tiistai 16. huhtikuuta 2013

Chicken Nuts ja Sun Maid, taju lähtee vähän väliä ja muutenkin vituttaa


Kodin kynttilät syttyy eli nyt näyttää tuo tajukin pysyvän päällä eikä pätki alvariinsa niin kuin koko päivän kestäneen brain stormin aikana. Ei saatana tiennyt että itkiskö vai nauraisko kun hytistä hukkui virta puolen tunnin, tunnin välein tyyliin juonpa kahvit - kops – no nuolenkin ne sitten tästä lattialta. Ei siis pidä ihmetellä tulevien aikojen päivitysten omituisia ilmestymisaikoja – siis tavallisuudesta poikkeavia – koska tajuttomana on huonompi takoa tekstiä kuten varmaan ymmärrätte. Kaipa näissä päänsäryissä on uusi, innovatiivinen vaihe menossa joka kannustaa jätkää tekemään jotain jos ehtii. Aivot lyö vetoa oikean käteni kanssa ettet tasan ehdi pyyhkimään kahjon persettä jos minä täältä yläkerrasta virrat katkaisen ja siihen pikku kätöseni huutaa että varmaan ehdin, anna mennä vaan. Siinä sitä sitten maataan lattialaatoituksella koura maanläheisissä sormiväreissä ja voin alitajunnassani kuulla oikean käden toteavan ettei aina voi voittaa.

Tässä on varmaan käynyt nyt niin, että kun minä olen sen verran vanhaa mallia ja nyt kun olen aloittanut venyttelyt, on joku roikka joutunut liian kireälle ja irronnut yläkerrasta tai on sen verran huonosti kiinni, että häiriöitä sähkönjakelussa ilmenee. Voihan olla niinkin ettei näissä The Korpeen tarkoitetuissa malleissa akku kestä kuin 48 vuotta ja se on sitten siinä. Nimittäin latausmahdodollisuutta ei ole sillä se on testattu. Olen lykkinyt tuota etupuolella olevaa plugia jos jonkin sortin reikään – myös sähkölaitteisiin – eikä mitään oleellista virran nousua ole ollut havaittavissa vaan pikemminkin päinvastoin; Sähköiskuja,kivuliaita tuohen kappaleita ja joskus todella harvoin kun olen siihen vähän märempään röpsäkkään osunut- niin mahdotonta raukeutta. Eipä silti,tuskin niin ohutta kaapelia pitkin mikään virta edes kulkisi vaan koko piuha lämpiäisi kunnes alkaisi käryämään, aivan kuten silloin kun sammuin liian lähelle nuotiota. Silloin tuli lanseerattua maailmalle uusi ruokalaji nimeltään Chicken Nuts. Valmistus käy nopeasti:herätään farkut ja pallit tulessa, siitä yhdellä loikalla (vaikka matkaa on toista kymmentä metriä) järveen, liekehtivien farkkujen etumuksen piirteässä hämärtyvään iltaan kaunista soihtukuviota. Äänitehosteena todella hysteerinen kirkuminen joka loppuu sihahdukseen ja vaihtuu vallan saatanan akkamaiseksi itkun tuherrukseksi. Ei vaan, se teki todella herkkää ja pallini näyttivät aivan Sun Maid:in rusinoilta. Tai ovat näyttäneet siitä asti. Hyvänä puolena mainittakoon se, että kun yleisessä ja miksei yksityisemmässäkin saunassa aloittaa hiljaisen monologin jossa hiljakseen pajattaa ihmiselon lyhykäisyydestä ja siitä, että ehkä olisi kannattanut käyttää kortsua sillä viime Thaimaan reissulla – niin tilaa tulee ja nopeasti. Oikein hämmästellä täytyy kuinka kestävää materiaalia intiaanien lahjapuu eli apassi on, sen nimittäin rutisee vaan ei katkea yhteispainoltaan monta sataa kiloa painavan miesjoukon rynnistäessä lauteita alas. Myös oma saunominen nopeutuu koska pesuvaihe jää tykkänään pois. Pesuhuoneeseen on näet kannettu iso pahvilappu johon on kirjoitettu puolittain hätääntyneellä ja puolittain vihaisella käsialalla teksti, jossa kerrotaan herran vaatteiden heitetyn makkaratikku-avusteisesti ulos rakennuksesta. Näin pääsee pukemaan hämärtyvässä kesäillan hämyssä vaatteensa päälle, tuhansien ja taas tuhansien hyttysten osoittaessaan inisevän vastalauseensa iskettyään piikkinsä kuivaan ja ruttuiseen ihoon.

Tälläistä siis tälle päivälle ja jos pysyn tajuissani niin pukkaapa radiolähetystäkin vielä tänä yönä. Kannattaa katsoa siitä syheröstä (mikä näkyy SoundCloudin puolella) että millä kohtaa on suorempaa viivaa, koska sillä kohtaa on äly mäellä ja te voitte tällä väliajalla keittää kahvit taikka tehdä jotain muuta. Lähetys jatkuu kun syherö ilmoittaa jotain korinaa ääniaalloilla tapahtuvan joten ei se lopu vaikka välillä pausseja tuleekin, kunhan nousen lattialta ja saan taas silmät suoraan niin juttua pukkaa.

Hyvää illan jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Ps. Se aamun tekstissä ollut vieraskielinen lause tarkoittaa suomeksi: Kannattaa muuten lykätä se kortti lukijaan oikein päin.


20 kommenttia:

 1. Oletkos käynyt tapaamassa tohtoria? Minäkin kuvittelin eilen käyneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koska ei ole ollut varaa mennä yksityiselle ja julkiselle puolelle en mene turhan takia jonottamaan. Tulen käymään kunhan tässä ehdin, on jäänyt hieman vaiheeseen nämä hommat tuon pään tilttaamisen takia.

   Poista
 2. Jos venyttelyllä on tuollaiset vaikutukset, niin kokeilepa venytellä ihan varovasti sen nahkaa löystyttävän venyttelyn sijaan. Eikä se lääkärilläkään käynti ole kovin huono ajatus, jos tosiaan on niin jumissa, että taju lähtee.

  *räkättää ääneen* - ei vaivoille vaan niiden kuvailulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen lekuriin jahka pääsen yksityiselle, julkisen puolen tarjoamaa buranaa saa ilman neljän tunnin jonotusta ja respaa äläkä sinä kuule siellä naureskele! ;)

   Poista
  2. Entä jos saisit jotain lihasjännitystä laukaisevaa troppia? Sain sellaista joskus vuosia sitten, kun edellisen kerran oli hartiat jumissa niin että huimasi. Se rentoutti niin, että verenkierron uudelleen käynnistymisen tietyille alueille saattoi tuntea ihan fyysisesti.

   En naura enää (ainakaan ääneen) ;)

   Poista
  3. Olen käynyt nuo relaksantit läpi mutta eivät ne tehoa. Olin jopa yhteen aikaan niin tahmea noista kaikista tatinoista että paikallinen baari käytti meikäläistä kärpäspaperina.

   Haluaisin muuten tietää mitä ne tietyt alueet mahtoivat olla ja parempi onkin ettet naura - muista että olen perin kärkäs antamaan piiskaa ;D

   Poista
  4. *väistelee läiskäyksiä* ;)

   Poista
  5. *mutta antaa kuitenkin muutaman osua pepulle* ;D

   Poista
 3. Mä kans täällä vähnä huolestun! Toivottavasti saat vaivaan apua ja pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tämä varmaan tästä ja kovasti odottelen kipupolin vastausta.

   Poista
 4. Paskat mihkää lekurii, saunomaa tarttee mennä. Ei noi naiset tiiä vanhan urheilijan konsteja. Siis rauhallisesti saunotaan ja kun hiki kirvelee silmissä, pietään tauko ulkotilassa ja sit taas uuellee. Kaikkiaan 3 kertaa. Mutta ei mitää ryssien löylyjä (saavillinen vettä kerralla kiukaalle) vaan lempeitä, hien juoksemaan laittavia.

  Vituttaa vaan kun toi menee sulla aina vaan pahemmaks ja oikeessa oot arvaustalon kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, saunassa ja kuumassa suihkussa helpottaa. Naiset ovat aina heti menossa käpälöitäväksi ja kyllähän sinä sen vanhana läänin pukk..eikun urheilumiehenä tiedät ;D

   Joo, odotan sen kipupolin tuomiota kuin kuuta nousevaa enkä todellakaan mene kärvistelemään arvaustaloon, ennemmin kannattaa ampua itseään vaikkapa jalkaan.

   Poista
 5. Timppa, täällä on enemmistö naisia, siis me nunnat, ja Apotin on syytä totella. Kais tiedät mitä muuten seuraa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas kas, Rantiksella on kevättä rinnoissa kun käy Timpalle uhittelemaan :D

   Poista
  2. *Naureskelee* Miks sä luulet et moon kalju? Akka repinny hiuksista ku on kurittannu, vaan eipäs kykene moiseen enää. ;DDD

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...