keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Aloita päiväsi tunkemalla itsesi putkeen - säteilet loppupäivän!


Magneettinen putki odottaa minua joten päivän horinat tulevat myöhemmin aamupäivästä, varmaankin lähempänä puolta päivää. Seurakunnalta odotetaan palautetta ennen kaikkea nykyisen näkymän leveydestä (onko sopiva, tarvitseeko vielä sivuttain vieritellä?) ja muusta. Muistakaa, minä olen niin positiivisesti varautunut jahka pääsen sieltä pois että jutut voi olla ihan mitä tahansa, mutta nyt täytyy lähteä eli olkaapa nunniksi ja munkeiksi – viimeistään puolilta päivin nähdään.

Niin, ja hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

23 kommenttia:

 1. Siisti - värikin kohtuullisen kiva, että tekstit näkyvät hyvin.
  Blogit tuolla alhaalla, hmmm. Olisiko kuitenkin oma lehti niille parempi? Eli oma sivu... tuolta vähän hankala onkia, jos pitkä päivitys ja paljon kommentteja. Muuten oikeinkin ok, mikä ettei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja blogeille tulee oma sivu - huomasi tuon kommenttipaljouden tänään eli helvetinmoinen vierittäminen alas.

   Poista
 2. Tämä on hyvä.

  Sekin on hyvä, että vaikka putki onkin päällä, siitä pääsee eroon saman päivän aikana. Aika tuntuu siellä kyllä pitkältä, varsinkin jos pitää olla nielemättä, niinku mun sillon... joka nielaisulla kuului samanlainen ääni kuin joistain tietokoneista sillon, kun tekee virhepainalluksen näppikseltä. Mutta kuka voi olla minuuttitolkulla nielemättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei sinne putkeen ole kukaan (ainakaan tiettävästi) jäänyt ja jos saan olla utelias niin mitä sulta kuvattiin kun et saanut niellä?

   Poista
 3. Ei tässä tarvii vieritellä mitään.. aivan kokonaan ei näy, mutta riittävästi vierittämättäkin.

  Enpä kadehdi sinua sillä on vähän ahtaanpaikan kammo.

  Eikä tämä vähennä kammoa.

  http://www.youtube.com/watch?v=sUOV8QFl-Zg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavensin hieman tämän sun kommentin jälkeen ja toivon että nyt näkyy, kavennan lisää jos on tarvis.

   Aikasmoinen video, joskin ahtaanpaikan kammo on mulle vieras käsite.Uskon sen kuitenkin olevan melko vittumainen tunne ja toisillahan se on jopa niin kova etteivät käytä edes hissiä.

   Poista
 4. Hyi helekatti, tuubissa makaaminen on paha rasti. Vieläkin korvissa soi pelkkä ajatus.

  Minä en meinaa päästä tänne Luostariin millään kun sivun lataaminen on niin järkyttävän hidasta. Monesti olen kääntynyt kynnykseltä takaisin kun sivun aukeaminen kestää niin tolkuttoman kauan. Vikahan EI voi olla omassa selaimessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, aika kova metelihän siellä on vaikka sitä musiikkia saa kuunnellakin mutta kaiketi ne tulevaisuudessa saadaan hiljaisemmiksi. Tämä kommentti tulee nyt jälkijunassa mutta koitan poistaa kaiken ylimääräisen tältä etusivulta ja toivotaan että se osaltaan auttaa asiaa. On kurjaa jos et pääse tänne enkä haluaisi muutenkaan Luostarin olevan hankala "käytettävä".

   Poista
 5. Kerran joutunu moises putkes olemaan, mut onneksi en kärsi ahtaanpaikan kammosta.
  Jaa että sivusta, no joteki tää tuntuu vähä levijälle aikasempaan verrattuna, mut tottuu kai sitä tämmöseenki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tuonne putkeen joutuu aika moni meistä sillä kyllä niitä vaivoja tulee ennemmin tai myöhemmin meille jokaiselle. Mitä blogiin tulee, niin itse asiassa olen kaventanut tätä aika hemmetisti mutta kavennan lisää jos on tarvis.

   Poista
 6. Kuten sanoin tuolla radion palautteessa, tässä ehkä voisi tekstiosuuden leveyttä kaventaa. Muuten tämä on väreiltään hyvä.

  Hirnakka: Sitten jos tämän sivun latautuminen kestää, niin onko väylänopeus omasa koneessasi riittävä? Tai sitten millä tietoliikennevälineellä katselet tätä? Elikkä onko laajakaista vai nettitikku tms? Nimittäin tämä Luostari latautuu paljon nopeammin kuin sellaiset blogit, joissa on isoja kuvia. Ihan vinkiksi heitän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiosuutta on nyt kavennettu a jos tarvii, niin kavennan lisää. Niin, kaikkihan nuo vaikuttavat tuohon latautumiseen ja pahimpina juurikin nuo päivitykset.

   Poista
 7. Rantis, mä en tiiä väylänopeuksista, kotiverkossa olen ja läppärillä surffaan safarin toimiessa selaimena. Nyt tämä taas aukeni salamana, eilen en päässyt sisään millään. Pari kertaa jaksoin yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toisessa kotivekottimessa safari, firefox ja chrome. Safarilla en lue luostarin juttuja lainkaan, koska safari avaa tämän ja muut yhtä täynnä olevat sivut tosi paljon hitaammin. En ymmärrä miksi, atk-tukihenkilöni väittää minun oman lääkitykseni olevan epätasapainossa koska tuo sivun avautumisnopeuden iso ero "ei teknisesti ole mahdollista". Mutta kyllä se vaan niin toimii. Eli safarilla ei toimi. Sano atk-juippi mitä tahansa.

   Poista
  2. Hirnakka, mulla on chrome selaimena näitä blogeja lukeissani. Mutta jos joskus pääset nopeammin ja joskus hitaammin, niin se viittaisi tietoliikenteeseen, eli välillä on ruuhkaa, on varsinkin langattomien yhteyksin ongelmana. Tuo sinun kuulostaisi sellaiselta asialta. Tai sitten sulla on omassa koneessa joskus (onko?) useampi ikkuna auki ja välimuisti täyttyy. Se kannattaa aika ajoin tyhjentää joka selaimesta.
   Väylä on se mitä myöten tieto tulee/lähtee sun koneessta. Jos on vaikkapa vanha kone, niin mitkään nopeat laajakaistat ei nopeuta liikennettä, kun oma kone ei pysy perässä.

   Hekla: On se mahdollista se ero, olet ihan oikealla lääkityksellä;) Selain saattaa vaikkapa päivittää omia ohjelmiaan ja silloin haku kestää. Toisena päivän taas ei.

   Poista
  3. Mä vähän luulen, että se on juurikin safarista kiinni. Tämähän on macin oma viritys ja melkoisen varma tapaus. Eikä konekaan ole vanhimmasta päästä. Juu, safarin piikkiin pannaan. Toki luostarissa hiihtelee niin paljon väkeä, että välillä on ruuhkaakin. Ainakin viinikellarin käytäville :D

   Poista
  4. No minäpä en tähän puutu enempään kun kaikki on jo hyvin käsitelty.

   Poista
 8. Ei tarvi vieritellä, pitkästä aikaa! Kiitos ja onnea tuubiin...

  VastaaPoista
 9. Niin.

  Magneettikuvaus taitaa olla kivuttomampi kuin pappografia. Feministit ovat vaatineet tasa-arvon nimissä miehillekin pappografiaa.

  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.tunkio.com/albums/69/normal_pappografia.png&imgrefurl=http://www.tunkio.com/displayimage.php?pid%3D44866&h=399&w=361&sz=103&tbnid=rf1jdJGP_0ChRM:&tbnh=90&tbnw=81&zoom=1&usg=__31ltOTBED2BzzO2A18xDtMSzbQs=&docid=aY6FtzSJVQqMuM&sa=X&ei=g0tlUe_pK8jNswb1voCYBQ&ved=0CDcQ9QEwAQ&dur=4060

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Kiitos Murphy! Olkoon suojelus puolellamme ettemme joutuisi pappografiaan, sen kun näyttää melko häijyltä touhulta kaikkinensa! :DD

   (saatana että käkätin kun katselin sitä kuvaa)

   Poista
 10. Metka on luostari taas, ainakin pysyy hereillä kun seuraa taustakuvien vaihtelua. *pudistelee sokereita rinnuksilta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pientä remonttiahan tässä tehdään äläkä syö kaikkia itse! *Ryhtyy nuolemaan sokereita, kielen lipsahdellessa vähän muaallekin*

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...