta mun blogini ulkonäköä koskevasta eli miesten katseiden katoamista ihmettelevästä postauksesta, että kaikki kommentteja jättäneet naisethan oli ERI MIELTÄ (anteeksi isot kirjaimet, mutta kun ei ole muita korostuskeinoja). Siis oikeesti, Peppis, ei sitä muut sure kuin minä - ja Taylor ja Renee, jotka menivät tekemään epätoivoisia tekoja mainitun seikan takia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olihan siellä niitä missä todettiinvallitsevan tilanteen olevan tosiasia ja jatkuneen jo pitkään etc.

   Poista
 6. Nepparit korvan takana... vinkeä visio ;) Plarasin just ruokkiksella lehteä, jossa esiteltiin vähän vanhempia suomalaisia viihdetähtiä. Näyttivät kaikki ihan siltä, että Nordströmin veitseen on tutustuttu lähietäisyydeltä. Karmeinta asiassa on, että se näkyy - koska kasvot eivät stemmaa enää vartalon kanssa. Ihminen ei ole tasapainossa.

  Ainoa turhamaisuusleikkaus, jonka voisin ehkä teettää, on likinäköisyyden poistaminen. Jos olisi rahaa. Mutta senkin rahan törsäisin luultavasti kuitenkin johonkin kivaan yhteiseen ylimääräiseen pentujeni kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo julkimoille tehdyt operaatiot ovat kamalaa katsottavaa ja täytyy ihmetellä, etteivätkö ihmiset usko sitä tosiasiaa ettei itse Aikaa voi huijata. Aika tekee tehtävänsä ja esiin astuu Kuolema, tuo unen paljon pelätty veli.

   Poista
 7. Seuraava trendi on vanhentua ikänsä mukaisesti ja kauniisti?

  Ikuinen nuoruus olis kyllä ikuinen helvetti. Miksi pitäisi näyttää sileästi nuoremmalle, jos oma olo on uupunut keski-ikäinen?

  Olotila näkyy naamasta eniveis. Ikä ei ehkä niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihminen on kauneimmillaan just sen näköisenä mitä mittarissa sattuu olemaan joten miksi sitä pitäisi muuttaa?

   Poista
 8. Olen nähnyt upeita kuvia vanhoista naisista, joiden kasvot ovat hienonhienojen uurteiden peitossa, kuin kuivunut merenpohja. Tai hämähäkinseitti... Niin kauniita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Ei se kauneus mihinkään katoa vaan se taito katsoa sitä.

   Poista
 9. Silmät... ne silmät! Jos ilo ja huumori pilkistää silmissä lempeyden lisäksi - toki iloinen pirullisuus piristää aina.

  Mä uppoan aina silmiin. Sielun peilit. Todella.

  Seuraavaksi kosketus. Suomalaisille niin vaikea, mutta minulle ammatin puolesta arkea. Kosketuksella aistii todella paljon. Ihmisen kivutkin, sekä sielun että kehon puolelta.

  Me kosketetaan toisiamme liian harvoin. En minäkään ikäviä ihmisiä halua koskettaa, mutta niitä on harvassa. Hyviä ihmisiä on puolestaan paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät ovat ykkösjuttu, niihin jään jumiin joka kerta ja syynä on niiden rehellisyys. Suu voi puhua mitä tahansa mutta silmät kertovat totuuden ja hyvä niin.

   Poista
 10. Ritke on kyllä lekenda. Harmi että sekin nyt sitten lähtee sieltä Kaunareista, ei sillä että seuraisin sarjaa mutta on aina ollut mukava tiedostaa että siellähän se vanha puuliiteriltä leukansa perinyt päivystää.

  Mun tarvi mitään ryppyjä miettiä, kun niitä on omasta mielestä ollut jo 11-vuotiaasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sitten kahteenkymmeneen vuoteen katsonut mutta eipä kai sarjassa ole mikään muuttunut. Lopertin siinä vaiheessa kun Ericin kolmevuotias pojanpoika paljastuikin hänen sikarikkaaksi sedäkseen :P

   Poista
 11. Minäkin muistan jonkun sänkiparta-Ridgen joka leukaperät kireinä ajeli pärrällä tai rattia rystyset valkeina (miehisestä uhosta) veivaten suuntasi kohti Big Bearin mökkiä.

  Vuosi taisi olla jotain 1995 tai jotain muuta muinaista.

  Minä tunnustan, että minua on leikelty. Silmä, oikea, on operoitu Silmäklinikalla vuonna.... öööh... 2002? Edelleen on haukankatse ja pääsisin näköni puolesta vaikka pilottikoulutukseen. Jätän sovulla nuoremmille.

  Donatella Versace (googlettakaa jos uskallatte) on hirviömorsianten aatelia. Hyvänä kakkosena tulevat kotimaiset Tukiaisen tyttelit. Itse en moiseen ryhdy, tulkoot rypyt ja tulkoot roikahtamiset.

  Ja mitä tulee Apotin huuliin, muista aina, että ainoa hyväksyttävä, aitoa ja alkuperäinen duckface-ilmeilijä oli Freddie Mercury. Rauha hänen muistolleen. Sinä poistata omat lintulautasi välittömästi.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama nopsaparta ja katseluvuosi taitaa olla meikäläisellä sama, eise sarja ollut ihmisille tarkoitettu.
   Terveyttä varten tehdyt leikkaukset ovat ihan eri juttu kuin turhamaisuuksissa operoidut ja ellen muista väärin, niin sulla taisi olla tuo Daonatella jossain postauksessa? Ainakin mulla on tämmöinen hämärä muistikuva että jossain olen kuvan nähnyt vai oliko se linkki kuvaan jossain sun jutussa?

   Poistatin jo, vetäisin uudella lihaveitsellä ja nyt tämä turpavärkki vasta hauskannäköinen on. Rauha Freddylle, siinä oli mies joka oli koko bändi.

   Poista
  2. Jep, taisin joskus laittaa jonkun kuvalinkin, silmiä kirveltää vieläkin. Hakusanoilla 'old lady with silicone' löytyy tämä ikinuori isoäiti.

   Olen nähnyt joskus niin kiristeltyjä naamavärkkejä, että ihan pahaa tekee. Silmät apposen ammolleen kiristelty, otsanahka sileä kuin posliinipotta ja tästä syystä huulet eivät mene kiinni. Aina semmoinen hämmästynyt ilme.

   Freddie oli kuningas ja kiitos kun poistatit ne lärpyttimesi.
   Mukavaa päivänjatkoa.

   Poista
  3. Juu, sitten se oli se sama kuva, muistan noista hakusanoista! Se oli hirveää katsottavaa, aivan samoin kuin muutkin jotka moiseen typeryyteen ovat sortuneet ja käyttäneet kymmeniä tuhansia itsensä tärvelemiseen.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...