lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tänään ajattelin myydä itseäni ja myynkin niin, ihan tuossa muutaman tunnin kuluttua


Tämä aamun kiireistä johtuen Luostarin Aikakirjojen tämän päiväinen saaga julkaistaan vasta tuossa puolen päivän jälkeen. Joudun kuskiksi ja matka suuntautuu ainakin yhteen ellei peräti kahteen ostoshelvettiin, joissa aion aikani kuluksi myydä itseäni. Sairaimmat yksilöt tietysti luulevat minun meikanneen ja pukeutuneen verkkosukkiin mutta ei, mistään sellaisesta ei ole kyse. Ihan tavallisissa vaatteissa kuljeskelen ja kyselen ihmisiltä kiinnostaisiko heitä ostaa muutamaksi tunniksi tahi peräti vuorokaudeksi n. 73 kg hullua mutta perin eloisaa lihaa. Lupaan sitten raportoida miten kävi ja jos mitään ei kuulu, olen jonkun kireä pipoisen kansalaisen toimesta joutunut sinne missä nuo mainiot siniasusteiset avaavat sen oven ulkopuolelta. Toivotaan että kaikki menee putkeen niin saadaan kuulla mikä on kajahtaneen läskipään markkina-arvo Suomessa armon vuonna 2013. Palaan asiaan jahka olen saanut roudattua tämän maallisen tomumajani takaisin tänne helvetin ryteikköön, jossa ei asu kuin muutama sata sutta, Uotilan lapset, kolme karhua ja minä.

26 kommenttia:

 1. Aijai... puolen päivän jälkeen mie vaellan het tuolla Jyskylän pohjoispuolella vessatteessa. Ilman tietsikkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pääset lukemaan kun meni odotettua myöhempään.

   Poista
  2. No jos meiltä lähtee keskisuomen korpiin, niin ei täältä samalla viikolla kotio pääse. Tietsikka löytyi kuiten täältäkin korvista :) Täällä on vähemmän lunta ku meillä etelässä.

   Poista
 2. Mäkin joudun piipahtamaan ostoshelvetissä tänään, mutta ainakaan toistaiseksi en ajatellut itseäni myydä...

  Odotan innolla raporttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt raportti on valmis joskin se ei olekaan sellainen riemuvirsi joksi sen luulin muodostuvan ;D

   Poista
 3. Minä olen kotona. Mielenkiinnolla odotan tietoa miten kauppa käy;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuule Rantis mun leipälaji tuo huoraaminen sillä sen verran surkea esitys siitä tuli, en päässyt edes itse asiaan :D

   Poista
 4. Minä selvisin päivän ostoshelvettikäynnistä harvinaisen nopeasti, kun ei yksinkertaisesti ollut aikaa jäädä sinne pyörimään. Loppupäivä menee laulaen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs rakasta B:tä nyt niin laulattaa, annapas kuulua! ;)

   Poista
  2. Ihan kirjaimellisesti olen laulanut ja kuunnellut laulua. Oli hyvä konsertti :) Eikä viinilasillinen (yksi!) tyttöjen kanssa tehnyt ollenkaan pahaa sen jälkeen ;)

   Poista
  3. Ensimmäistä kertaa elämässäni kuulen kolmen litran viinilasista ;D

   Poista
  4. Kukas sellaisesta mainitsi? O_o

   Poista
  5. No vanhana skeptikkona laskin yhteen tytöt + viinilasi on lapasesta llähtevä touhu :D (tämä ei sitten ollut millään pahalla, tiedä se)

   Poista
 5. Ostoshelvetit minusta pois. Tilaan kaapuni netti-apajasta. Ja se karvasvedellä läträäminen loppuu tyystin nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene ostoshelvettiin kuin pakon edestä ja nyt jos koskaan olisi tarvittu sitä Franz-Joosepin taikajuomaa! (ai saatana mutta on naurattanut pitkin päivää se sun postaus - siinäpä vasta temppuvesien kuningas! Käykäähän ihmiset lukemassa mitä Tsompi on löytänyt, siinä on varsinainen must -tuote).

   Poista
 6. Minä voisin tuommoisesta Pepsukasta maksaakin käypää valuuttaa... :) Niin että kuinka kävi - ymmärsivätkö daamit siellä minkälaista lihaa on tarjolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten ei muuta kuin kaupantekoon, sen verran perseelleen meni tämä päivä. Uudemmasta tekstistähän selviää miten siinä touhussa kävi.

   Poista
 7. Pepsukka on käynyt niin hyvin kaupaksi, ettei häntä enää Luostarissa näy. Voi meitä, mihin joudumme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka minä onnistuisin huoraamisella miljoonia tienaamaan, niin en minä teitä rakkaat nunnani koskaan tulisi hylkäämään <3

   Poista
 8. Just samaa tässä ihmettelin, että onko nyt käynyt niin, että joku on ostanut meidän Apotin viikoksi itselleen? Ei se käy laatuun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. Paljonkohan siitä on maksettu. Jos tarjottais enemmän? Pakkohan se olisi takaisin saada.

   Poista
  2. Voi Rantis..no sinähän tiedät kai jo..mutta kaunis ajatus tuo takaisin ostaminen! ;)

   Poista
 9. Kerätääs rahat kimppaan ja ostetaan Peppis vegs, kai me kimpassa sen verran voitais uhrata?! Mäkin just sain stipendin niin vois käyttää sen tähän *wirn*... Sitten mulla ois muutakin käyttöä kyllä lihalle sekä miehelle, yhdessä ja erikseen :D

  Tietty, jos me ihan vähän vaan käytäis riekkumassa, kyllä se sen jostain kuulis ja ennättäis paljon nopeemmin paikalle *winks siskot*!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kolehti pystyyn vaan! Tai sitten hirvittävän riettaat karkelot, niin että sitä harmittaa osallistumattomuus --> Peppunen säntää paikalle välittömästi.

   Poista
  2. Jos karkelot on tiedossa, niin tilasin pari saavia sitä karvasvettä vink vink.

   Poista
  3. Kiitos kauniista sanoistanne rakkaat nunnaseni muttatop tykkänään sen riekkumisen kanssa! Polga perkuleko taas villitsee koko luostaria?! Entäpä M, sinäoletsen verran hulivili ja rietas että sinut tullaan köyttämään punkkaasi - ties mihin paheisiin se nuori tuhero sut vielä johdattaa.
   Tsompille ei missään nimessä saa antaa Ranssulan Josee tai se kiipeilee taas pitkin seiniä, oikein pelottaa ajatuskin ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...