perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kiitokset Luostarin väelle ja muille matkaajille


Aivan ensimmäiseksi haluan toivottaa tervetulleeksi Luostarin uuden asukin Aava H:n, hänet löytää sekä You Tubesta ja myös Google+:n puolelta. Käykääpähän tsekkaamassa.

Päivän vinkki: Niele pieni tamburiini ja painele se vatsalaukussasi vaakatasoon. Mene tämän jälkeen kirjaston lukusaliin ja kaada kurkkuusi pakasteherneitä ja mynthoneita – nielaise koko satsi. Näin sinä ja läsnäolijat voitte kuunnella mystistä shamaanirummun pärinää herneiden ja mynthoneiden pomppiessa tamburiinilla. Muista pitää pokkasi.

Haluaisin esittää myös teille kaikille yhdessä ja erikseen tosi ison kiitoksen siitä, että olette olemassa. Oikeesti, mietin kaikkia asioita eilisen lähetyksen jälkeen ja suhteutin omiani valituksiani teikäläisten ongelmiin, jolloin koin...miten sen nyt sanoisi..häpeän ja nöyrtymisen hetken. Turhaan meikäläinen valittaa näitä maallisia ja hikisiä murheitaan koska ne ovat pieniä isompien ja joka päivä läsnä olevien ongelmienne rinnalla. Siispä pyydänkin anteeksi. En nyt linkittele koska teidät kaikki tunnetaan ja tehän löydytte lukulistaltani ja te olette kaikki minulle tärkeitä ihmisiä. Kuitenkin jokainen teistä vuorollaan antaa meikäläiselle sen tarvittavan piristyspiikin perseeseen, kuten tänä aamuna kiivas runoilijamme M joka on vihdoinkin saanut kaninsa demonisoiman bloginsa kuntoon ja päivittyy taas niin kuin pitääkin. Näitä löytyy paljon, jännitän olenko oikeassa Rouva L:n tiluksilla (kiitos myös Black & Deckeristä, niissä korteissa on aika homma) tapahtuvan remontin suhteen ja sitä että kuolenko nälkään koska Rantis (tattis Sirpa, minäkin rakastan sinua) hylkäsi adoptiopäätöksen. Polgalle haluaisin esittää todella ison kiitoksen mutta joutuisin sensuroimaan siitä puolet joten toivon hänen ymmärtävän mitä tarkoitan. Siinä on nainen jolla hermo kestää meikäläistä, ehkäpä johtuen hänen (miettikääpäs vaan tätäkin) luonteestaan. Kiitos.

Päivän vinkki: Vituttaako ihmiset linja-autopysäkillä? Käy ostamassa hyvin varustellusta palo-ja suojainvarusteita myyvästä liikkeestä ns. kulkutautihaalari (kokohaalari, isolla hupulla jossa pleksi) ja teippaa autosi mustakeltaisella varoitusteipillä. Teippaa auton kylkiin lisäksi teksti MTSTUKES (Minä Teen SäteilyTutkimusta Keskenäni). Osta pieni matkaradio (käteen sopiva) ja tuunaa siitä kohiseva ja rätisevä geigermittari (antenni vittuun ja vihreetä spraymaalia pintaan). Tämän jälkeen kohautat pysäkille ja astut autostasi varusteet päälläsi, tönien ihmisiä ja geigermittarillasi joka suuntaan sohien. Tilaa tulee takuuvarmasti ihmisten paetessa karmeasti kirkuen. Tehosta vaikutelmaa huohottamalla raskaasti.

Olen käynyt lueskelemassa Nolliksen juttuja ja hänellä on postauksissaan hyviä pointteja, olkoonkin ettei tuo nainen ole suostunut kiivaaseen kosintaani joka tosin on nyt suvantovaiheessa ennen uutta hyökkäystä. Sannalle pidän peukkuja tulevia aikoja varten, on hieno juttu että toinen kiivailijamme Ninka sai nukutuksi ja haluaisin kiittää Rakkimuksen emäntää hyvistä neuvoista. Positiivisia jännityksen aiheita on myös Lahden suunnalla, sillä siellä suuri agitaattorimme Partapappa on pitänyt way too long hiljaista elämää joten veikkaanpa että se on tyyntä myrskyn edellä. Emmille pukkaan Hartsan (Kirvesniemi) tapaan taustatukea taudin selättämiseen ja muihin probleemiin jotka tuota nuorta naista riivaavat. Marjaanalle pitkää pinnaa vesiongelman suhteen ja muista hillitä sitä käsien työntämistä reittä vasten, lupaan hommata sulle ne Never ending:it mahdollisimman pian. Etelän aurinkoon Mañanalle terveisiä - hienoja oivalluksia mitä kävin lueskelemassa.

Armi saa sympatiat loman loppumisesta ja koitahan jaksaa kun se sun kesälomasihan alkaa kohtapuoliin ja pääset nauttimaan kesän ensimmäisestä hellejaksosta. Elina muistaa hillitä itsensä ettei rasitu liikaa ja saat muuten tulla kertomaan sen lelukopan mysteerin tai selvitän kenen fakiirin taikoja käytät – se on mahdotonta että ommellun (mulle kaikki on ommeltua, oli se sitten virkattu, paukutettu nitojalla tai jyryytetty koneella) systeemin saa pysymään pystyssä. Minä olisin joutunut tekemään melko tukevasta puutavarasta kehikon, edellyttäen että olisin edes kyennyt valmistamaan sen mitä sinä teit. Mrs B:lle olen kiitoksen velkaa monista asioista mutta siitä olen perin happy että lakkasit pelaamasta se vedyn ja muiden räjähteiden kanssa, täällä Luostarissa sai olla paska jäykkänä koska jysähtää. Ikuiselle piristyksen lähteelleni eteläiseen Karjalaan Emmille isot kiitokset, se on joka kerta istuttava ämpärin päälle ennen blogisi lukemista sillä muuten kastuu sohva.

Torpan kauniille emännälle elikkäs Hirnakalle toivon jaksamista raskaiden asioiden keskellä, samoin että hän muistaisi vetää kaikki raajansa ajoneuvon sisäpuolelle ennen ovien paukuttamista kiinni. Kiitos myös runsaasta kuvatarjonnasta vaikkei niitä ratsastuskuvia olekaan näkynyt hävyttömän pitkään aikaan. Samoin kiitokset Titalle, tuolle viisauksien jakajalle ja Hirnakan liitolaiselle jonka tulisi muistaa rajoittaa sitä työntekoa että pääsee kesällä olemaan pepa pystyssä maalla. Kiitokset  S:lle, tuolle kuninkaallisellemme ja sanan säilän mestarillemme jolle toivon halpaa ratkaisua kameraongelmaan koska ne otokset Virallisesta Valvojasta ovat hyviä ja muutenkin.... Siinä se on sellainen pakkaus minkä kanssa olisi mukava peuhata. Parasta tässä on se, ettei teillä ole hajuakaan kumpaa tarkoitan. Olkoon polut mahdollisimman kevyet Kummitukselle ja voittakoon hän taistelunsa sen pitkäaikaisemman vaivan kuin myös tämän keväisen riesan kanssa. Ekologisen ajattelun ja hyvän blogin ylläpitämisestä Sannalle kiitos, samoin kuin Murphylle joka viitsii paneutua aiheisiinsa huolellisesti ja näistä kummastakin blogista on hyötyä ihan käytännön elämässä joiden asiapitoisia juttuja kannattaa lukea.

Mummelille isot kiitokset hauskasta murteesta ja hyvistä huomioista elämässä, sellaisista jotka ainakin meikäläinen unohtaa autuaasti oman napaansa tuijotellessa. Sitten, tuolle kostean piirakan kuningattarelle ja ”hiljaisten salien” kyseenalaista kaksoiselämää viettävälle Puskikselle kiitos olemassa olemisesta. Siinä on nainen joka jaksaa yllättää joka kerta. Darde saa luvan heittää sen mopin ja jauhopussin seinään (aivan hullu nainen siivoamaan sekä leipomaan) ja lähteä metsästämään sitä mistä oli puhe koska kaikki merkit viittavaat metsästyksen jälkeisen tuotoksen puutteeseen. Mags, tuo mystinen nainen saa rakkaat terveiset ja kiitokset – olkoonkin että saisit vähän enemmän paljastaa itsestäsi varsnkin kun tiedät että mun on hyvä tietää aika paljon asioita näin kauniisti sanottuna. Toiseen adoptiopaikkaan Kikille(jossa joutuisin pitämään kiulua jalkovälissä – älkää pelästykö, liittyy Nintendoon) ihan hervottomat terveiset, tulen poikkeamaan kunhan ensin tiedät kyllä mitä. Helille myös harmauden ja veden keskelle jaksamista sekä terveisiä nelijalkaisille kuin myös niille kahdelle koikkelehtijallekin. Marialle kiitos erilaisista teksteistä vaikken niitä kommentoimaan pääsekään sekö isot kiitokset Elämän kultahippusiin, siinä on muuten blogi jossa toivoin olevani aviomiehen paikalla kun katselin aamupalakattausta. Tsompille joka muuten oli pudonnut lukulistalta! (etkä puhunut mitään vaikka pyysin ihmisiä tarkistamaan kun räpelsin Luostarin uutta kuosia) ihan hemmetin isot kiitokset, siinä on nainen joka rulettaa ja jonka tykönä kannattaa käydä.

Päivän vinkki: Leikkaa ihan minkä tahansa tuotteen tarjouskuponki lehdestä ja painele kauppaan jossa tuotetta myydään. Etsi käsiisi ensin omistajapariskunnan toinen puolisko ja kysy häneltä (tarjouslappua näyttäen) että tosissasiko lupaat mulle tästä tarjouksesta (tarjouksessa ilmoitetun summan) jos ostan sen? Ole huoleti, kauppias ahneuksissaan sekoittaa sanat tämän tarjouksen sanoihin tästä tarjouksesta ja lupautuu auliisti. Tee sama temppu pariskunnan toiselle puoliskolle ja painele tuotteen kanssa kassalle. Maksuhetkellä annat ensin tarjouskupongin ja sen jälkeen pyydät kassaneitiä hommaamaan kauppiaspariskunnan paikalle. Nyt esität heille vaatimuksesi luvatuista rahoista, hehän ovat luvanneet kumpikin sinulle tästä tarjouksesta ko. hinnan sinun kysyessäsi joten settua esiin. Eivät kehtaa kieltäytyä muiden asiakkaiden läsnä ollessa ja sinä nettoat perkeleesti. Kaupasta loppuvat tarjoukset sillä hetkellä mutta mitä väliä, onhan niitä toisessa kaupassa.

Roz, sinä suloinen ihminen saat joka kerta sieluni väräjämään ja kiitos siitä, olet jotain... ja kiitos ajattelumaailmani uusiksi laittaneelle Karhuttarelle, tämä nainen on osoittanut sen että pienillä perkeleillä ja jääräpäisyydellä saa ihmeitä aikaan vaikkei se todellakaan ole helppoa. Lissukalle kiitos rahkapullilla rääkkäämisestä ja sen voin todeta ettei mun motivaationi riitä harjoitella sitä yhtä asiaa niin kauaa että onnistuisin saamaan jotain aikaiseksikin, luulatavasti painaisin seen terävän jutun reidestäni läpi. Norjan Helille terveiset ja kiitokset kans, se on mielenkiintoista seurata miltä se elämä siellä näyttää. Sitten on mun Mennani jolle pukkaan jaksamista ja ilmaisen huolestumiseni kun vetopäivityksiä ole tullut – se kaksi kuukautta kun kuluu, joskin asia on sellainen mistä ei kannata ottaa stressiä mutta muuten olisi mukava kuulla pitkästä aikaa. Riri rakkaani toivon tulevan ja hakevan meikäläisen siihen ratkaisevaan taisteluun ja jos luet tämän niin mennään, nyt on aika. Heirille joka tekee muuten sellaisia liukkaita juttuja myytäväksi asti, toivon hyvää kevättä ja myötätuulta hankkeissa.

Edelleen, kiitokset Jennille viisauksista ja toivottavasti et sitä tiedon jakamista lopeta vaikka sulla se toinenkin blogi on. Nyaalle tsemppiä, siitä se lähtee kun jaksaa yrittää ja eiköhän ne koneongelmatkin tule kuntoon. Aaamulle kiitokset elänsä jakamisesta,on ollut hieno seurata projektin edistymistä ja aika yllättäviä ne piilotetut tilat! Sudenjälki – sinä tunteiden muokkaaja, olisit voinut ilmoittaa että laitahan jätkä mut listalle takaisin sillä sinä olit jo toinen jonka huomasin tipahtaneen Suuren Mulkkauksen aikana.Kiitos kuitenkin että olet olemassa. Todella isot kiitokset e:lle, siinä on mies joka esittää asiat uudessa ulottuvuudessa ja pistää tosissaan miettimään tätä elämää uudelta kantilta. Kionayalle kiitokset ja toivottavasti kerrot kuulumisistasi taas kun kotiudut, muistan vieläkin että kaikki koirat puhuvat suomea. Neolle pusut ja kiitokset sekä ennen kaikkea jaksamista opintojen keskellä, toivottavasti teikäläisestäkin kuulee kunhan tentit helpottavat. Haluan kiittää myös Karmia va:a, tuota vallatonta naista joka toivottavasti antaa kuulua itsestään sekä Erään naisen päiväkirjaa, jonka oli autuaasti myöskin unohtanut lukulistalta. Samoin kiitokset Darbeli123:lle joka kuuluupi luostarin väkeen. Sori että nämä tulevat lisäykset (kolme viimeisintä) tulevat vasta nyt päivällä mutta muistin tämänkin asian nastoja nyppiessäni. Vaikka pää on pahvia ja tälläisiä mokia sattuu niin en minä teitä unohda jäätävässä vesisateessakaan. 

Tuttuun tapaan tästä tuli luettelomainen mutta toivottavasti ei haittaa, teitä on listalla 45 ja isot kiitokset kaikille. Eihän tässä muuta osaa sanoa ja toivon kaikille kevyitä polkuja - muistakaa rakastaa ja rapsutella toisianne.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

57 kommenttia:

 1. Kappas kehnoa, täällähän jaetaan kiitosta ja tunnustusta kuin oscargaalassa konsanaan. Omalta osaltani kiitän osakseni koituneesta kunniasta.

  Haluaisin kuitenkin tähän teroittaa mieleesi, että jokaisella meillä on taakkamme. Myös sinulla. Se, että sinua ahistaa oma taakkasi, ei lisää kenenkään muun taakkaa. Ei sinun tarvitse anteeksipyydellä sitä, että elät ja tunnet, koet asioita omalla tavallasi.

  Mitä tulee ratsastuskuviin tai muihinkaan, saat nyt toistaiseksi tyytyä siihen mitä tarjolla on. Törkkään sulle sen puutarhatonttuhomman lohdutuspalkinnoksi jahka joudan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään kiittämistä ja mitä valituksiini tulee, niin kyllä ne oikeasti ovat melko mitättömiä kun niitä suhteuttaa ihmisten jatkuviin ja vaikeisiin ongelmiin.

   Vai puutarhatontulla meinaat paiskaista...et saisi mitenkään liitettyä siihen kuvaa teikäläistä, laukeavaa haulikkoa ja iloista pöllähdystä hieman tonttulakin alapuolella? ;D

   Poista
  2. Jaa että 'haulikko' 'pöllähtäen' 'laukeaa' 'hieman' 'tonttulakin' 'alapuolella'.... hahhahahaa.

   Varsinainen 'pumppuhaulikko' taitaa olla mielessä :D

   No joo, katsotaan mihin yhteyteen saan sen hieman erilaisen puutarhatontun ympättyä. Ei ole ehkä helpoimmasta päästä. Kenties joudun tässä kevään kynnyksellä tekemään ihan erityisen puutarhapostauksen. Enkä nyt tarkoita Ike-Isännän 'puutarhaa'.

   Poista
  3. No kun en ole varma mutta sinäkö se olit joka kertoi käyttävänsä ko. tonttuja haulikkonsa maalitauluina? ;)

   Odotan sitten siihen puutarhapostaukseen jos et aiemmin tee juttua tontusta.

   Poista
 2. Kiitos ja anteeksi: mähän tungen käsiäni ihan minne haluan ;-)

  Pinnaa tarvitaankin, vielä kuulemma kaksi viikkoa menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saathan sinä tunkea en minä sillä....ja jaksamista sillä kaksi viikkoa kaiken vanhan päälle on pitkä aika.

   Poista
 3. Voi hyvän tähen; sulta todella löytyy jokaiselle jotakin!
  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olette te kaikki sellaisia ettei teistä voi olla välittämättä eli kiitos itsellesi.

   Poista
 4. Kiitos myös sinulle ♡

  Ps. Ne vetytarvikkeet ovat kellarissa odottamassa vappua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä B ja mennänkö viettämään vappua jonnekin kauas Luostarista? ;D

   Poista
  2. Kyllä minä osaan käsitellä vappupalloja niin, ettei ole mitään vaaraa! Kyllä voisit jo alkaa luottaa minuun? ;D

   Poista
  3. No luotanhan minä! Kunhan kiusoittelin kun tiedän kuinka lähellä sun suloista sydäntäsi pommit också muut räjähteet ovat!

   Poista
 5. Mää tarviin kiulun silmien alle, herkistyin niin kovasti tästä. Sää sitten osaat aina olla niin ihana <3 Täällä sua sitten odottaa hohtavan valkoiseksi sisustettu huone ilman sähkölaitteita. Kuullostipa ihan pöpilältä meidän huusholli :D Tai sitten se on se vaihtoehto, että eristysteipillä kiulu kiinni kulkusiin :D Siinä tulisi kyllä samalla brasilialainen vahaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se tässä ihana olet joten kiulu pois silmien alta. Vai valkoinen huone (pehmolelut nurkkiin asennettuna)..ja vieläpä ilman sähköä, se kyllä kuulostaa hyvältä! :D

   Mutta pakko mun on sitä kiuluakin käyttää - brassivahauksen uhallakin - että mä pääsen katsomaan kun sä teet sitä kälätysvideota! (jaa vähänkö mä olen odottanut sitä) ;D

   Poista
 6. Aaaaww...! Kiitos itsellesi, että jaat meidän kanssamme tätä monisanaista, polveilevaa ja suorastaan pirskahtelevaa ajatustenvirtaa... josta minä en koskaan tiedä, millä sanoilla pitäisi kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz rakas itsellesi, sinä se olet päivieni piristys vaikka purenkin joka kerta käteeni kun katselen niitä sun tekemiä ja herkullisen näköisiä leipomuksia ja muita ruokia.

   Mun juttuni on niin pimeitä ettei niitä välttämättä tarvitse kommentoida - joskin se saa usein aikaan melkoisia keskusteluita mikä on nähty monta kertaa!

   Poista
  2. Tarkoitin että kommenteista lähtee aivan uusi keskustelu polveilemaan.

   Poista
 7. Kiitos itsellenne ja enpä muistanut tarkistaa lukulistaa: Se ei nimittäin ole ensimmäisenä mielessäni, kun tänne Luostariin saavun. Mielessä on aina se sama - lukuelämys by The Apotti. Monta päivää se on piristänyt, ziitos siitä. Ja myös kommentit on aina lukemisen arvoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsompiseni ja nyt lukulista-asia on korjattu. Sanoin juuri Rozille että kommentit ovat siitä hyviä kun koko juttu lähtee ihan uusille raiteille!

   Poista
 8. Ohhoh iso poika on kirjoittanut sympaattisen tekstin. Kiitos myös itsellesi! Hyvät päivän vinkit muuten tuossa kiitoksia satelevan tekstin lomassa. ;)

  Sitä aina tulee itsekin mietittyä että miksi aina valittaa, vaikka monilla muilla on paljon isompia ongelmia. Pitäisi varmaan kirjoittaa jokin oodi rakkaudelle, keväälle, auringolle, eläimille, läheisille, lukijoille ja niille muille positiivisille asioille tässä elämässä. Tuppaavat vähän unohtumaan tämän mielenharmauden keskellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitos kuuluu teille ja olen ainakin omalta kohdaltani huomannut ajattelevani asioita liian usein negatiivis-sävytteisesti. Toisaalta, kukapa niistä omista asisoista valittaisi ellei itse ;)

   Poista
 9. Sullehan se kiitos kuuluu <3 eikä sun tarvi meiltä anteeksipyydellä luettelomaisuutta, omia valitteluja tms. tää on sun blogi, ja kirjotat tänne mitä haluat.

  Tota tarjouskuponkijuttua vois kyllä kokeilla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Aina löytyy joku, jolla menee huonommin (oli se sitten millä osa-alueella tahansa). Sellaisia voi ja olisi hyväkin sympatiseerata, mutta ei omia murheitaankaan kannata painaa maanrakoon.

   Poista
  2. Voi rakas M, mulla on toisinaan niin kiire ja pakahduttava tarve sanoa asioita ettei siinä sisällön ulkoasua ehdi miettimään :D

   Onhan tuo totta, aina löytyy surkeaakin surkeampi tapaus jos niitä kaivelemaan alkaa mutta kun ajattelee ihmisiä jotka elävät hemkilökohtaisessa helvetissä päivässä toiseen, niin kyllä se vetää mielen matalaksi.

   Onneksi sinä päivityt! *Ei lakkaa riemuitsemasta runoilijan rss:stä* :D

   Poista
  3. Ja onneksi Apotti osaa riemuita sangen pienistäkin asioista :D

   Kyllähän se vetää mielen matalaksi - jos ei edes vähän, niin on aika tunnekylmä ihminen. Mutta siinä vaiheessa ollaan liian syvällä empatiasuossa, jos oma mielenterveys/kestävyys alkaa horjua sen takia, että jollain muulla menee kurjasti. Koska sitten molemmilla menee, ja sehän nyt ei kai ole kenenkään edun mukaista...!

   Että niin, rajansa kaikella :)

   Poista
  4. Apotti iloitsee aina kunM on lähellä tai läsnä - joko fyysisesti tai spirituaalisesti :D

   No ei tietenkään liian pitkälle saa mennä - se ei todellakaan palvele ketään.

   Poista
 10. Kiittää ja kumartaa, ei muuta jaksa! Luostarin radiokin on jäänyt kuuntelematta, jos sitten joskus tuonnempana, huohh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään Maarit, riittää vallan mainiosti kun olet olemassa ja vaeltelet täällä Luostarin käytävillä :D

   Poista
 11. Kiitos itsellesi! Oli tosiaan kivan erilainen päivä kun energiaa piisasi. Nyt taas pienille päikkäreille, silmä lupsaa...

  Luostarissa on kiva olla möllöttää, vaikka vähän passiivinen oon ollut viime päivinä. Viikonloppuna otan kunnon maratonin ja kuuntelen ne pari väliin jäänyttä lähetystä seremoniallisesti kahviehtoollista nauttien. Tuntuu heti etten ole asioiden tasalla kun on jäänyt kuuntelemati. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninkani mun! Sinä kiivailija, oli tosi hieno lukea se että olit kerrankin tavannut Mr. Sandmanin. Sä oletsiitä hauskanen tyyppi että kun sun blogiin astelee sisään, täytyy laittaa kattila päähän suojalasit silmille lentelevän irtotavaran vuoksi :D

   Ei vaan, asiaahan sinä puhut ja täynnä rakkautta - mokoma ;)

   Poista
  2. Kattila päässä hyvinkin. Aina siellä jotain satelee, jos ei muuta niin paskaa! :P

   Poista
  3. Äläs nyt, et sinä sentään sitä viskele - edes verbaalisesti! ;)

   Poista
 12. Oi! Sä muistit mut, vaikka olen viime aikoina kommentoinut täne hiukan vähemmän. Ja juuri ehdin laittaa päivän vitsin kehiin.. Näin se hiljaisten salien salatut syvät vedet paljastuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti muistin! Apotti on näetsen erityisen tykästynyt tuhmiin kirjastotäteihin ja tuleekin lukemaan tässä piakkoin mitä uutta siellä Hiljaisissa Saleissa on tapahtunut! :D

   Poista
  2. Oota, muutama blogi vielä lukematta!

   Poista
 13. Kiitokset Sinulle Peppone, että olet olemaasa meille!!!

  ps. Kyllä minä taidan nyt hoitaa sen adoption kuntoon, nyyh *itkettää* ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän nyt Rantis, sinulle se kiitos kuuluu koska sinäolet jotain spesiaalia - sellaista mitä kohtaa kerran elämässään <3

   Poista
 14. Kiitos kauniista sanoistasi. Ite oot ihana. <3
  Kameraongelma näyttäisi toentuneen, mutta parempi katsoa kuin katua *koputtaa puuta eli päätä*

  Tänään en jaksa postausta väsätä, sillä olen liian murheissani vietettyäni erään työtoverin läksiäisiä. Häntä tulee Ikävä isolla iillä. Ehkä huomennajos kokoan itseni.

  VastaaPoista
 15. Kuules kuninkaallinen, sulle kuuluu kiitokset ja hyvä jos kameraongelma on pois sillä Virallinen Valvoja on todellinen persoona!

  Se on aina kurjaa jos hyvä työkaveri lähtee koska jää tyhjiö jonka täyttyminen kestää turhan kauan. Ehkäpä suklaa (vai olikos teikäläinen salmiakki-ihmisiä?) liiallisuuksiin asti syötynä tuo helpotusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salmiakkia, hyvin muistettu. Suklaa ei todellakaan ole meikäläisen herkkua.

   Juu, enpä muista noin murheellisia läksiäisiä aikoihin... Juhlakalukin oli niin itkuinen että. Vähän paha mieli jäi suurimmaksi osaksi siksi, että hänellä oli niin surullinen olo kun jää meitä kurjia kaipaamaan. :-/

   Poista
  2. Sori että tulee hieman jälkijättöisesti mutta on ollut olevinaan kiireitä (kaunis ilmaus siitä kun pää on pehmennyt eikä muista mitään). Salmiakkia siis suruun sillä niinhän se on, että toiset ihmiset kyllä jättävät sellaiset jäljet ettei niitä hevillä unohda.

   Poista
 16. Oh! Terveisiä täältä ja paljon! Kiitos blogistasi! Täällä on aina kiva käydä. Ihailen edelleen mielikuvitustasi, ideoitasi (radio) ja sitä, miten hyvää huolta meistä kaikista jaksatkin pitää. Kiitokseksi laitahan mulle sana, mistä haluaisit runon tai jonkun sen tapaisen,niin omistan sen sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle itsellesi, sun blogisi on piristävä paikka ja varsinkin nyt kun kevät on saanut ihan uutta draivia teikäläiseen.

   Vai omistat mulle runon?! *Punastuu hillittömästi ja katselee maahan* En minä osaa mitään sanaa mieltää...no ehkäpä vapaus.

   Poista
  2. Runo on valmis, hänen Pyhyytensä on hyvä ja lukee.

   Poista
  3. Kiva jos lämmitti mieltäsi, sehän tarkoitus olikin. Tottakai saa julkaista, se on 'sun' runo.

   Poista
  4. Kiitos, käyn kopsaamassa sen! <3

   Poista
 17. Kello on nyt 23.40 ja sain juuri blogit kommailtua läpi, syynä tähän viivästykseen illan kolmen tunnin välikuolemat perseelleen menneen yön takia. Nyt on taas hartiat niin jumissa joten suonette anteeksi kun jätän tämän illan radiolähetyksen tekemättä. Huomenna siiten panostan taas siihenkin puoleen ja kiitos kaikille kommenteistanne <3

  VastaaPoista
 18. ikävä tuottaa pettymys Peppone, mutta en minä koskaan pysty kohtaamaan "tyttöäni" kaikkien tunteitteni kanssa, voin vain piilottaa ne. en voi vaarantaa sitä hataraa ystävyyttä mikä meillä on.
  kiitos kuiteskin siitä että jaksat aina tukea ja rohkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riri rakas, mistä sä niin päättelet että se ystävyys vaarantuisi? Kautta rantain johdattelet asian siihen jos et muuten kykene sillä sä riudut muuten.... enkä sitä haluaisi tapahtuvan.

   Poista
 19. Takso mykke. Näin se mennee,kukin taaplaa tyylillään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään, kaikki tyylillään niin kuin sanoit :)

   Poista
 20. Meidän täytyy ehkä Rantakasvin kanssa sopia susta sitten yhteishuoltajuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumaliste mutta sitten musta tulee läski housuun kusija ;D

   Poista
 21. ♡ herkistyin kun mainittiin.Tosin oon kollannu koko päivän.Olet yksi syy miksi jaksan jatkaa kirjoittamista,tiedän että ainakin sinä luet mun vuodatusta ♡

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...