perjantai 24. toukokuuta 2013

Ei tarvitse hakea töitä kun voit tienata koko kesän surface - tatskoilla tekemättä mitään!


Kesällä on helppo tienata tatuoimalla (helppo ja harmiton surface-tekniikka) firmojen mainoksia pitkin kroppaa ja mainospaikkojen hinnat määräytyvät ison maailman esimerkin mukaisesti näkyvyytensä mukaan. Niinpä esimerkiksi vasenta poskeani koristava J'veny:n mainos tuo meikäläiselle huomattavasti enemmän rahaa kuin oikeassa pakarassani oleva Korpikeitaan kypsyttämön mainos. Edellä mainituista sen verran että tuo ensimmäinen on oikeasti yhdistys johon minäkin kuulun (Jaa Vähän Eristäytyneiden Nuorten Yhdistys) mutta se on lyhennetty tuollaiseen hienoon muotoon, ettemme tuntisi itseämme täysin kehityksen kärryiltä pudonneiksi,sisäsiittoisiksi turve-einareiksi. Jälkimmäinen taasen ei liity mitenkään lihajalosteisiin vaan on lääkintöhallituksen ylläpitämä kokeilu, jossa testataan laitoshoitoa vaativien kajahtaneiden pärjäämistä ilman hoitohenkilökuntaa. Kuuden hehtaarin tontti on aidattu ja sen keskellä on iso, neljäkerroksinen kivirakennus (120 ”hoitopaikkaa” ja tupa on täynnä koko ajan) jossa nämä vallattomat Menninkäiset ja Päivänsäteet voivat mammitella tai olla sateensuojassa. Loistava mesta jossa mulla on paljon tuttuja, olen ollut monena viikonloppuna heidän järjestämissään bileissä jotka järjestetään aina kuukauden toisena maanantaina kun heille tiputetaan helikopterista kuukauden lääkkeet ( = 8 kuormalavallista astetta jyreämpää tavaraa). Meillä on myös keskinäistä kaupankäyntiä hyvässä hengessä ja tämä perustuu siihen, että heillä on lähes rajattomasti lääkkeitä (no eihän ne niitä syö) ja mulla taasen mahdollisuus toimittaa heille lähes mitä tahansa. Niinpä viime viikolla vaihdoin (tilausten mukaan) 800 xanoria barbin vasempaan jalkaan ja toissapäivänä 650 Opamoxia paskapaperitötteröstä tekemääni tonttuun (minulta tilattiin shamaaninukke jonka avulla pystyy vaikuttamaan ”kolmosen tähtisilmän” kiimaan. Tämä ”tähtisilmä” on eräs hoitopaikan kolmannessa kerroksessa asuva nainen ja shamaaninuken tilaaja on perin kiinnostunut hänestä).

Takaisin tatuointeihini, ne tehdään ns. surface-tekniikalla ja tämä tarkoittaa sitä, ettei väriä hakata syvälle vaan se jää ihon pintakerrokseen josta se kuluu noin neljän kuukauden kuluessa pois ihosolujen uudistuessa. Mitä estottomampi ja hullumpi on, niinsen enemmän tienaa ja viime kesänä tuli todella rutkasti rahaa ilmoittaessani lihamessuilla (tatuointi viikonloppu jossa me ”mainoskyltit” ja firmojen edustajat kohtaamme ja jossa nämä tatskat sitten sopimusten mukaan tehdään) että jos hinnoista sovitaan, niin kuljen kesän jokaisessa tapahtumassa tai messuilla alasti. Se kesää jää muistoihin jolloin ei ollut rahasta pulaa ja yleistapahtumien järkkärit tulivat tutuiksi. Mainostajat sitävastoin olivat hyvin tyytyväisiä ja sain heiltä hieman ekstraakin kesän lopulla. Kannattaa kokeilla ja tällä kohtaa käy kateeksi teitä naisia, syytä tuskin tarvitsee kertoa.

Lopuksi muutamia firmoja joita tänä kesänä mainostan:

Kurrumäen Klapi & Kehtolaulu, omituinen perheyritys jonka muodostaa vielä  omituisempi pariskunta; ne tilataan tontille jos on tarvetta yhtä aikaiseen klapien tekoon ja lasten päivähoitoon, ukko heiluu pihalla kirveen kanssa (on muuten vitun ahkera) ja ämmä leikittää lapsia. Muija tunnetaan myös nimellä ”Uhtuan ulosvetäjä” sillä hän kätilö vertaansa vailla ja hänestä kerrotaan huimia saagoja (joista suurimman osan tuo seinästä repäisty räähkä on itse laittanut alulle). Ehkäpä paras on hänen taitonsa lähdättää kyrvänsyylä lapsi pihtisynnytyksellä vaikka tämä olisi vasta kolmeviikkoinen. Tuossa mentiin kyllä pahasti överiksi, ainakin sen hataran tietämyksen mukaan mikä meikäläisellä on teidän naisten raskaudesta. Tiedättekö muuten mistä sana raskaus tulee? Ei siitä, että olisitte painavampia tai jotenkin raskautetussa olotilassa, vaan siitä että te olette todella raskaita. Ei ole jumalauta mikään hyvin, milloin tarvitsi olla kilotolkulla suklaata ja milloin suolakurkkuja,toisena päivänä taasen matot ovat rypyssä, mökin ikkunat metsään päin ja jauhopussit väärinpäin kaapissa etc. Sanotaan myös että nainen ”hehkuu” raskautensa aikana. No totta helvetissä kun on pipo on niin kireällä että naama loikottaa vitutuksesta punaisena, siinä sitä hehkua on kerrakseen. No joo joo, olette te ihania - ei tartte vetää hernettä nenään.

Vasemmassa olkavarressani komeilee yhden paikallisen bändinkin mainos, Trio Heleä. Todella saatanan heleä trio onkin sillä se käsittää yhden päästä pideltävän ja itseään musikaalisena pitävän perheen, jossa isä (viralta pois potkittu, juoppohullu kanttori) soittaa syntetisaattoria ja äiti ( vanha opettajatar jolla meni liian monta kertaa kolmosluokkalaisten kevätretkikassa ja omat rahat sekaisin) banjoa. Perheen poika laulaa ja siinä on vokalisti jota teidän pitäisi päästä kuuntelemaan, jätkä oli ennen eräällä asfalttifirmalla töissä mutta kaatui jyrän alle ja pää jäi asfaltin ja jyrän väliin. Pojan onneksi asfaltti oli juuri laskettu ja oli aivan pehmeää, muutenhan siinä olisi henki lähtenyt mutta tässä tapauksessa heppelin lanttu painui asfaltin sisään josta sitä kiskottiin puoli päivää irti. Tapauksesta jäi tottakai pikkasen seuraamuksia, joista pahimpana mainittakoon hänen äänihuultensa meneminen jotenkin omituisesti ruttuun. Puhe on suht selvää mutta auta armias kun tämä jo entuudestaan hitaalla käyvä hernekeppi ryhtyy laulamaan, siinä on sellainen äänimaailma jota ette muualta löydä. Parhaimman vaikutelman saatte kun menette eläintarhaan ja onnistutte työntämään käynnissä olevan rikkaimurin kamelin perseeseen, tasan samanlaista kurlaamista ja häplätystä kuuluu – olen nimittäin testannut. Väliin tulee sellaisia korkealta ja kovaa osioita (ainakin kamelin perseessä) kun virtaus saa sisuskalut litistymään toisiinsa kiinni ja ilma pakkautuu ulos muutaman millin levyistä kanjonia pitkin.

ns. kanttorin metodi


Voi hemmetti, mun piti listata vielä muutama yritys joiden logot ja tiedot komeilee nahassani mutta kello käy ja taas on mentävä. Eilen meni tosi myöhään ja tänään varmasti vielä myöhempään, sillä töiden jälkeen haen jotain tosi pitkää (en mene Viroon vehjettäni venyttämään) jota varten olen painanut ylitöitä – kuulette siitä sitten viikonloppuna. Kaksi viikkoa on vielä (tämän hetkisen tietämyksen mukaan) yhtä helvettiä työrintamalla mutta sitten tasaantuu. Olkaapa kiltisti ja miettikää mitkä mainokset sopisivat koristamaan juuri teidän rintojanne ihoanne koristamaan ja ryhtykää tienaamaan! Tämä on helppoa rahantuloa joka tosin maksetaan vasta kesän lopulla mutta onpahan sitten talvea varten settua ja voi vaikkapa matkustaa jonnekin lämpöiseen kohteeseen.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Sellainen avaranpuoleninen kaula-aukko ja teksti Vain yölainaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi mitä parhain - suosittelen! :D

   Poista
 2. Kuulostaa aivan unelmatyöltä: tosi vähän tekemistä ja palkka juoksee. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä B ja mehän voitais ottaa kimppamainostus keikkoja..;D

   Poista
 3. Autoissa näkee joskus takaikkunalla tekstin: "Jos näet lukea tämän, olet liian lähellä". Sovellan tuota ja painatan tuon tekstin kaula-aukoon rintojen yläpuolelle ja Silmälasifirma Xyz saa laittaa logonsa sen alle;) Katsotaan sitten näkyykö logo vai jääkö väliin;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synsam tulisi todennäköisesti haastamaan sut oikeuteen heidän mainoksensa piilottamisesta :D

   Poista
 4. Näin Luostariin sopiva tarina tatuoinneista:
  Kolme nunnaa löysi rannalta alastoman miehen,jonka aallot olivat huuhtoneet rantaan. He huomasivat miestä käännellessään, että tällä oli tatuointi peniksessä, jossa luki Adam.
  He päättelivät oitis, että Hän oli varmaan
  merimies. Kaksi nunnista meni hieman sivummalle
  juttelemaan, että mitä tehtäisiin eihän "Adamia"
  voitu siihen jättää ja päättivät, että he vetävät
  ruumiin vähän kauemmaksi rannasta, etteivät aallot
  huuhtoisi sitä takaisin mereen.
  Kun he kääntyivät kolmannen sisaren puoleen aapaillen, mitä
  hän sanoisi asiasta, he ihmettelivät, miksi
  tämä oli niin punainen. Nunna vastasi:
  Kun minä vähän sormeilin tuota tatuointia niin
  huomasin ettei hänen nimi ollutkaan mikään "Adam"
  vaan siitä tulikin lopulta "Amsterdam".

  Että näillä vermeillä, on siitä olemassa pidempiäkin tarinoita... mutta tämä on siisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Polga! Luostari on kunniallinen ja harras paikka! Hitto noita sun Amsterdamejasi, ties mitä ihmiset vielä luulevat.. ;D

   Poista
 5. Haluaisin olla korpikeitaan kypsyttämön asiakas ::)
  Tuli mieleen näistä mainitsemistasi yhdistyksistä se, että teen aina yhdistysten, firmojen, yms. nimistä jotenkin hulluuteen liittyviä. Esimerkiksi MH-Automaatio (sijaitsee "rokkimäkin" kulmalla, et varmaan tiedä :D) on mielialahäiriö-automaatio, jne. Edellä mainitseman esimerkin ohi menen lähes päivittäin bussissa ja hörähdän naurahduksen ääneen, muut matkustajat tosin vähän ihmettelee mitä helvettiä teen. Siinä istun tuijottamassa tylsää firmaa ja nauran itsekseni.... Ei ne muut vain aina ymmärrä :D

  Naisen raskautetun tilan kommentointi osui muuten nappiin. ;) Tosin itselläni ei (hoitohenkilökunta kiittää) ole tästä kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin puhua sut sisään Kypsyttämöön ja kiitos muuten vinkistä, alankin harrastamaan samaa koska tuossa touhussa saa aivan uusia ulotuvuuksia matkustamiseen :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...