maanantai 1. huhtikuuta 2013

CIA ei vainoa Luostaria (kuva todisteena) mutta kuinkas kävi seurakunnan...?


Me -siis Luostari - emme ole CIA:n listoilla mistä alla oleva kuva todisteena. Olisin laittanut myös FSB:n ja GRU:n vastaavat mutta meillä on sellainen sopimus ettei heidän kuviaan näytetä joten saatte tyytyä tuohon CIA:n kuvaan.


Sen sijaan osa lukijoistani on sillä pääsin ropaamaan vähän taustatietoja (se on maksullinen palvelu) ja yllätyin aika perkeleesti, kun havaitsin että yksi nunnistamme on persona non grata tuolla isossa maassa! Lisäksi selvityksessä kävi ilmi että yhdellä nunnista on haku päällä ja tämä kolmas vauhtisiskoistamme on onnistunut tekemään kunnioitettavat pystyt, summa 23.000,- usd (osa velkojista ei käynyt selville listauksesta joten summa voi olla suurempi).

Tietooni tuli myös että Iso Silmä pyyhkii aika ajoin Luostarimme kattoja ja syynä tähän niin teksteissä kuin kommenteissakin olevat sanat ja eri yhteydet missä niitä oli käytetty. Muistuttakaas nunnat niin laitetaan heinäkuussa onnittelukorttia menemään, siellä kun on se suuri päivä silloin. Syy miksi en puhu mitään noista kahdesta itäisestä yhteiskumppanista (jessus että mä rakastan tässä yhteydessä tuota sanaa), on se että heillä on tuon läheisen sijaintinsa vuoksi hieman erilaista, sanoisinko henkilökohtaisuuksiin menevää tietoa. Tosin täytyy korostaa että Luostari on puhdas mutta mutta.. no, mitäpä sitä ruotimaan silä kaikilla meillä on omat säätömme ja tästä syystä Luostari ei sulje ketään porttiensa ulkopuolelle.

Attentaateista puhuminen saa jäädä vähemmälle koska Iris McKinleyllä (kyllä, CIA:lla on suomalaisia työntekijöitä kuten tämä Iris joka toimii kääntäjänä/tulkkina) on turhan iso työ selittää mistä ja miksi on milloinkin kyse. On nimittäin aivan sama millä kielellä tietyt asiat tai sanat kirjoitetaan, Ison Viraston hakukone nappaa ne ja trackerit hurahtavat päälle. Aika helvetin nopeita ne ovat, katsokaapa vaikka kuvan oikeaa yläkulmaa niin näette että Luostarin löytyminen otti 0.15 sekuntia. Netissähän on sen verran saatanasti noita osoitteita, että tuota aikaa voitaisiin pitää ällistyttävänä mutta se selittyy heidän aika ajoin tapahtuvilla vierailuillaan eli olemme tietokannassa valmiina.

Aika monella muuten oli sukua tuolla ison veden takana joten melko kansainvälistä porukkaa teissä nunnissa ja munkeissa on, olin oikein yllättynyt moisesta. Olipa siellä yksi erikoisuuskin, eräällä asukeistamme on kaksoikansalaisuus mutta tämä suomalainen on false eli todellisuudessa hän ei ole se miksi esittäytyy. Eipä se mitään, ei kaikkien tarvitse tietää kaikkia. Tuo CIA:n palvelu on kyllä hieno eikä maksa kuin 54,- euroa kuussa mutta siihen saakin sitten ip-osoitteiden tarkan jäljityksen joka kertoo katuosoitteet ja jos kyseessä on läppäri mitä käytetään niin töissä kuin kotonakin, näkyy myös tämä työpaikan osoite serveri tietoineen. Iso Virasto harrastaa myös hakukone seurantaa eli tarkkailee sanoja joilla tänne haetaan ja se onkin sitten omituinen juttu. Ne haut mitä yleensä nähdään bloggerin hallintapaneelissa, ovat murto-osa emmekä niitä ”parhaimpia” pääse koskaan näkemään sillä ne jätetään jostain syystä pois.

Enpä taida tässä tällä kertaa isommin keuhkota, koska menen takaisin uhraamaan viimeisiä pennosiani tarjolla olevaan ja entisen palveluni jatkoksi saatavaan karttapalveluun (42,- eur/kk). Simppeli ohjelma käyttäjän kannalta sillä kenttään syötetään vain seurannassa ole ip-osoite ja Iso Silmä näyttää kohteen google mapsin tapaan mutta HD-tason kuvana ja resoluutiolla jolla pystyy näkemään vaikkapa varpaankynsien lakan värin. Jumalaisee mutta se on hieno! Oikeesti, oli nakkilan kirkon vaiheilla etten (koekatselussa) pystynyt lukemaan erään talouden pihamaalle jääneen muovilelun logoa. Kyseessä oli pieni lelu ja logo oli painettu kohokirjaimin.

Jos ketä kiinnostaa tuo niin ottakaa yhteyttä rohkeasti mutta varautukaa noin viikon odotukseen kun he tarkistavat taustanne, siinä meinaten selvitetään kaikki sikoja myöten. Perustelussa mainitaan syyksi se, ettei kukaan pysty vahingoittamaan heidän järjestelmänsä tai käyttämään sitä sopimuksen vastaisella tavalla. Just joo, meistähän on jokainen sen tasoinen hakkeri että äkkiäkös tuollaisen instanssin koneet uusiksi ohjelmoidaan.
Eipä tällä kertaa muuta, nauttikaa pääsiäisen viimeisestä vaparista (vihdoinkin se on ohi!) ja olkaa ihmisiksi.
Toisin sanoen, hyvää maanantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
(hek.koht. pidän suht matalaa profiilia, kiitos kuumeen joka on vetänyt myös vatsan sekaisin)

44 kommenttia:

 1. Hups, taisit käydä tsekkaamassa myös meikäläisen (kaikesta päätellen...)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedäthän sinä sen etten minä teikäläistä kyttää ja sitäpaitsi sun tietoihisi ei edes pääse, mikähän siihen mahtaa olla syy? ;)

   Poista
 2. Voi jösses, se onkin maanantai. Mulla on kolmas sunnuntai peräkkäin ;-)

  Tuota, saanen huomauttaan, että se löytämäsi Marjaana onkin ihan toinen, samannniminen tyyppi, you know!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika menee kun niitä kiiran karkotuksia manaa monta päivää putkeen ja nyt on tunnustettava että tiedoista löytyi aikas monta Marjaanaa ;D

   Poista
 3. Olen tiennytkin, että isoveli (USA) valvoo ja siellä on meistä tarkat tiedot. Oikeasti jos yrittää hakkeroida heidän isoihin laitoksiinsa, niin pääsee jäljitettäväksi hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teistä kyllä on ja musta tuntuukinettä olette antaneet itsestänne hieman liian kiltin kuvan, ei se lista nimittäin näyttänyt kovin nunnamaiselta ;D

   Totta, mutta kyllä tuo 0.15 sec on ihan kunnioitettava aika. Tosin teidän ansiostanne Luostari tunnetaan maailmalla, et usko kuinka nauroin kun eilen siivosin roskapostilootaa; kiinalaiset haluaisivat markkinoida suoraan Luostarissa ja lähettäisivätpä jopa tuote-esitteitäkin jos markkinointi sallittaisiin. Toinen mikä sai melkoisen naurunrähäkän aikaan oli Western Union Bankin ilmoitus minulle saapuneesta 950.000 punnasta - ei siis taaloja vaan puntia! Voi jessus sentään noita mutta on niitä hauska lukea :P

   Poista
  2. Mitäköhän ne sieltä Kiinasta lähettäisi? Noista pikkurahoista ei kannatakaan välittää, sitten vasta, jos isompi summa kolahtaisi;D

   Poista
  3. Älä ny, Rantis, kyllä tolla summalla saisi Itäsiipeen kunnon lavitsat meille. Päästaisiin eroon niistä keskiaikaisista ruosteisista hetekoista. Vai oliko keskiajalla hetekoita? Ja oliko hetekka suomalainen keksintö??

   Poista
  4. Faktaa: Heteka ON suomalainen keksintö, nimi tuli tekijältä alunperin eli lyhenne lafkan nimestä Helsingin Teräshuonekalutehdas Oy *se tietää kaiken*-Polka!

   Poista
  5. On tämä meininkiä; yksi juoksee rahan perässä, yksi suunnittelee panoalustojen hankkimista ja yksi jakaa faktatietoa - mihin vittuun minä teidän kanssanne vielä joudun? :D

   Poista
 4. Se, mitä minusta mahdollisesti löytyi, on täysin paikkansapitämätöntä. Oikeastihan Rouva B:tä ei ole edes olemassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakkauteni kun tietäisit mitä sinusta löytyikään.. :D

   Poista
  2. Aivan turha kieltää, faktat ovat faktoja (varsin miellyttäviä sellaisia)...

   Poista
 5. Aprillia. Mua et ainakaan löytäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en varsinaisesti CIA:n tiedostoista mutta siellä oli linkki jonka takaa teikäläinen löytyi ja millaisesta paikasta! :O

   Poista
 6. Ajattelenpa ihan ihte, se onkin melekonen mysteeri ku tajuaa että joka ikisestä meistä on tarkat tievot yläkerrasa. Tietää jopa meijän ajatukset, näkkee ja kuulee kaiken. Voi voi meitä ihimispolosia ku me luullaan että oltas Häneltä piilosa.
  Toki toisiltamme voijaan olla, se joskus hyväksiki.:)
  Viimestä viijään, siis vappaapäivää mut kohtahan se on vappu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on ihmisjärkeen mahtumaton asia sillä me olemme kovin vajavaisia. Aika useinhan käy niin että ihminen luulee itsestään liikoja ja hänet palautetaan maanpinnalle melko nopeasti mikä on pelkästään posiitivista, se näet opettaa sitä nöyryyttä.

   Tätä kirjoitettaessa pääsiäinen oli ja meni mutta pohdin tässä että minkäläinen keli mahtaa tulla vapuksi kun on ollut näin kylmää. Mikäli tulee poikkeuksellisesti lämmintä niin väki sekoaa täysin ja se ei ole hyvä juttu.

   Poista
 7. Ei mulla ole enää haku päällä. Tuo on kyllä aprillia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai meidän Apottimme alentuisi aprillipilailuun? ;DD

   Poista
  2. Rantis on oikeassa, ei tämä ollut mikään aprillipila ja Sirpa hei, ihan pikku vinkkinä voin sanoa että Isoa Virastoa kiinnostaa ne sun kiinteistökaupat ;D
   Moneskos talo nyt on menossa? Niin, ja ei ehkä kannata myydä sellaisille joilla pään ympäri menevässä liinassa lukee Jihad sillä ne kaupat kiinnostavat lätäkön toisella puolella olevia taoja ;D

   Poista
 8. Miten se minutkin löysi? Olenhan esiintynyt paitsi väärällä nimellä myös väärin perustein. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tsompi rakas, sinua on pidetty silmällä jo lapsesta asti ;D

   Poista
 9. En muuten näy siinä satelliittikuvassa, se on norsu. Ja musta ei ainakaan ole mitään tietoja, kun en itsekään tiedä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älähän nyt Elina, et sinä mikään norsu ole ja nyt tiedän että sinähän olet monessa mukana. Ei ikinään uskoisi kun blogiasi lukee että mitä kaikkea taakse kätkeytyykään.... ;)

   Poista
 10. Jos mää olen se vauhtisisko, jonka perästä ei löytynyt kuin 23 000 dollaria velkaa niin tämähän oli aivan mainio uutinen. Mulla on kyllä niin hirveen huono matikkapää ettei se riitä räknäämään paljonko tuo summa tekee euroissa, mutta ei varmaan paljoakaan :) Jos tämä oli aprillipila niin annathan ystävällisesti mun pitää tätä hyvää uutista ainakin huomiselle totena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä Kiki rakkaani mikään aprillipila ollut ja sun kohdallasi on harvinainen erikoismaininta: "Kohde nopeiden liikkeidensä takia äärimmäisen vaikea seurattava". Susta on pitkä tiedosto ja sen lopussa on viraston väen sulle antama lempinimikin joka on "Sähöjänis". Eli jos joku väittää sua laiskaksi tai muuten hitaaksi, niin voit ylpeänä sanoa ettei pidä paikkaansa ja siitä on mustaa valkoisella ;D

   Poista
 11. Musta on sormenjäljet ja kasvokuvatkin siellä, ollut jo vuosikausia. Nou probs, isoveli valvoo :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mä näin yhden sun kasvokuvista raameissa, se oli laitoksen johtajan työpöydällä ja henkilökunta kertoi hänen tuijottelevan sitä ahkerasti. Sun viettelysvoimasi ylittää näköjään ison vedenkin!

   Poista
 12. Tjaahas - olen luullut olevani vain supon rekkarissa kohdassa "silmällä pidettävä, epäsosiaalinen aktivistiaines"

  Ja Google earthin ilmakuvissa pääsee suoraa tämän torpan yläpuolelle. Mikään ei ole salassa... ajattelin pannakin nyt Cannabis sativan siemenet itämään :) Oikeesti. Ja poliisit tietää sen. Salaliitto siis :)

  Vaikka päätin, että tänä pääsiäisenä en ruoki sukua, niin isot lapset kumppaneineen ilmoittivat tulevansa tänään kylään. Pitäähän sitä lapsille ruokaa... ja samalla yksi mummokin mahtuu mukaan.

  Voiko jetlag tulla yhden tunnin kellon siirrosta? Vastaus: voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsos niillä on CIA:ssa sama lista ja sun kohdallasi on edellä mainittujen lisäksi jotain tarinaa itäyhteyksistä ja kolumbialaisista herrasmiehistä.

   Pääset tai siis pääsit ahertamaan vaparisi keittiön puolella? Ei vaan, onhan ne lapset aina lapsia ja se on tieteellisesti todistettu että mummot ja tunnin siirot aikajanassa aiheuttavat jetlag:ia ;)

   Poista
 13. Jumalauta, sitäkö se kiiluva valo tuolla parvekkeen alla olikin? Ja kun joku morsetti ikkunan kautta jääkaapin oveen vilkkuvaloilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninka, ne iltalääkkeet...muista ne iltalääkkeet ;D

   Poista
 14. Ihan sama vaikka sekä itänaapuri että atlantintakaiset yhdessä tuumin kartottaisivat olemistani ja olemustani. Mikään ei kuitenkaan kututa niin paljon kuin mainosheppujuen kuvitelmat siitä, että henkilökohtaisesti juuri minä tarvitsen juuri nyt tukisukkahousuja tai muita seksivälineitä... Tai kun tuiki tuntematon optikko tarjoaa ikänäkötarkastusta (krhm, aivan) ja käy ilmi, että Ajoneuvohallintokeskus on jaellut yhteystietojani luvatta mainostarkoituksiin. Perkules! Joku roti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä törkeyttä! Tukisukkahousuja ja näön parannusta?! On aikoihin eletty, joskin tuota sun tietojen jakamista en ihmettele; katsos kun sulla on noissa piireissä oma fan-club. Yks tuttu rekisteri puolelta kertoi..

   Poista
 15. Olin tänään hevosen kanssa umpihangessa ja yhden äkin se luojanluoma liinaharja pysähtyi tuijottamaan tilusten alarajan pajupusikkoa, ei ottanut askeltakaan eteen vaan pyrki pakittaen takaisin. Siellähän oli tietysti joku juuttaanmoinen luuppi jolla joku stalkkasi meidän sätkimisiä. Käytin kuitenkin uljaan mutta suhteellisen epäileväisen ratsuni lähellä pelottavaa pajukkoa ja sattui oivallisesti niin, että poiskääntyessämme tamma päästi kohtuullisen kokoisen läjän agenttien iloksi. Voivat analysoida nyt mitä 'heinää' täällä käytetään :D

  Muuten menee mukavasti, ääni ei kulje ja vasen rystynen on musta ja turvonnut. Arvatkaa loput <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm..Torpallahan on ollut mielenkiintoista meininkiä ja täytyykin tulla poikkeamaan heti kun ehdin. Sehän on kuukausikin vaihtunut joten ilmeisesti uusi epäjumalan kuva on nostettu framille?

   Rystyseen on neljä veikkausta:
   - Iso J:n leukaperä?
   - tipuit satulasta?
   - ehkäpä liian reippaat painot?
   - sandaali lipesi iltalenkillä?

   Poista
  2. Kuukauden Se Päivä oli jo. Ja kuvatkin laitoin, ihan pyyteettömästi valistan kansaa ihmiskehon anatomiasta.

   Rystysestä on ollut paljon hupia. Veikkauksiin vastaukset:
   - Virpoi väärällä vitsalla? Ei.
   - Hanki oli pehmeä, en tippunut vaikka hevonen kyykkäsi polvilleen pari kertaa
   - Puntit on aina tasan
   - Mä en juokse öljymäellä, ei lipsu.

   Oikea vastaus: Mysteeri. Uffomiesten tekoja. Kovan onnen komeetta osui siihen.

   Poista
  3. Älä nyt vedätä vaan kerro? Kovan onnen komeetta eli kavio? Kengitystä / kavion hoitoon liittyvää? Äh, mä tulen teille utelemaan.

   Poista
 16. Vaikuttaa aivan siltä, että armas Apottimme on sortunut tautivuoteelle.

  Toipumista!

  VastaaPoista
 17. Apotti on joko akuuttina päivystyksessä tai potemassa sängyssä!

  Joka tapauksessa toipumista, oli vikana mikä tahansa!!!

  VastaaPoista
 18. Paranemista täältäkin, huolissani jo olin, kun äskenkään ei ollut päivitystä. Mutta hoitele rauhassa itsesi kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tilannehan on nyt kaikille selvä.. ainakin näin huhtikuun kolmannen kohdalla se tulee olemaan muutamille henkilöille hyvinkin selvä päivä!;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...