sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Luostarin radiossa nyt: WTF? Onko Kiki psykopaatti? Syö e-pillereitä, muutu tappajaksi - juttu sekä paljon muuta!


Luostarin radio: blogimaailman katsaus, Peetun voitto, kiitokset haasteeseen vastanneille sekä Partapapan haaste joka ei rasita!
Huomioita e – pillereistä ja niiden tappamishaluja herättävistä vaikutuksista, onko Kiki psykopaatti vai ei ja muuta, esim. siirtyykö Luostarin radio online-radioksi?!
(klikkaa pilveä tai kuuntele alemmasta linkistä)

Päivän tekstin (aka kuinka muutun naiseksi) löydät alempaa ↓↓

10 kommenttia:

 1. Äänitystason nousu on sitten koneen /ohjelman omia tekosia, säädöt olivat koko ajan samalla kohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisin sanoen SoundCloud hukkasi kahteen eri otteeseen tämän ja kun latasin kolmannen kerran, oli ne kaksi aiempaa latausta ilmiintyneet oikealle kohdalleen. Joten tuo hetkellinen äänennousu on sitä perua.

   Poista
 2. Apotin Aamusaarna =D Kaikesta huolimatta ja ihan tahallani kommaan kommalaatikkoon: no comments!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kiitos sinä hulvattomien linkkien valtiatar! Ai saamari mutta mä nauroin sille kalsarilinkille, se likka ei voi olla ihan kondiksessa..:DD
   Olen kattonut sen muutamaan kertaan ja joku sen mielettömyydessä kiehtoo aka kyllä hullu hullun tuntee! ;D

   Poista
 3. Eipä erityisempiä mietteitä radiolkähetyksestä, ilmoitan vain kunnelleeni sen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos kun jaksoit kuunnella päivän jurinat ;)

   Poista
 4. Olen täällä nyt aivan polleana, kun sain synninpäästön Pepponen rauhoittavalla radioäänellä :) Nyt mää rupean syömään, kun kerran kehotit vai koskiko se vaan öistä aikaa :D Voimia sinne hoitotoimenpiteeseen, toivottavasti ne ei tärskäytä sun hermoihin kauheita amppeerimääriä sähköstimulaatiota. Niin juu ja sitten piti kysyä, etten kai mää vaan saa porttikieltoa Luostariin jos soitan sinne lähetykseen kun saat sen järjestettyä ja päästän vapaaksi kovaa ja korkealta lähtevän konekiväärinauruni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syöminen kannattaa aina, kellon ajasta riippumatta! :D
   Kiitos, hoidot menivät oikein hyvin ja onnistuin pimentämään koko kerroksen mikä lisättäköön meriittilistaani. Et missään nimessä saa mitään porttikieltoa, sillä jahka ollaan sillä online-radion asteella niin suorastaan vaadin sua soittamaan! Muistat sen kälätyspyyntöni, pistäs nyt sinne blogiisi sitä videokuvaa ;D

   Poista
 5. E-pillerit voivat tehostaa ehkäisyä myös muulla tavalla kuin aiheuttamalla raivoreaktioita kaikkia vähänkin miestä muistuttavia olioita kohtaan. Joskus muinoin lääkäri päätti vaihtaa minun pillerini, vaikka olin vanhoihin erittäin tyytyväinen. Lopputulos oli tehostettu ehkäisy - ei tehnyt yhtään mieli, ei sitten tippaakaan. Olo oli kuin kuolleella lahnalla. Pari kuukautta räydyttyäni menin takaisin lääkärille itkemään, että kaipaan seksiä, ja sain paremmat aineet tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä olet jo kolmas joka kertoo tappajaviruksesta ehkäisypillerin sisällä! :O
   Jumaliste, sitähän on nykyään (siis vapaiden miesten jotka naisissa juoksevat) kysyttävä muijalta että käytätkö pillereitä?! Jos vähäänkään on itsesuojeluvaistoa..

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...