perjantai 26. huhtikuuta 2013

Näin saat ilmaisia ipodeja ja tutustu uuteen, kaiken mullistavaan wtf? - tiedostomuotoon


Nyt saa ilmaisia ipodeja kun valittelee kaverinsa huonoa tilaa elektroniikkaliikkeen kassalla! Oi, se on totta ja mikä parasta niin siitä ei todellakaan laskuteta, ei ainakaan meikäläistä. Kävin eilen siinä isossa, jättiläismäisessä (tähän kohtaan merkitseviä kulmakarvojen kohotuksia ja muita typeriä, kohteeseen vinkkaavia eleitä) elektroniikaliikkeessä ostoksilla yhden vanhemman tuttavani asioilla, hän kun tarvitsi uuden digiboksin ja pyysi minua hankkimaan sen. Itse ostokset menivät ok mutta kassalla ollessani kaverini soitti ja kertoi kärsivänsä vallan mahdottomasta kevätflunssasta ja minä tietysti moralisoimaan häntä kunnon vaatetuksesta etc., jolloin kaveri ryhtyy puolustautumaan ja väittää minunkin poteneen samaa tautia. No, minä alan nyökyttelemään päätäni ja heitän retorisen kysymyksen että ”Ai podin vai?”, jolloin myyjä kaihasee tiskin alta jotain ja sujauttaa sen muovikassiin. Itkusilmin kuuntelee minun ja kaverini puhelua, meillä kun tapana vetää överiksi nämä tautimme ja kumpikin voivotteli sitä ettei mitään pelastusta ole, vaan lopputekstithän tässä ryhtyy pyörimään. Puhelun loputtua myyjä vielä halasi minua ja toivotteli jaksamista johon minä heitin vastajaksamiset, ihmetellen mielessäni että mistä tuuli nyt puhaltaa kun näin sydämellistä palvelua on? Kotopuolessa sitten kassia purkamaan ja siellähän se oli, ipod viimeisintä huutoa ja mukana parane pian kortti eikä laskussa ollut muuta kuin se kaverin digiboksi! Jaa vähän mukava myyjä ja nyt oikein vituttaa ettei se retorinen kysymykseni ollut toteamus nykynuorten tyyliin ”hemmetti kun tuli heitettyä se läppä, Rike hajos ihan täysin”. Tuon kun olisi sanonut oikein nopeasti niin nuo kaksi sanaa tuossa keskellä olisivat tuoneet minulle kenties uuden läppärin. No, ei aina voi onnistua.

Eikä tässä kaikki hyvät uutiset sillä taas tulee rahaa EU:lta, onnistuin lanseeraamaan markkinoille wtf?-tiedoston ja mikä parasta – sain sen ujutettua kaikkien EU-maiden tietokantaan. Wtf?-tiedosto tulee korvaamaan perinteisen pdf-tiedostomuodon täysin ja se tulee muuttamaan koko kupletin juonen sillä seurauksella että jo on perkele jos ei ala kansanedustajat sekä virkamiehet tajuamaan asioita. Nimittäin, tilannehan on ollut sellainen että päättäjältä toiselle ja työryhmästä toiseen - unohtamatta komissioita – suihkii aivan joutavaa tietoa ja kaikki pdf-muodossa. Niinpä ne jäävät lukematta a) siksi etteivät takahikiältä edustajan pallille itsensä keplotelleet tupauunot saa niitä auki ja b) urbanisoituneemmilla edustajilla on olevinaan muita kiireitä eivätkä he jaksa odotella niiden latautumista/aukeamista koska pornosivustojen kuvat täyttävät koneen muistin joka tästä syystä toimii sangen hitaasti.

Vaan nyt muuttui tahti (sanoi Annikki Lahti) sillä uusissa wtf?-dokumeteissa on sisäänrakennettu sovellus joka ei pelkästään avaa tiedostoa, vaan lopettaa kaikki muut käynnissä olevat ohjelmat ja sovellukset. On siis vaivan sama minkätasoista online-kokousta pidetään kun s-postiin paukahtaa uusi wtf?-tiedtosto, niin johan lakkasi sekin paskanjauhanta ja virkamiehen kutale joutuu keskittymään tähän asiaan. Wtf?-dokumenteissa asia on esitettynä kansan- eli selkokielellä jotta typerämmätkin edustajat ja virkamiehet sen tajuavat. Bonuksena dokumenttiin on upotettu lukuisia asiaa valottavia kuvia, kuvat ovat peräisin Suussa sulavan maastokohouman Maken eli Sokerivuoren Markun omasta KasvoRomaani-yhteisöstä (en tarkoita raveja harrastavia eläkeläisiä). Näin siksi että ko. sosiaalisessa mediassa on kymmeniätuhansia sarkastisia kuvia teksteineen ja jos niistä ei tajua sanomaa niin jo on jumalauta palikka tyyppi.

Wtf-tiedostoa ei voi klikata pois eikä auta vaikka kuinka koneen sammuttaisi välillä, se on ja pysyy näytöllä kuin paska Junttilan tuvan seinässä niin kauan kunnes dokumentin lopussa oleva monivalintatehtävä on suoritettu hyväksyttävästi. Tällä lopun palikkatestillä varmistetaan että se perkeleen asia on tajuttu. Kaverini jonka kanssa tämä hieno ja uusi tiedostomuoto kehitettiin, on istunut heti helvetin pitkiä tuomioita hakkeroinnista joten hän kyllä osaa hommansa eli noita wtf?-dokumentteja ei voi todellakaan sivuuttaa mikäli mielii jatkaa koneensa käyttöä. Isoilla palvelimilla liian moni hyväksytysti vastaamatta jäänyt wtf?-dokumentti aiheuttaa koko järjestelmän kaatumisen mikä taasen pakottaa edustajat ja virkamiehet tosissaan pohtimaan asioita. Tämä ohjelma kun ilmoittaa kaikille muille verkkoon liittyneille kenenkä saatanan vajakin/laiskurin takia koko systeemi meni pimeäksi. Olen myös saanut markkinoitua tämän useimpien maiden koulujärjestelmiin joten muuttuu näissäkin opinahjoissa tahti sen verran kireäksi ettei rettelöintiin jää aikaa, sillä kouluihin asennettavassa ohjelmistossa jokainen käyttäjä kirjautuu omalla luurillaan ja jos tulosta ei synny, pimenee se isipapan ostama älypuhelin niin kauaksi aikaa kunnes wtf?-dokumentissa esitetty matematiikan tai muun oppiaineen ongelmallinen tehtävä on ratkaistu. Totaalinen laistaminen sulkee puhelimen kokonaan deletoiden sen täydellisesti.

Ai saatana sentään mutta kun tarpeeksi syö toisille tarkoitettuja lääkkeitä ja huuhtelee ne alas eräällä johtavista ikkunanpesunesteistä, niin ideoita pukkaa, silmät harittaa eikä tuo käen kukunta lakkaa ollenkaan. Mahdollisimman hyvää alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Minä lähden suihkuun koska viimeksi kävin 23.11.2012 klo 04.13.11 – 04.42.18.

19 kommenttia:

 1. Siinä tiedostossa on varmaan käytetty sitten runsaasti rautalankaa, kun se niin tukkii kaiken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja paljon muita ihmeellisyyksiä ;)

   Poista
 2. Rautalankaa ja ratakiskoa, niistä on kunnon tiedostot tehty.
  Nauroin ääneen, hyvä idea ja nimeäminen; wtf-tiedosto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin ratakiskoa, sitä tarvitaan mutta oikeesti tuollainen wtf-tiedosto on päättäjille tarpeen! ;D

   Poista
 3. Mitäs tää mainostoimisto tuumii ideasta:

  http://www.wtfdesign.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on! Kävin katsomassa mainostoimiston sivustoa ja heillähän oli siellä sangen selkeä konsepti.

   Poista
  2. Taitaa olla Peppone sun firma. Nyt tää kirjoitus on siis piilomainontaa;)

   Poista
  3. Ei kyllä ole mun puulaaki sillä mä en ole hyvä mainostamaan yhtään mitään. ;)

   Poista
 4. Wtf?-tiedostossa on siis sisäänrakennettu idioottikonvertteri? Nerokasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,se onsiitä edestyksellinen että se ei kertakaikkiaan anna köyttäjälleen mahdollisuutta deletoida edes vahingossa - tahallisuudesta puhumattakaan - itseään vaan on kuin tauti kunnes vaaditut toimenpiteet ovat suoritettu. :D

   Poista
 5. Ai, RIKE hajos? ;) En ihmettele, jos siihen lisättiin v i e l ä sun lisätietoja *muahhahhahah*.
  Wft?-tiedostot ovat äärimmäisen hyvä idea, alan heti käyttää niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs minä arvasin että huomaat tuon RIKE:n mutta eiköhän siellä ole kaikki jutut kirjoissa ja kansissa ;D

   Wtf-tiedostoissa on tulevaisuus, sano mun sanoneen :D

   Poista
  2. Viheltelee *muka huolehttomasti*, sitä on pääsy kaikennäköisiin hassuihin tietokantoihin ja rekistereihin... ;)

   Poista
  3. Polga hei, kun satun tietämään kuka täällä Suomessa on nuo kaikki yhteiset rekisterimme ja tietokantasovellukset tehnyt, niin en yhtään ihmettele, että sisään pääsee yhtä helposti kuin Luostarin kellariin yleisavaimella (' kröhöhöm, ei mitään, rakas Apotti*) ;D

   Poista
  4. Vai on sitä taas aloitettu avaimen kanssa vehkeily?! *kipittää tekemään muutoksia lukitusjärjestelmään *

   Poista
 6. Toivottavasti siinä on myös blondisuodatin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs mollata blondeja koska niitä ei tarvitse suodatella ;)

   Poista
 7. Sen mä vaan sanon, että minun ja Luostarin ilojen välillä on ikävä wtf -suodatin. En kertakaikkiaan pääse inessiiviin. Tai siis pääsen mutta kynnet karrella saa ovia raapia ennenkuin ne vähän raottuvat. Viinikellariin pääsystä ei toivoakaan. Palomuuri on ilmeisen luja. Perhana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä sun kohdalla oikein on kun muilla ei tunnu olevan vaikeuksia? Tai sitten tämä on molemminpuolista koska sun blogisi uudistuksen jälkeen pääsin Torpalle helposti (muisatko kun vielä kysyinkin että mitkä trackerit olet riistunut pois) mutta nyt taas latautuminen tuntuu kestävän. Mitään estoja tai rajoittteita ei Luostarissa ole joten valitettavasti en osaa vastata tuohon. :/

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...