torstai 25. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: Pari sanaa hiljaiselosta eli mikä vaivaa kun ei kulje?


Luostarin radio: Päivitystä muutaman päivän hiljaiselon jälkeen, pohdintoja kevätväsymyksestä (vitutuksesta sekä masennuksesta) ja muuta horinaa sekä korahtelua, ehkäpä Luostarin rinnalle tulossa ”järkiblogi?”
(klikkaa pilvestä tai kuuntele alemmasta linkistä)

Päivän tekstin löydät edelliseltä sivulta

17 kommenttia:

 1. Mtäh..?! (herää ruususen unestaan) Järkiblogi ?? Olisiko se mahdollista...? Yksinkertaisia ei saa huijata, muista se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tarkoitukseni huijata ketään ja ihmeisiin pitää uskoa, sillä joskus voi pieniä järje(llisempiä)n häivähdyksiä näkyä allekirjoittaneen aivotoiminnassa.

   Poista
 2. Olipa taas mukava pitkästä aikaa kuunnella apotin lempeää ääntä :)
  Järkiblogi voisikin olla aika mielenkiintoista luettavaa. Riittääkö sulla aika kaikkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vielä muutama ajatus mieleen, mutta niin paljon sanoja, että laitoin ne postilaatikkoon.

   Poista
  2. Mäkin laitoin postilaatikkoon. Siihen, mikä seisoo tuos meiän K-kaupan vieressä... Ei vaa, älä nyt ala säkin jotain järkiblogia. Meillä on jo Partapappa.

   Poista
  3. Rouva B: kiitos kovasti ja sen järjellisemmän version synty on vasta ajatteluasteella. Tsekkaan postit heti kun ehdin.

   Tsompi: Vai et pidä järjellisemmän rinnakkaisversion pitämisestä? No, ei se nyt ainakaan lähiaikoina ilmaannu - jos koskaan kun tässä on niin paljon esissä.

   Poista
 3. Kuule, eipä se oo herkkua taas täälläkään *kaikkea ei aina oo edes päivityksissä*, vrt. raha-asiat yms. Lisäksi häikkä erinäisissä yhteyksissä ja muuta pashaa. Mutta kiusallaankin ;)

  Älä jumalauta nyt mitään järkiblogia! Sovitaan niin tai pistä äänestys. Eikös se riitä, että välillä on järkevämpää osuutta jne? Etkö sä voisi vain lisätä Luostariin ns. Järkisivun? Ettei mitään ns. uutta blogia erikseen...

  Hulluista haaveista, mä kuule tiedän varmaan niistä kaiken :D Mutta pirulauta, a i v a n varmasti pari juttua toteutan *keinolla millä hyvänsä*!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon ettei ole helppoa kenelläkkään näinä päivinä joten siinä mielessä turhaa jurinaa tuo mun valitus mutta...

   Saas nyt nähdä tuleeko uusi blogi tämän rinnalle vai ei, voi olla että pykään pelkästään sivunkin. Niin, ja tahtoo tietää mitä ne huimat jutut ovat! :D

   Poista
 4. En ymmärrä, miksi pitäis perustaa uusi blogi "järjelle"... kyllä Luostariin sitäkin mahtuu. Virkistävät poikkeukset on aina tervetulleita mihin vain :)

  VastaaPoista
 5. Minkä ihmeen takia järkiblogi? Ei tarvita, anna vaan tämän blogin elää järjen ja vielä enmmän järjettömyyksien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kun musta tuntuu että tämän kahjon pääni kanssa tämä menee järjettömämmäksi koko ajan.. en tiedä enää itsekään joten ans kattoo nyt.

   Poista
 6. Voin niin samaistua sun ohjelmaas! Kaikki "turhat" haaveet ja toiveet, kevään alakulo, rahahuolet jne. Ei kai toista blogia....anna tulla tänne vaan tuutin täydeltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä pystyisi paljon toteuttamaan jos tuota rahaa olisi edes hieman enemmän mutta kun jatkuvasti saa miettiä että mistäs huomiset ruuat ja muut, niin kyllä se vähän hiljaiseksi vetää...

   No tuutin täydeltä pyritään antamaan aina mutta tuntuu että se lähtee kohta lapasesta ;D

   Poista
 7. Älä turhaan perusta järkiblogia, kyllähän sitä voi tännekin laittaa. Pistät tänne vain sellaista tekstiä miltä tuntuu, luen todennäköisesti mielelläni myös sitä järjellisempääkin tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vielä ihmetellä että onko näissä lähetyksissä aina ollut jokin rentoutusmusiikki taustalla? :o

   Poista
  2. En perusta järkiblogia koska tulin siihe tulokseen että kahden blogin pitäminen on turhan rankkaa.

   Rentoutusmusiikkia ei ole aina ollut vaan noin suurin piirtein 10?:ssä viimeisessä.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...