maanantai 8. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: sähköshokit mielisairaaloissa - paljon käytetty hoitomuoto sekä paljon muuta asiaa


Luostarin radio: tarinaa sähköshokeista ja niiden käytöstä mielisairaaloissa, hermoratatutkimusta sekä lääketieteellinen innovaatio! Luostarin uudistukset joihin tarvitaan lukijoiden mielipiteitä, asiaa kommentoinnista sähköpostin kautta ja muuta yleistä horinaa.
(klikkaa pilvestä tai kuuntele alemmasta linkistä)

Päivän molemmat tekstit löydät alempaa ↓↓

21 kommenttia:

 1. Tämähän kävi oikein viihdyttäväksi kuunneltavaksi, kun se (ne?) sivupersoona tuli mukaan jälkimmäisellä puoliskolla. ;D Sori... Olen varmaan ihan hiukan väsynyt, kun hihityttää edelleen... Anyway, keep up the good work :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että sivupersoonat mukana..mistäs sinä sellaisia päättelet?
   Sinä olet kyllä sellainen epeli että sun kans on tekeminen... ;D

   Poista
  2. Ihan selvästi siinä (ainakin) kaksi Peppistä sanaili keskenään ;D Ja milläs perusteella muka minua päivittelet?? Meitä on sentään vain yksi. Eikun MINUA. :p

   Poista
  3. Nyt olet kuullut omiasi ja se on onni että kesä lähestyy ja pääset sinäkin lepäilemään, josko nuo hallusinaatiosi hellittävät ;D
   Nyt muuten puhuit paskaa - susta on moneksi....

   Poista
  4. Joo-o... Jotkut napsii pillereitä, mutta minä sekoilen ihan luomuna. Ainakin jos sun arvioon uskoo... Ihan hyvä silti, että se kesä ja loma lähestyy :)

   Poista
  5. Luomuna sekoilum joko se villitys on tähänkin hommaan ehtinyt?! Toisaalta se kuulostaa hienolta: Täysin sivuvaikutusvapaata sekoilua ja ekologista kajahtelua by Mrs B. Tulis se kesä ja pääsisi uimaan, se olisi todella hienoa.

   Poista
  6. Höh sua ;D Mutta uiminen kyllä houkuttelee...

   Poista
  7. Höh höh vaan, eiköhän lähdetä uimaan.... ;)

   Poista
 2. Yritän tässä ottaa kantaa mutten enää kykene muistamaan että mihin. En minua haittaa jos uudistuksia tulee... kunhan koko homma ei lopu. Ja siltikin sivustoa kannattaa kehittää tosiaan sellaiseen suuntaan että sitä jaksaa ylläpitää vaikka töihin pääsisi/joutuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tämä mihinkään lopu jos minusta on kiinni! Enkä minä nyt mitään radikaaleja juttuja tee, kunhan koitan yksinkertaistaa hieman tätä konseptia.

   Poista
 3. Ehheheeh, hirveetä selitystä: "Mihinkään en koskenut, en. Enkä koskenut. EN!" :D Uskotaan jo vähemmälläkin! Eikö noita kannattaisi jömmata isompana äänitiedostona vaikka vaan itsellesi jömmaan, jos on joskus tarpeen, btw. Ai, niinhän sä ole tehnytkin. Tää on reaaliaikainen kommaus! :)
  Pieni, hyvä jätkä? :o Tänne sitten ja heti...
  Lukulista omalle välilehdelle on erittäinkin ok -> itselle helpompi käyttää. Koska MINULLA (!) ei ole listaa tietyistä syistä, käyn täältä nauttimassa haluamani blögit!
  ...ja minähän kommaan lähetyksen aikana just tähän... -Polka! :D
  (juu ruoski vaan *lähtee etsimään isoa risupaalia*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin niin, mihinkään eisen isommin kosketa ja kaikki on tallessa - olen saanut oppia näissä asioissa eräältä merkittävältä suurkaupungin naiselta ;)
   Katsotaan nyt mitä tapahtuu...

   Poista
 4. Sähän oot ihan ammattitaitoinen radiojuontaja. Sit sulla on niiiin ihana ääni, joka sopii radioon kuin nakutettu. Harmi, jos tämä jää vähemmälle töittesi alkaessa. Mutta työ on tärkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sanoistasi Sirpa rakas,tässähän ihan punastuu.. mutta enpä usko että tämä nyt niin hirveästi vähemmälle jää, sitä on vaan noustava aamulla aikaisemmin! ;D

   Poista
 5. Minäpä lähetän sähköpostia!!!! Odotapa hetki....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, pitääkin käydä katsomassa.

   Poista
 6. Siis mitä mitä mitä???
  Ei tänään ehdi latailemaan, on kauhee kiire töissä. OOTA NY PARI PÄIVÄÄ ENNENKO POISTAT NIITÄ VANHOJA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä selvä! *Kipittää kaapu kahisten karkuun tuota käskevää ääntä* :D

   Poista
  2. ... se oli vieno pyyntö ;P
   Saattoi kuulostaa käskyltä, mutta se johtuu vaan siitä että mä olen tän mallinen ja värinen.

   Saatat kyllä olla sen verran sähkösätkyinen vielä joten lupauksiisi ei nyt luoteta, ties mitä delete-namiskukkeleita siellä rupeat hakkaamaan. Heitin kassista tuohon sivupöydälle oman läppärini lataamaan noita vanhempia mitä en vielä ole ehtinyt kuunnella.

   Poista
  3. Huh! * pyyhkii hikeä otsaltaan *
   Vanha läppäri poljettu vanhalla tandemilla täyteen virtaa ja kaikki ei kuunnellut - lähetykset on ladattu. Illalla kuulokkeet päässä sohvan nurkassa ja sylissä iso tölppä jäätelöä.

   Poista
  4. Jos tuo oli vieno pyyntö niin en halua olla paikalla kun alat huutamaan ;D
   Sait siis ladattua - kiitos paljon että viitsit kuunnella - joten varmaankin tuossa alkuillan tunteina niitä siten häipyy. Tässä on vielä tälle päivälle tätä normielämän säätöä mikä vie aikani, nytkin tulin piipahtamaan ja katomaan että vieläkö tämä mesta on pystyssä ;9

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...