keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lääkkeitä odotellessa - vaikka kulkeehan tämä näinkin


Tiesittekö että tarjouksessa olleet maastohousut kykenevät saavuttamaan jopa 22km/h nopeuden? En tiennyt minäkään mutta tänään ajoin niitä takaa useita kilometrejä sillä ne päättivät lähteä karkuun samalla hetkellä, kun painelin pulloharjalla kurkustani alas lääkkeitä jotka onnistuin ostamaan vähän höppänältä mutta heti jykevät tuotteet omistavalta naapuriltani. Kerran vaan ovi lämähti ja sen verran ikkunasta ehdin nähdä että ne juoksivat kohti kylän ainoaa matonpesupaikkaa. Minä perään pelkät bokserit päällä ja siellähän ne olivat, yrittivät hämätä mankeloimalla itsestään isompia ryppyjä pois näyttääkseen vuoden -89 keskustapuolueen vaalimainokselta. Vaan eipä mua kuseteta ja takaa-ajo jatkui pitkin maita ja mantuja, kunnes saavuttiin paalauskoneiden ja tehosekoittimien muodostamaan kanjoniin ja housuilla nousi tie pystyyn. Sovittiin riita ja sain puettua ne ilman isompia vikurointeja päälleni, joskin vasen reisitasku kiukutteli koko kotimatkan ja syöksi uumenistaan M&M:n suklaanappeja sellaisella kolmetoista nappia metrille-vauhdilla.

Muutenkin tämä aamu on lähtenyt huonosti käyntiin, vaikka olihan se toisaalta hieno katsella kun kahvinpurut yrittivät piristää ja ne muodostivat tosi kauniita ja alati vaihtuvia kuvioita keittiön pöydälle. Osa puruista istui pöydän reunalla sokeripaloista kokoon kyhätyssä katsomossa huutaen yhden Jokimaan Pekan osoitetietoja sotuineen kaikkineen. Kaikesta on jotenkin mennyt maku, metwurstitkaan eivät ole enää samanlaisia koska joku valopää meni asentamaan niihin sen muovin. Taidan ottaa tänään itseäni niskasta kiinni, joskaan en ole koskaan ymmärtänyt miksi ihmisen pitäisi tehdä niin. Käsi puutuu ja se hankaloittaa niin kovin oikealle näkemistäkin, mokoma olkavarsi peittää suurimman osan sekä horisontaalisesta että vertikaalisesta maisemasta jopa siinä määrin että muutaman kerran on tehnyt tosi kipeää auton iskeydyttyä kylkeen näköhavaintojen puutteellisuuden vuoksi.

Parran ajamisessakin menee aikaa koska joudun pyöräilemään senkin takia kolme kilometriä erään metsäkoneyrittäjän hallille. Katsokaas kun se on täysin turhaa hommaa joka aamu hinkata naamansa partahöylällä sileäksi kun perkeleen karvat tunkevat seuraavana aamuna taas pihalle. Niinpä olen nyt kolmen viikon ajan käynyt Unton (se on tämä ihan pimeä metsäkonemies) pajalla painamssa Unskin prässillä ne karvat takaisin. Hyvä prässi, sellainen viidenkymmenen tonnin prässi millä se painelee laakereita sun muita puslia paikoilleen. Helppo myös käyttää, pää vain prässin väliin ja nappia painamalla saa kuulan niin ruttuun niin pahasti, ettei karvoja enää näy - joskin naurattaa aina peilin edessä sillä avonainen suu näyttää ihan merisiilin perseeltä. Siitä on oikeesti käytännön hyötyä kun parta on poskien sisäpuolella:
- ei pysty hotkimaan karvojen jarruttaessa eineksien kulkua kurkunpäätä kohden
- romanttinen suhina kuuluu hela tiden
- hampaat harjautuvat käytännöllisesti katsoen 24/7
- tahattomat yskäisyt virallisissa tilaisuuksissa kuuluvat paljon vaimeampina
- kukaan ei pysähdy jutulle kahinaturvan – joksi minua nykyään kylällä kutsutaan – kanssa

Jotain hyvääkin on tapahtunut sillä olen edistynyt harjoituksissani jotka tähtäävät ammattilaistason strippariuteen vuoteen 2022 mennessä. Olen ottanut tavakseni tuossa taloyhtiön lipputangossa vetäistä vetäistä yhden esityksen aamuisin ja yhden iltaisin mutta paljon on opittavaa tankotyöskentelyn saralta. Liian usein mätkähdän maahan korkeuksista kun jalkalihakset eivät jaksa pitää kroppaani tangossa vaikka keksimääräinen pyörähtelynopeus liikkuukin vain 2400 rpm:n tienoilla. Se on vaan niin älyttömän liukas tuollainen lasikuitutolppa. Niin, ja Agricolan päivänä minut kivitettiin alas tolpasta ja se olikin sellaista kopinaa että treeneihin tuli kahden päivän tauko. Olen esittänyt toivomuksen ettei yli 40mm kivillä heiteiltäisi mutta kukapa mun toiveitani kuuntelee ja silloinkin isoimmat stemut olivat nauriin kokoisia mötiköitä ja ne tekevät todella kipeää osuessaan tähän aliravittuun kehoon.

Aiemmin harrastin nuorallakävelyä mutta loukkaannuin kun minua syytettiin huijariksi, kateelliset kyläläiset haukkuivat meikäläistä kaikin mahdollisin sanoin ja mölysivät että helppohan sitä korkeajännitelinjaa pitkin on kävellä kun sandaalit sulaa piuhaan kiinni. Ei se kuulkaa niin helppoa ole, pelkän heinäseipään kanssa tasapainoilu tuolla korkeuksissa kun toista metriä pitkät valokaaret hakkaavat nilkat ja sääret verille. Koittakaapa vaikka niin toista tiedätte.

Ei vaan, mitäpä minä tässä teille huonoa oloani valittamaan kun olisi niin paljon tehtävää ainakin muistilistan mukaan:
- silitä rusinat
- rakenna telkille 18 kolon rivitalopönttö
- katso A-studiot vuodelta -97 lähtien
- vaihda petivehkeet (miel. hyväkuntoiseen maastopyörään)
- tee kaalilaatikko käyttämättä nitojaa
- hakeudu hoitoon omatekoisella M1-lähetteellä

Näin sitä mennään tämä päivä ja toivokaamme että huominen olisi parempi. Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


32 kommenttia:

 1. Jäin miettimään tosin melko parrattomana naisena tuota prässin käyttöä parranajossa... ettei sitä suinkaan ole tarvinnut nauttia joka aamu tämän kolmeviikkoisen aikana? Jos väli on se kolme viikkoa voisi tuollaista vaikka suositella, mutta mieluummin sitten ajaa päivittäin perinteisesti kuin lähteä prässiin vaikkakin niitä muitakin etuja siitä koituisi kuin karvojen takaisin painuminen. Eikö silti siinä tule sisäinen piikkinen olo, jos karva kasvaa päivittäin? Ainakin pitkäaikaiskäyttö saattaa muodostua epämukavan tuskalliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, tuota prässihommaa ei voi tehdä joka päivä tai läskisoosi ei mene kurkusta alas liiallisen karvoituksen vuoksi ja liian pitkät partakarvatsitä paitsi suussa pistelevät kitapurjeita melko kivuliaasti. Joka kolmas päivä sen kuitenkin teen ja tällä metodilla vispipuuro siivilöityy vielä sangen mukavasti parran läpi.

   Poista
 2. Sorry, M1 http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/naytaartikkeli/tunnus/nix01384 ei ehkä riitä ;) Väärennä mieluummin kunnolliset mömelörepsut ja muista myös meitä muita. Aatella, pääsisit kuitenkin piipaa-auton kyydillä. Sillä valtio kyydin maksaa joka tapauksessa ns. loppupeleissä :/

  Joo, mä jo silitin rusinat. Jospa mä nyt yrittäisin vaihtaa sänkyvaatteet johonkin käyttökelpoisempaan! Oiskohan moottorisaha mitään? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina sanonut ja sanon sen nytkin eli olet kyllä linkkien (ja ennenkaikkea niiden tuntemisen) kiistaton mestari!
   Oli pakko laittaa oikein kirjanmerkki sivuston kiinnostavuuden vuoksi eli iso kiitos.

   Respat voi olla parempi vaihtoehto kuin lähete mutta tuosta moottorisahasta sun kohdalla en olisi niinkään varma, sulla kun tuppaa olemaan tulinen luonne niin... ;D

   Poista
  2. ....no edes pieni sähkökäyttöinen leikkuuveitsi *hrrrrrrrrr*....

   Paskat, Moralla on Malmilla ennenkin pärjätty. Kahta en vaihda -> alus- ja pussilakanoita! :D

   Poista
  3. Leikkuuveitsen? No okei, täytyyhän sitä jokaisella moottoroitu Mora olla koska se on niin monikäyttöinen.
   No sulla on vaihtamisen suhteen ihan ok asenne vaikka listauksesta sukat puuttuvatkin :D

   Poista
 3. Mä haluun sellaset maastohousut kans, jotka vie mua 22km/h eteenpäin. On vähän virta vähissä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat sellaiset jos niitä on vielä myynnissä ja osatanpa kunnon vyönkin koska nuo housut ovat muuten pitelemättömät :P

   Poista
 4. Hemmetti mikä myyntivaltti! Minähän ostan välittömästi ne maastohousut. Olenkin ikävöinyt juoksemista. Lisään itseni jonoon, jos saat tehtailtua repsuja jämäköihin mömmöihin. Kasvata pitkä parta, sehän sopii apotille hyvänen aika sentään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Tsompille maastohousut ja takaan että respasta riittää jaettavaa kun taas tuosta pitkästä parrasta en tiedä, se on hieman hankala hoitaa..

   Poista
 5. Pitkä parta on hyvä idea, ei tarvitse partahöylää. Ai niin, konettahan nykyään kai käytetään. Tässä talossa ei ole isännän partaa ajettu,(emännästä en sano mitään) eikä parturia työllistetty kahteenkymmeneen vuoteen. Isäntä sopisi hyvin mainokseen, nimittäin siihen jossa sanotaan "ikinä en ole juonut maitoa, enkä juo".
  Juoksuhousut minullekin. Laita heti niin isot, että varmasti mahtuu. Sovitaanko että teet kymmenestä parista sun housuja, on nimittäin tässä akassa naista ihan tarpeeksi joka suuntaan. En ole pystynyt juoksemaan kohta kahteenkymmeneen vuoteen joten olisi kiva taas kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt höylää koko ikäni sillä se on parempi kuin mitkään koneet koskaan tule olemaan, olkoot vaikka millaisia super-sensitive-ultra-touch-koneita ja sitäpaitsi pitkä parta on kurja pitää.

   Juoksuhousut pannaan listalle jos niitä vielä on mutta sä kyllä taas liioittelet tuota kokoasi joten sulle menee samat kuin meikäläisellekin.

   Poista
  2. Voi harmi, sitten ne ei mahdu edes toiseen jalkaan. Muuten, yksi Iita on pienempi kuin minä, lähetä sille.

   Poista
  3. Älä höpsi moisia eli minä laitan sulle yhdet ja Iitalle toiset niin pääsette kirmaamaan yhdessä.

   Poista
 6. Noista lipputanko-esityksistä sun kannattaa kerätä pääsylipputulot. Kyllä porukat siitä innostuu, jos lippu maksaa abt 90 ekua. Ei ilmaiset ole mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta mun täytyy hioa esitystä vielä aika paljon sillä nykyisellään se on täysin hallitsematonta kieppumista hysteerisen kirkumisen seurauksena. Ehkäpä loppukesästä tuo 90 juuroa voi olla kohdillaan :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä jos edes hetkeksi ja toivottavasti se päivä on muuttunut paremmaksi näin iltaa kohden. <3

   Poista
 8. Jahas, että tämmöinen päivä Apotilla tänään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen Hirnakka, sinä mut aina villitset niillä omilla jutuillasi joten... :D

   Poista
 9. Peppis vauhdissa... :D
  Mitäköhän ne naapurin trokaamat lääkkeet olivat? O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kapseleita ja melko tuhdilta tuntuivat mutta siitä mulla ei ole tietoa mitä ne olivat. Tosin ukko on niin kajahtanut että ne varmaan oli sairaalakäyttöön tarkoitettuja rauhoittavia jotka yhdessä muiden kanssa muuttuivat sitten stimulanteiksi...

   Poista
  2. Taas uusi kuva! Melkein pelästyin... Jos ne kapselit muuttavat sinut tuon näköiseksi, niin taidan suositella vaihtamaan johonkin muuhun troppiin. :P

   Poista
  3. No mutta B, sehän on vain vartalokuva sen tylsän naaman tilalle :)

   Poista
  4. On niin tummanpuhuva, että on vaikea sanoa, mitä siinä on. Tykkäsin naamasta enemmän :-)

   Poista
  5. No katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ;)

   Poista
 10. Luostarin yömessut ovat loppuneet... arminpaikka! Aurinko on pitänyt rimpuilla yksin taivaalle... eilenkin tuli vasta ennen laskua... tyhmä mollukka vartiksi paistamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tulee jälkijättöisesti mutta nyt on Luostarin yömessut palanneet ja aurinko nousee jälleen.

   Poista
 11. Eipä tarvii juoksuhousuja, kun on lapsenlapsia! Välillä mennään heinäseipään kans, välillä iliman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen uskon että muksut pitävät vauhtia yllä koska olen aikoinani vahtinut kahden siskolikkani muksuja ja se kävi työstä! :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...