sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Naiset! Nyt se on keksitty - puutteenpaljastin joka paljastaa puheille tunkevan jolpin todelliset aikeet!


Viimeiset kolme päivää olen joka aamu olen puristanut sitruunasta mehut silmiini, syönyt kaikki mahdolliset piristeet legal/illegal-osastolta ja juonut pannullisen kahvia - sillä kesä on saapunut korpeen! Poissa ovat ne ajat, jolloin sai rauhassa suorittaa aamun ensi hetkiin kuuluvan taistelunsa tuon kaikkien Kekkilän brikettien esiäidin kanssa. Sen nimenomaisen ja hetken vapauttavan hetken, jota höysti joka kerta hysteerinen kirkuminen ja jylevät, bassovoittoiset karjahtelut. Toiset taistelut päättyivät voittooni, toisissa taasen Papa vain tyytyi kurkkaamaan esiripun lomasta ikään kuin ilkkuen ja tietoisena siitä, että kävelisin loppupäivän samaan tapaan kuin eräs etninen ryhmittymä joka seuraa suurella hartaudella ringissä kiertäviä ja kaikkien haluamia mutta laittomien lihajalosteiden aihioita.

Ei, nyt puhelin vinkuu ja kilkattaa jo ennen kuin vapajavat huuleni ovat tavoittaneet keittiön katosta roikkuvan lintulaudan reunan. Se on jumalainen keksintö jonne voi (mieleltään ja lihaskoordinaatioiltaan) vakaana hetkenä kaataa kaikki pään kasassa pysymiseen tarkoitetut ryynit ja josta ne voi kätevästi laitteen annostelemana nokkia pitkin viikkoa med iloinen kujerrus. Siksipä joudun aina soittamaan takaisin mikä näin piluliittymän omistajalle on taloudellisesti perin raskas taakka. Näin kävi eilenkin, olin hädin tuskin saanut päivän tekstin julkaistua kun puhelin taas soi ja oli lähdettävä. Kaksi työmaakatselmusta, klapien kärräämistä (niistä suuri kiitos GTGF:lle = Gary the GasFeet, systerin ex-mies) ja pinoamista talven varalle ja vielä iltakuudesta iltakymmeneen Tulivaunujen starttiremontin parissa, jossa olin kylläkin sivustakatsojana Möttö the Mechanic:in tehdessä kaiken työn. Remontin yhteydessä kävi myös ilmi ettei Ransun kytkinkoppa ole ollut kiinni koko aikana kuin yhdellä pultilla ja se oli auki alaosastaan noin 10mm, joten ei ihme että startti tuppasi rallattamaan. No nyt se on kaikilla seitsemällä pultilla kiinni ja voin kertoa että kytkimen poljenta muuttui oleellisesti parempaan suuntaan. Olin niin riemua täynnä että tulin kitanneeksi auton peräkopissa litran hypoidiöljyä, tuota taivaallista rattaiden voitelijaa joka näyttää toimivan myös ihmiskehossa. Tänään olen taipunut asentoihin joita en tiennyt edes osaavani,vai mitä sanotte siitä että kykenin rassaamaan tiskialtaan hajulukon seisten ja vain yläkehoani taaksepäin taivuttamalla. Ylös tosin en päässyt koska kuului sellainen ikävä paukahdus ja makasin lattialla jokusen tunnin kun jalat eivät toimineet.

Eipä mitään, nyt ne toimivat jälleen ja päätin hyödyntää sen olemalla aamulla klapihommissa,kuskaamalla yhtä tuulilasia toivottuun osoitteeseen, avustamalla erään takaluukun asennuksessa ja tekemällä tämän välitiedotteen sillä muutaman hetken kuluttua nousen taas Tulivaunujen kabiiniin, juuri siihen mikä listattiin kolme päivää sitten eräässä terveyttä käsittelevässä lehdessä vuoden 2013 Astmaatikon Painajaiseksi. Tästä kyseenalaisesta kunniasta suivaantuneena, tulen imuroimaan kabiiniin tässä joku päivä jahka taivaalta paistaa aurinko eikä sada vettä kaatamalla niinkuin nyt.

Sain myös tunnustusta ja se tuli mielenterveyssäätiön jokavuotisessa ”Ei jessus mitä virityksiä” - kilpailussa, joka on suunnattu korpikylien niille kajahtaneille jotka saavat olla vielä toistaiseksi avohoidossa (mutta joille on jo oma koppi ja takaa napitettava college hommattu). Keksintöni on naisten käyttöön suunniteltu – tai paremminkin he siitä hyötyvät vaikka se miehiin asennetaankin. Keksinnön nimi on ”Silmät sen kertovat” ja se on eräänlainen valheenpaljastin. Yksinkertaisuudessaan se on nimittäin melko pitkä mutta kireä kuminauha jonka toinen pää asennetaan miehisen, ukkovarpaiden välissä roikkuvan läysäkkeen päähän ja sieltä se vedetään perävaltimon vaon kautta kallon yli silmäluomiin. Kuminauha on haaroitettu kulmakarvojen kohdalta ja näin se voidaan kiinnittää kumpaankin silmäluomeen pienten hakasten avulla. Kuminauha pysyy lipsumatta kallossa pienen holkin (kakspuolinen teippi-kiinnitys) avulla joka saadaan piilotettua hiusten tai tupeen sekaan. Tämä laite on tarkoitettu osoittamaan ko. miehen olevan rehellisissä aikeissa esim. päivätansseissa tai muissa sosiaalisissa tilanteissa missä naaraita on paljon liikenteessä. Osoituksena tästä rehellisyydestä pakkauksen mukana tulee takinpieleen asennettava ”Oon tosissani”-tekstillä varustettu rintanappi. Nimittäin,jos se jalkovälissä oleva läysäke osoittaa elonmerkkejä, gumminauha kiristyy ja suorastaan lennättää luomet auki. Tästä esim. tanssitettavana olevan naaraan on helppo havainnoida partnerina olevan saatanan kutaleen todelliset aikeet.
Näitä on mennyt ihan helvetisti kaupaksi, jopa siinä määrin että jouduin repimään sekä omistani että eukon kalsareista kuminauhat ja väsäämään niistä ns. ”Halvemmat versiot” jotka sillä kertaa menivät eteläiseen eurooppaan. Niin, mainittakoon että virallisissa versioissa kuminauha on lähes näkymätöntä ja sitä voidaan käyttää kaikissa sosiaalisissa tilanteissa. Lisävarusteena, joskin hieman kalliimpana sellaisena tilaajalla on mahdollisuus saada red line eli kuminauha joka värjäytyy sisällä olevan kemikaalin ansiosta kirkkaan punaiseksi heti ensimmäisestä kiristymisestä, jolloin mies on merkitty puutteessa olevaksi perkeleeksi ja joutuu poistumaan muualle vonkaamaan.

Tämmöstä, ihan oikeesti on tämä(kin) iltapäivä vielä niin kiirettä että palaan myöhemmin illalla astialle lueskelemaan kuinka teidän viikonvaihde on mennyt. Nyt nimittäin ollaan tilanteessa jossa päämies luo jäätäviä katseita meikäläiseen päin ja puhina yltyy sellaiseksi, että pelkään hänen sieraintensa kohtapuoliin repeävän joten lopetan tähän, taas on mentävä.

Teille kuiten toivotan hyvää sunnuntaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

16 kommenttia:

 1. (Huokaus) En kai ole toiminut missään kategoriassa muusana tuolle keksinnöllesi... tosin en minä tiedä mikä tosissaan olevan miehen kutaleen ero on kun tuntuu että nyt haetaan nöyrää neitsyttä tämänikäisestä eronneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysy lujana äläkä antaudu nöyräksi neitsyeksi vaan ryhdy dominaksi! Näytä niille ettei ilmaisia aterioita ole ja tahtipuikkoa heilutat sinä eikä joku saatanan pölynimurikauppias.

   Poista
 2. Täällä on kans uusioneitsyt - oisko semi-neitsyt nimitys muuten parempi? :D Kaikille apuvälineille ON AINA käyttöä, oli se sitten kotoisin mistä tahansa ja mihin tarkoitukseen tahansa. Aina keinot keksitään :) Tuo ei ole edes paha lainkas... Vähän mun on vaikea toteuttaa, tuota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, apuvälineet ovat tarpeellisia ja uusia innovaatioita kaivataan. Jatkuvasti tulee uusia haasteita joihin on vastattava ja luotankin siihen että pian ilmoitat jostain uudesta, mullistavasta systeemistä ;D

   Poista
 3. Mahtavaa, useiden yhteisten vuosien jälkeen onnistuin yllättämään puolisoni. En mitään kuminauhoja asetellut kriittiselle alueelle vaan puhelin starttiremontista, kytkinkopasta ja pulteista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, autosiko kaipaisi pientä päivitystä toimiakseen paremmin? Sinähän tiedät Kiki rakas että asioita voi aina jouduttaa sillä teidän naaraiden ylivertaisella keinolla eli laittamalla kioskin kiinni ;D

   Poista
 4. Varmasti tarpeellinen keksintö. Toivoisin siihen kuitenkin, sitten kun suunnittelet version 2.0 (vai joko se on versio 9.5), että se paljastaa myös miehen puheen totuudenmukaisuuden noin yleisellä tasolla.

  Myös asennuksessa, ehkä, olisi pientä fiilattavaa;) Mies taitaa juosta karkuun kun näkee kuminauhan;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Systeemiä kehitetään koko ajan ja uusia sovelluksia koitetaan saada ympättyä mukaan ja jos miehesi ei suostu siihen että asennat hänelle tuon huomaamattoman sydeemin, sun on tehtävä sama juttu mitä ehdotin Kikille. Se toimii varmasti.

   Poista
 5. Silmät siis sananmukaisesti 'seisovat' päässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Tsompi rakas, ne todellakin seisovat! ;D

   Poista
 6. Mielenkiintoista! Ja varmasti tarpeellista, ottaen huomioon kaikki ne miehet, jotka eivät kykene selkeästi ja totuudessa pysyen ilmaisemaan itseään ja asiaansa normaalisti puhumalla. Eli suositeltava lähes kaikille :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joskin minut voidaan jättää yltiöpäisen rehellisyyteni ja pyyteettömyyteni takia pois laskuista ;D

   Poista
  2. Sinä kuulutkin siihen 1,3% miehistä, jolla ei ole vaikeuksia ilmaista itseään totuudenmukaisesti ;)

   Poista
  3. Kiitos kiitos, on mukavaa kunjoku huomaa sen ;D

   Poista
 7. Keksimäsi vempele toimii varmasti parisuhteessakin. Tiedät koska miehen kanssa uskaltaa lähteä saunaan, väärät aikeet käy ilmi heti alkutekijöissään. Minä kun nautin ihan saunomisesta itsestään!

  Sitten kun löytyisi miehille vempele tulkita naista.. Siihen ei välttämättä Einstein riitä, on nimittäin muutakin mielessä.. Ei vaan, huono vitsi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo saunomistilanne on kyllä sellainen juttu että siinä paljastuu koska ei sellaista fakiiria olekaan joka pystyisi hillitsemään itsensä (mikäli mies on ja kun lähes aina on sellaisella tuulella).

   Voi Emmi rakas, nyt sanoit viisaita sanoja sillä jos joku keksisi laitteen jonka avulla teitä naisia ymmärtäisi vuorokauden jokaisena minuuttina, olisin valmis luopumaan aika helvetin paljosta saadakseni sellaisen ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...