torstai 11. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa juuri nyt: Perkeleen nunnat taas perseet olalla ja Luostari sekaisin. Loppuviikon teemana kuri ja rangaistus - ota kantaa!


Luostarin radio: Helvetin nunnat taas perseet olalla ja koko Luostari sekaisin. Loppuviikon teemana kuri ja rangaistus. Miten teillä rangaistaan lupausten rikkomiset tai sovitut, tekemättä jääneet työt? Miten teitä on aikoinaan rangaistu? Mielipiteitä eli silkkihanskat kädessä vai remmi viuhuen? Lisäksi nunnien lahtaus suunnitelmia med erilaiset kidutusvälineet ja korahtelua magneettitutkimuksesta.
(klikkaa pilveä tai kuuntele alemmasta linkistä)

Nunnien juopottelua pääset seuraamaan alempaa tältä sivulta ↓↓

33 kommenttia:

 1. Viinillä on rangaistu, sitä tässä nytkin juodaan. P.S. Silkkihanskoissa on tyyliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M! Keskellä yötäkö sitä remutaan? Mites huominen työpäivä vai onkos sitä vapaata?

   Poista
  2. Millos sitten? Mun työpäivä on sen verran joustava, että tähänkin aikaan voi aloittaa aivan hyvin :P

   Poista
  3. No ne on todella joustavia! (eli sehän tarkoittaa sitä että 24/7 on sovelias aika :D

   Poista
 2. Kurinpito ja rangaistus on mielenkiintoinen aihe. Kirjoittelen siitä lisää huomenissa, kun olen oikeasti hereillä.

  Kuulostit väsyneeltä, toivottavasti tänä yönä nukuttaa paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ja odotan innolla tekstiä niin saadaan sitten radiokin puolelle juttuun lisää aiheita. Väsyttää totisesti koska nuo pääkivut tuntuvat intouneen pitämään isompia karkeloita..

   Poista
  2. Nyt olisi postia odottamassa :)

   Poista
  3. Kiitos, käyn ihan kohtapuoliin katsomassa ja printtaamassa ulos.

   Poista
 3. Rangaistusasteikko, hmmm. Puhuen töistä ja penskoista - kyllä hommat hoidetaan, jos näin on sovittu ja jos jotain jää tekemättä, se tehdään. Vaikka sitten ilmaiseksi tai yksinkertaisella tuntipalkalla :) Lastenkasvatuksessa tämä on kyllä toiminut, jostain syystä meillä asiat ovat aina hoituneet ilman hirveää älämölöä. Omassa duunissa taas ei, ne on joutunut ihan itse tekemään :( *no nyt ei*

  Btw, nunnien vastuunkantajina ilmoitan siivonneeni terassin sekä hoitaneeni hommat nukkuessasi, joten terassi on parempi kuin uusi. Piti lähteä nääs aikaisin hoitamaan asioita eli auttamaan ihmisiä. Iso kirjakin sanoo, että kirottu olkoon se, joka ei kiimaista auta. Joten nyt on siivottu ja autettu ;) Autettu vielä tuli ja korjasi ilmaiseksi *köh* terassin kaiteetkin :D

  Älä nyt reuhdo siellä, blögiä ehtii viritellä kun / jos jaksaa. Ota vähän iisimmin välillä yks päivä!

  Täällä näkymät ovat olleet muuten koko ajan ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että se on ennen ollut hieman toista - mitenkään nykynuorisoa tai - vanhempia mollaamatta - tuo töihin suhtautuminen, ainakin meillä sen katsottiin kuuluvan osaksi elämää. Hyvin tehdyistä töistä saattoi saada joskus jopa "palkkaakin". Myöhemmin työmailla - ainakin raksalla - olen havainnut etteivät ne jotka välttelevät työntekoa, ole kovin kauan palkkalistoilla. Paska kun kaatuu toisten niskaan ja sitähän ei hyvällä katsota vaan lähtö tuli. Tietysti poikkeuksiakin on.

   Kiitos siivouksesta ja korjailuista! Oli teillä taas sellainen älämölö menossa ettei mitään rajaa kaikkine tulipaloineen ja lauluineen. Tuo yltiöpäinen juhliminen tuntuu olevan verissä ;D

   Otan rauhallisesti blogin suhteen mutta jahka saan luettua jutut niin jotain säätöjä varmaan tulee.

   Pusuja ja aurinkoista päivää - tuot ne viinkellarin aivamet (kopioineen) meikäläiselle vielä tämän päivän aikana ;)

   Poista
 4. Pitää vissiin huolestua kun olen aina ihan pihalla näistä hauskanpidoista.

  Nyt ei tartte vieritellä mithään. Kaikki näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havaitsin ettei meidän Armia näkynyt riekkumassa laisinkaan ja tulin siihen tulokseen ettetole jaksanut töittesi takia. Ei täältä parane pois olla koska nuo kottaraiset lehahtavat heti viinikellariin ja älämölö on valmis.

   Hyvä jos näkyy kunnolla, siihen tässä pyritäänkin. Koitahan jaksaa rakkaani äläkä tapa itseäsi sillä työnteolla.

   Poista
 5. Eilisestä tehtävien laiminlyönnistä sopiva rangaistus olisi määräaikainen erottaminen. Varoitus ei enää tule kyseeseen, koska tapaus oli toistunut.
  Koska materiaalivahingot on korjattu (Polga), niistä ei tule korvausvaatimusta. Ninkan aiheuttamasta tulipalosta päästiin säikähdyksellä, onneksi. Myöskään Tsompi ei tainnut loukkaantua kovin pahoin maahan mätkähtäessään, niin eihän tässä loppujen lopuksi kovin pahasti käynyt. (Rouva B:ltä kyllä kannattaisi takavarikoida teräaseet määräajaksi) Joten en suosittele kovempia kurinpitotoimenpiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas kas, siinä taas eilen nähtiin kuinka hätäiseen se tee vaihtuu töpäkämpiin juomiin kun rauhassa pääsee mellastamaan!Sinäkin rakas, olen aina pitänyt sua kunnollisena mutta varsin sähäkkä tunnut olevan liikkeissäsi...

   Ketään ei eroteta koska aina sattuu ja tapahtuu (lisäksi pinnani on äärettömän pitkä) meille kaikille. Samaa mieltä Rouva B:n leathermanista, se pommeihin erikoistunut jihad-nunna tappaa vielä jonkun heiluessaan se mini mora kädessään. Tajusin myös että Tsompi on astetta kovempaa tekoa koska ei siitä terassin kaiteelta mikään lyhyt matka maahan ole, toistakymmnetä metriä.

   Kurinpitotoimenpiteitä ei tule, joskin olette aika tarkan valvonnan alla...

   Poista
  2. Ei hätää, harrastin vaan parkouria eli olin urheilemassa siellä terassilla. Kiitokset abbedissalle korjauksesta, saisikin olla aikamoinen akrobaatti, että tuon nelimetrisen verkoituksen yli tipahtaisi.

   Poista
  3. Mun Leathermaniin ei muuten kosketa. RÄYH!

   Poista
  4. Possunraato sammui onneksi, tosin se ehti kärvähtää sen verran että saatiin Sirpan ja kaapumiehen kanssa palvikinkkuvoileivät yöpalaksi!

   Ps. Se oli tällä kertaa tuo puutarhuri, joka oli kiivennyt terassin kaiteen taakse roikkumaan ja vakoilemaan meitä nunnia. Sen sitten kiskaisin sieltä vahingossa ylös, kun luulin tarttuneeni Tsompia helmasta kun se siellä parkourasi ja putosi... Mokoma kaapuäijä seurasi meikäläistä sitten koko loppuillan ja halusi testata rälläkkääni kun siitä vihjasin. Annoin sen sitten vähän sahailla sitä sianruhoa, helpotti kuulemma aggressioita kovasti! Valitteli saavansa liian vähän palkkaa siitä taimien istuttelusta ja se vähän vituttaa.

   Poista
  5. Tsompi lakkaa sen parkourin hyvän sään aikana ja B:lle tiedoksi että se leatherman lähtee jos sillä aletaan alvariinsa huhtomaan Luostarin tiloissa ja muutenkin, ei ole nunnalle soveliasta heilua teräaseiden kanssa.

   Voi mun Ninkani ja sun sianruhosi. Ilmiselviä viehtymyksiä paloitteluun joten taidankin ristiä sut Hanni:iksi, Hannibal Lecterin mukaan..
   Vai saa puutarhuri mielestään liian vähän palkkaa, se kiittämätön epatto! Just annoin sille mojovan korotuksen kun se joutuu noita puskia korjailemaan teidä kaatuilun jäljiltä mutta mikään ei näköjään riitä, ärrhh!

   Poista
  6. Kuulostaa erittäin hienolta lempinimeltä! (Minä en kyllä missään puskassa ole rämpiny, mitä nyt viimeksi... edellisellä kerralla!)

   Poista
  7. Sinä olet ja pysyt rakkaana Ninkana etkä minään Hannibalina. Mitä sun pusikoissa liikkumiseen tulee, niin olen huomannut että neidin sandaali vipattaa alvariinsa - milloin puskaan ja milloin poispäin puskasta ;D

   Poista
 6. Hyvä, että Polga on jo kerinnyt siivota. Heräsin Luostarin vinttikomerosta, jonne olin jäänyt lukkojen taakse jo alkuillasta. Kai. Sammunut siis. Polga päästi aamulla ulos. Kiitos! Sammumisestani johtuen en ollut kuullut mitään terassinkaiteiden hajoamisia yms.
  Älä nyt Apotti rakas meitä kovin paljon tästä rankaise, kun joskus vaan pitää päästää höyryt pihalle. ja se nyt vaan on mukavaa ja turvallista hyvässä seurassa Luostarissa;) Minäkään en missään muualla voi ryypätä;)
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Tämä sivuston ulkoasu on oikein hyvä, voit rauhassa antaa sen vähän aikaa olla ja sitten jos ja kun tulee ideoita niin kokeilla myöhemmin. Siinä on kuitenkin omat hommansa aina. Kuri-asiasta yleisesti kommentoin sähköpostiin, kuten pyydetty on. Jonkun ajna päästä, kunhan kerkiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kaiken pahan alku ja juuri eli miedän rakas Rantis. En tiedä mitä sun kanssasi tekisi sillä nainen on yhtä tulta ja tappuraa heti kun silmä vähän välttää, muutoin sitä ollaan niin virallista kuin virallista voi olla ;D

   Se ei muuten ollut mikään vinttikomeromistä heräsit vaan vierailulla olevan Padre Conseliuksen kammion paskahuusi-syvennys. Äijä parka oli aamulla pelästynyt (mennessäänklo 04.00 messuun) kun oli nähnyt sun makaavan kaapu auki siinä lattialla. Että sillä lailla - pisteet kotiin taas ja kyllä minua siitä ripitettiinkin, voi perkele sentään!

   Kiitos huomioista ja kommentoinnista kuin myös palautteesta, menen lukemaan heti kun tästä kerkiän.

   Poista
  2. Jaa että et tiedä mitä mun kanssa tekisit?!? Kerronko? En minä oikeasti virallinen ole, se on vaan se entinen työminä, joka iskee päälle joskus;)

   Ai se oli Padre Conselius. Jotenkin tutun näköinen oli...

   Poista
  3. :D No hittolainen! arvasin että tunnistaisit kun vähän tuota muistiasi herkistää. Äijä oli tosiaan aika sekaisen oloinen joten tiedä olitko sinä enää niinkään sammunut...

   Poista
 7. Laitoin sähköpostia. Sisältää kommentit aiheeseen ja katumukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, illalla sitten palaan lähetyksessä asiaan.

   Poista
 8. No mutta remmiä tietysti :D Jaa juu se piti olla rangaistus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas kas, porn..ei kun pirteä Kikihän se siinä! Kyllä sinä remmeihin pääset tutustumaan sillä tuo Timba on spesiaali niiden käytössä.. ;)

   Poista
 9. Saatana, ei ihmisii saa nauruun tappaa!! Ai saatana kun on vattalihakset kovilla.
  Sä oot hyvin oppinnu laittaan musan ja äänes tasot kohillee, hyvin saa selvää.

  Rankaistuksista, jos mulla ois valtaa... Yritän aina ensteeks hyvällä. Ihminen oppii paremmin, jos virheestä pikkasen rankaistaa. Uusinnasta aina tietty edelliin tuplana. Onneks mun ei tartte olla tuomarina, en usko et pystysin tasapuolisesti tuomitteen. :)

  Puhelimella kattellessa luostaria, ei kaikki mahu kerralla näytölle. Tällä läppärillä taasen reunoille jää reilun 2 sentin tyhjät, eli riippuu näköjää siitä, millä kattelee. Selaimena mulla on crome.

  Loppuun viellä: On se saatana kumma, ettei sun pääkipuu saaha pois. Perkeleellistä on jatkuva, jäytävä kipu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitosta vaan kovasti ja yritetään parantaa lähetys lähetykseltä tätä touhua.
   Se on minunkin mielestä oikein että ensin hyvällä mutta jos laiminlyönti on silkkaa laiskuutta tai vittuilua niin sen mukaan sitten sanktiotkin, juurikin sanomasi mukaan uusinnasta kovennettua.

   Puhelimen puolta pyydän anteeksi sillä olen unohtanut sen täysin ja lupaan hoitaa asian mitä pikimmin kuntoon. Itsellä on kans Chrome ja samat reunat jää kuin teikäläiselläkin mutta kun jotkut sanovat että vieläkin on liian leveä, eli sen täytyy olla heidän omien koneiden säädöistä johtuvaa mutta koitetaan nyt katsoa vielä.

   Toivotaan että tuo pääkipujuttu selviäisi noiden kuvien myötä kun ei viittis alkaa taas sen viinan kanssa puuduttamaan. Se on nimittäin elämä eletty jos sille tielle vielä lähtee.

   Poista
  2. Joo, ei kannata alkaa läträämää sen viinan kaa, ei ei.

   Poista
  3. Puhelimella näkyy niin kuin pitääkin, jos valitsee mobiilinäkymän. Älä sitä ala säätää.

   Poista
  4. Viinan kanssa en ala läträämään ja puhelinasetuksia ehdin jo muuttaa, tosin pakko tyytyä bloggerin malliin kun omalla hikisellä puhelimella katselusta ei tule mitään.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...