tiistai 14. toukokuuta 2013

Naiset!! Nyt teidän pokaamisestanne on tehty EU - direktiivi joka on todella tarkka!


No nyt ne ovat sitten keksineet naisten rauhoitusajan sekä kesäkauteen keskittyvän, varsin tiukoin sanktioin rajatun ajankohdan vaimoehdokkaan pokaamiseen tahi siihen verrattavaan naaraseen kohdistuvaan, vakavamieliseen lähestymiseen. Oi kyllä, minähän olen hulluna noihin EU:n direktiiveihin ja aina uusimmat tulevat suoraan sähköpostiini hienoina wtf?-tiedostoina. Mulla on noita direktiivejä jo kolme muisti- (32Gt) ja neljäkymmentä kahdeksan jäätelötikullista (Valio) täynnä. Haluankin nyt valistaa teitä uusimman direktiivin osalta ettei sitten syksyllä tule yllätyksiä kun esim. hollantilainen haastemies kopauttaa oveen ja sanoo että mitäs sitä tulikaan siellä lavatansseissa tehtyä.

Female DD/63-dan3992 – A11 määrittää hyvin pitkälle ne ohjeet mitä äijä saa / ei saa tehdä kesän lavakulttuurin pyörteissä ja tämä direktiivi – kuten voimme diaarinumerosta päätellä – koskeekin naista jolla on DD-kupit ja elopainoa 63 kiloa. Toi dan tulee sanasta dance ja se kattaa lavatanssien lisäksi myös muut lanteen vatkaamiseen (pystyasento, vaatteet päällä) tarkoitut paikat. Eli:

Aivan sairaan vanha etru
 1. Naarasta ei saa ajattaa pystyyn seinänvieruspenkiltä, pöydästä tahi tiskiltä notkumasta väkisin vaan etrun (sanoista EpäToivoinen Runkkari) on ajoitettava lähestymisensä naaraan ollessa liikekannalla, pois sulkien nenän puuteroimispyhäkköön johtava askeltaminen. Tällöin lähestymiset ovat kiellettyjä jo senkin takia, että naaraalla saattaa olla ne vähän kehnommat päivät menossa ja väkivaltainen käytös med heti vitullinen mekkala on todennäköistä.
 2. Naarasta ei saa keskeyttää kesken puheen eikä etru saa tunkea itseänsä usein nurkkapöydässä esiintyvän ja kiivaasti kommunikoivan parven keskelle, vaan hänen on odotettava kälätyksen loppumista ja suoritettava lähestyminen parven hajaannuttua, jolloin pokaaminen voidaan toteuttaa yksilötasolla.
 3. Lisäksi etrun on katsottava että hänen pyydystämisessä käyttämänsä avihatet (aivan vitun halvat teryleenit) ovat moitteettomassa kunnossa ja täysin napitettuina, tähän säädökseen on tarkennus artiklassa ORIKATI/11 -B9877 joka pitää sisällään sen, mitä Onnettomien RIntaKArvojen TIppumisesta elintarvikkeiden läheisyydessä on sanottu. Tässä kohdassa drinkit, oluet, siidukat ja sun muut ihme litkut luokitellaan elintarvikkeiksi.
 4. Etrun tulee noudattaa pyydystämisessä hyvää ja kohteliasta tapaa erityisesti kielenkäytön suhteen. Törkeät, pöydästä toiseen huudellut ruokottomuudet ovat ehdottomasti kiellettyjä eikä parketillakaan saa mitä tahansa paskaa naaraan korvaan kuiskutella. Tarkennus löytyy artiklasta tusnk 2c/jhdts-98011 joka pyydystäjien keskuudessa tunnetaan myös Tuska-artiklan nimellä. Näin siksi että artiklan kirjainlyhenteet tulevat sanoista Turha Uhota Sen Nappulan Kanssa ja tuo 2c tarkoittaa average pituusmittaa senteissä. Lopun jhdts taasen tulee sanoista Joka Hädin Tuskin Seisoo. Eli lyhykäisyydessään kaikki ”Haluutkos beibi kunnon kyydit” ja ”Istutkos aisalle” -lohkaisut ovat täysin kiellettyjä. (toista nuo pituusmitat ovat täällä korvessa, missä varsinkin näin kesäiseen aikaan voi nähdä isäntien seisoskelemassa torppansa rapun pielessä aisa ojossa, jonka päässä on täysinäinen vesiämpäri. Tässä ei vielä sinänsä mitään merkittävää mutta kun aisalla voi parhaimmillaan nähdä jopa neljän Kanadan hanhen
  odottamassa juomisvuoroaan niin se jo pistää miettimään. (Toim.huom).

  Perinteistä metsästysmaata


 5. Etrun on lupa (ja toivottavaa) käyttää hajusteita pyydysonnensa parantamiseksi, joskin alle kolmenkymmenen euron ja kärpäsmyrkkyihin rinnastettavat joka jannun mennenit ovat kiellettyjä sillä niitä ei kestä Erkkikään. On nimittäin dokumentoituja tapauksia joissa etru on lähtenyt suoraan rasvamontunsa naaraan kaatoon ja koittanut peittää paskan hajunsa tälläisellä halpiskolinalla, jolloin tämä hienhajun ja muun tatinan yhteisdöfis on tappanut naaraan kesken ”Metsäkukkia”-valssin veivaamisen. Niinpä etru on velvoitettu käymään suihkussa ennen pyydystämisreissuun lähtöä lisälausekkeella kiitos, saa sitä kuumaakin vettä käyttää.
 6. Naaraat ovat rauhoitettuja aina lokakuun alusta tammikuun toiselle viikolle jouluvalmistelujen takia ja ne kaksi viikkoa seuraavan vuoden puolella ovat tarkoitettu naaraan lepäämiseen. EU:n teettämän laajan kartoituksen tuloksena kävi ilmi että pahimmat joulufriikit aloittavat lanttulaatikkojensa kanssa painimisen jo kesällä mutta tämä katsottiin komissiossa niin pahaksi mielenvikaisuudeksi että rauhoitusaika päätettiin aloittaa vasta lokakuun alusta. Tänä aikana etrut eivät saa edes soittamalla houkuttaa naataita lähtemään pesästään, ei vaikka kuinka panet menojalkaa vipattaisi. Naarailla on näet kädet jauhoissa ja uuni tulessa, puhumattakaan ohimolla pullistelevista suonista ja räjähtävästä äänenkäytöstä. Komissiosta ohjeistetaankin etruja pysyttelemään autotallisaan tahi jossain muussa siihen verrattavissa olevassa pyhätössä koko tämän ajan, lukuunottamatta (pariutuneilla) sitä jouluviikon heti helvetin typerää hyasintti-ja suklaarasia rallia. Silloinhan etrut ovat suorastaan pakotettuja päästelemään ympäri maakuntaa nilkka suorana ja takapenkki täynnä em. artikkeleita.Sakoista viis huutaa naaras, pääasia että Hulkkosen Manta saa rehunsa ja Fazerinsa.

  No voi sentään, nyt on joku etru mennyt tekemään lätsän siitä....


 7. Mikäli metsästysonni on myötäinen, tulee etrun noudattaa seuraavia säädöksiä joista lisää artiklassa jsmos/1¼-666 (Joko Sä Muka Olet Sisällä, 1¼ kertoo minuutteissa esileikin pituuden ja 666 sen lyhyydestä johtuvan naaraan pajattaman sadattelun) mutta tärkeimpinä mainittakoon etteivät etrun velvollisuudet lopu siihen, kun naaras on saatu punkkaan. Selälleen ei saa heittäytyä ja olettaa että naaras hoitaa kaiken duunin vaan aktiviisuus on enemmän kuin velvollisuus. Lisäksi tulee pidättäytyä naaraan yltiöpäisestä rynkyttämisestä eikä etru saa keskittyä vain omien tarpeidensa huolehtimiseen, vaan hänen tulee huolehtia naaraan kaikinpuolisesta tyydytämisestä. Mikäli näin ei tapahdu, saavat etrun mahdolliset lapsenlapset (jonkun toisen naaraan kanssa tehdyt) kuulla vaarinsa olleen surkea tuppimulkku ja täysin onneton panomies. Myöskin punkka-aktiviteetin kestoon tulee paneutua ja direktiivi kehottaakin luopumaan siitä perinteisestä kaks minsaa ja röökiksi – ajattelutavasta. Pitempi parittelu saattaa johtaa jopa siihen, että naaras siirtää lelunsa omasta pesästään etrun talouteen ja siitä ne haasteet vasta alkavatkin mutta sitähän se metsästys on.

Naarasetru

Näinpä, tässä tätä uuden direktiivin alkua (se on kuulkaa jumalattoman pitkä) ja ottakaa opiksi ettei syksyllä ole tunkua rosiksen eteisaulassa. Minä rupean lukemaan vasta nyt teidän juttujanne, se on katsokaas kesä ja sesonkiaika tullut joten nämä meikäläisen päivät ovat ympäripyöreitä enkä ehdi päivittämään omaani enkä lueskelemaan kuin vasta näin iltaisin.

Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.
24 kommenttia:

 1. Oijoi... Kyllä tuli tästä niin tanssilavoilla vietetty nuoruus mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella sun pyörähtelevän... ;)

   Poista
  2. Juu, helmat vaan heilui ja miehet juoksi perässä... :DDD

   Poista
 2. Onneksi nuo direktiivit menee noille nuoremmille. Pitkä tie on siipan kanssa kuljettu ja uskoisin, että päätyyn asti meidän tie vie. Tuossa direktiivissä onkin sitten monelle sulattelemista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja olen myös onnellinen siitä, ettei noista direkiiveistä tarvitse välittää kun vappuna tuli 13 vuotta täyteen tuon meillä asustelevan naaraan kanssa.

   Kaikkea ne siellä EU:ssa keksivätkin ja kuten sanoit, on siinä monella tekemistä että pärjää...;)

   Poista
 3. onneksi suomensit noi lyhenteet, muuten olisi varmasti tullut enemmän väärinkäsityksiä kuin laki sallii - naiset ja miehet kun ajattelevat tunnetusti eri tavalla, ja hameväki vielä helvetisti monimutkaisemmin.

  "Female DD/63-dan3992". Tästäkin ajattelin ensiksi, että kyseinen malli olisi 63. danin karateka (eli mustan vyön haltija ja todella kova muija).

  toi esileikin välttämättömyys on kyllä myytti, tai sitten mä olen vaan outo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M! Sä olet elossa! <3 !!
   No pakkohan ne oli suomentaa juurikin tuosta syystä minkä kerroit tai kaikki alkaisivat pitää itseään karatekoina (oli muuten hyvin oivallettu nuo danit, sinä käsiäsi heilutteleva runoilijanaaras :D)

   ...ja mitäpä sitä kukaan esileikkeihin aikaa tärväämään näinä hektisinä aikoina...jotenkin minusta tuntuu rakas M että sinä olet niitä suoran toiminnan naaraita ;)

   Poista
  2. Kyllä olen, toistaiseksi ainakin :) olisihan kaikkien toisaalta hyvä osata itsepuolustuslajeja - niin kauan kuin taidonnäytteitä annetaan vain tositilanteissa (esmes menkkojen ekat päivät eivät ole tällaisia). Ja mähän muuten olen harrastanut karatea, siksi kai se tuli mieleenkin :P

   heh, niin kai sitten ;) on se esileikkiminenkin mukavaa, ei sillä. Usein vaan pelkät sanat & katseet on riittävä voiteluoperaatio. Riippuu paljolti tyypistä.

   Poista
  3. Sua ei parane sitten suututtaa tai siinä käy huonosti kun kerran olet karateka - ei tosin muutenkaan sillä olet varsin kiihkeä naaras ;D

   No totta tuokin eli jos kemiat ovat kohdallaan niin ei siinä muuta tarvita vaan voi nauttia toisinaan jopa eläimellisestä seksistä.

   Poista
 4. Ähhhh, mä käytän käsiä. Mieluummin oikeaa. Jos haluan vierasta, vasempaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä meillä toinen suoran toiminnan naaras jolla ei ole aikaa noudatella mitään direktiivejä ;D

   Poista
 5. Viimeinkin jotain hyvää EUsta! DD/63 on myös EEP (entisajan e-pillerit) tai VIS (Viron silikonit) :D

  VastaaPoista
 6. :D:D No hittolainen! Taas viisastuin! *Kirjoittaa kiihkein - ei käden vedoin vaan kynän liikkeiden uudet tiedot ylös mustaan direktiivi vihkoonsa* ;D

  VastaaPoista
 7. Nappasin heti käyttöön tuon uusio-sanan etru. Aion testata sitä kylällä, kun tulee joku tuttumies vastaan kysymällä: "No, mitä etru?" ja jos minusta ei kuulu mitään, niin se meis on tiennyt sanan tarkoituksen...

  Direktiiveistä en minäkään piittaa, mitä nyt kotona 24 vuoden opastuksella muistutan välillä miestäni EPVV-direktiivistä. Ai että mikä se on. No se on 'Esileikin Pituuden VähimmäisVaatimukset' ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etru on ihan hyvä termi ja paljon kohteliaampi kuin se pitempi versio mutta toki senkin käytössä on omat haasteensa.
   Ai hittolainen, tuo direktiivi onkin jäänyt multa huomaamatta joten täytyykin merkitä se heti muistiin ;D

   Poista
 8. Mitäs tähän lisäämään, siinähän ne tuli, direktiivit. Mitä onkaan EU menettänyt, kun et oikeasti ole näitä säätämässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Tsompi, minähän OLEN säätämässä noita direktiivejä! ;D

   Poista
 9. Onneksi räpylässäni on rauhoittamisen merkkinä rengas, niin vältyn tuommoisten säädöksien kanssa säheltävien metsästäjien tähtäilyltä.

  *räpyttää kananlentoa johonkin piilopaikkaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rengastettuna saa kyllä olla rauhassa tai ainkin paremmassa rauhassa kuin vapaana riistana, mikä on hyvä sillä noita metsästäjiä kun on joka lähtöön.

   Poista
 10. Minä hauan, että mut pokataan just nyt heti!

  Kuntamme isokokoisin, rumin ja haluaisin-sanoa-että-on-sillä-onneksi-luonne-kohdillaan-mutta-kun-ei-vittu-ole -yksinhuoltaja on kuulemma löytänyt elämänsä rakkauden. En tiedä pitäisikö mun ulvoa epätoivosta ja kateudesta vai saada tästä voimia, että "jos sekin niin varmasti minäkin joskus".

  Voi perhana!

  No, mukavaa eloa ja oloa silti sinne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökohtaisesti Marjaana mä uskon tämän olevan se kesä jolloin pääsemme lukemaan sun pelkkää suurta sydäntä täynnä olevia postauksia..
   Usko pois, sun täytyy vaan järkätä itsellesi omaa aikaa että pääset metsästysmaille niin jo alkaa tapahtumaan!

   Poista
 11. Onhan se hyvä että on direktiivejä joka lähtöön, varmistetaan sitten sekin että direktiivin tekijöillä riittää töitä! Milloin muuten jatkuu taas Luostarin radio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Direktiivit ovat perin hauskoja ja uskon että vastaisuudessakin saamme nauttia niistä. Luostarin radio jakuu mitä todennäköisimmin 28. päivän jälkeen jolloin mulla on varaa ostaa eräs ohjelma jolla teen (nauhoitan) ko. tuotoksen.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...