torstai 18. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Masennus on kurja vieras


Luostarin radio: Kysymyksiä masennuksesta ja pohdintoja asian tiimoilta – näin tietämättömän joskin oudon tuntuman saaneen näkökulmasta.
(Klikkaa pilveä tai kuuntele alemmasta linkistä)
Muista myös päivän teksti hallusinoivasta joesta

17 kommenttia:

 1. Kyllä se taitaa olla oikeasti masentuneilla tosi syvä kokemus. Silloin kun siskollani oli depressiivinen kausi, hän oli lähes junan alla ja yritystä itsariin kaikkien mahdollisten lääkkeiden+alkoholin (5 promillea) kanssa. Luoja hänet pelasti. Kylläkin mielisairaalan ja useiden ihmisten toimesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti on enkä kokemani jälkeen epäile yhtään! Nuo itsetuhoiset ajatukset ovat valitettavia mutta ymmärrän nyt paremmin miksi siihen pisteeseen ajadutaan ja onneksi siskosi pelastui, niin monta turhaa kuolemaa kuin tuokin sairaus saa aikaan.

   Poista
 2. Laitoin postin kautta muutamia hajanaisia ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä käyn katsomassa kun tässä ehdin, vastailen ja lukaisen uudet jutut niin sitten.

   Poista
 3. En tiedä mitä säädin, mutta näköjään jotain oikein koska nyt se päivittyy taas tännekin...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Riemuni oli suuri kun tajusin sinun päivittyvän! Hieno homma ja näkyy luonnolisesti myös Chromenkin listoilla, vaihdoin siihen takaisin kun Opera ei oikein kestänyt menossa mukana. Hienoa rakas runoilijani! <3

   Poista
 4. Toimiiko tämä siis vain postin kautta nykyään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, kyllä kommalaatikkoonkin saa jättää palautetta, se posti on vain sitä varten että jos on pitemmästi asiaa ja haluaa aatoksensa myös illan radiolähetyksessä luettavan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia Rantis ja luen postit ennen illan lähetystä.

   Poista
 6. En ihmettele, että välillä tekee mieli heittää kirves kaivoon, vaikka oliskin perusoptimistinen. Enkä oo tajunnu, että nuo autovero- sun muutkin hommat on hankalia, jos on luottotiedot menny.

  Mulla on vielä talvikumit alla, enkä tiedä, onko tuohon ees kesäkumeja. Saati että vaihtuisko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai kukaan jaksa olla iloinen 24/7 koska onhan niitä murheita kuitenkin ja niillä on ikävä taipumus tulla yhdessä rysäyksessä.

   Jep, niitä on aika monta juttua mitä luottotiedottamat eivät saa/maksavat laakista tai muuten vaan jäävät paitsi mutta toisaalta, itsepähän ollaan ryssitty asiat aikanamme.

   Tulin just nyppimästä nastoja, reilu neljäsataa kertyi kippoon ja kädessä on rakko vaikka tein työt hanskat kädessä. Mikä parasta, jäätävää vettä satoi siihen asti kunnes sain viimeisen renkaan takaisin paikoilleen. Silloin pilvet väitstyivät ja aurinko alkoi helottaa lähes pilvettömältä taivaalta. Arvaa vituttiko.

   Poista
  2. No se sadehan on mielentila, vai miten se meni. Mutta kyllä se vituttaa, kun kastuu kylmässä.
   Mieki putosin nyt sairaspäivärahalle - mikäli Kela suostuu maksamaan ne, ei oo vielä mitään kuulunu ja tänään oli viimeinen palkanmaksupäivä. Ruhtinaalliset 42 euroa. Täytyy rukata lainanmaksuhommaa, ei tuosta oikein lyhennykseksi ole.

   Ja mun on vielä sanottava, että jos mulle toivotetaan voimia ja tsemppiä ja jaksuja, niin kyllä mie siitä ilahdun. Niissä rajoissa, missä nyt ilo on mahdollistakaan. Jaxuhaleja en oo koskaan ees saanu :)

   Poista
  3. No tottakai se ottaa päähän jos kastuu mutta kun sille ei voi mitään niin turha siitä on ottaa mitään kilareita.
   Uskon että Kela maksaa sulle koska sairastamisesi on jatkunut sen verran pitkään ettei mistään muutaman päivän ohimenevästä jutusta ole kyse ja onhan sulla vahvat näytöt.

   No minä tulen toivottamaan sulle jaksamista ja lähden tästä kohtapuoliin vastailemaan sähköposteihinkin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...