sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Iltalääkityksen inspiroimat kuvat

Kiireet ohi ja dosetilla käyty joten näissä huuruissa ajattelin ilahduttaa teitä muutamalla kuvalla. Chromen käyttäjille tiedoksi että tämä hauskuus löytyy Chromen web storesta ja lisättävissä suoraan selaimeen, toki tätä pääsevät muutkin rynkyttämään tästä.


Oikeesti, joskus ne on hirvittäviäKyllä te olette juuri tätä!


Niinpä...


Lopuksi vielä pari kuvaa takapihalta jossa toimiva ratkaisu silloin (varsinkin rivitalokämpissä tms.) kun ei ole koiran juoksuvaijeria varten puita mutta koiruuden halutaan pysyvän aitojen eli oman (taka)pihan rajojen sisällä. Kokonaiskustannukset flekseineen päivineen (fleksi on muuten kaksikymmentä kiloisille ja veto on todella heikko, ei tarvitse luulla että koiraa hirtetään) huimat kaksikymmentä euroa. Kuuden metrin vaijeri 5,- eur, fleksi 13,50,- eur ja koukut (paketissa 10 kpl) 1,50,- eur Honkkarista. Sanottakoon ettei idea ole omani vaan kuulin sen eilen via Möttö, autoremontin jälkeisen kahvittelun yhteydessä. Fleksi on siitä hyvä että se kulkee vaijerilla vaivattomasti ja eikä naru sotkeudu mihinkään kun on koko ajan ylöspäin.

Yleiskuva jossa kuuden metrin vaijeri on kaksinkerroin, muutoin siitä olisi tullut liian pitkä


Hyvin luistaa

Vaijerin toisen pään kiinnitys.....ja toisen pään kiinnitys (sori huono kuvan laatu)


Kätevästi ovenpielestä pantaan kiinni

Näin, jos jollekin on apua patentista niin hyvä, meillä se toimi hyvin ja Lätkis oli enemmän kuin tyytyväinen. Tuo koiruushan pysyy takapihan aitauksen sisäpuolella ( 80 cm korkea puinen ) mutta jos tiellä tai takapihan nurmikolla näkyy kissoja tai muuta eläväisiä, niin silloin sitä ei pidättele mikään.

Hyvää illan ja yön jatkoa teille te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat, minä alan lueskelemaan miten te  olette sunnuntainne viettäneet.

Päivän varsinaisen tekstin löydät edelliseltä sivulta.
21 kommenttia:

 1. Hyvä idea. Lätkis varmaan tykkää. Meillä onneksi on umpipiha, Alman ja Niilon voi päästää suoraan ulos. Portti pitää kyllä laittaa hakaseen, ettei kukaan tule pihaan varoittamatta, nuo terrierit ovat joskus vähän epäystävällisiä vieraille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai Lätkiskin siitä tykkää mutta me eukon kanssa päästään helpommalla kun ei tarvitse koko ajan olla silmä tarkkana tiellä kulkevien kissojen ja muiden elikoiden suhteen, niitä kun Lätkis ei voi vastustaa. Ei se niille mitään tee mutta on niin pirun utelias. Muuten se kyllä pysyy aitauksen sisäpuolella.

   Poista
  2. Meidän aita on 160cm korkea, joten terrierit ei pääse yli. Olga rotikka yritti kerran, ja löi päänsä portin päällä olevaan katokseen:):)

   Poista
  3. Voi Olga parkaa, on siinä ollut kova kopsaus :)

   Poista
 2. Pitäisi anopin mökille laittaa joku kyhäelmä ettei koira taas tuhoaisi ensi kesänä puolta kukkamaata hihna maassa laahaten. Eli tässä vähän inspiraatiota meillekin, kiitos siitä. Oma koira oli viime kesänä kyseisellä mökillä kaksi kertaa vapaana ja karkasikin sen kaksi kertaa, eli vaijeri tulee enemmän kuin tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Tuo patentti on siitä pätevä ettei siinä hihna pääse kulkemaan lainkaan maata pitkin. Ei jää kiinni mihinkään eikä sotke esim. sitä kukkamaata.

  VastaaPoista
 4. Fleksi on hyvä tuohon (meillä oli joskus ennen aitoja samantapaisia viritelmiä, ennen kuin tein juoksulangan varastosta löytyneistä romuista) just kelautuvuuden takia, mutta kaikille asiaa harkitseville huomautan, että se ei kestä kovaa reuhtomista pidemmän päälle.

  Oli muuten hassu juttu, että koiran liikkumishalut loppu siihen, kun se juoksulangassa huomas olevansa kiinni. Vaikka se olis päässy pihan toiselle laidalle asti, se nökötti portaiden lähellä ihanku olis ollu talon seinässä kiinni parimetrisellä narulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reuhtumistahan tuo ei kestä mutta Lätkis on kiltti kuin enkeli ja ne karkuun lähtemiset ovat tosi harvinaisia, joten siinä mielessä tuo kestää meillä maailman tappiin.

   Koiran ajatusmaailma on todella ihmeellinen mutta hyvänä pointti ei koira remmo kurkkuaan/remmiään tohjoksi ja kaiketi teidän koiruus nauttii portaiden pielessä olemisestaan.

   Poista
 5. Piti jo eilen kommentoida, että aina flexin nähdessäni muistan vanhan Smack the pony-sarjan sketsin. Valitettavasti en saa videota töissä auki, joten saanet linkin illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi ettei just sitä pätkää löydykään. Pöh. Saat sen sijaan kissavideon *ehh*. Muista muovipussi penkille.

   https://www.youtube.com/watch?v=MSfiwthsJEI

   Poista
  2. :D Katti veti tyylillä kokkelia ja taisipa lopuksi hoidella emännänkin :D
   Toivottavasti se video joskus löytyy sillä nämä on todella hyviä ;)

   Poista
  3. Smack the pony oli yksi kaikkien aikojen parhaita sarjoja. Juutuupissa näkyy olevan aika kivasti sitä :)

   Poista
  4. Täytyykin käydä vilkuilemassa jahka tässä ehdin.

   Poista
 6. Fleksi on varmaan tuohon tosi hyvä, muuten en tykkää siitä. Kunnon nahkaremmi ja jäällä pitkä naru. Nyt olen vähän vähentänyt jäällä kävelyä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fleksi on tuossa nimenomaisessa käytössä parempi koska se mahdollistaa laajemman liikkumisen ilman remmin/ narun jumiin jäämistä (vrt. vaakatasoon kulkeva)

   Olen todella iloinen että olet vähentänyt sitä jäällä kävelyä koska se olisi todella haasteellista näillä keleillä ja saattaisipa käydä jopa hengen päälle ;D

   Poista
 7. kiitos taas kommentista :)
  haluaisin näyttääkin näitä tunteitani, mutta se on niin vaikeaa. ja se sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja tokihan mä uskon että sä haluaisit näyttää tunteesi enkä mitään muuta toivo kuin sitä että saisit rohkeutta ja voimaa tehdä sen.

   Poista
 8. Tuo onkin tosi kätevä.Itse oon miettiny semmosta ratkasua Pötkön kanssa (kun kerrostalon 2. kerroksessa asutaan)että kiinnittäis koiran jäljestysliinaan ja laskis sen jossain korissa alas iltapissille.Tässä ideassa tosin on vielä vähän kehiteltävää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, siinä voisivat olla naapurit ihmeissään kun koiruus liihottelisi ilmojen halki, kusaisisi ja kohoaisi jälleen yläilmoihin :D

   Poista
 9. Aaah, tuo eka kuva on niin paras. Yleensä tuohon kuvaan liitetyt tekstit alkavat aina "One does not simply..." ja loppu on esimerkiksi "sit on a toilet after legday" tai jotain muuta.

  Kaveri kertoi joskus, jossain, astioita keräilevällä äidillään olleen järkytyksen paikka kun googlen kuvahaku 'vanha posliini' antoi kaikkea muuta kuin arabian keräilyharvinaisuuksia.

  Toimivan näköinen härveli Lätkiksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä ja mitä noihin hakuihin tulee niin olen yllättynyt siitä kuinka kieroutunut googlen hakukone on..

   Tuo toimii lähinnä varokeinona mutta esim. aamukahvit <3 me juodaan Lätkiksen kanssa ilman fleksiä, se istuu penkillä mun vieressä ja nuuskii ilmaa kuono pitkällä :)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...