sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Miltä tuntuisi päästä oikein lähelle? Tiedäthän....


Kyllä minä teitä niin paljon rakastan että tämän kuun 26. päivän tienoilla tai mahdollisesti aikaisemminkin ja monen hysteerisen itkupotkuraivarin jälkeen päästään testaamaan juttua, joka on vähän sinnepäin mitä lupasin historian kirjoihin jääneessä Sukkete turakatei – postauksessani. Tänään en pahemmin tee mitään koska yö meni aivan perseelleen särkyjen takia ja onpa tälle päivälle kerran tajukin lähtenyt. Tuli heti helvetin huono olo ja pukkasi hikeä pintaan, no minä siitä vessaa kohti ja sitten kolisi. Vaimo heräsi rytinään ja kertomansa mukaan joutui muutaman minuutin läpsimään palikoita kohdalleen ennen kuin heräsin. Kerron tämän selittääkseni päivän tekstin myöhäistä ilmestymistä ja saattapi olla ettei tästä kovin pitkää tule, on tuo olo sen verran hutera kun oksettaa ja silmissä mustenee.
Tästä tulevaisuuden jutusta vielä niin parasta tässä kaikessa on se, ettei teidän tarvitse tehdä sitä mitä te yleensä teette eli pelätä minun onkivan teidän tietojanne. Noup, riittää että kosketatte hellästi yhtä kohtaa ja...ja...ja...
Onhan se toisaalta niin että turha hehkutella mitään ennenkuin taiat on tehty sillä kuten jokainen teistä varmasti muistaa, on nämä meikäläisen viritykset kaatuneet siihen omaan mahdottomuuteensa tai paremminkin meikäläisen kädettömyyteen näissä asioissa. Kuitenkin, onnistuessaan tämä jumalainen keksintö tulee tarjoamaan täysin suojattua ja tietojen kalastelusta vapaata helpotusta ahdistukseen ja toivottavasti myös iloa – se on pääasia!
Siitä onkin sitten lyhyt hyppäys seuraavaan vaiheeseen eli Sukkete Turakateihin! Tosin viime mainittu vaatii niin jumalattomat investoinnit että se menee syksyn puolelle ja vielä on tuota päämiestäkin taivuteltava. Siinä sitä onkin työsarkaa, hän kun on niin kovapäinen ihminen. Naiset ovat kuin persikoita; päältä pehmeitä ja mukavia mutta annas olla kun vähän aikaa syöt niin jo vain leegot kohtavaa ankaraa vastarintaa koittaessaan murtaa sen sisuksen – koskaan siihen pystymättä.

Naisista vielä sen verran että olen yhteyksissä erääseen huomattavaan sääpalveluun ja olemme siellä kehitelleet tulevia meteorologeja varten simulaattorin joka kuvastaa myrskyrintaman äkkinäisiä liikkeitä ilmakehässä. Paljon en voi paljastaa koska patentti on hakusessa mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä simulaattori on keskellä huonetta oleva nainen, jonka alati muuttuvia mielialoja onnettomat säämiehet ja -naiset koettavat ennustaa sekä samalla tulkita että mikä jumalauta tuonkin muutoksen aiheutti. Hieno simulaattori ja vallan perkeleellisiä myräköitä on saatu aikaan, viime viikon saldo taisi olla kolme meteorologia teholla ja yksi ortopedin pakeilla. Tavaraa on ilmassa ja meteli aivan järkyttävä joten hieman on säätämistä sillä emme halua kaikkien valmistuvien meteorologien olevan kuuroja tahi muuten vammautuneita. Kyllä, minä rakastan teitä ihan oikeasti eikä tämä ollut mitään kettuilua. Vastapainoksi sanottakoon erään toisenkin simulaattorin olevan kehitteillä mutta siitä en voi kertoa tässä yhteydessä sillä...ymmärrätte varmaan. Se se vasta hieno onkin ja sitä säätää mielellään, itse asiassa minusta tuntuu ettei se tule markkinoille koskaan sillä sitä niin mukavaa säätämistä riittää.

Sitten asiaa, kaikki asiaan perehtyneet tietävät että googlen reader loppuu hetkinen, muistaakseni heinäkuun ensimmäinen päivä. Eilen roilasin netissä, tai paremminkin selasin Chromen käyttäjänä webstoren valikoimaa läpi ja löysin sieltä sellaisen kuin Feeder (rss) – nimisen laajennuksen. Hemmetin kätevä, imaisee readerin lukulistan suoraan ja vieläpä suht nopeasti. Meikäläinen kyllä lukee pääsääntöisesti oman lukulistan linkkien kautta teidän juttujenne mutta toisinaan on tullut käytettyä readeriakin. No, tämä Feeder tekee listan blogeista ja sieltä pääsee suoraan blogiin tai se näyttää blogin niinkuin se on. Aika kätevä mielestäni ja kannattaa kokeilla jos ketä kiinnostaa.

Kurjan vointini takia lopetan tähän ja jos olo korjaantuu niin tekstiä saattaa ilmaantua myöhemmin tänään (sillä asiaa kyllä on!), nyt ryhdyn kuitenkin käymään lukulistaani läpi.
Oikein hyvää sunnutaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Jos tänään tapahtuu ihme ja Luostariin ilmestyy eräs tietty nappi, niin painkaa rohkeasti. Sitä ei koskaan tiedä mitä sitten tapahtuu..

22 kommenttia:

 1. Toivottavasti olo kohenee, kuulostaa aika pahalta!

  Ota rauhallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan, on kyllä aika omituinen olo. Tuun tossa pikapuoliin poikkeamaan.

   Poista
 2. Se on kyllä aina se huussi johon ihmiset pökrää, jostain syystä. Huono olo -> vessa? Itse olen molempaisilla kerroilla päässyt juuri ja juuri hyyskän oven ulkopuolelle, olen siis lähtenyt ilmoittamaan jolle kulle läsnäolijalle että nyt muuten on tosi huono olo ja taju menee - ja toki se on siinä samassa sitten mennyt. Eka kerralla menin kärsälleni pöydänkulmaan (huuli turpos, nenä kipee) ja toisella kerralla Dimmeli sai kopin. Miksihän sitä ei vaan tajua istua nätisti alas siinä vaiheessa kun näkö sumenee, vaan pitää lähteä hortoilemaan ympäriinsä!

  Kivempia vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tosin luulin että laatta lentää ja lähdin sen takia hiihtelemään vessaa kohti. No nyt tässä istutaan hiljaa mutta tuota älytöntä hikoilua en tajua ja kaiken paskamaisinta on se, ettei vintti pimene kunnolla vaan sellaisia muutaman sekunnin mustia hetkiä tulee vähän päästä. Kai se on kohta kiitos ja kuulemiin kun särytkin ovat tavallista kovemmat.

   Poista
  2. No hiiteen sit siitä läppärin äärestä ja lepuuttamaan! *käskee eikä kysele*

   En osaa tohtoroida lainkaan ja jäänkin kummeksumaan ja kauhistelemaan tuommoisia tilttauksia... :O

   Poista
 3. *huolestuu ja lähettää parantavia ja rentouttavia ajatuksia* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos B kovasti ja sanonkin tässä että jatkan lukemista kohta, nyt tuntuu tilttaavan siihen malliin ettei hyvä heilu.

   Poista
 4. Ei mene vahvasti täälläkään. Pönttö on sekaisin ihan nukkumisesta.. onneksi selviää sen nyt minkä selviää ennen töihinlähtöä.

  Luin näet että ensi kuun 26. olemme kaikki tervetulleita teille sinne kotiin.... noin niin kuin tiivistettynä.

  Lähden selvittelemään koppaani ja kenties jonakin selvänä hetkenä käyn ihmettelemässä mitä täällä ihan oikiasti luki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki te saatte korpimaillekin tulla! Ilman muuta pannaan kahvit tulille ja ties mitä keksitään...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Älä huura mulle - koska mä olen niin sinuun tullut; periksi ei anneta vaikka maisemat vähän keikkuukin ;D

   Poista
 6. Huolissani minäkin olen, toivottavasti olet jo huilimassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan Rantis kun sinä olet hereillä, en saa unta koska aistin sut ;D

   Poista
 7. Apotti levolle. Emme tällä kertaa järjestä karkeloita, emmekä edes läträä sillä karvasliemellä. Toivottavasti paha olo helpottaa. Kyllä täällä ehtii riekkua toisen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä hetki tuli oltuakin eikä se makaamisesta parane. Kiitos kuitenkin huolenpidosta mutta enhän minä voi antaa teidän täällä keskenänne teputtaa ;)

   Poista
  2. Ääh, mitenkä sitä läträiskään kun on tuommoisen holvin oven asentanut siihen mistä ennen käytiin leikiten... *pihisee*

   Poista
  3. Juu, nyt on jykevät ovet vaikka kai te sinne osaatte pian murtautua * Hitsaa aivan sairaasti rautaa lisää*

   Poista
 8. Paska homma, toivottavasti alkas jo helpottaa.

  Kerro lisää siitä napista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kai siitä, taitaa olla noi hartiat jumissa - tai ainakin toivotaan niin.

   Nappi on kaikessa yksinkertaisuudessa Skype, pystyy praattaamaan livenä ja nauhoituksen aikaan (n. 21.00 - 23.00 välillä yleensä väsään sitä kasaan) voi kilauttaa niin saa ääneensä ohjelmaan ;D (jos nyt saan kaiken toimimaan niin kuin pitää)

   Poista
 9. Hmmm... neurologista oiretta pukkaa. Et sitten ole ajatellut lähtiä päivystykseen? Sä olet vähää vaille valmista siihen puuhaan. Hmph... turhaan saarnaan, lopetan lyhyeen. Tiedän kyllä sun ajatukset, fiilikset ja kokemukset siitä suunnalta.

  Mutta lämpöinen ajatus ja virtuaalihalaus. Koita jaksaa ja elpyä. Mutta lekurin pitäis kyllä tsekata sut. Jos tajunta pätkii, niin jotain prosessorissa on. Päivystyksestä voisivat ohjata sut oikealle lääkärille.

  * halaus ja rutistus *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta tämä taitaa olla ihan oma vika eli hartiat jumissa. Jos jatkuu niin sitten on pakko käydä lekurissa.
   Pusuja <3

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...