perjantai 12. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Kuri ja rangaistus - teeman palauteosio sekä pohdintoja yhteiskunnallisista epäkohdista (mm. Alppila)


Luostarin radio: Kuri ja rangaistus - teeman palauteosio, jossa hyviä esimerkkejä käytännön elämästä ja ko. asioiden toteutumisesta. Pohdintoja tapaus Alppilasta ja muista yhteiskunnan epäkohdista. Lisäksi Luostarin remontin valmistuminen eli härpäkkeet pois etusivulta, lukulista uudella välilehdellä ja taivaita kohti mennään.
(kilikkaa pilveä tai kuuntele alemmasta linkistä)

Päivän tekstin elin nunnat suurriistan nuolukiviksi - aiheen löydät alempaa ↓↓↓

10 kommenttia:

 1. Taustahan sopii Luostarin teemaan erinomaisesti - myös lukukelpoinen :) Lista myös oikein kiva, tykkään! (Minähän siis käytän Blogilistan lisäksi tätä sinun blögilistasi kuni omaani.)

  Kurinpidosta kuitenkin asiallista kommenttia. Tuntuu vaan, että ollaan menossa Jusalan suuntaan: kohta koulujen yms. ovilla on metallinpaljastin, turvamiehet sekä suora hälytys poliisiasemalle. Eli mieluummin ihan kotimaisen järjen voimin.

  Työpaikkojen osalta tuo on ikuisuuskysymys; joukossa tuntuu olevan aina "luistajia". Kaikissa paikoissa siihen ei vaan uskalleta puuttua - syystä tahi toisesta.

  Ihan tahallani taas kommaan kommalaatikossa, koska ei jaksapystykykenemään meilipuolelle heti aamusta :D

  *lopuksi heittää Lätkikselle kapan siankorvia*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, harmikseni huomasin ettei tuo lukulista enää tänään päivittynytkään vaikka eilen pelitti. No, eipä tuo haittaa.

   Oikeassa olet eli kohta tosiaankin kouluissa ovat "campus-poliisit" sun muut sillä sen verran sairaaksi tämä touhu on mennyt. Mielipuolelle ei ole pakko mennä vaan juttu toimii näinkin, Lätkis muuten lähettää kiitollisen haukahduksen ja vielä kiitollisemman lipaisun sulle ;)

   Poista
 2. Nii että voi sanoo jos joku vituttaa. Tein uutta laiturii ja aloin lyömää kannen ekaa naulaa kiinni. Laiskuuttani naulasin, ku en viittinny hakee ruuvvei. Nii, ekaa naulaa löin ja peukku hyppäs naulan ja vasaran välii. En kattonnu kuin kävi, ainaki sattu tarpeeks. Naulat tuli verestä märäks, mut naulasin kaikki ku kerran alotin.

  Pitihän sitä sormee sit vilkasta. Kärjestä kynnen alaosaa asti halki, siis vasen reuna. Putsasin ja teippasin. NII, se mikä asias vituttaa on se, et kuin mä nyt voin nenää kaivaa, ku peukku ei mahu nenänreikää. ;DDD

  Olihan taasen hemmetin hyvä ratjo-ohjelma. Ei ihme, et lukijamäärä (tai siis kuuntelijamäärä)lisääntyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helvetti mutta tiedän kokemuksesta sen tehneen herkkää ja on meinaten kauan kipeä kun kynsi halkeaa, ei kestä pienintäkään tökkäystä mihinkään. Huh huh mutta lakkia nostan, siinä olisi joltain muulta ukolta päässyt ensin pitkä perkele ja sitten viuh viuh kun vasara olisi saanut vauhtia. Mitäs siitä nenänreiästä mutta jos turpoo niin paljon ettei hanurin pyyhkimisestä tule mitään niin vituttaisi kahta kauheammin.

   Kiitosta vaan, kyllä niitä kuulijoita pikku hiljaa löytyy mikä on hieno asia - tarjonta kun pääosin koostuu kahjon korinasta ;D

   Poista
  2. Joo, mukavaa on aina kuunnella, vaikka ei tuu usein kommentoituu. Laiskuuttahan se on...
   Ootko muutes huomannu, et jos jutun lukee 300 tyyppii, ni vaa muutama kommentoi...

   Poista
  3. Jep, se on toisaalta ihme ettei ihmiset viitti kommentoida jos ja kun kerran lukevat. Niin kuin olen monta kertaa sanonut, niin niistä kommenteista se keskustelu vasta alkaa. Polveilee aiheesta toiseen ja se on hyvä,joskin se ihan liian harvoin toteutuu (paitsi kun kottaraiset intoutuu ryyppäämään..) ;)

   Poista
  4. Täällä taas haukutaan nunnia! Nyt voit jo lopettaa...

   Poista
  5. En varmasti hauku, näethän hymyni?! Tehän olette maailman suloisimpia otuksia.. ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...