tiistai 9. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Blogit Mrs B:n varaventtiili ja Rakkimus. Asiaa uudistuksista Luostarissa


Luostarin radio: remonttia pukkaa ja ideoita kaivataan, hyvää kuuntelijapalautetta on tullut, mm. teemaviikko ja Kuuntelijaposti-osion lisääminen. Esittelyssä Mrs B:nteksti joka käsittelee elämää äitipuolena ja sen mukana tuomista havainnoista ja toisena blogina Rakkimus, Heklan mustanruskean koiruuden elämää ja mukana myös tietoa koiran kasvattajille. 
(klikkaa pilveä tai kuuntele alemmasta linkistä)
Päivän tekstin löydät alempaa ↓↓

10 kommenttia:

 1. Uutta maalia pintaan... Johan tämä hetken ehti olla koskematta ;)
  Rantiksen esittämä teemaviikko kuulostaa hyvältä ajatukselta. Tai jos kokonainen viikko on liikaa, niin säännölliset teemalähetykset ainakin voisivat olla hyviä vähän siihen tyyliin kuin esim. taannoiset pohdinnat miehen elämästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tämä ehti olla koskematta... ;D Ei ole teidän kanssa mikään hyvin....
   No tämä nyt on sitä uudistusta, koska kavensin blogia aikasten paljon, alkoi se vihreä tausta näkymään takaa ja sehän ei käy laatuun. No ei tietysti tämäkään mutta kommenttia ihan oikeesti nyt ja ennenkaikkea siitä, onko tämä tarpeeksi kapea eli tarviiko teidän vielä tehdä sivuttais vieritystä ja taustan suhteen + muut kitinät otetaan enemmän kuin kiitollisena vastaan. Ihan totta, aukaiskaa se sanainen arkkunne.

   Poista
  2. Ainakin minulla tämä näkyi ennen ihan hyvin ilman mitään sivuttaisvieritystä, joten en siinä mielessä leveyden muutokseen edes kiinnittänyt huomiota. Tausta on nyt ihan hyvä tekstin luettavuuden kannalta, itse asiassa aika neutraalin oloinen. Voihan tuo blogilista olla tuolla alhaallakin. Tai omalla välilehdellä, jos keksit keinon ja se voisi itse asiassa olla helpommin löydettävissä sieltä. Valitettavasti en nyt millään keksi valitettavaa :)

   Poista
  3. Kiitos palautteesta ja parannuksia vielä luvassa - Luostarissa alkaa tuulemaan raikkaat tuulet!

   Poista
 2. Mulle tää sopii, mutta kuten blögin puolella sanoin - blogit ois kiva omalla sivustolla. Nyt sain siis selityksen, miksi ei... En heti tähän hätään muista ratkaisua, tiedän, että sellainen on olemassa! Jospa joku viisaampi osaisi heti kertoa?! :)

  Sen verran kiitän, että tulee luettua aina muutama sellainenkin blogi, joita en muuten katsoisi välttämättä päivittäin läpi :D Erilaisuus laajentaa omaakin näkökulmaa kummasti.

  Teemat - ehkei sentään viikkoa? Mutta teemalähetys silloin tällöin, pari kertaa kuussa tms. voisi olla OK? Silloin ehtisit itsekin keskittyä paremmin asiaan, saisit meiltä upeita, järjettömiä vinkkejä jne. :)

  Hyvä lähetys... eipä siinä mitään! *enkä lupaa olla ihmisiksi, olen eläimiksi*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos huomioistasi ja paneudun tuon lukulistan siirtämiseen. Tuo voi olla parempi että supistaa teeman päivään tai kahteen, se olisi eri juttu jos kuulijakunta käsittäisi isomman porukan.¨¨

   Olet kiltisti (vaikka eilen villiinnyitkin) !

   Poista
 3. Kyllä tässä jota kuta rapsuttelisi mutta ei ole kuin koiria.

  Teemaviikot on kyllä mahdottoman hyvä idea. Aiheita varmaan tuhansia, joita voi käsitellä.

  Nyt meni tuon taustamusiikin kohtalo ohi korvieni. Minusta se musiikki on vähän taustamusiikkia ja joskus vähän ärsyttänyt kun tulee olotila jossa joku varmaan kohta kertoo taas... Olette jonossa, teitä palvellaan tuota pikaa.

  Olen lomansaamiskrapulassa. Ei tällä kertaa muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotankin sinulta paljon aiheita koska olen huomannut sun tietävän monista asioista paljonkin.

   Koitahan kestää, eikös sulla se loma ala toukokuussa?

   Poista
 4. Kuuntelin radionlähetyksen ja jep, jäntevyyttä oli ja kuuntelu oli miellyttävää. Haahuilia ei ollut;)) En minäkään tarkoittanut, että koko viikkoa samasta asiasta olisi, mutta voihan se olla esim pieni osa lähetystä sen viikon tai sitten joillekin aiheille teemapäivä.

  Näkymä on hyvä, siis tämä ulkoasu. Sanoisin vielä tuohon blogin leveyteen, että ehkä tekstiosuutta voi hiukkasen kaventaa. Sitten toinen juttu on se, että onko kaikki säätäneet näyttönsä oikein. Jokainenhan pystyy oman näyttönsä 'leveys x pituus' - tilaa muuttamaan.

  Tämä tällä erää, oli ilo kuunnella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tätä kirjoitettaessa on kaikkia asioita koitettua säätää parempaan suuntaan. Kyllä tämä tästä ja arvostan suuresti sitä kun viitsit auttaa.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...