torstai 4. huhtikuuta 2013

Pientä pintaremonttia by alla medicinen in the muropaketti aka rakkauscombo millä saa vartijatkin pelaamaan!


Pientä pintaremonttia kuten kuten tarkemmalla katsannolla olevat eli aamulääkkeensä ottaneet varmaan huomaavatkin ja lisää pukkaa päivän mittaan, tätä Luostaria on hieman remontoitava kaksipäiväisen juhlinnan jälkeen mutta vain aavistuksen mikä käytännössä ja Napoleontautini tuntien voi merkitä koko hoidon muuttumista aika helvetisti. Ei syytä huoleen, rauhallinen ja harmoninen meno (aivan turhaa toiveajattelua) jatkuu ja päivän varsinainen teksti putkahtaa myöhemmin. Maattuani kaksi (kolme) kaksi (kolme) kaksi päivää kuin jäätynyt lahna tässä sohvalla, on tämän pienen kanikopperomme töitä päässyt kasautumaan ja lupasin suoriutua niistä tänään.

Kiitokset vielä nunnille, munkeille ja muille matkaajille sillä niiden eilisten viinin- ja lääkehuuruisten bileiden syövereistä syntyi jotain hyvääkin (ainahan Luostarissa niin tapahtuu) ja se sai minut very very happy – fiiliksiin mikä tulee näkymään jollain tapaa ja joskus. Tänään on kuulkaas rakkautta ja rapaa ilmassa sydän ja kuutiotolkulla ja niinpä intouduin repimään jo yhden kaavuistanikin tässä sielua ravistelevassa olotilassa. Pusuja joka suuntaan (no Timbaa ja muita ukkoja kyllä vaan kättelen) eli kohta jatketaan. Timbasta muuten tuli mieleeni että ne jotka ovat G+:ssa niin menkääpäs vetäisemään live-sessiot hänen kanssaan sillä hän tässä pari postaustaan taaksepäin (linkki) kuulutteli kokeilunhaluista porukkaa. Tehän tiedätte että hän ehdottelee suoraan on varsinainen herrasmies joka ei juurikaan yllytä mihinkään osaa käyttäytyä.

Näin, teen muutaman säädön ja jos ne toimivat, niin sitten ne otetaan käyttöön mutta jos ei, niin meno jatkuu samanlaisena.
Kevät etenee kohisten ja sen huomaa hyvin tuolla ulkona; täällä helvetin korvessa tien pintoja peittää yhtenäinen jäätikkö ja nyt on mitä oivallsin tilaisuus uusia kaikki nivelensä ja kallonpohjansa, meikäläinenkin meni tänä aamuna kaksi kertaa niin nopeasti selälleen että toisella kertaa oli pakko mammitella siinä hyisellä pinnalla ja ihmetellä sitä mustenevaa taivasta kun taju meinasi lähteä. Mehän kyllä tiedämme että hiekka on aivan saatanan kallista täällä Suomessa – niinkuin kaikki muukin – joten mitäpä sitä tielle levittelemään vaan pidetään se niissä lukuisissa soramontuissa jotka täplittävät joka perkeleen töppäreen kylkeä. Oikeesti, vastuuhenkilöistä täytyisi saada tapporahaa mikäli eivät hoida hommiaan.

Tänään on siis uudistautumisen ja puhdistautumisen aika, minkä johdosta minäkin otin ihan uuden käytännön aamulääkkeiden kanssa: Kaadoin kaikki pillerit muropakkaukseen ja ravistelin aikani joten aamumurojen yhteydessä tulee otettua samalla lääkkeet. Sinänsä ei mitään ihmeellistä mutta tuon tyylin rikkautena onkin se,että suurin osa lääkkeistäni (mielipide,-antipsykoottiset- ja muut) on sellaisia ettei niitä missään tapauksessa saa ottaa yhdessä. No hittolainen, nythän onkin sitten joka aamulle jännitettävää minkälaisen combon nuo muropaketin aarteet kajauttavat tuonne vintille ja ainakin tämän aamuinen satsi oli hyvä: Lenkin jälkeen hyppäsin autoon ja ajoin naapurikylän isompaan markettiin, asetuin ovensuussa olevien RAY:n automaattien viereen ja aloin huutamaan melko reippaalla äänellä seuraavaa lausetta: Minäpä olenkin peliautomaatti, tule ja koita – voit voittaa kilon voita!
En tiedä miksi tälläinen mode iski päälle mutta voi hyvänen aika sentään, se tuntui hyvältä! Seisoin hieman horjuen ja toinen käsi ojossa - kai minä yritin markkeerata yksikätistä rosvoa - ja eipä aikaakaan kun vartiointiliikkeen mies tuli pelaamaan. Hän lättäsi ojennettuun lapaseeni euron ja väänsi vanhan ammattipelurin ottein käteni selän taakseaivan sairaan kivuliaasti minkä jälkeen ei pelialusta paljon lattiaan koskenut. Tuulikaapissa kerkisin vielä toitottamaan ettei saa töniä konetta tai tulee tiltti ja tulihan se, tämä kaljupäinen nuori mies pieksi minut melko huonoon kuntoon siihen kaupan pihaan. Mikä muuten oli hiekoittamaton jos tälläinen sivuhuomautus sallitaan. Ei se mitään koska oli perin virkistävää ajella kotiinpäin molemmat silmät miltei umpeen muurautuneina ja punaisen yksitoistaisen roikkuessa klyyvarista.

Hyvä fiilis kuitenkin jatkuu ja nyt on pakko lopettaa että ehdin tehdä vaadittavat toimet säällisessä ajassa, pyrin siihen että varsinainen päivän sana (aika reteesti ilmaistu hikisestä kirjoittelusta) ilmestyypi tuossa iltapäivän tunteina jolloin myös piipahdan teidän ovianne rynkyttämässä. Minä olen nyt niin täynnä universaalista rakkautta että multa voi pyytää melkein mitä vaan pelkäämättä ei-vastausta, joskin seuraavat asiat on syytä huomioida:
- B-väyläni on edelleen vain ulos menevää liikennettä varten.
- En aio seistä keskellä tietä kun te testaatte sitä Pajeroonne hitsaamaa karja-auraa.
- En lainaa pitkävartisia kumisaappaitani enkä lypsyjakkaraani (vähän sama juttu kuin hammasharjan kanssa, you know).
- Kaikki palkkioni tulee maksaa pimeesti.
- En usko että teidän keksimänne uusi ja sukeltajille tarkoitettu happilaitteisto on niin hyvä jotta meikäläisen kannattaisi testata sitä jään alla.

Näin, nyt lähden tästä säätelemään juttusia joten älkää ihmetelkö mikäli Luostarissa välähtelee aika ajoin kun testailen ei systeemejä. Kaikkeen on syynsä enkä minä näitä juttuja tekemisen ilosta tee vaan hyvin pitkälti käytännön syistä. Niin, ja nuo kotihommat on myös hoidettava. Palaan kuitenkin astialle, siitä voitte olla varma ja illallahan on sitten uuden radiolähetyksen vuoro tiedotuksineen.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat

16 kommenttia:

 1. Ai, sitä tuo outo välkehdintä onkin. Mä nimittäin harrastan myös mömmö-cocktaileja ja ajattelin, josko olisi sattunut kerrankin veikeä ja toimiva combo. Mutta se olikin sitten Luostarin säätöä. OK - menen riipimään lisää! Välähdellään sitä vielä meilläkin. Jos ei muuten, tökkään rautanaulan jakorasiaan *enkä nyt tarkoita sitä jakorasiaa, jota sinä mietit* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No piti olla välkehdintää enemmänkin mutta nämä kotohommat veivät taas tuon päivän kokonaan.
   Comboja kannattaa suosia enkä minä nyt sentään sellaista epäile että sinä nauloja sinne tökkisit - jakorasiaan meinaan! :P

   Poista
 2. Hyvä, että se kaupan piha oli hiekoittamaton. Kun vartija luuttuaa naamalla pihaa, on kivempi kun ei pyöri ne sepelinmurut siinä.

  Tejän meno on täällä jo ennestäänkin mulle liian hektistä, putoon kohta lopullisesti veneestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sinussa on kultainen piirre että osaat löytää hunoistakin asioista ne hyvät puolet ja olet ihan oikeassa, naama olisi ollut paljon huonommassa kunnossa hiekoitetulla pinnalla.

   Ei tämä meno hektistä ole silloin kun nunnat malttavat olla ihmisiksi, muutoin kyllä aikas vipellystä mutta et sinä mihinkään putoa ;D

   Poista
 3. Nytpä meikäläinen pohtii niitä kumisaappaita. mahtavatko olla ihan perusnokialaiset vai lienevätkö sellaiset (ihanat) kalamiesten viritykset, jotka kiinnitetään vyötärölle asti?

  Vartijapoika ei ollut varmaan koskaan käyttänyt yksikätistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolireiteen asti ulottuvat kiristysremmein ja ne on mukavammat käyttää kuin ne perinteiset kahluusaappaat. Mitä vartijaan tulee, hän ei ole ilmeisesti koskaan pelannut ko. peliä tai sitten hänen olisi syytä painua vihanhallintakursseille ;)

   Poista
  2. Jösses, sä oot vaihtanut kuvatuksen!

   hmm.. saappaat kuulostavat mukavilta.. mahtuiskohan niihin pari kalaa uimaan?

   Poista
  3. No niin vaihdoin, vähän munkkimaisempaan henkeen. Saappaisiin mahtuu vaikka akvaariollinen fisuja mutta tuskinpa ne siellä kovin kotoisaksi oloaan tuntisivat.

   Poista
 4. Meille nunnille oli melkoinen nuhdesaarana radiossa ja mitä tekee armas (ja aivan erityisen rakas) Apottimme? Hän menee ja tekeytyy peliautomaatiksi. Ei lainkaan sopivaa. Me vanhemmat nunnat paheksumme (niin kovaa kuin pääkipu sallii) asiaa. Jaa välähtelee, mikä? Mulla ei nyt välähdä...
  Kampaani en lainaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaivaako pääkipu? Sen siitä sienien ja muiden huimeiden vetämisestä saa ja olkoon se muistutus ettei niihin pidä koskeman. Se, miksi yritin toimia peliautomaattina oli kokonaan niiden murojen syy :P

   Ei välähdellyt tänään mikään kun kotihommat söivät kaiken ajan, huomenissa ehkäpä..

   Poista
 5. Tervetuloa hakemaan täältä suuresta citystä hiekkaa sinne pöndelle. Teillä ei enää juurikaan ole jäätä, mutta pystyssä pysymistä ja hengitystä haitaten ihan helvetisti hiekkaa (+ kakkaa). Aikovat varmaan säästää ne ensi talvea varten ettei tarvitse uudestaan hiekoittaa.

  Ei sitä enää jaksa pohtia minkä pillerin milloinkin ottaisi, eli ihan käypä idea lykätä kaikki vaan aamumurkinan sekaan. Ja toivoa että tulis mahdollisimman paljon sattumia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä ei sitten mitkään helvetin operaatio "Hiekkamyrskyt" - ja mitä niitä nimiä nyt nillä onkaan - ole alkaneet ja saatte nauttia täysin siemauksin hiekasta?
   Kateeksi käy sillä enemmin pölyä kuin jäätä, sanon minä. Olet muuten aivan oikeassa eli turha lopettaa muistaminen mikä nappi pitää ottaa milloinkin, aamulla kun vetää koko satsin niin kulkee koko päivä mukavasti. Huomasin että tuollainen kolme dosetillista per muropakkaus takaa aivan hyvä osumaprosentin joka ryynistä joten uskallan suositella :P

   Poista
 6. Kauhee, nyt vasta kiiri vuorisaarna korviini. Vai että hallusinoin! Patti otsassa ei kuule hallelusinoimalla synny nih! Viinimaisteri on ihan totisinta totta, pistä kuule ne munkkikokelaat kurin ja nuhteen alle myös - ihan varppina se kävi varvilla siellä itäsiivessä... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninka, kyllä sinä rakas olit niin seipäässä että se viinimaisteri oli taatusti oman pääsi tuotoksia ja sen patin olet hommannut kenties jossain siveettömässä toiminnassa? ;D

   Poista
  2. Pah ja puh! *mutisee, puhisee, hymisee ja mongertaa sekavia*

   Poista
  3. Se on se syyllisyys mikä pistää puhisuttamaan ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...