lauantai 6. huhtikuuta 2013

22 (joista 11 pimeältä puolelta) asiaa Apotin sairaasta päästä ja elämästä


Darde Vaimomatskua? - blogista paiskasi tälläisellä haasteella ja koitan vastata parhaani mukaan.
Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
  6. Ei takaisin haastamista.


Tästä se lähtee …

 1. Olen alkoholisti
Kyllä, pakko sanoa näin vaikka kesäkuussa tulee kaksi vuotta juomatonta aikaa mutta jos nyt joisin vaikkapa yhden keskioluen, niin Luostarissa paukahtaisivat ovet kiinni ja seuraavan selvän päivän näkisin mahdollisesti puolen vuoden tai puolentoista vuoden päästä. Senkin todennäköisesti sairaalassa. Ehkäpä koko alkoholiongelma oli alkuun luonteen heikkoutta mutta viimeisinä vuosina – jolloin dokaaminen oli täysipäiväistä työtä – tarve kasvoi kaiken muun tieltään työntäväksi riippuvuudeksi.

 1. Meikäläistä panettaa varmasti keskivertoa enemmän
Totta, toisinaan tuo jokaisen ihmisen perusvietti käy jopa häiritseväksi mutta en voi sille mitään. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä että kulkisin vehje tanassa tai pyörittelisin päässäni koko ajan jotain sairaita perversioita, vaan tuo vire tai halu on ikään kuin läsnä koko ajan.

 1. Haluaisin erakoitua
Haaveissani elelen syrjässä – korjaan, vieläkin syrjemmässä – vanhassa mökissä joka sijaitsee keskellä isoa, aidattua, metsäistä tonttia. Aidalla on kaksi tarkoitusta: Lätkiksen sisäpuolella pitäminen ja muiden torppaaminen tontin rajalle. Kun puhun aidasta, teidän tulee muistaa Napoleon-tautini mikä tarkoittaa sitä että tonttia todellakin kiertäisi AITA, eikä mikään vitun muka romanttinen pikku puutikkurivistö. Ihanne olisi se kolmen aidan kombinaatio joista keksimmäinen sähköistetty. Oikeesti. Näin siksi että olen aika lailla saanut tarpeekseni ihmisten itsekeskeisyydestä ja kaikesta päättömästä poukkoilemisesta. Linnakkeestani en tekisi muuta kuin tarvittavat hankintamatkat ja muut elämiselle vättämättömät reissut.

 1. Elän askeettista elämää
En ole koskaan tarvinnut mammonaa ympärilleni enkä juokse viimeisimpien uutuksien perässä, kuljen vaatimattomasti pukeutuneena eikä ruokani tarvitse olla kovinkaan kummoista. Olkoonkin että omistan läppärin, tv:t, auton etc. jotka voidaan laskea turhakkeiksi mutta muuten, olen täysin tyytyväinen elämääni vaikka taskussa ei olisi kuin pari euroa ja pankkitili huutaisi tyhjyyttään. Elän elämääni enkä elä sitä maallisen roinan kautta.

 1. Olen hullu
Se on kiistaton tosiasia, meikäläisellä ei ole kaikki mullat samassa ruukussa ja se on perin vapauttavaa kun ei tarvitse koko ajan miettiä tekemisistään tai olemisestaan että mitähän nuokin ajattelevat. Se on heidän päänsärkynsä eikä minun. Sitäpaitsi, niin kauan kun en ole muille paha, vittuako se kenelläkään kuuluu miltä näytän tai mitä teen.

 1. Toivoisin olevani John Doe
  Mikäli tässä yhteiskunnassa ja maailmassa olisi mahdollista elää poissa rekistereistä ja eri insatanssien tiedostoista, sallisin (ja haluaisin) nimeni pyyhittävän joka paikasta pois. Lisäksi – niin pimeältä kuin se kuulostaakin – haluaisin että kuoltuani minut räjäytetään tuhannen pillun päreiksi. En kaipaa mitään kiveä kumpareelle muistuttamaan vaelluksestani maan päällä, lisäksi joku nuoremmista sukulaispojistani voisi myydä pääsylippuja tuohon tapahtumaan saadakseen mosseensa muutaman litran bensaa ja minä pääsisin osaksi luonnon kiertokulkua killuessani parin sadan gramman klöntteinä kuusen oksilla lintujen nokittavana. Olisi siinä bongareilla ihmettelemistä kun lääkehuuruiset harakat suhauttelisivat pitkin muuntajia, muodostaen iloisia valopalloja ja sytyttäen laajoja metsäpaloja. Tätä kaikkea voisi kuvata viimeiseksi vittuiluksi rajan takaa. Oikeesti, haluaisin tuon tapahtuvan.

 1. Pystyn olemaan sosiopaatti
Totta, tarpeeksi suuttuessani ja varsinkin nähdessäni jollekin tehtävän vääryyttä, kykenen sulkemaan kaikki emotionaaliset tunteet ja järjellisen ajattelun pääkopastani pois. En käy erittelemään mitä vihani kohde saisi kokea mutta kuvitelkaapa itsenne hakkaamassa halkoja hyvissä fiiliksissä. Chop,chop,chop. Siinä niitä pilkkeitä syntyy ilman vihan tunnetta ja kirves on kätenne jatke, ei vihan välikappale. En viitannut kirveellä itseeni ja omiin metodeihini vaan sen avulla oli helppo välittää sen tunteeton, kaikki ajatukset pois sulkeva toiminta.

 1. Rakastan pikkumuksuja
Vaikka itselläni ei ole ainuttakaan kersaa – syystä joihin on vaikuttanut sekä elämäntyylini että oma valintani – niin nuo ryttyapinat edustavat jotain uskomatonta ja suurempaa koknaisuutta. Kaksi vanhemmista sisaristani ovat olleet sikiäväistä sorttia ja aikoinani hoidin heidän muksujaan. Toisinaan jopa niin, että kumpaisenkin kersat olivat hoidossani jolloin vanhin näistä viidestä oli kuusivuotias ja muut siitä alas päin, nuorin alle vuoden vanha. Ei haitannut vaikka paskankäry poltti ripset ja silmät kuivuivat päähän, sillä vastineeksi sain katsella noiden pulleaposkisten perkeleiden oivalluksia ja sitä vilpitöntä iloa. Se on jotain sellaista mitä rahalla ei saa.

 1. Minut on profiloitu valtion toimesta
  Näin ne minulle tekivät viettäessäni aikana Suuressa Hiljaisuudessa ja sainpa oikein luokituksenkin (kirjain/numero-luokitus) jota en käy tässä erittelemään mutta loppulausuntoon liittyy sellaisia sanoja kuin kontrolli, kohde, hallitsematon, harkittu jne. Ei mikään mukava kokemus istua psykiatrien ja psykologien tenttavana päivästä toiseen. En suosittele.

 1. Haluaisin matkustaa ajassa
Se olisi todella hienoa ja luultavasti häipyisin välittömästi jonnekin ihmiskunnan historian aamuhämäriin jonne myös jäisin, aikaan jolloin kaikki oli vielä puhdasta ja rauhallista. Vaikuttavaa olisi päästä kokemaan suuret luonnonmullistukset kuten Tungustan ja varmasti tarkistaisin muutaman jutun, ihan vain nähdäkseni paljonko meidän historiaan on kirjoitettu paskaa. Ehdottamasti kävisin moikkaamassa Nostradamusta (mikäli ukko on oikeasti ollut olemassa) koska sillä ukolla vaikuttaa olleen tietämystä.

 1. Syön järjettömästi
Syystä että minulla on koko ajan nälkä, tämä on asia johon koitin saada vastausta viimeksi sairaalassa käydessäni sillä epäilin että meikäläisellä on heisimato tai jotain muuta feelua kun mikään ei riitä enkä liho. Väittivät että mitään sellaista ei ole (verikokeissa ja muissa olisi kuulemma näkynyt) vaan aineenvaihduntani sallii tai toimii näin. Toisaalta se on helpotus mutta uskokaa kun sanon ettei muutama lisäkilo olisi pahitteeksi vaikka indeksin keskellä tässä könötetäänkin. Esimerkiksi tänä aamuna heräsin 05.30 ja käytyäni lenkillä Lätkiksen kanssa aloin tehdä tätä loppumatonta tilitystäni. Samalla on mennyt ruokaa koko ajan mikä selittää tämän ilmestymisen vasta aamupäivällä. Eli tälle aamulle olen vetänyt yhden 400gr lihaperunaviipalelaatikon, lautasellisen perunoita(3 kpl) ja karjalanpaistia, yhden jogurtin, kaksi leipää, viisi kuppia kahvia, appelsiinin,lasin tuoremehua, pienen suklaalevyn ja sellaisen juotavan Elovenan välipalajutun. Kaikki tuo siis tähän asti,vielä on edessä Darden yksitoista kysymystä + muut jutut. Joskus on mukava syödä maun vuoksi mutta useimmiten tämä nälkä on enemmän kuin häiritsevä olotila.


Näin, sitten siirrytään niihin Darden esittämään 11 kysymykseen ja tästä se alkaa...

Mikä on elämäsi suurin saavutus?
Jaa-a, ehkäpä se on erään läheisen ihmisen palauttaminen elävien kirjoihin. Hän oli päättänyt lopettaa maallisen vaelluksensa ja soitti hyvästelläkseen mutta kesken puhelun kuulin puhelimen putoavan lattialle ja tiesin että nyt on kiire. Onnekseni olin lähistöllä ja kiiruhdin paikalle, murtauduin sisään ja siellä tämä henkilö makasi verilammikossa olohuoneen lattialla. Molemmat kädet viilletty kyynärtaipeeita ranteisiin asti auki, oikea puoli luuhun saakka. Verta ei enää tuossa vaiheessa niinkään suihkunnut koska sitä oli jo niin paljon että se muodosti lattialle pikkuhiljaa maksoittuvan lätäkön. Muuta en keksinyt joten tempaisin sekä t-paidan että collegen pois päältäni, tein niistä siteet käsiin ja soitin ambulanssin joka (Luojan kiitos) tulikin nopeasti ja hänet saatiin hoitoon. En muista koska olisin ollut niin veressä, jo pelkästään puhelimen pitäminen kädessä oli vaikeaa kun samalla koitin pitää tämän onnettoman käsiä ylhäällä. Elämäni pisimmät ja vittumaisimmat minuutit. Sanottakoon että hän on ollut kiitollinen eikä katkera pelastamisestaan.

Haaveiletko jostain ns. epärealistisesta?
Vielä kysytkin sillä olen aina haaveillut mielen vallasta aineeseen, uskon nimittäin sen olevan mahdollista kun ajatellaan kuinka pientä prosenttia kapasiteetistamme käytämme.

Tatuointeja on ja jos niin millaisia/missä?
Molemmissa olkavarsissa eli ne rakki ja vihta jotka ovat nähtävissä siinä alastonkuva – postauksessanikin. Kumpaankin liittyy tarina joita en tässä enkä varmaan koskaan tule kertomaan.

Jokin jo toteutunut haave?
No se toteutunut makaa tällä hetkellä tuolla makkarin puolella perse homeessa, kiitos Sokerivuoren Markun saatanan virtuaalivihneiden joita pitää istuttaa aamuyön tunneille asti. Ärrhh!

Paras/silmää miellyttävin automerkki?
Kiitos Darde: Ford Transit vuodelta 1987 aka Tulivaunut – nuo mainiot rattaat joilla Korkeimmat Voimatkin matkaavat!

Mitä mieltä olet kauneuskirurgiasta?
Perseestä koko touhu ja fanfaarien arvoinen mainostemppu jolla ihmiset ovat saatu aivopestyä uskomaan sen tarpeellisuuteen. Rumia ihmisiä ei olekaan sillä joka näin ajattelee on menettänyt kyvyn katsoa kauneutta ja häneltä puhkottakoon silmät koska ei niillä mitään tee.

Mielipiteitä ikäeroista seurustelusuhteissa?
En tuomitse koska rakkaus ei katso ikää silloin kun se on todellista, tähän kategoriaan eivät todellakaan kuulu ne parit joissa nuorempi yrittää nussia vanhan raudan hengiltä päästäkseen lompakolle.

Onko lapsia/montako ja montako toivoisit jos toivot?
Ei yhtään enkä ole koskaan toivonutkaan johtuen aiemmin mainitsemastani elämäntyylistä - riittää että minä kärsin.

Paras alkoholipitoinen juoma?
Ehdottomasti pirtu. Se on sitä itseään eikä tarvitse seuralaisekseen kuin kylmää vettä. Puhdasta ja pyyhkii hyllyltä pölyt vallan saatanan tehokkaasti.

Kadutko jotain tehtyä tai tekemättä jäänyttä asiaa?
Kadun kyllä mutta jos olisin sen asian tehnyt, ei näitä rivejä olisi koskaan kirjoitettu. Vaimolleni tekemästäni lupauksesta johtuen en asiasta kerro enkä sitä tähän laita. Sori.

Elämässä tärkeintä?
Kyllä ne ovat se edelleen unten mailla oleva Sokerivuoren maaorja ja selkäni takana käryävä neljätoista kiloa beaglen lihaa. Ne ovat kaksi asiaa joita puolustan hengelläni ja välittämättä seurauksista. No mercy.

Jumaliste Darde, tämä muistetaan. Nyt olen naputellut 1388 sanaa omasta elämästäni ja on takaisin maksun aika eli tässä ovat omat kysymykseni ja niiden onnekkaiden lista jotka pääsevät vastaamaan:

Kysymykset:

 1. Uskotko omaan itseesi?
 2. Elämäsi ehdottomasti paras päivä?
 3. Vihaatko jotain sukulaistasi erityisesti?
 4. Kumpi ohjaa päätöksenteossasi, järki vai rakkaus?
 5. Kuinka pitkälle olet valmis menemään saadaksesi haluamasi?
 6. Kaunisteletko asioita blogissasi?
 7. Kuinka usein sana rakkaus tulee mieleesi?
 8. Paljonko olisit valmis tunnustamaan asioita blogissasi jos sinun ei tarvitsisi miettiä mitä muut ajattelevat?
 9. Miksi sinä olet unohtanut sotaveteraanit?
 10. Mikä on pahin (rehellisyys maan perii) pakkomielteesi?
 11. Kuinka paljon uskot minun puhuvan paskaa?

(Keksi 11 uutta kysymystä)
Haastetut:(Kenet sinä haastat?)


Haastetuilla ei ole mitään valitusoikeutta sillä Luostaria kohtaan muutenkaan mitään kanteita nostella joten kiireesti vaan tekemään sitä listaustanne ja vastailemaan niihin kysymyksiin.

Minä menen huljuttelemaan sormiani...paljussa ja toivotan teille mitä aurinkoisinta lauantaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


65 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ole hyvä, minä kun itedän sun rakastavan näitä ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kuulkaapas rouva Lypsy, te ette tiedä mitä nurkan takana vaanii joten kannattaa ne huh huhit säästää toiseen kertaan ;D

   Poista
  2. Radion puolella villitsin kansaa tulemaan sulta kysäisemään että mitä siellä teillä on menossa?! :D

   Poista
 3. Teit to-del-la valtaisan vaikutuksen tuolla pelastusoperaatiollasi. Aivan liikutuin. Kunpa kaikki ihmiset olisivat yhtä välittäviä niin maailma pelastuisi varmasti. Hienointa mitä olen kuullut pitkään aikaan. Oikean elämän sankari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eihän toista voi kuolemaankaan jättää ja olen varma että olisit tehnyt samoin. Kiitos kuitenkin sanoistasi.

   Poista
  2. Olisin todennäköisesti pyörtynyt paikan päällä.

   Poista
  3. Jahas, no veren näkeminen (isossa mittakaavassa) saa toiset voimaan huonosti ja voin kertoa että kun siivosin kämpän, se maksoittuneen veren haju oli aika epämiellyttävä. Sitä oli paljon: matot, yksi tuoli ja kaikki vaatteet roskiin.

   Poista
  4. Ja se on vielä se toisten veren näkeminen pahempaa kuin oman jostain syystä. :P

   Poista
  5. No kai se on niin, en tiedä kun en sellaisesta kärsi.

   Poista
 4. 'Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta..'...kiitos haasteestasi (tänhän tekee ihan käden käänteessä...grrs :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä kuule erityisesti ajattelin sinua ja tuumasin että laitetaanpa tuosta naiselle haaste niin ei käy aika pitkäksi ;D

   Poista
  2. No nyt saa pyhyytenne käydä tsekkaamassa mitä tuli tehtyä. Sä voitkin tulla sitten vastineeksi tänne siivoamaan.

   Poista
  3. No mutta kerrankin mua puhutellaan oikein! Ottakaas nunnat oppia...
   Vai siivoamaan, no saattaa matkaa kestää aika kauan kun ei ole lentolippuun oikein rahaa mutta kiitos, tulen mielelläni :D

   Poista
 5. Hienoi vastauksii, lippistä tarttee sulle nostaa. Varsinki noi sun keksimät kyssärit on hyvii, mukavaa seurata mitä toiset niihin vastailee. Ite oon jo moisee haasteesee joutunnu vastaamaa, se ei ihan hetkes käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timba, tuumasin kysymyksistä että jotain tavallisuudesta poikkeavaa eikä liian raflaavaa, muuten ei kukaan niihin vastaisi.

   Poista
 6. Sun kolmonen ja varsinkin kuutonen on täsmälleen samoja ku mun aatokset. Tai no, mulle riittäs yksi 2,5 metriä korkea aita, jonka huipulla olis kunnon piikit. Sitä ei tiiä, mitä se sähkö tekee vaikka oraville... Oon miettiny jopa käytännön asioita, eli että kaikki rottaa isommat pitäs jotenkin saada pois tontilta ennen kuin aita pannaan kokonaan kiinni. Ja ruumiille riittäs se, että vietäs mettään haaskansyöjille. Menis hyötykäyttöön. Mutta noin niinkuin pääpiirteittäin täsmälleen samat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina Sanna sanonut että me ollaan hengenheimolaiset, sä olet likka jolla on sellainen luonne mistä mä pidän :D

   Poista
  2. Mutta mitä sie teit sille kauniille profiilikuvalle??? Yhyy...

   Poista
  3. No mitä helvettiä, sama jäppinenhän tuossa uudessakin on..eli?

   Poista
 7. Peppis, näyttää niitä yhtäläisyyksiä löytyvän.

  VastaaPoista
 8. Rehellisiä vastauksia, siitä pidän. Vastasin noihin sun kysymyksiin (täytyy myöntää että ne oli hyviä), kiitos vaan kunniasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoitko sä oman blogin asetukset? Mä olen poistanut sut listalta ja sitten laittanut uudestaan, tehnyt kaiken muunkin mahdollisen eikä silti noi sun juttus päivity?! Ärrhh!

   Poista
 9. Kiitos vastauksiata, noitten kautta oppii vähän tuntemaan toista.
  Aika paljon olet kokenut samanlaisia juttuja kuin minä ja varsinkin vaimosi on varmaan kokenut monta samanmoista juttua.
  tuosta kuoleman jälkeen tulevasta juhlasta olen sitä mieltä, ettei minua varten pystytetä mitään marmoripatsasta, vaan minut poltetaan ja heitetään mereen. Olen niin läheisteni kanssa sopinut. kenenkään ei tarvitse vastentahtoisesti käydä missään haudalla muka minua tapaamassa ja kukkia tuomassa. En ole kukkia saanut eläissänikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään, mun mielestä sitä voi paljastaa ihmisille asioita jotka ovat osa omaa elämää. Parempi olla rehellinen kuin luoda kuvaa jostain paremmasta kuin mitä on.

   Tuhkaus on hyvä juttu ja siitä pitikin kysymäni että voiko Suomessa tuhkan ripotella mihin vaan, tarkoitan ettei sitä välttämättä tarvitse sijoittaa ns. siunatuun maahan?

   Räjäytysasiaa olen kysynyt ja sitä ei viranomaiset eikä sen paremmin kirkkokaan hyväksyneet. Paitsi jos jysäytän itse itseni mutta silloin se olisi raukkamainen itsemurha ja se on asia mitä en tee.

   Poista
  2. Ei kai ihan mihin vaan saa tuhkaakaan laittaa, mutta merialueilla on paikkoja,joihin saa ripotella, samoin on hautausmailla paikkoja, joihin ei tarvitse jättää nimeä minkäänlaiseen laattaan. Minulla on kaksi tuttua, joista toinen vei miehensä tuhkan mökille ja toinen tuttu hautasi poikansa mummulaan. Mitään muistomerkkejä ei saa pystyttää, mutta tiedän että molemmilla on pensas kasvamassa hautansa päällä.

   Poista
  3. Ahaa, kiitos tiedosta. Vielä sen verran että seurakunnanko kautta saa kartan / tiedon noista merialueista vai onko ne jossain täällä netin syövereissä näkyvissä?

   Poista
  4. Sitä en tiedä, mutta hautaustoimi kuuluu suomessa seurakunnalle, joten sieltä ensiksi kysyisin.

   Poista
  5. Kerran tsekkasin ja nimenomaan haulla tuhkan sirottelu jne löytyivät selkeät ohjeet siitä, miten on lupa toimia. Aika selkeä oli mun mielestä, itsekin taivun tällaiseen vaihtoehtoon!

   Poista
  6. Mun äidin tuhka kipattiin siskon tontille, mutta sen tontin numero piti kertoa siinä hautauslapussa seurakunnalle. Sitä en tiedä, vaikuttaako ko. asia myöhemmin esim. kiinteistön myynnissä - pitääkö se kertoa ostajalle, että siellä on ihmistuhkaa? Ja kansallispuistot kuulemma antaa aina luvan pyydettäessä, jos semmoseen haluaa tuhkat heivata.

   Poista
  7. Kiitos Polga ja Sanna lisätiedoista! Täytyykin perehtyä ihan lähiaikoina (ei, en aikonut päättää päiviäni) kun kaveri tarvitsee tuota tietoa. Kiitos!

   Poista
 10. Olipas erityisen mielenkiintoisia juttuja! Ja kiitti, sainkin nyt sitten mietittävää ja postausaiheen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, onhan siinä kun ensin kertoo 11 asiaa itsestään ja sitten vielä vastaa esittämiini 11 kysymykseen. Ai niin, lopussahan täytyy keksiä 11 omaa kysymystä ja miettiä että ketkä kaikki 11 blogistia haastaa :D

   Poista
 11. Olipa vaikuttavia vastauksia. Olet aikamoinen mies <3 Pahoja taas nuo haastekysymykset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa ja arvaa kirosinko kun sulla ei ole blogia...
   Tässä ei olla sen kummempia kuin muutkaan, joskaan en laittanut nohin omiin kysymyksiini kaikkia niitä asioita joita olisin halunnut tietää sillä pelkäsin sitä, että uskaltavatko/voivat ihmiset sanoa rehellisen mielipiteensä muutamista asioista.

   Poista
 12. Sinä se sitten muutut koko ajan vaan enemmin ja enemmin symppikseksi, olet ihana, hieno ihminen ja minusta on kiva virtuaalituntea sinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz, myös meikäläinen tuntee olonsa varsin mukavaksi astuessaan sun blogiisi ja elämääsi - sinä kun olet varsin suuren sydämen omistava nainen <3

   Poista
 13. Kiitos näistä uteluista. Tulipa jotain pohdittavaa...
  Itse keksimissäsi kohdissa oli (ainakin) muuten kaksi, jotka sopivat myös minuun ;)
  Toisen ihmisen hengen pelastaminen on suuren kunnioituksen arvoista, koska kaikki eivät siihen edes kykenisi, jos sattuisivat tulemaan keskelle tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs B, tehän tiedätte ja tunnette minut joten voitte olla vakuuttunut siitä, etten ole utelias vaan jumalattoman tiedonhaluinen :P

   Mitkä kohdat, olisi mukava tietää ovatko sielujemme säädöt kenties hyvinkin samoissa tehdasasetuksissa?
   Menkääpä nyt tekemään mitä pikimmin se oma listauksenne niin tulen sitten piipahtamaan luonanne.

   Poista
  2. Olen oppinut tuntemaan apotin tiedonjanon ;) Siitä johtuen katsoin parhaaksi tarjota tietoa heti tänään, jotta ei tule sanomista.

   Poista
  3. Oh, olen suorastaan otettu tästä huomaavaisuudesta :P

   Poista
 14. Apotti avautuu - suoranainen ruumiinavaus! Kiitos tekstistäsi, sitä oli mielenkiintoista lukea. Eikä hetkessä tule moinen pohdinta, sitä näytettiin ihan sydänverellä kirjoitetun.

  Erityisesti lämmitti vaimollesi osoitettu respekti ja rakkaus <3 ns. vioista huolimatta. Jos vaimosi virtuaalisesti kaitsee kukkatarhaa, niin minä teen sitä konkreettisesti koko sulan maan ajan. Enkä puhu mistään parista kukkapenkistä - grandioosiini olen viitannut aiemminkin.

  Jos olis virtaa ja aikaa, niin lähtisin blogistaniaan lukemaan muiden tilityksiä, sillä kysymyksesi oli oivallisia. Mutta koska tämän välikuoleman jälkeen huominen koulutusmateriaali vaatii viilaamista, niin tyydyn Torpan kautta tänne mutkailulla.

  Piis, laav and harmooni - Luostarilliseen henkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, koitahan sinä nyt keskittyä lepäämiseen. Kohtahan pääset möyrimään sinne mullan sekaan ;D

   Poista
 15. Ei mitään lisättävää Toveri Titan kommenttiin. Kiitos tekstistäsi. Monen asian kohdalla huomasin nyökytteleväni, juuri näin :D

  Toimintakyky on lahja. Elämä tuo eteen tilanteita joissa ei jäädä kyselemään vaan tehdään. Ja joku vaisto neuvoo tekemään juuri ne asiat mitä pitääkin. Miettii sitten jälkeenpäin mitä tuli tehdyksi ja nähdyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, toiminnasta sen verran että ei siinä ehdi varsinaisesti ajattelemaan eli juurikin mainitsemasi vaisto puuttuu peliin joka sitten ohjaa, kaiketi.

   Poista
 16. Kiitos vaan haasteesta mut jätän välliin tälläki kertaa. Nää vuojet mitä oon plokiani kirijotellu oon tainnu yhen ainuan kerran vastata haasteeseen, seki tais olla joku epämääränen mielentilahäiriö sivupersoonallani. :)
  Mut mukavia juttujahan muut kirijotelleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä se mitään, eihän näihin ole pakko vastata. Tässä olikin aika homma ja aikaa meni muutama tunti.

   Hyvää ja rauhaisaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 17. Kiitos haasteesta mutta minä olen ottanut tavakseni kertoa ajatuksistani pikkuhiljaa ja vuosien saatossa blogini kautta.

  Sen olen myös huomannut että jotkut joskus innolla esittämäni asiat ovat jälkikäteen katselleet tuntuneet tosi lapsellisilta.

  Täältä sivuilta nyt on tullut blogiini lukijoita ja se on kivaa, toisaalta koetan koko ajan olla hurahtamatta näppäriin kirjoituksiin. Omaksi ilokseen sitä pitäisi pikkuisen kirjoitella, eikä kävijälaskurin vuoksi. Tuo sivuilleni linkitetty Kemppinen taitaa omata kävijöiden suhteen suomenennätyksen, lukijansa ovat kuitenkin melko totista porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä näitä haasteita ole mikään pakko tehdä ja täytyy tunnustaa että tämä oli aika raskas kysymysmääränsä vuoksi.

   En kyllä ole huomannut yhtään lapsellista postausta vaan pidän sun blogiana helvetin hienona oivalluksena siitä, kuinka tehokasta tiedon jakaminen voi olla. Näet meinaten vaivaa kuvien kanssa ja sulla on pirun selkeästi selitetty kaikki ne kulloisetkin työvaiheet. Pisteet siitä, itse pidän ainakin erittäin paljon.
   Mikäs tämä Kemppinen on vai teikäläisen alter ego? Täytyykin käydä tutustumassa kunhan tästä ennätän.

   Poista
  2. Ei Kemppinen on ihan erilainen kuin minä, viisas, mutta asuu oikeasti tääsä ihan liki, siksi joskus aloin seuraamaan, nykyään vähemmän.

   Poista
 18. Vai tiedonhaluinen...kiss my...;) Mutta koska olen vannoutunut veroilmoitusten täyttäjä ja ystäväkirjojen ystävä, otan tietenkin haasteen tai ainakin osan siitä vastaan ja lupaan kunnian ja omantunnon kautta to tell the truth and nothing but the truth, kuten asiaan kuuluu.

  Ja pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mitään kiiirettä ja voithan sä bonukseksi laittaa pari kuvaakin ;D
   (ihan vaan sitä tiedonhalua tyydyttämään)

   Poista
  2. Ai tiedonhaluksiko SITÄ nykyään kutsutaan...

   Poista
  3. Juu,etkös sinä sitä tiennyt? ;D

   Poista
 19. Tein netissä psykopaattitestin ja sen mukaan 97% ihmisistä on vähemmän psykopaatteja kuin minä. Olen ollut siitä pikkariikkisen huolissani. Googlettelin sosiopaatilla ja psykopaatilla olevan aika vähän eroa. Tulin semmoiseen tulokseen, että jos sää olet tarpeen vaatiessa sosiopaatti ja mää pidän sua Luojan antamana lahjana meille blogistanian naisille (Kuinkahan monta meistä sää olet saanut punastumaan kehuilla.) niin ei tästä asiasta tarvi olla yhtään huolissaan. Ei se voi kauhean paha asia olla, jos se noin hyväsydämmiseen henkilöönkin mahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua suloista psykopaattiani, kiitos sanoistasi! Olet sinä ihana ihminen ja nyt sitten mainitsin radiolähetyksessänikin että sä olet hurja psykopaatti :D

   Poista
 20. Otan haasteen kyllä kiitos vastaan mutta nyt vielä en saa vastattua siihen, vähän heikossa hapessa mennään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiirettä Menna rakas, sitten kun ehdit <3

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...