lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uuden lääkitysmetodin avulla elämä on ihan magnetaa!

Kuuntele juuri ilmestynyt tämän päivän lähetys!   ---------->


Se on sitten semmoinen juttu että korvessakin on siirrytty pahvilappu roikkumaan – ja varokaa, savu kaatuu-kauteen. Ensimmäinen on ns. hätätilakäytäntö jonka avulla saadaan ladulle jäätyneet roudattua sulamaan. Pahvilappuun kun yksinkertaisesti laitetaan kotiosoite tai vaihtoehtoisesti neuvotaan vara-avaimen jemma millä pääsee pannuhuoneeseen /varastoon mikäli eukko käy astetta kuumempana. Jälkimmäiset huudot kaikuvat talojen katoilta sillä korvessa oltiin jo eilen illalla muutamaa astetta vaille absoluuttisessa nollapisteessä ja näin ollen lämmitystouhuista muodostuneet savut jäätyvät kolme – nelimetrisiksi tötteröiksi piippujen päihin tukkien lopulta koko saatanan hormin. Niitä poikki sahatessa ja kaataessa saa olla varovainen ettei ketään jää alle, savuhaitat ovat pahasta. Ihan vaan pikaisena huomiona että eikös nyt pitäisi olla kevät?

Teen tässä ennen muuliksi lähtöä pienehkön listauksen joka käsittelee niin Luostariin tulleita pyyntöjä kuin havaintoja muistakin asioista. Pyhänä sitten paremmin ja omituisempaa tekstiä. Muistakaa myös tänään alkuillasta tuleva uusi radiolähetys. (Pyrin saamaan sen ulos viimeistään 16.00 – 17.00 ja jos kaikki menee putkeen niin sitten aikaisemmin).

Niitä epätietoisia jotka ovat hakeneet Luostarista tietoa, niin jeesaan tässä pikaisesti ja kerron että mielestäni aidossa shamaanirummussa ei saa olla metallia ja parhaimmat ovat tehty nahasta ja luista, ne ovat niitä joilla todella näkee tulevia asioita. Tein itselleni takavuosina rummun joka on edelleenkin ahkerassa käytössä ja sen raaka-aineina käytin voudin luita (vikkelä tyyppi joka tunkee itsensä vaikka postiluukusta sisään ------> nopeat yhteydet hankalissakin olosuhteissa) sekä omaa selkänahkaani jonka silloinen työnantaja repi irti. Parkkiintuneeseen nahkaan oli helppo polttaa tarvittavat riimut sekä kuviot och numeeriset arvot ja sitä kuivaa nahkaa paukutettaessa vanhat lääkejäämät irtosivat kauniiksi pölypilveksi, mikä taas sisään hengitettynä vie sellaisiin sfääreihin ettei mitään rajaa, sillä niissä sfääreissä ei ole temppu eikä mikään nähdä sunnuntaina molemmat kesiviikot – sen verran silmät harittaa. Huom! Ei toimi veikkauksen peleissä, ne kun ovat itsestään perkeleestä.

Marin sähköpostiosoitetta en anna niinkuin en muidenkaan osoitteita,enkä varsinkaan mikäli kyselijä tarkoittaa Mari X:ää – muistatte hänet eräästä vanhasta tekstistä jossa makoili alasti kun vedätimme järjestimme kaupunkilaisille ohjelmaa täällä salomailla. Jätettäköön Mari rauhaan vaikka upeat muodot ja iloisen mielen omaakin mutta yksityisyys on kaikille tärkeää ja Mari on Mari.

Viimeisenä paras joka on lähestynyt kysymyksellä ”Seksuaalinen kiinnostus laumaa kohtaa?” Oi kyllä!, eikö se nyt perkele ole tullut selväksi jo tähän mennessä? Minähän rakastan laumaani kaikilla mahdollisilla tavoilla ja osaa haluaisin *köh köh köh* vallan mahdottomia nämä yskän kohtaukset, taidan olla tulossa kipeäksi. Mitäs mun piti sanoa...niin, lauma on ihan ykkönen enkä tätä laumaa hylkää vaikka mikä olisi. Itse asiassa haaveissani on rakentaa aitaus leirintäalue mukavine mökkeineen jonne saisin tämän laumani koottua.

Otan tänään muuton ohella osaa tempaukseen joka onnistuessaan täydellisesti tuo sen verran kustaan kirkasta hopeaa että sitä riittää jaettavaksi teillekin jotka olette Luostariin liittyneet, koska periaatteisiini kuuluu että jaettu ilo on se paras. Vahingoniloa en ole oikein koskaan kyennyt tuntemaan, sen on jotenkin sairas juonne ihmisen mielessä. Hyvin yleinen ja kai se on sitä oman ja heikon itsetunnon pönkittämistä mutta silti, se ei ole tervettä. Varsinkin kun sitä Jobin postia tulee meille kaikille ja joillekin oikein urakalla.

Sillisalaatiksi kun tämä tämänpäiväinen teksti kun menee, niin kerrottakoon että sunnuntain pyhitän teille ja lupaan vastata joka meiliin ja joihinkin osoitteisiin saatan lähettää vastauksen kysymykseen jota ette edes tienneet kysyvänne. Näin siksi että olen vähän helvetin hyvällä tuulella ja se johtuu uudesta innovaatiostani lääkkeiden ottamisen saralla, virtaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa. Minunhan oli pakko tropata tämänpäiväisen muuton takia, ts. puuduttaa itseni. Nimittäin, sehän on yleisesti tunnettua että Cokis syövyttää/liuottaa kaiken tielleen osuvan joten minä näppäränä poikana keksin heittää kahden desin lasiin Trux-Trama-Pana-yhdistelmän, jonka vedin sitten kahden pillin avulla suoraan nenääni. Kaikki kaksi desiä ja voin kertoa että vaikutukset ovat ihmeelliset; ensin meni silmämunat aivan mustiksi mutta sitten hypotalamus ryhtyi esittämään kauneimpia saksalaisia kansantansseja sellaisella temmolla että se todellakin pyyhki pölyt hyllyltä. Tämä euforinen olotila jää päälle ja se myös pistää laulamaan viime aikojen laskut sekä kauppakuitit läpi käsittämättömän identtisellä Topi S:n äänellä. Haittapuolena päämiehen aka aviopuolison useat, jopa muutamaan kymmeneen yksikköön nousevat lyönnit. Tässä olotilassa ne eivät satu mutta kahvikupin piteleminen on lähes mahdotonta.

Jos jollakulla teistä on tietoa sellaisesta nahkakukkarosta (pussukka-malli, ei mitään kolmesti taittuvaa ja kulmavahvisteista Punkalaitumelaista) jonka saa vyölle (kaksi halkiota takana joidenka läpi vyö pujotetaan, ei remmivirityksiä) roikkumaan ja jonka suu kiristetään kapealla nahkahihnalla kiinni, olisin tiedosta enemmän kuin kiitollinen. Vaikka poltankin norttia, väännän myös sätkiä ja tämä keskiaikaisen nahkakukkaron mallinen pussukka olisi mitä parhain purujen ym. tykötarpeiden säilyttämiseen. Valmiiksi noita sätkiä ei kovinkaa paljon viitsi väännellä ja tehtaan pakkausten teippi sprakaa ennen pitkää joten parempaa haetaan. Kokoluokan tulisi olla sellainen että sinne mahtuu koko presupussin sisältö (45gr), jokusia filttereitä sekä rizlat. Saan muuten rizloja aikas edullisesti eli ihan tiedoksi vaan jos ei ole mahiksia lähteä itse niitä Viroon hakemaan.

Olkaa kiltisti ja pitäkää peukkuja että selkä kestää, muutoin seuraava päivitys tulee paikasta jossa on monta kerrosta, pitkiä käytäviä ja paljon huoneita. Muuten en lähtisi mutta kun kyseessä on samaa verta ja vieläpä samaa sukua niin pikku pakko, ei sitä naista voi jättää pulaan. Edelleen, älkää lukeko näitä juttuja kuin piru raamattua vaan ajatuksella että totuuden voi esittää hyvinkin monella tapaa ja sen löytää kun katsoo läpi. Menipäs omituiseksi mutta tajuatte mitä tarkoitan, sillä ei ole helppo pukea ajatuksia sanoiksi kun naamasta roikkuu about neljäkymmentä pyykkipoikaa jotka olen ilmeisesti itse tällännyt jossain vaiheessa, syytä en tiedä mutta josko ne perinteisesti yrittävät muistuttaa minua jostakin? Kahvinpuruissa muuten säästää valtavasti kun ne värjää sparylankilla (miel. tummanruskea) uudelleen. Aina on tuoretta kahvia jonka avulla pysyy uskomattoman kauan hereillä, Kiwa -merkkinen värjäys mahdollistaa kolmen viikon työrupeaman eli tunneiksi muutettuna tuo tekee 3 x 7 = 21 x 24 = 504 työtuntia. Siinä ajassa ehtii tehdä kohtuullisen kokoisen telkän pöntön ja monta muuta laatikkoa. Tai kutoa kahdeksantoista metriä villasukkaa kolmella eri värillä, kantapää triplana. Tai tehdä vastarintaliikkeen nimissä asioita päinvastoin ja lapioida kaikki pihalla (tontin alalta) olevat lumet omalle katolle ja ihastella loppu maaliskuun kolme metrisiä jääpuikkoja joita voi istuttaa jo varhaisessa vaiheessa porkkanoiden sijaan, ne kun eivät yöpakkasista ole moksiskaan. Minä lähden nyt niistämään koska näyttää pari tappia painavan tuota välilyöntinäppäintä siihen malliin ettei tästä kirjoittamisesta tahdo tulla mitään mutta illalla (tai ehkäpä jo iltapäivällä) nähdään.
Oikein hyvää ja magnetan väristä lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


45 kommenttia:

 1. Voi sitä samaa sulle! Oli taas niin mukava lukee tuota mielikuvituksen laajentamaa ajatusvirtaa. Vai ne lääkkeetkö sitä laajensi...?

  Mutta miten niin "vain osaa" köh köh??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan kovasti toivotuksista, vain osaa sen tähden että jos meikä esim. lähtisi tuonne Lahden suunnalle ja yrittäisi kiivetä erään äänimiehen selkään niin se olisi takuuvarmasti hengelle hupaa hommaa ;D
   Enkä muutenkaan pidä perävaltimon tähystämisestä, en omani (peiliin täytyisi asentaa pyyhkijät) enkä muidenkaan.

   Poista
 2. Auts, annoin pois semmoisen pussukan - se oli turhan pieni heinähaasiaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sitä meikäläisen tuuria...ymmärrän kyllä toki että isossa maailmassa isosti ;)

   Poista
 3. Blogissani on kuvia, ei nyt sattunu olemaan tuoreempia saatavilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pomppaankin sinne tuota hätää kun saan vastailtua näihin.

   Poista
 4. Mukavaa lauantaita sinnekin.

  Tiedän niin tuon sun tuskan, silloin kunvielä poltin, käärin sätkiä. Mulla ne vermeet kulki sellaisessa tosi tyylittömässä isossa pakasterasiassa. Tosin valmiiksi käärityt sätkät sentään oli hopeisessa kauniissa rasiassa - joka lienee matkannut kuopuksen isän kotiin. Muuten olisin sen sulle lähettänyt. En nimittäin aio enää aloittaa ;-)

  Tässä pari pussukkaa:
  http://www.louhitar.fi/musta-nahkapussukka-p-1026.html
  http://www.doublereed.fi/tuotteet.php

  ja sitten vielä sellainen mitä et halunnut (mutta aika tyylikäs keskiaikakaupasta, jossa joskus voi olla myös pussukoita tarjolla)
  http://www.tippet.fi/tuotteet.html?id=29/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuto.netissä myynnissä yksi halpa kans, tähän voisi varmaan itse viiltää ne vyön reiät?

   http://www.huuto.net/kohteet/vihrea-nahkapussi/259118288

   Poista
  2. No hittolainen! Kiitos tuhannesti linkeistä ja täytyy katsastaa ne vielä tänään.

   Poista
 5. Pussukoista en tiedä, mutta jäin miettimään miltä sukka näyttää kantapää triplana... *miettii*

  Aamulla -22 C. Tänä vuonna kevättä EI tule lainkaan;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole minäkään nähnyt mutta yksi vanhempi nainen joka kutoo työkseen, sanoi että sellainen on mahdollinen tehdä. Keskustelu lähti siitä kun valitin turvakengissä olevan kivipölyn syövän villasukkien kantapäät alta aikayksikön.

   Täällä korvessa samat lukemat eli voimme todeta että kesä on peruttu koska kaupallakin oli ilmoittautumislista 13.7. järjestettäviin pilkkikisoihin.

   Poista
 6. Pussukoista en tiiä mithään. Siitäkään. Pari astetta pakkasta enemmän kuin Rantiksella. Mutta Vantaallakin oli -19 joten tasapuolisen kylmää kaikilla.

  Toivottavasti vain talven selkä taittuu juuri tänään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule kesä ei ja onneksi muuttohommat menivät suht kivuttomasti kun sitä nosteltavaa ei ollutkaan ihan niin paljon kuin alkuperäisessä suunnitelmassa.

   Poista
 7. Kuten Sanna jo kommentoikin, oli taas nautinto lukea tarinaa ja nauraa :D Kiitos, Pepsuseni! Voi hittolainen, radiolähetys taitaa tulla samaan aikaan kuin Entisten Nuorten Sävellahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Ei se mitään eli kuuntele Entisten Nuorten Sävellahjaa rauhassa sillä Luostarin radiota voi kuunnella koska vaan! Huominen lähetys tulee vasta joskus illalla joten tämän päiväinen on tuossa tyrkyllä miltei vuorokauden ja Podcastin puoleltahan löytyvät kaikki lähetykset.

   Poista
 8. Selkävaivakseksi olet kyllä aika aktiivinen. Remonttia, muuttohommia ja mitä vielä muuta...

  Btw... Odotan jo innolla seuraavaa radiolähetystä! *tiukasti koukussa The Ääneen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mahdollista kun troppaa itsensä siihen kuntoon ettei paljon muusta maailmasta tiedä, paitsi sitten kun vaikutus lakkaa.Sitten ne kivut tuntee tuplana joten tämä aktiivisuus on siinä mielessä perin valheellista, kaikesta maksetaan illalla ja seuraavina päivinä. Joskus on vaan pakko tehdä tiettyjä asioita ja silloin on vedettävä ns. kuola suupielestä valuen että saa asiansa hoidettua mutta se on yhtä helvettiä kaikki tyynni.

   Uusi lähetys näki päivänvalon hetki sitten, oleppas hyvä.

   Poista
  2. Alat jo rentoutua ihan selvästi ;)

   Poista
  3. Mä olen ihan vetelä (paitsi mikki se jaksaa seisoo) kun tiedän sun kuuntelevan.. ;)

   Poista
  4. Vielä hereillä ja täällä? Mitäs puuhastelet? Uusia virityksiä?

   Poista
 9. Tarkoitatko magentaa? Nyt tää lesoaa. Hei, onks se uus radiolähetys jo valmis? Olisin täs jo valmiina kuuntelemaan. Koheillaanpa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan juuri sitä mutta mua vituttaa tämä lukihäiriö jo niin paljon, etten viitsi enää edes pahemmin korjailla. Virheet kun seuraavat niihin korjauksiinkin.

   Tämän päivän radiolähetys julkaistiin juuri, rouva on hyvä ja kuuntelee.

   Poista
 10. Kevät tulee, tulee se! Olen nähnyt ja kuullut mustarastaan. Se on se sama pöhkö, joka nakkaa pakkasmittarinsa nurkkaan heti kun aurinko nousee häikäisykorkeuksiin ja tulee muistuttamaan minua siitä, että elämä kannattaa.

  Kirkas vahva huilu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se sieltä tulee mutta koska? Ensi viikoksi on luvattu myös päivisin olevan kylmää eikä aurinkoa näy pilvien takaa, eli herää kysymys onko meidän auringon lasten tehtävä asialle jotain?
   Katsotaan nyt onko mustarastas oikeassa ennustuksineen ja saako se kevään esiin, toivotaan ainakin sen taian olevan tarpeeksi vahva

   Poista
  2. Hippu hipulta, säie säikeeltä, ja ykskaks näet sen kokonaan ;) Usko vaan!

   Poista
  3. Täytyy uskoa koska onhan se joka vuosi sieltä tullut, tuskin se meitä nytkään pettää! :)

   Poista
  4. Bingo! Optimismia kehiin, toisto se on mistä toivomaan oppii ;)

   Myöhäisheräsin radioaalloillesi, erittäin hauska idea! Apotin audiaalinen aamuhartaus voisi olla näppärää kuultavaa työmatkalaisillekin (sorry poliisit & muut tielläkulkijat, peräänajoja ja risteyksiin jumittuneita hysteerisesti kikattavia kuskeja tiedossa)...

   Mutta älä kuule todellakaan väitä, etteivät kielelliset juuresi olisi tasan tarkasti Tompöröön seudulta! Sanoisin että about 80 kilometrin säteellä Hämeensillalta vedetyn ympyrän sisäpuolella olet kasvanut ja niin nekin, joiden kanssa puhumaan opit. Tosin ounastelin sitä jo Aholaidan paidan vilahdettua jossain loppuvuoden kirjoituksistasi... Tarkemmin en uskalla udellakaan, käy vielä niin, että tulee tuttuja vastaan.

   Poista
  5. Hyvä etää pidät radiosta ja muille aavistuksillesi voin sanoa että ;D

   Poista
 11. Perhana, oot laittanut jonkun eston avata esim. kommalootaa hiiren oikealla näpykällä..! Oon siis aina avannut sen kommalootan valmiiks eri ikkunaan ("avaa uudessa välilehdessä"), luoja yksin tietää miksi. Voin opetella tästä välilehtifiksaatiostani pois, tai sitten sää poistat ton sun copy-eston. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, piti lisätä että kun tuon radio-podcastin pistää päälle, niin olettaisin että kaikki muu tässä Luostarin ikkunassa tapahtuva klikkailu johtaa podcastin pysähtymiseen t. linjan katkeamiseen. Itse olen niin ADHD että luen tms. mielelläni samalla kun kuuntelen tuota sun pulputustasi.. :D Eilen siis sain vielä helposti klikattua kommat omaan ikkunaansa, samalla kun taustalle jäi alkuperänen ikkuna soivine podcasteineen.

   Poista
  2. Se esto on kopioinnin esto ja se on ollut käytössä jo pitkän aikaa, sillä ei tosin ole mitään tekemistä tuon oikealla seinällä näkyvän linkin kanssa (se vain ilmoittaa sivuston/käyttäjän kuka yrittää kopioida) vaan tämä kopioinnin estävä pikku pirulainen on hommattu ihan muualta. Eiliseen nähden en ole tehnyt mitään muutoksia jotan syyn täytyy olla jossain muualla. Kaikki on pysynyt samoilla asetuksilla jo pitkään ennen tuon radiotouhun aloittamista. En tiedä mistä johtuu, ja täytyypä kokeilla. Kiitos kun ilmoitit.

   Poista
  3. Nyt toimii, klikkaat tuota SoundCloudin pilveä tuossa "Radioaseman yläpuolella niin mun Podcast-sivuni aukeaa uuteen ikkunaan, josta voit sitten kuunnella (mitä tahansa) lähetystä samalla kun kommailet (vittu mä oon nero - sori kunen osannut tehdä tota aikaisemmin)

   Poista
  4. Täängjuu! Ei tarvinnut opetella uutta käyttäytymismuotoa, ts. luopua välilehtiorgioistani!

   Poista
  5. Minä niin rakkaani sua aina ajattelen, nytkin selkä kipiänä väsäsin tommosen piliven iha sua varten ;D

   Poista
 12. Kiitos lähetyksestä! Sanon taas, että mainio idea tää radiohomma :) Joo, olkaa helliä miehillenne. Mites oot, kun ko. mies istuu naapurin isännän grillikodassa maailmaa parantelemassa. Ei vaiskaan, hyvä kun meni. Väsyttää ja särkee niin maar perusteellisesti viime yön duunin jäljiltä. Olisin nyt huonoa seuraa. Ihanaa kavuta kohta yöorrelle. Vähäkipuista yötä sinnekin ja huomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti kivut helpottaa, kait sulla sentään jotain apuja on?
   Hyvät yöt ja pusuja, huomenna taas...

   Poista
 13. Ja mun mies kuorsaa sängyssä. Ja vähältä piti, ettei jääny radio kuuntelematta, kun sen verran kuulokkeista tulee läpi, että koirat alko posahteleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen! Onneksi sait sentään kuunneltua ja kiitos vielä kerran siitä tämän päiväisestä tekstistäsi - se lämmitti sydäntä <3! * Seisoo huulet töröllään ja valmiina suutelemaan*

   Poista
 14. Tänx päivän ratiouutisista :)Laita lakki kiertämään, niin kerätää kolehtia kuten Luostarin henkeen sopii. Voimme roposet laittaa RadioLuostarin kuuluvuuden takaamiseksi pilven laidalta. Kun kehtaat vain laittaa tilinumerosi kolehtihaaviksi.

  Nyt ei jaksa hersytellä yhtään mitään, mutta pakko kertoa lappalainen "viihdekeskuksen" stimulaattori. Se kun kokiskoktailisi tapainen on. Meilläkin on visakoivusta tehty työkalu tähän - eräänlainen kuksa, jonka varressa on reikä joka johtaa kupin pohjalle. Siis kuin erittäin suuri piippu ahtaalla varrella. Viina kaadetaan kuksan pohjalle ja vetäistään sitä varren reikää myöten limakalvoille suuhun. Ei tarvi nielaista, sumumainen viina imeytyy limakalvoilta läpi suoraa aivojen viihdekeskukseen. Näin riittää tosi pieni määrä viinaa kunnon hutikkaan. Vaikka moinen vekotin on täällä, niin en ole koskaan kokeillut. Ihan perinteistä tyyliä käytän.

  Hulluja noi lappalaiset. No niillä on pitkä matka alkoon. Kotipolttoisesta tulee taas niin paha jysäri, että tuolla konstilla säästää monessa.

  En kerro mitä lääkkeiden kanssa voidaan tehdä, koska olet jo hyvällä jäljellä asiassa. Paljon pienemmällä lääkepitoisuudella voidaan päästä sivuvaikutuksettomaan ja nopeaan vaikutukseen, kun saadaan limakalvoilta suoraa verenkiertoon lääke (kuten nitro). Ruoansulatus hukkaa aina osan lääkkeestä tai vaikutus tulee viiveellä.

  Viihtykää viikonlopussa. Minä painan vielä huomisenkin töitä. Ja sitten onkin työviikko vastassa. Vissiin maanatai on kuitenkin lepopäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita, ajattelin eilen samaa ton kolehtihaavin suhteen. En vaan kehdannut sanoa.
   Peppis -kulta, suostu!!

   Poista
  2. Kiitoksia molemmille erittäin paljon lämpimistä ajatuksista <3! ja kiitos myös kolehtihaavi-ideasta mutta juttu on nyt kuitenkin niin, että Luostarin ja sen toimintojen pyörittäminen on vain ja ainoastaan minun vastuullani joten yksin tonttini hoidan. Tavalla tai toisella ja ne toiset tavathan eivät ole normaalilla järjellä ajateltavissa olevia keinoja, vaan meidän hullujen tapoja saada asiat hoitumaan ;D

   Mun on ehdottomasti pakko päästä Lapissa käymään ja tutustua tuohon hienoon innovaatioon vaikka en enää juopottelekaan mutta tuolle on kyllä käyttöä troppauksen sarallakin eli kiitos vinkistä!

   Nauttikaahan rakkaat nunnani sunnuntaista sillä päivästä tulee tosi komea!
   Pusuja molemmille <3

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...