maanantai 20. toukokuuta 2013

Aika hyvä sixpack vaikka selkä onkin aivan masentunut


Räkätit laulaa ja orjankaapu paukkuu eli on tullut taas se aika jolloin voi leikata yläluomet helvettiin ja toivoa että vuorokaudessa olisi vähintään 36 tuntia. Eilinen vapaapäiväni alkoi klo 07.30 iloisen soiton merkeissä, piti käydä katsomassa yhtä vesivahinkotyömaata joka sitten jotenkin muuttui seinien purkamiseksi ja isäntäväen ohjeistamiseksi. Kotona olin 22.30 aikoihin. Kyllä nämä vaparit ovat sitten hienoja näin kesäaikaan, varsinkin kun selkäkin masentui aika tavalla pitkän purkuraudan kanssa heilumisesta. Otin itsestäni kuvan ja laitan sen tähän, mikä todistaa ettei se miehilläkään ole helppoa sillä jos ei partaa raakkaa every day niin ainakin meikäläinen on tämän näköinen ja kun tällä pärställä menee esim. pankkiin, ei paljon sandaalit ota lattiaan kun kannetaan pihalle ja rupatteluhetken pankinjohtajan kanssa saa unohtaa.

Tarjouskahvi, valvominen ja jykevä respaTäytyy koittaa jos tänään ehtisi ajamaan tuon kuontalon. Silmissä on havaittavissa aivan vitullisen lääkityksen lisäksi myös hiven väsymystä, olkoonkin että nuo mustan pörssin ryynit pistää harittamaan tavallista enemmän.Suurin syy tähän überkiireeseen on se, että Tulivaunut tulevat vaihtumaan huomattavasti isompaan työkaluun ja koska koko touhu on lainapohjalla (erittäin mukava ystävä), joudun takomaan töitä niin paljon kuin ehdin. Nykyiseen kaksi- ja puolimetriseen tulee pituutta kaksi metriä lisää ja korkeuttakin metrin verran, tämä ihan sen takia että sillä kykenee kuskaamaan työkalujen lisäksi tuota materiaalipuoltakin.

Mitäs muuta..niin, tässä teille rakkaat nunnani hieman silmänruokaa teemalla ”Vaikka kuontalo rehottaa niin sixpackissa löytyy”, otin tämän eilen varastolla ihan teitä ajatellen – katsokaas kun ikävä on kova mutta eiköhän nämä kiireet hellitä ja jotain kivaa keksitään...

Kirnupiimä, lääkehallusinaatioiden aikaan saamat 223 vatsalihaskouristusta joka ilta


Noissa silmälaseissa on muuten +42 taitot ja niillä näkee naapurikuntaan asti, jäivät vahingossa käteen pankin tiskiltä kun kävin nostamassa 45 senttiä mikä uupu norttiaskista. Ampuvat saatana mun pennoseni ritsalla mäjelle ja sanovat että kipitähän köyhä kilkkujesi perään, takanasi on oikeitakin asiakkaita. Arvatkaapa masentuko mun selkäni lisää kun jouduin kaivamaan toista kakskytsenttistä pankin pihalla olevasta lehmuksesta, se kun oli osunut syrjälleen siihen ja uponnut aika syvälle. Myös pääni masentui lisää ja ilmoitti tapauksesta heti helvetinmoisella säryllä joka ilmeni taas sellaisena ihme äänenä, tällä kertaa vuorossa oli demoneista D'grobian ( ”Köyhien kuksija”, se on vittumainen demoni sillä se pakottaa mut aina nylkyttämään kassajonossa edelläni seisovaa tyyppiä – sukupuolesta ei niin väliä. Tästä syystä onkin tullut turpaan aika helvetin monta kertaa) ja se kertoi tahtovansa sen perjantaina tapaamani psykiatrin luo, olisi halunnut mennä tekemään käpylehmiä ja juomaan Santosta (ihan kun ei muutenkin olisi tuo pakki vikkelällä).

Ja tiedättekö mitä?! Nyt on kuulkaa salarakkauttakin ilmassa ja tämä jää sitten meidän väliseksi, muistakaa se. Mulla on ollut vähän sutinaa tämän ihastuttavan nartun kanssa koska kyseessä on tytteli joka nostaa 180 kiloa penkistä ja osaa kiroilla arameaksi eli just mun makuuni oleva babe. Helvetin notkeakin se on sillä nyt tiedän minkälainen asento on tippaleipä eli melkoista kyytiä tämä entinen bulgarialainen kuulantyöntäjä on mun elämääni tuonut. Syömään sitä ei parane viedä koska käytöstavoissa on aika paljon hiomista vaikka se itse väittääkin hormonitasojensa heittelevän. No mitäpä sitä enää jaagaamaan, tässä hän on:

8 kg:n kuula lentää vielä 28metriä ja osaa bingota vaikka unissaanJep, eipä tässä ehdi taas tämän pitempään jorisemaan koska pitää mennä ja hei oikeesti, pyydän kärsivällisyyttä sillä nämä mun lukemiseni on tällä hetkellä olleet minimissä mutta en ole unohtanut teitä.

Hyvää maanataita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

19 kommenttia:

 1. Oih, ihana leidi! Sillä on oikein tiaaaaara päässä.
  Voimia sulle Pepsukka siellä kovassa selkämasennuksessasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kyllähän minä pärjään mutta tuo selkä valittaa koko ajan kuinka kurjaa on ja siksipä ajattelinkin että josko tuollainen doris toisi hieman lohtua ;)

   Poista
 2. Keskimäisestä kuvasta puuttuu A-kupin liivit :D Kyllä sitä ehitään salarakkaita hankkimaan, mhöhh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai A-kupin liivit? Hieman kyllä olisi parantamisen varaa rintalihasten puolella joten täytynee lisätä annostusta kouristusten voimistamiseksi :D

   Poista
 3. No niin, tuollaisen salarakkaan olet sitten vonganut itsellesi ja me nunnat saadaan olla omillamme, prkle;) Kohat keksitään taas jotain räväkkää tekemistä täällä luostarissa, hähhää...
  Tuo silmänruoka ei käy, puolet vähintään iästä pois ja loputkin vaatteet. Juu, olen kesätuulella;)

  Koitahan jaksaa, älä ihan tapa itseäsi työllä, ja hyvä jos saat tulivaunut vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai haluaa Rantis paljasta pintaa? :D
   Sitä ei koskaan tiedä mitä tuleva aika pitää sisällään ja ehkäpä intoudunkin esittelemään rusketusrajojani tässä kesän aikana :D

   Poista
 4. Puistattaa nuo ekat kuvat kun tulee narskupaska noista hyvinkin mieleen... ehkä kannattaisi ulkonäköäkin pitää jonain mittarina jatkossa... voi jessus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks, miten narsku voi olla tuollaisen näköinen??? Oliko se mielestään tavoittelemisen arvoinen uroo?

   Poista
  2. Sori jos herätin pahoja viboja mutta en voi sille mitään koska nykyinen lääkitys näivettää todella sukkelaan ;)

   Poista
 5. Minä jo aloin olla huolissani, kun sinusta ei kuulunut mitään pariin päivään. Harkitsin, että kokoan nunnapartion ja lähdemme korpeen tarkistamaan tilanteen. Mutta nyt se syy sitten selvisi, salarakas vie kaiken huomion. Hmph... Ei nunnat enää kelpaa vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisittekin tulleet tänne partioimaan eikä muuten tuo räähkä aikaani juur vie, sehän nukkuu (tai on horroksessa) suurimman osan aikaa :D

   Poista
 6. Emme mainitse salarakkaasta mitään, sillä mikä tapahtuu Luostarissa, pysyy Luostarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä luulen, että Peppis on käynyt seikkailemassa jossain Luostarin ulkopuolella. Kyllä nyt taisi paljastua, mitä ne "työpäivät" oikeasti pitävät sisällään. En minä ainakaan ole tuollaista bulgaaria täällä nähnyt. :/

   Poista
  2. Rouva B on oikeassa, ei tullaista kääkkää ole Luostarissa näkynyt. Me nunnathan olemme kaikki sieviä ja hyvin hoidettuja (plääh...), joten tuo eukko olisi erottunut joukosta;)

   Jos käy ilmi, että "työpäivät" on edes osaksi menneet tuon 'toinen jalka haudassa' kuivan kävyn viihdyttämiseen, niin eiköhän Polga taas löydä avaimen viinikellariin. Ja pian. Varo vaan Peppone, sinua seurataan kyllä;)


   Poista
  3. Rantis, mä just meilasin The Avaimen sulle, kun mulla on yks juttu kesken - eli en nyt just voi osallistua etsintään. Kyllä sitten, kun juomista löytyy, varmasti voin osallistua eli pitää kahta lehteä auki sekä kirjoittaa useammalla kielellä :)
   *odottaa myös saavansa Luostarissa lopultakin sen kielillä puhumisen lahjan sekä huokaa syvään*

   Poista
  4. Kiitti Polga, kävin yöllä jo varastolla;)

   Poista
  5. Tsompille iso kiitos kun ei tuomitse yhtään vaan on juonessa mukana, toisin kuin te muut jotka epäilette mun valehtelevan päivieni kulusta ;

   Siten Polga ja muut jättää sen viinivaraston rauhaan! Ei näin kuumalla jaksa siivota teidän jälkiänne ja sitäpaitsi lattialle läikkynyt nektari houkuttelee kärpäsiä. (Polgakin puhuu kielillä..no varmasti normikunnossa ... ;D )

   Poista
 7. Täällähän on havaittavissa lämpösenä käyviä nunnia käytävät pullollaa. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä Timba, kyllä ne vetää sitten pienestä herneen nenään ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...