keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kiitos rakkaat nunnat kauniista sanoistanne mutta mitäs valvontakamera tallensikaan...?


Päätin sitten julkaista hieman valvontakameran kuvaa sekä muutamia muita otoksia, joskin varoitan materiaalin sisältävän sen perkeleen itäsiiven touhuja jotka eivät ole sieltä säädyllisemmästä päästä. Kuvat ovat järkkyttäviä ja tätä kirjoitettaessa on kammioni lattia helmiä täynnä, sillä en kertakaikkiaan pystynyt hillitsemään raivoani nähdessä mitä kovalevylle oli tallentunut ja näin tulin rutistelleeksi jokusia rukousnauhoja aivan hajalle.
Syy miksi julkistan näitä kuvia johtuu liikutuksestani, olen tänä aamuna lukenut teidän kommenttejanne parin päivän ajalta ja täytyy tunnustaa että minä rakastan teitä – vilpittömästi. Oikeesti, mieltäni lämmitti lukea kaikkia noita kauniita sanoja ja tästä syytä en ole koivn vihainen vaikka viinivarasto on mitä ilmeisimmin mennyttä. Siis en ole vihainen viinivaraston tyhjentymisestä. Kuulin kyllä sen lestien kilinän tänne syrjäiseen soppeeni ja ensin luulin teidän siivoavan, kunnes alkoi se saatanallinen räähkyminen mitä te varmasti kutsutte heleä-ääniseksi lauluksi. Korvistani tuolloin valuva veri ja myöhemmin lukemani kommentit varmistivat pahimman pelkoni käyneen toteen ja tämähän tarkoittaa sitä että kolehtiin tulee roima indeksikorotus, hittolainen sentään!

Seuraavissa kuvissa tullaan näkemään ensin kunnialliset ja asialleen omistautuneet munkit, sen jälkeen tulee otoksia siitä millaisen toivoisin Luostarin vielä olevan ja viimeisimpänä se karu totuus eli päivääkään ei pidä minun sairastaman tai homma lähtee lapasesta. Tässä niitä sitten on:
Timba ja minä menossa messuun, taustalla näkyy juoppohullu puutarhuri Rahikainen joka horjahteli keskellä latua. 
Tämä on muistaakseni viime kuulta ja tilanne jossa Murphy yrittää pitää pokkaansa myytyään pyyhepäälle nipun puhelinluetteloita. e meditoimassa, korkeamman tietoisuuden seminaari ja paikka on Tiibet. No niin, voi kun olisi vielä nämä ajat jäljellä....Siinä ne minun nunnani pitävät kuoroharjoituksia syksyllä 2012, tarkemmin sanottuna 22. päivä.

Teidän oli pakko päästä sorsastamaan...heti harjoitusten jälkeen.


No mutta kukas se siinä! Oi, tuo on niin tuttu näky kun hän hermostuu ja joka kerta käy lämmin läikähdys sydämessä vaikka tietää että kohta sattuu ja perkeleesti. 

Sitten nämä kuluneet kaksi päivää.....*aivan käsittämättömän pitkä huokaus*


Tiedätte kyllä kuka on kyseessä, näitä kuvia en linkittele koska olen varma ettei teillä ole mitään muistikuvaa, joten ei ihmistenkään tarvitse tietää kenestä on kyse. 

Ei helvetti mitä menoa....

 Mitäpä sitä mukista kun pullosta käy helpommin..
Eipä eroa meidän nunnat keskiverto suomalaisesta miehestä 2,38 promillen kunnossa, taas on uho päällä.

.

Sitten itäsiipi! Henkilökohtaiset puhuttelut alkavat heti kun saavun Luostariin, samoin kuin kurinpidolliset toimet. Ärhh!


 Kyllä sitä on ollaan niin viatonta.

Tässä sitä on alkusoittoa
Oi ei saa, lopeta heti!” Just joo ja on se kumma ettei niitä kokelaita jätetä rauhaan. Kyllä remmi laulaa jahka tuun tontille.

 Ei varmaankaan ole kyse vetoketjun ompelemisesta, luulen ma.
Mitä vanhat silmäni näkivätkään, ei itäsiipi olekaan vain nuorempien nunnien leikkikenttä!

Tässä oli muutamia kilteimpiä kuvia sillä kaikkea sitä törkyä en kehdannut laittaa. Ymmärrätte varmasti huolestuneisuuteni sillä eihän tälläinen meno voi jatkua. Kenties on pakko julistaa käytävillä liikkumiskielto iltamessun jälkeen ja toisekseen, valvontakameroiden määrää on lisättävä. Luostarin uloimman aidan kunto tarkistetaan ja se tullaan sähköistämään, ehkäpä muutama miina sinne tänne tekisi hyvää samoin kuin tusina verikoiria. Se alkaa nyt kovennetut ajat eikä mitään ylimääräistä vaan palataan alkujuurille mikä tarkoittaa myös sitä että teille tulee rosterikalsarit lukkoineen. Näillä mennään ainakin kesän loppuun ja katsotaan sitten onko mitään opittu, joskin rosterialkkarit on vaihdettava syyskuun alussa kevlarisiin ettei tule mitään kylmettymisiä ja tulehduksia. Muutenkin tulee Luostarin vierailevalla ja puolueettomalla lääkärillä olemaan kädet töitä täynnä teidän tarkistamisienne kanssa, voi sitäkin matroonaparkaa. No, hän on vanha kuulantyöntäjä entisestä Jugoslaviasta ja itäisten maiden liiton naisten mestari vuodelta 1949 joten lapasissa riittää kyllä rykeä teidän pyörittelemiseen.

Eipä mitään, painun tästä taas saniteettitiloihin kun ei edes puuro eikä se lihaliemi litku pysy sisällä. Muistakaa että kaikki on nauhalla ja minä tulen ripittämään jokaisen, olkoonkin että teillä oliperin kauniita sanoja ja ajatuksia. Noh, ehkäpä ne hieman lieventävät tämän pyhän raivoni määrää vaikka joudunkin taas heittelehtimään hiestä märkänä sängyssä kun mietin että mitä teidän kanssanne oikein tekisi. * Sairaan pitkä huokaus *

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Kaikille paskataudin kanssa taisteleville joilla on kuumetta: kokeilin ensin kaikkia mahdollisia troppeja mutta mikään ei auttanut. No eilen löysin selkäsärkyyni määrätyt Motifene Dual:it, jotka eivät selkään auttaneet mutta tähän tautiin tuntuu toimivan. Vieläkin juoksen vessassa mutta harvemmin ja ennen kaikkea se typerä kuume on poissa eikä paikkoja särje. Tuota troppiahan ei saa ottaa kuin kaksi päivässä ja ainakin meikäläisellä se eilisen troppauksen perusteella tuntuu auttavan. Toivon ainakin ettei tämä ole mikään tyven vaihe jonka jälkeen tauti jatkuu, vaan kyllä olo on niin perseestä että soisi tämän loppuvan. Ei siinä ainakaan mitään menetä jos kokeilette mutta se tulee muistaa ettei ko. napit sovi kortisonilääkityksen kanssa.

96 kommenttia:

 1. Huomenta ja parantelehan ittes ihan rauhassa. Eli jää luostarin rauhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armi ja tulen poikkeamaan kunhan saan näihin Luostarin juttuihin vastailtua.

   Poista
 2. Rauhallista päivää, armas Apotti *kikattelee puolihönössä ja ihmettelee omaa kuvaansa*! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomenta hyväkäs! Sinun perkuleen naaraan piti pitää täällä porukka herran nuhteessa ja kurissa mutta kukas se kipitti ensimmäisenä viinivarastoa kohti? :D
   Ai helvetti mitkä karkelot järjestit ja tämän raivaaiseen menee ainakin viikko...tyhjiä hylsyjä ja ruukkuja joka puolella...käryäviä tumppeja...salviaa ja muuta heinää..jonkun dosetti on tuossa aivan leväällään...*ihan perkeleen pitkä ja väräjävä huokaus* :D

   Poista
  2. Lukihäiriö iski... "jonkun dosentti on tuossa aivan leväällään..."

   Poista
  3. Tai desantti, olisi todella kauheaa jos venäläinen sotilas olisi levällään Luostarimme lattialla :)

   Poista
  4. Varsinkin, jos se olis levällään sen takia, kun laskuvarjo ei oo auennu...

   Poista
  5. Ei sillä ollu ollenkaan laskuvarjoa vaan riippuliidin. Ihan kiva, käytiin illalla pihalla testaamassa. Mutta sitten desantti väsähti lattialle, en tiä miks...

   Poista
  6. Sanoppas Sanna muuta, se olisi ollut aika sotku jos se desantti olisi levinnyt tuohon kivilattialle mutta toisaalta Rantis näyttää olevan niin villillä tuulella, että sille käy hm....miten sen sanoisi...hieman huonommassa kunnossa olevat vieraan vallan agentit :D

   Poista
  7. Agentti kun agentti, khaikki khäy....

   Poista
  8. Mitä vittua, jokos sitä soperretaan?

   Poista
 3. *haukotus*
  Olipa bileet... Mutta kaikesta huolimatta meillä oli ikävä Apottia, mulla ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos katos, avaimen kähveltäjäkin on herännyt! Varmasti teillä oli hauskaa ja jos tietäisin tuon lopun tulevan sydämestä, niin saisit krapulaiseen ja herkkään olotilaasi sopivan rangaistuksen mutta koska olen skeptikko niin taidankin lähteä ajelemaan tämän ruoskani kanssa sinne päin ;D

   Poista
  2. Miten voit edes epäillä, ettei mulla olisi ollut ikävä. Ja niin monta esirukoustakin kun minä luin apotin puolesta. .. *loukkaantuu verisesti*

   Poista
  3. Hyvä on hyvä on, uskotaan ja kiitos esirukouksista <3
   *Kipittää kauhtana paukkuen perään kiittääkseen paremmin*

   Poista
  4. Hmph!
   Taitaa silti olla ripittäytymisen aika. Ei siis mitään ylimääräistä vaan ihan normi viikkorippi. Että älä nyt innostu turhasta.

   Poista
  5. Ymmärrän tuohtumuksesi ja tulehan niin ripittäytymään, lupaan hillitä itseni- ainakin yritän.

   Poista
  6. Ensin pitää löytää rin... eiku rukousnauha, jonka näytän kadottaneen. On vähän liian vapautunut olo ilman. Ties mitä syntejä tulee vastaan kun ympäriinsä kävelee ilman ;)

   Poista
  7. Olet ilman rintsikoita? Koitas nyt sitten hiihdellä tänne viikkorippiin niin saadaan sekin hoidettua ;)

   Poista
  8. Noh, jos totta puhutaan, niin olen kuin Eeva Paratiisissa. Enkä ihan tarkkaan muista, mitä loppuillasta tapahtui... Että aika raamatullisessa olotilassa tässä nyt ollaan edelleen. Ei se voi olla kovin paha asia, eihän? ;D

   Poista
  9. No jos sinä olet raamatullisessa tilassa niin se on aina hälyttävä merkki!
   Siksipä se ripityksen määrä kasvaa....

   Poista
 4. Puolustuksen puheenvuoro:
  Siis minähän (au, sattuu päähän...) olen ollut raitis lähes 15 vuotta. Eilen kävi sitten niin, että kokeilin ihan huvikseni poltella salviaa ja rosmariinia, oli siinä pikkasen vuohenjuurtakin, kai. No, siitä seurasi niin hyvä olo, että otin vastaan tarjotut drinkit. Hain sitten ihan vähän itsekin lisää. *käy yrjöämässä välillä*. yritin nääs mennä vahtimaan kellariin nunnia, mutta Itäsiivessä oli nuo kiireelliset vastaanotettavat pojut , hih, ja ne piti 'hoidella'. Jano oli sitten työn jälkeen hirveen kova, joten se toinen Tsompeista tarjosi kurkunkostukettä ja taas alkoi elämä luistaa.

  Nyt tietysti kaduttaa ja pyydän nöyränä *polvistuu kipeällä polevellaan* anteeksi! Au, lue hiljempää, sattuu päähän.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä sitä tuli varsinainen meriselitys tyyliin "Enhän minä mutta sisaret" :D
   Oli kuule sun onnesi että sain hillittyä isommat raivarini sillä muuten olisi tuo kuvatarjonta ollut paljon rankempaa. Niissä kuvissa on teikäläinen kyllä varsin edukseen ja ne täytyykin hmmm....arkistoida huolellisesti.

   Vähintään kolmenkymmentä pater nosteria sen jälkeen kun moppia on heilutettu useampi tunti, saattaa olla että illalla pukkaa Luostarin radio ääneen ja siellä sitten selviää tämä teidän rangaistuksenne. Hyvänä pointtina huomioidaan nöyrtyminen ja katumus...

   Poista
  2. Teen (melkein) mitä vaan, ettet niitä pahimpia kuvia julkaise... *nöyränä*

   Poista
  3. Hmm....määrittele "melkein" ;D

   Poista
  4. Kaikki muu siis käy...tämä on sitten sovittu ja saattaapa puhelimesi soida tuota pikaa ;)

   Poista
  5. *istuu odottamaan puhelimen soittoa*

   Poista
 5. No olipas kiva, että Apottikin havahtui tautivuoteellaan. Liian aikasin kyllä heräsit, me ei oikein oltu parhaassa siivousterässä heti aamusta. Mutta usko pois, kyllä nyt ropisee killinkejä luostarin kassaan kunhan me viedään kaikki flindat kierrätyskoneeseen. Hiphei, synnistä pois! Kolikko kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa... vai miten se nyt meni?

  Laitoin löytämästäni pirtu(!!)pullosta hauteen kipeään käteeni ja jo on neljäs kääre menossa, joudun nääs imeskelemään sitä liinaa kun valuu muuten kallis vaikuttava aine ihan hukkaan ja luostarin lattioille tuloo viinanhimoisia muurahaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen uskon ettette olleet, tuntui olevan sen verran vauhdikasta tuo teidän menonne. Täällä ei rahalla syntejä anteeksi ostella mutta hyvä jos viette hylsyt helvettiin. Osuiko mun arvaukseni oikeaan vai kävitkö katsomassa tuolta aiemmasta? No, lähden tästä Torpalle tiedustelemaan asiaa niin selviää sekin.

   Ja kiitos, tauti ei ole vielä ohi mutta nyt pystyy läksyttämään teitä.

   Poista
 6. Nyt on pakko lähteä etsimään jotain loiventavaa... Onks tietoo, nunnat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantis lakkaa sen pään sekoittelun heti paikalla, nyt ei kerkiäisi hakemaan sua tänne sänkyyn köytettäväksi.

   Poista
 7. On se hyvä, ettei taudit tartu näin netin välityksellä... toivottavasti ainakaan ei! Ei juuri nyt, kun päivä paistaa vähän risukasaankin, joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne Sanna rakkaani tartu ja mun täytyykin kiiruhtaa käymään luonasi. Uutta tietoa operaatiosta?

   Poista
  2. Vanhan tiedon riemulla vielä mennään :)

   Poista
  3. No hyvä ettei mitään takapakkia ole tullut, se on hieno juttu sillä aika menee nopeasti ja kohta on valmistautuminen siihen H-hetkeen :)

   Poista
 8. Mulla jäi kuule ne eiliset viinibileet ihan huomaamatta, olisin taatusti osallistunut niihin. Ja tietty tuohon ylläolevaan vetoketjun ompeluun, vaikka olenkin surkea ompelija ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, no sittenhän täällä vasta karkelot olisivat olleetkin! Minä kun luulin sinun rauhoittuneen mutta taitaa mennä touhu villimmäksi mitä pidemälle kevät etenee ;D

   Poista
 9. On tosiaan harmi, etten ehtinyt täältä noihin pirskeisiin. Pohjanmaalla on niin kamalasti noitia, että niitä piti karkottaa koko viikonloppu ja alkuviikko. Osa noidista oli jotenkin päässyt pään sisään, hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjanmaalla taitaa olla tuo noitaperinne aika voimissaan, tai sen käsityksen Titan puheista olen ymmärtänyt kun hän niistä kokoista ja niiden polttamisesta puhuu. Vai oliko ne nyt jotain nuotioita, en muista. Olisit tullut vaan kun tämä paikka meni ihan remonttiin, sillä siinä samalla olisit päässyt maistamaan vuosisatoja vanhoja viinejä mitkä nuo juuttaan naaraat menivät imuroimaan.

   Poista
 10. Mä taidan olla se viaton, kun en pileistä tiennyt mitään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä Puskis rakas olet se kiltein, ihan niin kuin kunnon nunnan kuuluukin <3

   Poista
  2. Jaahas ja saatana sentään! Minä jo kerkisin heittäytymään maahan tuolla toisaalla..ärrhhh!!

   Poista
 11. Sorrrry, leidit, tota... ööööö *yrittää nousta nurkasta*, ai terve Potti! Ai, siis Apotti, heh, miten tuo kieli tuolleen luipsahtelee. No mä vein vielä aamulla pari kottarillista tyhjiä flindoja vege. Mutt siel sanottiin, ett Luostarin piikki on auki ja just on päästäisen jälkeinen täydennys tullut. Siis pari autokuormaa, täysperävaunu, juu nou!

  No, tarkkana taloudenpitäjänä *köh* Abbedissa tilasi kuorman täydeltä kaikkea, ettei Apotti-ressu joudu tautivuoteeltaan vielä huolehtimaan varastoista. Kaupanpäällisiksi sain muutaman tapin Munkkilikööriä *tsihih*, Munalikööriä sekä Jääkäriä *tota mä ihmettelen, mutt ehkä ne luuli mua Frenssiksen donnaks*. Niin ett taisto jatkuu, eiku siis, varastot on täytetty.

  Nääs siinä kävi vielä niin, ett ku mä tulin torin kulmalle tuli jostain niiiiiiiin hyvä tuoksu nenuliin *nuuuuuuh* ja mä tietty seurasin. No Hinde oli siellä ja otin sitten pari hektoo peruslätkää ihan kotitarpeiks sinne lääkekaappiin. Samaten käväisin apteekissa uusimassa mein kaikkien mömmöt (siell oli kans muuten piikki auki, ai niin otin puhtaita värkkejä kans!). Niin että - kun sä kotiudut on kaikki varmaan ihan KO, ei kun OK. Tai ainakin PA! :D

  Mitä tavallisiin polvistumisiin tulee, minulla on edelleen siihen täyskielto! Samoin pipologin mukaan EN saa ripittäytyä, HÄN haluaa ensin kuulla kaikki saast.. ei kun saatanalliset yksityiskohdat!

  Muuten totean kaikkien meidän nunnien puolesta, että olemme eläneet kuuliaisesti Luostarin mainetta ylläpitäen *tsihihhihih*, sitä valkeaa savua tuprutellen tuolta piipusta sekä muutenkin soveliaasti sekä nuhteettomasti!

  Abbedissa lopettaa rapsan tähän, tuli vähän kiire. On niin paljon juom... ei kun siis tekemätöntä puuhaa *korkki auki vaikka rälläkällä*!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Abbebissa eikun -dissa, kun toit loiventavaa. On ollut niin jyrkkä olo koko päivän. Tää munkkilikööri on aika makeeta;)

   Poista
  2. Taivaan kiitos abbedissa käpäsikin jo kylillä hakemassa lest... lastillisen lohdutusta tähän ankeuteen. Kovat on ajat ja tarpeeseen tulee. Psst, apottikin painui jo takaisin pehkuihin. Katumusta tulikin harjoitettua jo koko aamupäivä.

   Poista
  3. Jessus sentään, tuolta Abbedissa täytyy poistaa prokura - sehän ostelee kaiken mitä käsiinsä saa! :D

   Toisaalta onhan se hyvä että Luostarin varastot ovat taas täynnä mutta se ei ole hyvä jos täällä taas illalla kahlataan hylsymeressä ja muussa usvassa. Siitähän on kaiketi ollut jokusen kerran puhe ettei kuormasta juoda, tosin kun Abbedissa teki kaiken työn niin saakoon hän lääkitä itseään sopivaksi katsomallaan määrällä. Nunnille sitten annostelet kohtuudella, ne perkeleet ovat sellaisia loppasuita ettei mitään rajaa! ;D

   Poista
  4. Kauheen kivat bileet, mutta mä en muista mitään. Olinks mä, Abbedissa ja Rantis kunnolla? Mun nunnankaapu on hävinnyt taivaan tuuliin. Kuka senkin on mennyt nu**imaan? Mä tarviin kans loiventavaa heti. Anna, Rantis, jotain sieltä Abbedissan kuormasta.

   Poista
  5. Teistä ei ollut kukaan kunnolla ja sinä kaikkien vähiten, siitä on kuvia todisteena. Nytkin siinä alastomana heilut ja pyydät korjaussarjaa, kyllä kohta alkaa sellaiset kurinpito talkoot ettei ennen ole nähty! ;D

   Poista
  6. Anteeks, se taisin olla mä joka sun kaapusi kähvelsi. En löytänyt mitään muuta sammutuspuuhiini, niin riipaisin siitä palasen ja... sori!!! Ostan sulle uuden. :)

   Poista
  7. Jumalaisee Tsompi, minä kuulin tuon ja nyt ne katumusharjoitukset vasta alkavatkin! Opetan teidät takaisin tavoille mutta sitä ennen mun on laitettava toi Abbedissa lukkojen taakse, se perkelehän sekoittaa taas paikan . Ärrrrhh!

   Poista
  8. Saat, Ninka, anteeks. Musta on kiva olla alasti ;) Nyt on lähdettävä lepäämään Itäsiipeen ja suorittamaan katumusharjoituksia, ihan tosi ;D

   Poista
  9. Sirpa, en mä oikein muista olitko sä kunnolla. Ton kaapujutun muistan. Nyt taisi Abbedissa nukahtaa, otan sen vyöltä avaimet ja kipasen alakerrassa...

   Poista
  10. No hyvä, hyvä. Tässä on sulle lahjakortti paikalliseen Kaapupuotiin! *ojentaa* Ettei tuu sitten kylmä myöhemmin...

   Poista
  11. Osta sitten Sirpa kunnollinen uusi kaapu tolla lahjakortilla! Se entinen oli aivan liian tiukka, ilmankos repesikin;))

   Poista
  12. Se EI revennyt! Ostan punaisen kaavun. Mitäs siihen sanotte? Tai teistä viis, mitähän Apotti sanoo?

   Poista
  13. Eikö teillä jumalauta ole muuta kuin pään sekoittelu ja nussiminen mielessä? ;D
   Sirpa ostaa kiltisti virallisen mustan kaavun ja tulee kaapukaupasta suoraan Luostariin EIKÄ oikaise itäsiiven kautta "katumusharjoituksiinsa". Rantis ja Ninka kiertävät korkin kiinni ja palauttavat avaimen abbedissalle, mulla on vielä jokunen blogi kommaamatta enkä ehdi tänne hetkeen. Mutta sitten kun tulen niin helvetti repeää jos täällä vietetään taas jotain orgioita!

   Poista
  14. Olihan mulla tossa suihkukuvassa hoitokaapu päällä. Onneksi valvontakamerasi ei tallentanut, kun suihkuttamani munkki repäisi sen yltäni ;D

   Poista
  15. WTF?! Munkkien kanssa suihkussa?! Tästä eteenpäjn suihkuista tulee sitten jääkylmää vettä ettäs tiedätte. Kolme minuuttia armeijan malliin. Peskää tuheronne siinä ajassa sillä enempää vettä ei tipu.

   Poista
  16. Kolmessa minuutissahan ehtii jo vaikka mitä.. *imeskelee jääpalaa*

   Poista
  17. No mutta Puskis! Älä nyt sinä ala koska olen uskoni sinuun laittanut - pysy kunnollisena nunnana! *Heittäytyy maahan rukoilemaan*

   Poista
  18. No mä säästän sut täällä.. mä riekun jossain muualla. Sovitaanko niin? :D

   Poista
  19. Et kuule kaunokainen lähde mihinkään muualle riekkumaan vaan pysyt kiltisti näiden jykevien seinien suojassa. Ulkona on paha maailma mutta täällä on turvallista ja rauhallista (siis kohta) :P

   Poista
  20. Mä tarvitsen kohta pehmustetun huoneen, jossa ei ole nurkkia..

   Poista
  21. No, mikäs nyt on hermon noin huonoon kuntoon vetänyt?

   Poista
  22. No hittolainen! Taidat olla tosissaan tykästynyt niihin..?

   Poista
 12. Kylläpäs jumittaa. Heräsin aamuyöstä siihen että joku kaasi rypäleitä päälleni ja alkoi tallomaan! Pomppasin ylös kuin vieteri ja löin pääni jonkun viinimaisterin polveen. Nyt sattuu päähän entistä enemmän...

  Mähän aloitin ne sammutustyöt jo yöllä! Avasin ikkunan ja survoin nunnankaavusta repimäni rätin sinne pulloon, ettei katos sitä happea päässyt enempää liekkeihin... Jostain syystä se rätti syttyi palamaan ja kun vähän pelästyin, niin nakkasin koko satsin huit hiiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua Ninka parka kun tuollain itseäsi kolhit. Se sammutusoperaatio oli kyllä hyvä juttu ja ota nyt korjausta kun Abbedissakin toi vähän tukevampaakin lääkettä ;)
   Se vaan ihmetyttää että mikäs helvetin viinimaisteri siellä on pyörinyt?

   Poista
  2. *hlöööööööörps* En tiedä, joku hemmo se oli. Sanoi tulleensa itäsiivestä päin ja eksyneensä. Viinitilallisen poikana oli ajatellut sitten pistää viiniä tulemaan...

   Poista
  3. Jahas ja sinä sitten tietysti annoit hänelle hengellistä valistusta talon tapaan?

   Poista
  4. En suinkaan, pitäydyin ihan asialinjalla. :) Viinimaisteri valitteli kovasti väsymystään, oli kuulemma raatanut oikein urakalla ennen eksymistään. :D

   Poista
  5. No se karkasi meiltä Itäsiivestä, prkl ;)

   Poista
  6. Ninka: sun asialinjasi tiedetään ja Rantis lakkaa niiden nuorten munkkien jemmaamisen sinne itäsiipeen. Tässähän täytyy kohta ryhtyä kopittamaan teitä eli eristykseen teidät pitää laittaa.

   Poista
 13. Saatana kun naurattaa. Joo, mä oon toi jol on vähempi tota hiusta tuol yläpäässä. ;DDD Naurattaa vieläkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta ota Timba huomioon että me olemme sentään suorittamassa luostarin hengen mukaista toimitusta, emmekä suinkaan perse pystyssä ja pää jäässä tuolla kellarissa niin kuin nunnat ;D

   Poista
 14. Nunnat hei, mun keljassa on sen rautasängyn alla "privaa", käykää siellä
  ihan hissukseen.

  Joo, Apotti kuule, ihan kliffa daagi täällä Tsadissa. Soolis skriinaa ja sillee. Tässä just heitin kaavun pois, kun tuli kuuma ja meinasin kiivetä tonne katolle ottaan vähä värii pintaan, ett näyttäis ees kerjäläisel...anteeks! *häpeää ja klinkkaa äkkiä pois*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä jumaliste lakkaa se privan ja kaiken muunkin jakaminen just nyt tai haen perkele sähköruoskani ja alan sivaltelemaan.
   Se on nyt Polga parempi että tulet sieltä katolta pois. Ei sen takia että siellä alasti heilut vaan olet näköjään taas sellaisessa kunnossa että kohta on Luostari ilman abbedissaa.
   Vai vielä siinä palkankorotustakin kerjätään kun habitusta kerjäläiseen verrataan, jo on saatana röyhkeys huipussaan! ;D

   Poista
  2. Lisää ruoskaa!!!! Tai mä alan ihan oikeasti jakelemaan Luostarin nimissä - eiks se ois vielä suurempi häpeä :D ... ja pelkästä antamisen ilosta, ilman maksua... Ajattele nyt vähän hei?!

   Poista
  3. Älä, rakas Abbedissamme. Siis ilmaiseksi.

   Poista
  4. Oli pakko käydä vertaistukiryhmässä kun ei teitä muuten kestä mutta i'm back!
   Vai täällä suunnitellaan lihallisten ilojen jakamista rahasta?!
   Nyt on pakko ottaa järeät aseet käyttöön ja ruveta poimimaan teidät yksitellen hoitoon.

   Poista
 15. Jestas, mullakin kyynelet valuu virtanaan :) Enpä oo aikoihin hihitellyt itekseni näin paljon, varsinaisia näppisvirtuooseja ootte ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Maarit sellainen juttu että nuo perkeleet ovat virtuooseja jossain ihan muissa asioissa! Hmph!

   Poista
 16. Minä painelen nyt tekemään Luostarin radion lähetystä ja sieltä pukkaa sitten sellaista vuorisaarnaa joka on syytä kuunnella ajatuksella! Samalla voi rukoilla ettei tämä celestiaalinen vihani läikähdä yli tuottaen itkua ja hammasten kiristystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheheheh, mutta minäpä soittelenkin ihan muuta "radiota" *ehehheeh*. Onpa muuten nätti ilta :D Tietääks kukaan, mistä ne vanhan hämyn näköset kundit tuli? Oliks ne niit Valamon kavereita? Niillä nimittäin oli TOSI kova kunto *huh, vieläkään pysty istumaan kunnolla*...

   Poista
  2. :DD Nehän oli Konevitsan jengiä. Eihän ne puhuneet sanaakaan koko yönä.

   Poista
  3. Perkele! Nyt sitten kuuntelemaan ripitystä! Valamon hipit eivät tule tällä tontilla heilumaan ja Konevitsan jengi ammutaan Luostarin rajalla saatana sentään!
   Sitäpaitsi kohta Polga tiedät miltä tuntuu kun perse on tosissaan kipeä ;D

   Poista
 17. Kloori hallelujaa, miten olikaan ihanaa päästä oikeaan meriveteen kahlailemaan ja antaa sen hellästi hivellä haar...varpaanvälejään! Ihan piti kädet huiskasta kattoon ja taisi siinä jotain muutakin lentää ilmaan (ks. Apotin iloinen kuva-albumi).

  Mutta sitä olen tässä kivuliaasta kohmelosta esiin kaivautuessani miettinyt, että mistä se vesi sinne Luostariin virtasi. Vai hallelu...hallusinoinko vain? Tita, mitä niissä yrteissä oikein oli vai oliko ne ne nappulat illemmalla, jotka saivat veden muuttumaan viiniksi ja punaisen meren jakautumaan niin komeasti kahtia? Ja entä se korillinen karvaisia Mooseksia, joka iloisesti keikkui kuin lastu lainehilla meitä vastaan? Muistaako kukaan, mitä sen jälkeen tapahtui?

  Oi vitsi. Harvoin on ollut näin hupaisaa tämä hengellinen elämä! Suorastaan eläimellistä :) Täältä tullaan, taivas, täältä tullaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saatana mutta te olette sekaisin! Sinä sieniin viehtynyt sisar pysyt siellä kylpyammeessa aamuun asti, aamulla on kamatesterit käytössä ja ainejäämistä rangaistaan. Siinä sulle on karvaista Moosesta kerrakseen ;D

   Poista
 18. Ja minä kun luulin, että eilen illalla oli ns. ilo ylimmillään, mutta täällähän on vallan saatanalliset jälkipuinnit! Mä kun jouduin nousemaan kuitenkin aamulla ylös ja heti helvetin pitkään duunipäivään, niin lasken sovituksen tuleen tehtyä. Äsken söin päivän ensimmäisen aterian, niin että siihen kattoen. Eikä ollut edes krapula, ne löytämäni sienet oli aika kovaa kamaa. Onneksi en pitkään marinoitunut niissä viskeissä.

  Sudenjälki: sekakäyttäjiä taidettiin olla kaikki. Minä otin viskiä ja sieniä, mutta sinä taisit testailla vailikoimaa laajemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä menet Tita nyt nukkumaan etkä saatana tule enää sotkemaan pakkaa perkele! Jo täällä on riehuttu tarpeeksi ja on ison luudan aika lakaista tämänkin puulaakin lattioita ;D

   Poista
 19. Tuskin maltan odottaa mitä ne Taivaan Ilot ovatkaan kun elämä täällä maan päällä on sangen rattoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juuri ilmestyneessä Luostarin radion vuorisaarnassa on muistettu myös teikäläistä, kerettiläistä epäjumalankuvien leivttäjää!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...