keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Olin täysi mulkku - ja vieläpä tuettu sellainen! (kirjaimellisesti)


Vikalistaa pukkaa putken täydeltä ja kaistan leveydeltä, arrggh... tätä elämän riemua. Daa, piti ens'alkuun olla niin nopea kahdenkymmenen minuutin sessio mutta kuinkas ollakaan, alkuun kolmen minuutin sarjoja jokunen ja sitten tulee ilmoitus että nyt on lääkäri paikalla ja hän katsoo juuri otettuja kuvia. Muutama minuutti hiljaisuutta ja sitten alkoikin kuuden ja neljän minuutin sarjojen otto ja niitä tuli useampi. Välillä vedettiin putkesta ulos ja laiteltiin jos jonkinlaista protia ja palikkaa selän sekä jalkojen alle ja taas putkeen. Tunsin kirjaimellisesti olevani mulkku kun suhauttelin kaljuni kanssa ees taas siinä ahtaassa lävessä, helvetti sentään mutta ajattelin että tässä sitä hinkataan sisäkumilla metallia joten tähänkö on tultu, eikö enää muuta virkaa tälläisellä monopäällä ole kuin kiillottaa sairaalan röörejä?

No kun sitten viimeisen kerran – tai niin luulin – tulin putkesta ulos, ilmoitettiin että lääkäri katsoo toista kertaa kuvia ja nyt sitten aletaankin ottamaan kaularangan ja THX:n (<--voiko tuo olla oikein, toiveissani olin kuulevivani THC:stä puhuttavan) kuvia. No hittolainen, sain Neil Armstrong – leukasuojan ja Brio – osaamisen iloa – palikoita niskaani jota koristamaan lisättiin vielä jotain saatanan hiekkasäkkejä. Totesin että laittakaa naru jalkaan niin on helpompi kiskoa helvettiin tuolta rööristä sillä jos en näiden himmeleiden kanssa ja nalkkiin tuonne niin jo ihme. No oikeesti, näytin kolmevuotiaalta munapäältä joka on kaatunut lelukoppaansa koska niitä palikoita oli tosissaan kropan alla ja sivuilla. Jep, taas putkeen nauttimaan niistä neljän ja kuuden minuutin sarjoista, sitten sitä hinkkausta (tällä kertaa ne vahasivat mun kaljun) kun palikoiden asentoa vaihdettiin uutta paukutusta varten. Tunti kaksikymmentä viisi minuuttia tuli oltua siinä kelkassa ja kuvia on sen verran että niitä riittää Uotilan lapsillekin. Muuten keikka meni hyvin, en kussut kuin kerran housuuni ja nikotiinin riippuvuus aiheutti sellaisia kouristuksia joka sai naamanikin vääntyilemään. Luonnollisesti sairaalan käytävällä vastaan tullut mummo tulkitsi tämän vittuiluksi ja heläytti veskallaan keskelle tuulenhalkojaa. *Ihan mielisairaan pitkä huokaus*

En saanutkaan mitä infoa, kuvat kuulemma lähtevät tulkintoineen vielä tämän päivän aikana fysiatrian puolelle mutta se, koska fysiatrian poli toimittaa lausuntonsa kipupolille sen loppulausuntoa varten, on täysin korkeimman kädessä. Sen verran tosin sanottiin ettei kannata tanhuryhmään liittyä vaan kandee jatkaa sitä omituista hiihtelyä mitä he ovat sairaalan turvakameroista seuranneet. No, aika näyttää ja tuskin loppulausunnossa menee sinne kesäkuun lopulle saakka, elättelenkin toivoa että josko vielä tässä kuussa jotain kuuluisi ja olisi tuon douppauksen kannalta parempi jos jonkinlaista lausuntoa pukkaisi.

No eipä mitään, kun pääsin himaan niin eukko ilmoitti ettei hänen nettitikkunsa pelaa, vaan herjaa koko ajan. No eipä kai pelannut kun oli aivan saatanan kuuma ja ihme ettei koko mötti ollut sulanut. Pääsinpähän sanomaan että tässä on se yksi syy miksi en pelaa Mr. Sokerivuoren pelejä enkä käytä hänen palvelujaan – ne ovat itsestään perkeleestä. Pakkohan sitä on uusi hommata tilalle tai tuo nainen roikkuu verhoissa ja se on sentään liikaa, riittää kun yksi perheestä harrastaa moista eikä nipsut sitä paitsi kestä meitä molempia. Olkoonkin että ne ovat tätä nykyä sonnin nenärenkaista tehtyjä mutta rajansa niilläkin. Vähän rassaa nyt nämä kaikki asiat joten se varmaan menee huomisen puolelle nuo normijutut, en ole edes varma radiolähetyksestäkään kun koko ilta menee Killan touhuissa ja palaan vasta iltayhdeksän aikoihin mutta ans kattoo nyt, on sitä ennenkin jaksettu (ja varmaan jaksetaan nytkin).
Suonette anteeksi mutta kommailen vasta silloin, tässä on vielä noita töitä ja reilun tunnin päästä täytyy lähteä liikkeelle.

Pitäkää lippu korkealla ja Luostari pystyssä, kyllä tässä vielä tänään nähdään.
Hyvää päivänjatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Minä menen pesemään kaljuani, kiiltää sen sairaalan vahan takia aivan sairaasti eikä eukko sanojensa mukaan viitsisi pitää aurinkolaseja enää kovin kauaa – näin sisätiloissa.

124 kommenttia:

 1. Olen ollut tietokonetomografiassa kerran ja siinähän on se putki vähän isompi, mutta edestakaisin ne muakin siinä kuljetti. Välillä tsekattiin laserilla, että pää on suorassa. Toivottavasti jotakin selvää saavat teikäläisen kuvista ja hommat alkaa skulata, mitä ikinä ne keksivätkään. Ja täällähän on taas kerran erinäköistä. Mikä se on tuo taustakuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että selviää sillä on tätä veivausta jo jatkunutkin ihan tarpeeksi. Tuo taustakuva on bloggerin oma - olikohan se kategoriasta viihde ja se on valonheitin, siitä nuo ihme läpykät tuossa alareunassa.

   Poista
  2. Ai se on jokin spotti, kertoi a-potti. Luulin Iines-Ankan rusetiksi, mut emmä mihinkään disniländiin vissiin tullu ole?

   Poista
 2. Ohhoh olet saanut heti seuraavalle päivälle näköjään jo toisen tutkimuksen. Täällä on näköjään tehty kevätkohennuksia, ei valittamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen viestini töksähtelevyyttä, ei tässä pökkyrässä saa mitään sulavaa tekstiä aikaiseksi.

   Poista
  2. Niin, no se hermoratajuttu oli maanantaina ja tämä magneettikuvaus siis tänään mutta ei sillä mitään merkitystä ole, hyvä vaan että sain alta pois. Vähän koitan siistiä tätä blogia/pienentää ettei ihmisten tarvitsisi sivuttain vieritellä ja enpä minä mitään töksähtelevyyttä huomaa.

   Poista
 3. Eiks tuo sisään-ulos ja hyistä palautetta *ehkä* ole miehelle ihan tuttua? :D Eikäs kun toivotaan, että jotakin löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No onhan se enkä muuten saanut mitään infoa mutta olen kyllä kädet ristissä että vika löytyisi, saisi edes toimivat lääkkeet.

   Poista
 4. THX = thorax = rintakehä

  Ja jaksuja sinne päin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti eli kiitos, koitahan sinäkin jaksaa (tiedän että oot taas vetänyt itsesi ihan piippuun)

   Poista
  2. Jep jep. Ai arvasit. No pistä vielä puolet pahemmaksi, niin alat olla taajuudella. Elämä on nyt niin perseestä, ettei mitään rajaa...

   Palaan kun alkaa henki vähän kulkea...

   Poista
 5. Toivotaan tosiaan, että löytäisivät jotain apua noitten kuviensa kanssa.

  Kyllähän me TAAS pidetään Luostari pystyssä! (*hm* Polga hei, onko sulla vielä kellarin sivuoven avimet?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaan Rantis ja mitäs sitä tuli kysyttyä Polgalta?! Jumalauta nartut jos taas alatte niin hyvä ei heilu!

   Poista
 6. Pst, mulla on se vanha yleisavain, mistä Potti ei tiedä mitään *hiipii hiljaa*, tuu mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tulossa ollaan. Odota vähän. Mennään hiljaa, että ei kaikki kuule keljoihinsa.

   Poista
  2. Saaks tulla mukaan? Äkkiä nyt :D

   Poista
  3. Hei, mihin te ootte menossa? Tuun kyllä mukaan.

   Poista
  4. *Kirjoittaa nimiä ylös ja mutisee itsekseen jotain kirveestä ja sitä odottavista töistä*

   Poista
 7. Huh meinasin vahingossa kääntyä väärään suuntaan, kun täällä on niin erinäköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on noi uudet lamput! Mä astuin Tsompi sun kaavun päälle, sorry. Tuolla se ovi on...

   Poista
  2. Polga on jo Whisky-varastossa, mennään sinne!

   Poista
  3. Perkeleen akat, kohta soi ruoska ja vallankin kun saan sen yhden avaimenhaltijan käsiini!

   Poista
 8. Hyss, ettei ihan kaikki nyt ryysää tänne! Muuten me saadaan kyllä remmiä, prle... No tuolla, hei tuolllllllllllllaaaaaaaaaaaaah *outo kaiku* on ne tynnyrit. Otetaanks koko tynnyri vai lapotaanks kanistereihin? Ois helpompi kantaa. Ja on sen verran hyvä keli, ett voitais siirtyy tonne Luostarin kattoterassille! Ettei tuu sanomista, pysyy paremmin siistinä meinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tässä näitä kanistereita, aletaan täyttää...

   Poista
  2. On muuten terassikelit +2 C !!!!!! *hik'

   Poista
  3. Onneks tajusin ottaa nää nassakat ja tratin. Tänne vaan lorottaen. shhhHHHHhhsssss, mites täällä näin kaikuu.

   Poista
  4. Terassilla tavataan. Kuka on vikana on kääkkä, hiks!istä huppelisheijaa. Hihihihi!

   Poista
  5. Mitkä nassikat? Käännä sitä trattia vähän, kun käsi vapisee.

   Poista
  6. Uijuijui kompastuin kaapuuni.

   Poista
  7. Viskiä?! Mä haluan mukaan!

   Poista
  8. Nyt sitten ämmät teitte sen viimeisen virheen...

   Poista
 9. Eiks toi jo riitä, ja terassi mikä terassi! Kaavut niskaan, arvon leidit,,,,,iups, lispahti toi tossu vähän. Huterat raput ja vielä huterampi kaide. Rekis...ei kun kanisteritkin vähän painaa...

  Mä vien nää kaks ja käyn sitt hakees vähän rekvisiittaa tuolta ulkovarastosta; ne tuolit ja päivänvarjon (tuulta vastaan siis)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmetin hyvä idea tuo päivänvarjo, sillä saattaa lumimyräkkäkäkkä tä? yllättää. hik XP

   Poista
  2. Nyt kuulkaa lauletaan jotain lämpimiksemme. Mä toin nää loput kanisterit. Juodaan ja lauletahan, sano!

   Poista
  3. Nyt ne vitun harakat virittelee rääkymistä...ei saatana mutta nyt lähti Luostarin loppukin maine..voi vittu mitä muijia..ammun ne kaikki pohjoispäädyn seinää vasten..

   Poista
 10. Juurikin alkoi laulattaa ihan vietävästi!HIK! Jos sais kerran luostaarissa kauniita kokelaita taapaillaaaHIIIK! hik hik! Tsihihihihiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista keikkaa, keikahdin jakkaralta. Nostakaa hänet pöytään veljet malja noshtakaa!

   Poista
  2. Vattu joo, Tsompi ei pelle oo, jos nainen ei olla saa :D *roikkarit*

   Poista
  3. Polgakin perkele.."Arvoisa Abbedissa"..saatana jos konklaavissa näkevät tämän..

   Poista
 11. No nii flikat! Eiks kukaa oo kuullu tätä ja onneks meist kukaan EI oo Maija... kuorossa: https://www.youtube.com/watch?v=ua7D00bx8KU

  Eiks muuten oo pähee tää Karjala-päivänvarjo, pihin sen tuolta lähiostarin pubista. Kaikki oli nii jurrissa, ettei ne mitää hiffannu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno! Ihan mä rakastannn sua ja kaikkia ihan hirrveesti ja te ootte kaikki niin ihania, nyyh! Yhyyyyyy, anteekshi HIIK!hik.

   Poista
  2. Mites mä taash olen täällä betonilla, öh äh.

   Poista
  3. Ai saatana..Lauri Ladonlukkoa Luostarissa! :O Voi mikä häväistys! Teippaan Polgan johonkin tolppaan loppuiäkseen, se on perkele varma! *Hyräilee hyvää biisiä*

   Poista
 12. Oota hetki *köyttää Tsompin tuoliin valmiiksi*! Nonih, eiks oo hyvä nyt? Ei kaadu ja voi dokaa? :)

  Misshäs muute Shipe, ninskanderi sun muut häröt on. Ei näyhh leidei. AAAAAA, joo, ne on tiätteks te hakees tuoreita munkkeja *kikattaa*!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiihihihi, toi oli hyvä! Ei kai vaan nyt meinaa tulla toi George käymään, ugh pitää vähän aikaa huilia. X/ ulp plup.

   Poista
  2. Huomenna kaapu pesuun, mulla on jotain hihassa.

   Poista
  3. Tsori, kamu - sull on toinenki hiha ;) Anna mennä, mä en päästä shua shiitä tuolistha. ENkä jää yksin. Yks George sinne tai tänne... ei hei tänne, eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! *oh, shit*

   Poista
  4. Sori ystävä, ei ollu tarkoitus. Pesen meiän kaavut, yääääääääk, ohho no kerta kiellon päälle. Johan helpotti joten... joks nää bileet loppu? Missäs kaikki on????

   Poista
  5. Huhuu voisko joku irrottaa mut tästä?

   Poista
  6. Täällähän te olette! Harhailin pitkin käytäviä, mutta sitten kuulin kolinaa täältä. Onko mitään juotavaa?

   Poista
  7. Miten sä Tsompi olet tohon tilaan joutunut? Odota, mä autan sut irti. *kaivaa leathermanin esille*

   Poista
  8. Löysinhän mä teidät. Nyt, rouva B, vauhtia, ett päästään samaan tunnelmaan.

   Poista
  9. Sirpa ja pommi-B, minä kun luulin että edes niillä olis jotain rotia mutta ei, toisella heiluu leatherman ja toinen yllyttää juomaan...jo on vittu meiningiksi mennyt..*puree itseään käteen saatanallisessa raivonpuuskassa*

   Poista
 13. Täällon taas semmoset kemut, että multa jää iltarukoukset nyt väliin, kun en uskalla tulla kammiostani. Mutta hurraahuudot siitä, kun kestit rassinaoloa noinkin kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, sinä uskollinen nunnani! *Vaaleanpunaisia sydämiä leijailee Sannan suuntaan*

   Poista
 14. Hei, mä olen täällä kans. Näitten keppien kanssa en pääse yhtä kovaa kuin te ja hemmetin helmat on aina tiellä. Mä sotkeennun tähän kaapuun, mutta täähän onkin puolijoukkueteltasta tehty.
  Eikö ole yhtään konjakkia, älkää juoko kaikkea, mulle konjakki amarettolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juo enää mitään näköjään, olen köytettynä kattoterassilla. Jos joku kuulee.

   Poista
  2. ja täällä on aika kiva keväinen sää... muutama aste vissiin pakkasta varjon puolella...

   Poista
  3. Kaikenmaailman Gordionin solmuja tähänkin on viritelty... Mutta puukolla aukeaa. Noin!

   Poista
  4. Jaaha, käynpäs syntisesti savukkeella tuolla katolla... hmmnjoo. *aukaisee terassille johtavan oven*

   Oho, onpas täällä terassilla tuisketta... Ja kaikki tuiskeessa! Jumalavita, eikä mulle oo puhuttu mitään! *sieppaa lähimmän pullon ja kulauttaa pohojanmaan kautta*

   Miksh jengi makaa vaan hei? Ylösshny shiitä!!1 *tönii tohvelinkärjellä*

   Poista
  5. Jumaleissön Ninsku, kattos muutama rivi ylöspäin -> mä huutelin sua siellä!

   Poista
  6. Ai saakeli niinpäs huutelit, se on se sianruho kun oon sitä edelleen rälläköinyt kammarissani. Ei meinaa kuulua mitään sen naukunan läpi..!

   Poista
  7. Ai tein Vinski on syöppötuulella >o< Just, ekaks meinasin, ett Dimsku *ehheheheh, sianruho, muahhahaaaaaaaah*!

   Poista
  8. Kiitos rouva B, Tsompi on irti!!!

   Poista
  9. No niin näkyy olevan O_o Heti täysi vauhti päällä... Hei varo shitä terassinkaidetta. Sä et oo mikään kissa, jolla on yhdeksän henkeä.

   Poista
  10. Hittho, mulla on vähän hyhmä olo, eikun tyhmä... Kirjotin muuten Polka shulle privaattivieshtin ja hokshhasin shitä oikolute.. koluke... kaluko.. oi-ko-lukiesshani että olen aika humalashsa.

   Poista
  11. AAAAAAAAAA!! *sieppaa kaksin käsin Tsompin kaavun helmasta kii*

   Poista
  12. Ei hätää, sain kiinni kaavusta. NUNNAT, TULKAA AUTTAMAAN!

   Poista
  13. *kiskoo apuna Tsompia kaiteen paremmalle puolelle* SAAKELI mun pullo putosh!

   Poista
  14. Voi helvetti mutta siinä oli taas hengenlähtö lähellä, pakko verkottaa tää kattoterassi noiden saatanan puupäiden takia ja katsos vaan, se on meidän Ninkakin haistanut viinan....vittu mä läksytän sen likan vielä ja mikä helvettiä tota pommi-B:tä vaivaa, se heiluu alvariinsa ton puukon kanssa. Pakko takavarikoida se!

   Poista
  15. ja Elina perkele - sinäkin! On se jumalauta että kun yksi sekoaa niin koko kottaraislauma lähtee mukaan. Mitähän noille oikein keksisi rangaistukseksi..*tähtäilee mielisairas ilme kasvoillaan asehuoneen laajaa valikoimaa*

   Poista
 15. Hei Bee!!! Se oli Tsompin turvaks, kun muuten se oli jo turvallaan tuolla *tsihih*. Niin mä köytin sen kii, ettei tarvii kaatuilla - mission possible?! :)
  Heitä se Leatherman huitsin viteliin, ota Mora ja viskiä... Taliskeria ja Scapaa ois tossa heti tarjolla noin alkuun *kiero wirn*!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! *hörps* ja mitäs sitten seuraavaksi... :)

   Poista
  2. Mihis Rantis on joutunut? Ja mistä sianruhosta Ninka puhuu? JUOTAVAA TÄNNE!!

   Poista
  3. *Ojentaa yhden (1 kpl) kanisterin* Vassokuu, leidi!!! 29 vee :D

   Poista
  4. Tossa on sulle oma kanisteri... hik.. Tää taitaa olla jotain vuosikertatavaraa. Aika hyvää...

   Poista
  5. Ŝheee ŝzhianrrruho, on paikhikkallisesta teurrashtamoshta. Hankin shen hetken mielijohteeŝhta, kun tuota... En oikein tiedä... Pääshäni taishi mellaŝhtaa jonkin shortin piru!

   Poista
  6. Onko nämä todella mun nunniani...varmaan tää on painajaista ja meikä herää kohta putkesta...hirveetä...*tekee ristinmerkkejä maailmanennätys vauhtia*

   Poista
 16. Shoitte vä'h'n kyldyyriä https://www.youtube.com/watch?v=sCRLCY0UCDY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhhaaaa tä on karsee, kesti muuten kauan kiivetä tuolta pihalta, putosin sen perhanan kaiteen yli...

   Poista
  2. Tiäks mikä on ihan sairaan hyvä jutska? Me ollaan jo nyt niin vammasii, ett joku snadi tipahdus jostain ei siis haittaa yhtään. Ei mee kun parempaan vaaan... TÄstä jos lähtis kotipäivystykseen, kaverit sanois, ett jahas, Polka on taas ennallaan ja tullut saiskun skutsin läpi O-O

   Poista
  3. Herrajumala, shä shiis tipuit pihalle?! Kukassh she sit oli jonka me noshtettiin ylös tuolta..!

   Poista
  4. hahahahahaaa toi pelasti mun päivän HIK! Juuri näin!

   Poista
  5. Vittu te olette hulluja ja lukkojen taakse koko sakki...muuran ne perkeleet kammioidensa vangeiksi *mielipuolista naurua*

   Poista
 17. Nyt pitää vähän rauhoittaa menoa...
  *istahtaa kanisterin kanssa katonlaidalle*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti, siinä räystäällähän sitä on perin turvallista istuskella...(ja kohta kopisee)

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Sen joka soittaa Uhleniusta täällä vielä kerrankin, tapan omin käsin!

   Poista
 19. Kyl siel jotain vikaa on, ku noin kauan kuvasivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahaa ei sitä kukaan epäilekään! Muahahhhaaaaaa!

   Poista
  2. Khuka kkkkkkkkkuva, täh? Päästääks me siihe uutiskevennyksee? *kevennyksee, ahahhahahah*
   Bee, älä hei istu siinä laidalla siinä voi käydä huon...... nonnih, nyt se meni sitten seki. HOhoooooooooooooooih?! Jäiks rek... ei ku kanisteri ehjäks???? *huoli suuri*

   Poista
  3. Nappasin kiinni kanisterista! Älkää menkö reunalle. otas tää kanisteri enneku muakin viedäääään, hups, löysin Been. Terve! Aika terve on...

   Poista
  4. Tuo minis... ei kun kanisteri. Jätä terve Bee, roudatkoo ittesä sen Taliskerin kaa tänne - sill on jömmaflinda!!! *paheksuu*

   Poista
  5. Mitä tapahtui? Missä mun kanisteri on? Polka prkl anna se takashin!!!

   Poista
  6. Tosha *örps* oli hyväääääää, hjoo. Sori, son tyhjä! Mutt mull on tuossa toinen, se on vaan tavista.

   Poista
  7. Mikäs mulla tässä käden jatkeena roikkuu? Ai tää tyhjä kanisteri? HIIK!

   Poista
  8. Montakos näitä oli shiish?

   Poista
  9. Timba, en tosiaan tiedä miksi ne otti niin helvetin monta sarjaa mutta totisesti toivon että jotain löytyisi - ihan troppien takia.

   Poista
 20. Täss ois vähä munkkivalikoimaa tarjolla http://www.tumblr.com/tagged/+monks

  VastaaPoista
 21. No just tolaset parkourit tein äsken kun tipahdin kolmannen kerran. Alan oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapu alkaa kyl olla aika rääsyinä. Sopii kerjäystyyliin. Olen in.

   Poista
  2. Tsompi ja Tsompin parkourit, sut saatana naulataan punkkasi kiinni että opit olemaan nunniksi!

   Poista
 22. Ei perkele...mitä täällä on tapahtunut..en arvaa lähtee rappusia ylös..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No she on nyt shäpäleinä se kattoterashin kaide ainakin, sen monta kertaa menin shiittä läpitte, muusta en oshaa täshä vaihesha raportioioida. HIK! Kiva kun apottipotti on kotona HIK!

   Poista
  2. Jumalsite Tsompi, vieläkö täällä riekut senkin perkeleen juoppo nunna! *yrittää pitää räkäkännissä olevaa Tsompia pystyssä*

   Poista
  3. Mitäs se apotti *kikattelee* hähähääää. Mihihsh ne kaikki muut meni?

   Poista
  4. Mikäsh ihana munkki Ninkan kammiossa on? Väsyttää niin *nukahtaa Ninkan sianruhon viereen"

   Poista
  5. Krrrhmhnnnhh. Hrh! Kröh! *maiskuttelee kuivaa suutaan* Mitä vit... Kuka sää olet?! *tökkii kepillä lattialla makaavaa kaapumiestä* Saatana tääl on pimeetä, pistän vähän tulta tuohon kyntt... WHHHUUUSSH!!! Perkele, se ihranen sika sytty palaan! Sammuttakaa nyt joku se! *juoksee yökaapu päällänsä hakemaan kus... vesiämpäriä*

   Sirpukka! Nyt ylös sieltä sianruhon ja kaapumiehen välistä! Sun hiippakin on tulessa!

   Poista
  6. *heittää vadillisen Apotin iltapesuvesiä liekkeihin ja toivoo parasta*

   Poista
  7. Siellähän oli se kadonnut kanisterillinen... ööö whiskyä???

   Poista
  8. Vittu te olette ihan päästä pideltävää väkeä - nyt tähän touhuun tulee loppu ja lähetän teidät etelänapamantereelle katkolle! Palelkaa kurjat pingviinien kanssa, senkin viinahuuruiset kaaputtaret! Ääräräräräräräräräräräähhh!

   Poista
  9. Älä huuda!!! Mä yritän nukkua zzzzz.....

   Poista
  10. Mitä sinä puukko-mac mitään nuku! Nytkin yrität aivan turpa täys teroittaa sitä helvetin leathermaniasi!

   Poista
 23. Kas kas, täällähän on ihan entinen meininki :D
  Minä en nyt leiliin tartu vaan siemailen loppuun teesaavillisen. On semmoista kalanpesuvettä että ei mithän rajaa.

  Toivottavasti ei ollut Apotilla hukkareissu siellä tuubissa. Kyllä sieltä varmasti jotain vikaa löytyy.
  Ja toivottavasti saisit nyt oikeat lääkkeet oikeaan vaivaan, eihän tuommoisessa löyhässä hirressä roiku pirukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sinä olet kunnon ihminen! Kiitetty olkoon Hirnakka!
   Jep, kyllähän sitä toivoisi jotain vikaa löytyvän lääkityksen kohdentamiseksi. Pääsisi elämään (lähes) normaalia elämää.

   Poista
 24. Herranen aika, kuinka monta kommenttia! En nyt lukenut kaikkia läpi, joten ehkä joku muu on jo näin neuvonut...tsekkaa vaimosi tietokoneen ilmastointi-filtteri, vai mikä sen oikea nimi onkaan? Mahdollista, että se on pölyn peitossa, ja siksi ei toimi oikein. Filtterit kun helposti tukkeutuvat. Jos on laptop, huomioi asia; ettei filtterin edessä ole mitään kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä neuvo ja kyllä se tuuletin kaikkineen on kunnossa, on vaan turhan pieni kone pelien pyörittämiseen joten prosessori kuutaa viimeisillään koko ajan.

   Poista
 25. Siis meinaan, että ehkä tämän takia stikki ei toiminut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa se nettitikku oli sen tulikuuman koneen alla eikä kestänyt.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...