perjantai 31. toukokuuta 2013

Epikriisini mukaan meikäläisen täytyy hakea uutta henkilöllisyyttä ja kaiken lisäksi muutun somaliksi!

Koitin tähtäillä eilisen työmaalla tapahtuneen evästämishetken aikana mitä täällä on tapahtunut ja iso kiitos teille siitä, että pidätte Luostaria pystyssä ettekä ole ruvenneet ryyppäämään. Toki katseluni oli yhtä tuskaa antiikkisen puhelimeni takia (se on se Nokian malli missä on vitusti pikseliukkoja ja jonka voi heittää vaikka seinään, niin silti ne saatanan ei niin polyfoniset soittoäänet kuuluvat. Kyllä te tiedätte mitä mä meinaan). Kaikesta en päässyt hajulle (jaa miten niin pervo) mutta Kääkälle iso halaus, paljon märkiä pusuja ja perin hallitsemattomia käden liikkeitä elikkäs tervetuloa Luostariin! Hieno saada uutta porukkaa ja Polgahan jo homman hoitikin – siis virallisen puolen. Jotenkin meikäläisestä tuntuu että kohta rytisee, ihan vaan ajattelin katsellessani Polgan kommentointia että taitaa kenties welhottaren tuttuja tämä Kääkkä? * Polvistuu rukoilemaan ja pyyhkii peloissaan tuskanhikeä * Oli miten oli niin tervetuloa vaan vielä kerran!

Sen verran Kääkälle tiedoksi että hulluksi täällä tulee noiden kanssa, on ne sen verran eläväistä (mutta niin rakasta ja suloista) porukkaa. Pirtu virtaa, munkkikokelaita nus tanssitetaan ja banjot soi. Niin ja kuules Kääkkä, se on sellainen juttu noiden pitkien päivien suhteeen että köyhyys oistä kujeilemaan eli olen aivan perse auki pitkän aikaa, syynä viime aikaiset (ja pakolliset) hankinnat. Muutenkin tämä kesä on ihan perseestä rakennusalalla kun ei ehdi nauttimaan yhtään mistään. Tiedän että noita vastailemattomia kommentteja alkaa olla jo liikaa, samoin en ole nyt kahteen päivään ehtinyt (enkä jaksanut) lukea teidän tekstejänne mutta viimeistään sunnuntaina kun on perinteinen kalsaripäivä. Yritetään tämän ja huomisen aikana saada tuo urakka valmiiksi.

Niin, tuli muuten ne kesäkaavutkin postissa ja täytyy sanoa että silmää miellytti kun niiden materiaali oli..hmmm..miten sen nyt sanoisi...varsin ilmavaa. Käykääpä Abbedissan kansliasta hakemassa omanne sillä nyt kun kuu vaihtuu, niin Luostarissakin siirrytään kesäaikaan ja silloin minä sekoan lopullisesti. Eilen muuten tuli epi psykiatrilta ja siinä todettiin pitkän selostuksen (A4:nen molemmin puolin) seuraavaa:

F32.11 Keskivaikea masennus ja somaattinen oireyhtymä (ei saatana, tuleeko meikäläisestä somali?)

F62.8 Kroonisen kivun tuoma persoonallisuuden muutos (voi vittu, meni henkkarit uusiksi mutta olis se voinut sanoa kenen nimellä ne pitää hakea vai lähettääkö ne mulle uudet henkkarit?)

R51.8 Krooninen päänsärky (mikä yllätys! Ensimmäinen merkintä kun ei ole kuin 2001 ja ne tajuaa jo tässä vaiheessa että hieman on tuo kuukkelberg kipiä)

SCL-90- testin kokonaispistemäärä oli 165 (mitä se sitten tarkoittakaan, luetun mukaan olen keskitason yläpuolella mutta missä asiassa? Kajahtaneisuudessa?) ja selän nikamajuttujen lisäksi on joku hermojuuren painuma ja etupuolta? riivaa huonon ulkonäön lisäksi se TOS-hommeli. Niin, ja jossain TAS-kyselyssä pojoja kertyi 56 joten en osaa (edelleen lukemani mukaan) ilmaista itseäni. Siinäs näitte, toi TAS selittää ne mun aivan perseestä olevat, luettelomaiset ja täysin mottipäiset kommenttini. Eli tarkoituksenani on yleensä sanoa jotain kaunista ja kannustavaa mutta ainahan se siihen perkeleen perunoiden keittämiseen tai johonkin muuhun älyttömään menee. Näin lopuksi sanonkin että Tassia,Tossia ja SCL:llää tälle päivälle, minä lähden pistesaaliini kanssa maakuntaan mellastamaan.


Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

32 kommenttia:

 1. Kuule, tää on virallinen lomanalottajais- ja bileviikonloppu joten en löisi paljoakaan vetoa, että tänään ja huomenna on luostarissa sama siivo meininki jota kehuit alkuksi. Katso itseäsi varoitetun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tämä on mutta onneksi Luostari näyttää ainakin vielä olevan pystyssä ;)

   Poista
 2. Mitvit....... ai onks viäläkin perstai. Ai, mä oonki sitt vaan sammunut! Apotti hei, niitten kaapujen alta löyty sitt se "painavampi sana" :) Ryhdyin esilukijaksi, ettei kenenkään muun sielu vaurioituisi ja niin siinä sitten kävi...
  *menee penkomaan sifonkirättejä* On nää aika hirveitä, mä tarviin sen Lainapeitteen?!
  Saanks mä tilata Lainapeitteeltä kesä-laina-peitteen? Ihan vik..ei kun siis pikavippinä? Tilaan kuiteskin. Jos joku muukin tahtoo, ilmoiteltaa! Ei noilla peitä edes per... siis perunamaatakaan! Nih!
  *kaffetta ja plaastaria sekä tupakkaa*

  LUOSTARISSA HERÄTYYYYYYYYYYS! MESSUUN VALMISTAUTUKAA!!!

  Rouva B! Nimitän teidät tästä lähtien tämän nunnajoukon varajohtajaksi operatiivisissa toimenpiteissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!
   Nunnat! Jonoon järjesty! Tahdissa mars!

   Poista
  2. Kuulkaas nyt, Luostarissa ei mitään lainapeitteitä noin kauniiden nunnien päälle aleta sovittelemaan joten ne mun hommaamat ovat kesän virallinen asuste.

   Poista
 3. Älä niin kovaa huuda, sattuu päähän;)
  Minä lähden nyt mökille viettämään lomaa viikonlopuksi.

  Hei Polga, tilaathan mulle sen lainapeitteen, kiitos. Ei noista läpinäkyvistä minihame-kaavuista oikein ole mihinkään. Noista diagnooseista olisi jo pitänyt päätellä mitä peppone tilaa kesäksi meille...

  Pst. Jättäkää vähän mullekin juotavaa, on kumminkin sunnuntaina jano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kerään just tilauksia. Ei noilla räteillä tee kuulkaas mitään. Mitä lie... seisemän hunnun tanssiin tarkoitettuja huiveja ;) Eiväthän ne meille sovi, noin moraalisestikaan *saati sitten muutoin*...

   Poista
  2. Älkää höliskö sillä olen nähnyt teidän molempien kuvat ettekä te mitään lainapeitteitä tarvitse. Polga, mä laitan sut Rantiksen kans esittämään sen seitsemän hunnun tanssin - sitä olisi niiiiin mukava katsella! :D

   Poista
  3. Varo Peppone, me vielä esitetään se sulle, ja silloin on oksat pois, ainakin sadan kilometrin säteellä;DD

   Poista
 4. Siis mitä ihmettä? Kaikki muu menee muutenkin yli hilseen, mutta tuon TAS diagnoosi on tosi pähee: että sinäkö et osaisi ilmaista itseäsi, hahhah!! Nyt on TASilla vellit ja puurot parhaiten kuoppaa kaivavan sieraimessa.
  Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sullekin rakas Rozini ja tämä mun sairaalatouhu on taas osoitus siitä kuinka omituisella tolalla koko hoitosysteemi on.

   Poista
 5. Mitä, onko meille tilattu kesälainapeitteiden sijasta sääski- tai lahnaverkkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mistä ne tietää, onko sun persoonallisuus muuttunut? Kuka sitä on testaillut ennen kroonisen kivun alkua, että tietää eron entiseen?

   Poista
  2. Ei ole mitään lahnaverkkoja vaan kauniita ja ilmavia kesäkaapuja!

   Persoonallisuuden muuttumisesta aivan samaa mieltä sun kanssa ja tulinkin siihen tulokseen että niillä täytyy olla joku standardimalli (minkä mukaan "normaalin" ihmisen tulee käyttäytyä) johon ne vertaa...

   Poista
 6. Minä olen menossa mukana jahka täältä työmaalta pääsen. Slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana, sullahan nyt tuntuu olevan vallan mhdoton villi päällä?! :D

   Poista
 7. Mulle kans kesälainapeite, saa olla puuvillaa, nam ;D Mitähh, eihän siinä lukenu somalistinen, jos se tarkottaakin soma ;D Voi, änkeröinen ei jummarra :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä et mitään lainapeitettä saa vaan Luostarin virallisen kesäkaavun - ne tulee kaikille :D

   Somaa meikäläisestä ei saa kirveelläkään ja jos tuo ei tarkoita somalia, niin sitten somaattisella täytyy olla jotain tekemistä tomaattien kanssa. En vaan ymmärrä miten ne tähän liittyy? ;D

   Poista
 8. Minä kyllä (keittiöpsykiatrian asiantuntijana) edelleen olen sitä mieltä, että nyt taisi mennä diagnoosi pieleen. Erityisesti tuo F32.11 tökkii aika pahasti. Piti oikein googlata, miten "somaattinen oireyhtymä" määritellään, minkä jälkeen olen vielä vähemmän samaa mieltä psykiatrin kanssa.

  Ehkä sun pitäisi antaa sille kallonkutistajalle tämän blogin osoite, niin pääsisi arvioimaan sinua vähän monipuolisemman aineiston perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman blogin merkinnät kannattaa aina, toistan AINA, ottaa mukaan vastaanotille. Arvaamatonta hyötyä, sanoisin *hekottelee lupsakkaasti :o*!

   Poista
  2. Unohtui laittaa tuonne loppuun hymiö, vaikkapa ;D

   Mutta joo, jos en ilmaise oman blogini olemassaoloa edes (ja varsinkaan) perheenjäsenilleni, niin tarkemmin ajatellen en ehkä näyttäisi sitä lekurillekaan. Kyllä sen perusteella varmasti jokin diagnoosi napsahtaisi, ellei muutenkin. :P

   Poista
  3. Tarkoitinkin oman muistin tueksi - en lekurille näytettäväksi ;)

   Poista
  4. B: Olen täällä blogissa niin paljon rienannut noita lääkäreitä että ne varmaan saisi mut tämän perusteella pakkohoitoon, joten en ainakaan vielä näytä :D

   Polga: Sama homma, olen muutaman kerran tarkistanut blogin historiasta koska mitäkin (lääkäreihin sidonnaisia) on tapahtunut. Siinä mielessä tämä on hyvä juttu.

   Poista
 9. Mulle kaks lainapeitettä! Saako vaaleanpunaisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Pohdiskelijani, et sinä eikä kukaan muu tule saamaan lainapeitettä koska te ette niitä tarvitse - kaikki kauniita ja varsin mukavan muotoisia nunnia... ;)

   Poista
 10. Sori nunnatoverit, mä vetäydyn omaan kolooni nukkumaan heti kun saan tän pizzan jäystettyä loppuun. Nunnakoulun eka vuosi vei kaiken powerin...

  Pitäkää kivaa! (Ja hyi helvatti mitä kolttuja..!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninka rakas, toivottavasti saat (sait) levättyä ja jaksat nauttia kesästä <3

   Äläkä morkkaa kaapuja sillä sellainen tullaan näkemään sinunkin ylläsi.

   Poista
 11. Päätin sitt ostaa ton Annexin meille - se on niin kotoisa paikka :)

  http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288569935960.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumaliste jos olisi valuuttaa niin varmasti ostaisin! Voi olla huikea hinta koska se on hyvällä paikalla ja meikähän majaili naapurissa (osan aikaa tuomiostani).

   Poista
  2. Ai Läänil vai?
   Kyl määki Läänil ;) No, asuttiin aika lähellä, oikeasti ja tulihan Talossa käytyä vierailulla... =)

   Poista
 12. Olenkin ilmeisesti vuoden verran postulanttina täällä pimeässä, luostarin peränurkassa, itseommellussa perunajauholla tärkätyssä kostyymissäni. Värjäsin tämän sideharsokaavun sipulin kuorissa punertavan-vihertävän-ruskeahkoksi.
  Postulanttina saisin luostarin vanhojen sääntökirjojen mukaan (kävin salaa lukaisemassa) vielä käydä rinnakkaismaailmassa "kokeilemassa" miltä synnit maistuisivat. Vaan en tietenkään niin tee. On kunnia-asia nyhtää rikkaruohonne kasvimaalta, varjella porkkanoita ja punajuuria siihen asti kunnes ne ovat kystiä pataan pantaviksi.
  Peppone, sähköshokkeja voi ottaa pitkin kesää sähköaidoista, jos on niitten perään. Pidät vaan aidasta kiinni ja lasket hitaasti viiteenkymmeneen. Niis on eri vahvuuksia notta virran virkistyskäyttöä voi vähän tuunailla mielentilan mukaisesti... ehe ehe! Varo kuitenkin ettet koukuttaudu. Onko luostarissa isä Camilloa?

  postulantti-Kääkkä, noviisikokelas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvänen aika, tulehan nyt Kääkkä kiireesti pois sieltä peränurkasta sillä sinähän olet todellinen aarre, varsinkin kun noihin riettaisiin huligaaneihin vertaa!

   Pois pois postulantit, sinä olet nyt täysverinen nunna (voin pitää sulle ne taikamenot sitten *köh* sopivammalla aikaa) ja kaikinpuolin oikeutettu nauttimaan talon etuja.

   Minä rakastan sähköaitoja ja täällä niitä on aivan saatanasti - myös eri voimakkuuksilla joten jokaiselle päivälle löytyy jotain erilaista :D

   Minä Apottina edustan ylintä (näköjään näennäistä jos aikakirjoja selaa) valtaa ja se piisaa. Tietysti on hyviä munkkeja (joten siitä vaan valitsemaan..) ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...