keskiviikko 8. toukokuuta 2013

NECK LOOK on täällä - liity tähän tulevaisuuden tärkeimpään sosiaaliseen mediaan jo nyt!Liity  jo nyt tekemällä ennakkovaraus!

Kyllä, elokuun lopulla lanseeraan maailmalle ainutlaatuisen antisosiaalisten ihmisten oman ja täysin sisäänpäin lämpiävän jurotussovelluksen jonka nimeksi tulee Neck Look eli Niska Tuijotus kansanperinteen mukaisesti. Nimi kuvaa myös sitä, että kun joku saatanan palveluun kirjautunut vajakki kirjautuu ulos niin johan alkaa paska lentämään ja rienaaminen pääsee täyteen vauhtiin – kuten täysin perisuomalaiseen tapaan kuuluukin. Täällä on aivan turha jaella mitään halinalleja sydämien kera tai suloisia koiranpentuja jotka muka päästelevät jotain vitun viisauksia kuonostaan. Ehei, jos joku sellaisen erehtyy laittamaan, lähtee porukka heti liikkeelle ja tuon mulkeron torppa roihuaa ennenkuin kuin tämä ällö empaatikko ehtii enteriä painaa. Perinteisiä mainostajia ei todellakaan näy, vain apteekeilla, mustin pörssin ryyneihin keskittyneillä kauppiailla ja oikeanlaisia kasveja viljelevillä farmareilla on oikeus kertoa uutuuksistaan hinnastojen kera.

Käsittämättömän typerät tykkäys – ja jaa-painikkeet on korvattu todellisen elämän Torppaa täysin, Käräytä verottajalle ja Kantele Kelaan -painikkeilla joita kannattaakin painella ahkeraan sillä parhaista painalluksista saa alennuskoodeja apteekkeihin. Neck Lookissa ei todellakaan ole sitä hymyilevien turpavärkkien Kaverit-listaa vaan rehellisesti vihamiehet, eikä siinä voi hyväksyä että haluaako jonkun vihamieheksi vai ei, jos kaveri vihaa sua niin sehän on sen oma asia johon sinä et vaikuta mitenkään. Myöskään mitään vitun Timeline:a ei tule sillä ketä oikeasti kiinnostaa tietää mitä teit joskus vuonna kivi ja keppi – ei niin ketään. Täällä ei myöskään merkitä toisia mihinkään valokuviin sillä on täysin laitonta linkittää muita kuin uusien apteekkien tahi muiden elämää keventävien palveluntarjoajien toimipisteiden kuvia. Jos jokue erehtyy jonkun viston pärstän linkittämään, tyyppi saa ikuisen porttikiellon palveluun ja sen lisäksi käydään porukalle sen kusipään autokin kaatamassa. Jos ei omista autoa niin sitten pompitaan lonkkavolvon vanteiden päällä niin kauan että ne ovat ihan solmussa ja kissansilmäkin potkitaan paskaksi. Omalle seinälle (perkele että on visto sana) jokainen saa hautausmaan kuvan jota ei voi vaihtaa siitä yksinkertaisesta syystä että kaikkihan me sinne päädytään. Ainoa mitä voi tehdä, on editoida kuvaa tökkimällä sinne lisää vinksallaan olevia ristejä.

Kartta joka kertoo missä olet minäkin apaattisena päivänä ollut, korvataan täysin uudella kartalla missä näkyvät tien päällä pidettävät ratsiat, avoinna olevat apteekit ja salakapakat sekä niiden aukioloajat. Täällä ei kommentoida vaan joko painetaan em. nappuloita tai sitten ollaan painelematta koska ei sen toisen huonoa oloa tarvitse lisätä jollain typerällä ja kliseisellä jeesustelulla kun kuitenkin se rienaaminen alkaa heti kun tämä angstaaja kirjautuu ulos. Parasta tieysti on se että sanotaan toiselle suoraan mitä vitun mieltä on tyypistä, joskin tämä on tuotava tiettäväksi omalla seinällä kommentoinnin ollessa mahdotonta. Pelejä ei ole eikä tule, nyt loppui se virtuaalivihannesten maahan takominen ja niiden saatanen kuplien puhkominen – sitä touhua on katseltu ihan tarpeeksi. Sen sijaan kuvien tilalle tulee omat respat ja omat hakkerointikoodit -albumit joita jokainen voi käydä tsekkailemassa ja jos keksii parannuksia niin aina parempi. Toiselta on kuitenkin saatava lupa respan tai koodinpätkän rustaamiseen. Mitään ärsytäviä säälibiisejä YouTubesta tai muualtakaan ei saa linkittää, sitä vastoin on luvallista laittaa omia videopätkiä mikäli joikaat lääke- tai muussa pöllyssä ihan iteksesi. Ryhmien perustaminen on kielletty koska se kuitenkin katsotaan kansan kiihottamiseksi ja valtiovalta puuttuu (siihenkin) touhuun, sitä paitsi eikö meille angstaajille riitä että jurotamme verhoilla pimennetyissä kopeissamme – ei tartte perustaa mitään gruppaa poraamiseen vaan voi jolista yksistäänkin.

Sitten jos joku erehtyy sanomaan yhdenkin positiivisen sanan tai brassailemaan yhdelläkin ulkomaanmatkalla joihin toisilla ei ole varaa, lentää välittömästi palvelusta ulos. Sen sijaan voi kertoa mistä löytyy tyhjiä hylsyjä tai muuta pantillista tavaraa koska kellään ei kuitenkaan sitä rahaa ole. Tämä oli tässä ja menenkin tästä rustaamaan parin muun katkeroituneen kanssa alustaa niin saadaan homma toimimaan sitten kun ne syksyn masentavat kelit ja paskasateet painavat päälle. Kannattaa levittää tietoa ihan senkin takia että 50 000 tyypillä voi tehdä lakialoitteen hei, ties vaikka saataisiin tuleen tiettyjen tuotteiden hintoja alas. Koittakaa kestää sillä kyllä se aurinko pian pilveen menee.

Ps. Muistakaa filtterit mistä oli taannoin puhe
Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Pss. Tässä kuva meikäläisestä vuodelta -87 jolloin istuin vahingossa polkupyörän pumpun päälle (turha kai sanoa missä asennossa se pumppu oli)


32 kommenttia:

 1. Varaan heti sen pimeimmän ja paksuseinäisimmän kopin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä selvä! Tuliko muuten posti perille?

   Poista
  2. Kiitos, kipitänkin lukemaan.

   Poista
 2. Pitääks tää teeman mukaan nyt sitten haukkua ihan paskaksi tää teksti? :-D Anteeks hirveesti, mutta en mä pysty kiukuttelemaan tai itkemään, kun mua naurattaa se niin kamalasti. Mä en vissiin pääse tohon porukkaan nyt? *nyyh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sä pääset mukaan jos niin haluat ja nyt kun tämä on tavallaan tuon palvelun promo-tilaisuus niin olisit sä kyllä voinut haukkua mut ja mun keksintöni ihan paskaksi :D

   Poista
 3. Ilman muuta liityn (nauraa niin, että putoaa keittiöjakkaralta, murtaa häntäluunsa ja joutuu pitkälle saikulle). Aiheutit heti kalliin laskun yhteiskunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joukkoon äläkä nyt sitä persluutasi hajota sillä tää angstaaminen vaatii 24h koneella istumista ja hitonmoista kitisemistä ;D

   Poista
 4. Täällä ois alusta ja muut jo valmiina. Perkele, varastit multa ton idean. Varoitan. Kerran. OK. Repsu- yms. koodit valmiina. Vittuako alat, stna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi helvata sentään - että sinäkin olet moiseen ryhtynyt ja minä kun luulin ettei ketään kiinnosta!

   Poista
 5. Minä voisin liittyä tuohon seuraan, jos en ole liene olekin. Ja tuo pumppukuva olisi kiva mutta mun narskupaskani on juuri tuon näköinen. Ilmekin sama kun en suostunut siideriä hakemaan ja viinat oli talosta loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan mukaan sillä meno on tasan niin tylyä että siinä unohtuvat vanhat murheet.

   Poista
 6. No kaikkea älytöntä typeryyttä sinä keksitkin, hyi hitto (no, riittääkö haukut?)!!

  Tulen mukaan vaikka väkisin, sillä osaan koodata itseni sinne vaikka Kiinan kautta, jes! Ja haluan sellaisen pienen,pimeän ja korkean kopin. Respani tuon mukana, viimeksi sain sinisiä. Tuon ne mitä on syksyllä jäljellä. NO; pääsenkö jo???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kaikkea paskaa sitä tuleekin naputeltua ja tottakai sä messissä olet, ei sun Kiinan kautta koodailla mitään kunse koodi kuitenkin leviää ja mitä pimeisiin koppeihin tulee niin niitä on Luostari täynnä!
   Eli mukana oot.

   Poista
 7. Mää kans! Maailman älyttömin, idioottimaisin ja pimein idea. Sopii minunlaiselleni antisosiaaliselle nihilistille kuin nyrkki silmään. Äläkä yritäkään pitää minua ulkopuolella tai saat vihani niskaasi. Prkl!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vittu tämä on niin perseestä koko idea että sen takia tähän on suorastaan pakko liittyä eikä tulisi mieleenikään jättää sua pois joten lakkaa uhoamasta.

   Poista
 8. Minä haluun kans mukaan, vaikka jotkut väittääkin mua positiiviseksi. Nyt kyllä v....tuttaa niin pahasti, että positiivisuus on perseestä.
  Mitään hautapaasia en halua, mua kun ei haudata, mut heitetään mereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan Elina, täällä ei jumalauta mitään positiivareita tunneta ja vituttaa tässä itse kutakin joten eiköhän laiteta sutkin listoille - viisas päätös!
   Me voidaan viskata sut ihan minne haluat;mereen, maalle tai ilmaan.

   Poista
 9. Tuollahan äkkirikastut, mahtava tavaramerkki. Niskalaukaus suorastaan, isku suoraan palleaan. Järeä yhteisö, johon vain happamin kefiiri kuuluu. Haluan ehdottomasti mukaan, pysyn ikuisesti sisäänkirjautuneena ja vittuilen niin maan perkuleesti ja jatkuvalla syötöllä. Enkä tykkää yhtään enkä jaa, nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, happamin kefiiri. Sitä me juuri olemme, se saatanan kitkerä kalkki joka on pitänyt turpansa kiinni aivan vitun liian kauan ja uskon sinun olevan yksi yhteisömme tukipilareista kun olet niin pirun järkähtämätön.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 10. Ooo, se on joku luostarin lisäsiiåi? Tottakai tulen mukaan! Yritäpäs pitää mut poissa. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan Puskis ja sua ei estele kukaan koska nyt annetaan tekopyhien kuulla millaisia saatanan kermaperseitä ne on!

   Poista
 11. Tuossahan on monia hyviä ominaisuuksia! Omaan VittuNaamaKirja -softaani haluaisin Söpöt Aforismit -filtterin joilla noista kitkerää visvaa silmiin nostattavista hirvityksistä pääsisi eroon.

  Minulla oli tuo sama ilme eilen, kun kyykkäsin poimimaan pudonneen vanupuikon kylppärin lattialta. Kylppärihän meillä on pienempi kuin keskiverto jääkaappi, enkä yhtään muistanut että siinä tietyssä kohtaa lattialla takanani tönötti Lidlin iso (ja suht korkea) pönikkä huuhteluainetta. Onneksi selvisin pelkällä ihokosketuksella, mutta säikähdin aika pirusti sitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun hyppäsi vastaukseni tuonne alemmas mutta näkeehän sen sieltäkin.

   Poista
 12. No mutta ehdottomasti mukana :D Ainakin olen antisosiaalinen ja nappailen miehenikin ryynit :D Kun sää kuitenkin musta tykkäät niin jos mää hirmuisen nätisti pyydän niin voisko sinne kuitenkin lisätä ne virtuaalivihannekset ja saatanan kuplat. Muuten mää saan aivan järkyttävät vierotusoireet ja joudun lähtemään paikallistamaan niitä mustanpörssin ryynejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä ja odotinkin että liityt! :D
   On pelkästään hyvä jos kiskot äijäsi ryynit ja olet antisosiaalinen joten siitä hyvästä vihneet ja kuplat voidaan säästää ;D

   Poista
 13. Kaikki parannusehdotukset ovat tervetulleita ja ehdottomasti tuo filtteri tullaan lisäämään. Jessusettä naraa räkätin täällä sun kyykkimisellesi koska tapaus oli helppo nähdä sielun silmin :D

  VastaaPoista
 14. Mä olen kuule koko päivän etsinyt postauksesta tykkäysnappia tai edes keskisormea osoittaakseni kannatukseni mutta ei, et sitten semmoistakaan saituri laittanut :( En tykkää. Ikävä ihminen :( Jaxuhalit sulle ja lähetän kohta virtuaalisen voimajoutsenen parin mietelauseen kera ilahduttamaan ankeuttasi. Perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole tykkäysnappeja eikä paljon muutakaan, kaikki se turhuus on pois ja jos yksikin jaxuhali tai voimajoutsen päätyy tänne - käynnistyy Ransu ja nokka kohti Torppaa. Tiedät mitä sitten tapahtuu...saatana.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...