keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Omituisia hakuja (jälleen kerran) ja paljasta pintaa!


Alaston Harry? Halolla päähän kylpytynnyrissä? Kuinka taivuttaa ja ottaa nunna takaapäin? Polga on mysteeri. Ei jumalauta ihmiset, onko joku apteekkilakko menossa ja teillä lääkkeet loppu vai onko tämä sitä jumalaista, kaikki hormonit kakkoon vispaavaa kesää? Oikeesti, hieno juttu huomata etten ole ainoa jolla on lelulaatikko nurin ja kämpän ikkunat mettään päin, puhumattakaan siitä että tämä maailman paras vuodenaika on käsillä. Tässä muutamia hakuja ja koska minä rakkaat lukijat niin tykkään teistä, koitan antaa niihin myös vastauksia.

Otetaanpa ensin tuo Alaston Harry koska siihen löytyy nopea ratkaisu: tällä haulla ei Luostarista löydy (odottakaa arvon naiset, koitan järkätä asian kuntoon) yhtään alastonkuvaa Harrysta, vaan teidän on mentävä tänne ja ruinattava äijältä itseltään näitä otoksia. Näin kesän tullen nunnat kyllä haluaisivat kovasti nähdä paljasta pintaa (munkeista puhumattakaan, minähän en juuri niistä piittaa kun hurskas olen luonteeltani) mutta toki Luostariin saa lähettää kuvia/linkkejä numujen (NUnnien ja Munkkien) iloksi. (Enkä kyllä laittaisi pahakseni vaikka nunnatkin pistäisivät jotain silmää hivelevää vanhan apotin lukijoiden saattamiseksi kesäisiin fiiliksiin..)

Kuinka taivuttaa ja ottaa nunna takaapäin? Tässäpä sellainen dilemma jota pohtiessani olen viettänyt kymmeniä, ellen peräti satoja öitä heittelehtien vuoteellani miettien samaa asiaa. Tekniikat sekä taivuttamisen että tuon koiramaailmasta tutun tyylin suhteen ovat hallussa mutta se esityö! Ketä lähestyä ja millaisin sanakääntein? Hitaasti ja pikkuhiljaa ehdotellen vai suora kysymys? Sisältyy aktiin jotain erikoisia rituaaleja koska nämä Luostarin nunnat eivät ole tästä maailmasta joten kaikkeen on varauduttava. Erkiltä ostettuja öljyjä? Kahleita ja kaalikääryleitä? Kumin puruja ja vuohennahkaa? Turkkilaisia tahdinlyöjiä? Puuro ja piimä-leikkejä? Tätä kaikkea olen miettinyt vain ja ainoastaan täysin teoreettiselta pohjalta sillä pois se minusta että teistä moisia ajattelisin. Minä ole tätä nykyä keskittynyt yksinomaan miettimään miten pystyisin panemaan teitä. Siis parempaan kuntoon. Ojia. Alastomia ojankaivajia. Alitusputkia. Ankkalampia. Hikisiä vartaloita. Katuvaloja. Kanadan hanhia. *Juoksee dosetille*

Hubaa nunnille part 1
Tästä minä pidän; Polga on mysteeri. No niin jumalauta onkin, siinä on sellainen nainen että Da Vinci-koodit, Kuolleen meren kääröt ja Bermudan kolmiot ovat pientä tuon maagisia voimia omaavan naaraan rinnalla. Oikeasti ja jos totta puhutaan niin Polga on nainen jota kunnioitan suuresti, olkoonkin että hän välillä ripittää meikäläistä rankalla kädellä (olen sen kyllä joka kerta ansainnut). Polgan muuten löydätte täältä mutta muistakaa olla nöyriä sillä on dokumentoituja tapauksia jossa welhottaren kädessä ollut alppiruusu on muuttunut mottipäisen ihmisen käytöksen takia sellaiseksi jota jokaisen kuolevaisen tulee kavahtaa.Neuvonkin lähestymään runsain lahjoin (enkä laita pahakseni jos menomatkallanne teiltä vahingossa tippuu osa tänne Luostariinkin).

Hubaa nunnille part 2


Tämän seuraavan takana on pakko olla joku onneton jolla on useampaan suuntaan ruokkoja maksettavana, sillä haku Kuinka saada nartut kuriin ajattamalla ne laumaksi paljastaa suht ryhteviä ongelmia naisrintamalla. Älä huoli, tätä samaa asiaa olen pohtinut viime vuoden syyskuusta jolloin Luostarin portit avattiin ja ovista alkoi saapumaan toinen toistaan villimpiä nunnia. Nyt, suurin piirtein puoli vuotta myöhemmin voin kertoa ettei ajattaminen onnistu ja suosittelenkin seuraavaa metodia: Huumaa nuori, hyvä kroppainen ja hyvin varusteltu nuori mies ja tiputa se helikopterista (matalalta, toimintakunto täytyy säilyä) naaraiden reviirille ja loppu on helppoa. Voin lyödä vetoa ettet ehdi norttiasi polttamaan loppuun kun ensimmäiset naaraat riepovat ja kaunista termiä käyttääkseni – myllyttävät – tuota syöttiä. Olenkin monta kertaa miettinyt, että jos kettujen ampuminen haaskalta olisi yhtä helppoa niin kulkisin turkiksissa kesät talvet ja olisin sangen varakas mies. Jopa sudet jäävät vainuinensa kakkoseksi sillä kiimaista kiireistä naista ei voita mikään.

Kalikalla päähän kylpytynnyrissä – haku paljastaa henkilön olevan joko sosiaalisilta taidoiltaan melko kehittymätön tai sitten parantumaton masokisti ja kun Luostariin tullaan tuolla haulla, niin veikkaanpa että kyseessä on jälkimmäinen. Kylpeminen on pyhä rituaali eikä siihen sovi väkivalta mutta minulla on tarjota betoninen (tahi muurattu) vaihtoehto: menet kaupungille ja etsit käsiisi sellaisen tummansinisiin haalareihin pukeutuneen miehen, joka olkavarsia koristavat miekan kuvat (liikkuvat muuten pareittain joten tuplakivaa tiedossa) ja astut rohkeasti hänen eteensä, avaat vetskarin ja kusta lorautat kengille, voitpa samalla aukaista verbaalisen arkkusi ja kertoa totuuksia hänen äitinsä joka öisestä, usein selällään tapahtuvasta ammatinharjoittamisesta. Mikäli haluat todella hubaa ja kivuliasta menoa, huitaisepa kunnon mouhijärviläinen tämän miekkamiehen leukaperiin ja jos tykkäät kolmen kimpasta, niin räkäiseppä hänen partneriaan samalla. Voi vehviläinen sentään, ensin pääset todella rivakasti ( ei todellakaan kulu omat sandaalit) hienon pakettiauton kyytiin josta sinut raahataan ohjataan pieneen betoniseen koppiin ja lysti voi alkaa. Pääset tutustumaan miltä heidän käytössään oleva musta kautsun jatkojaloste tuntuu ja satavarmasti yllätyt siitä kuinka paljon raajasi taipuvat eri suuntiin, ei tartte seuraavaan puoleen vuoteen venytellä. Eikä myöskään seuraavaan kolmeen päivään (maks. pidätysaika ilman rosista) tarvitse suunnittella menojaan. En kuitenkaan suosittele mitään tälläistä ja kehotankin hakemaan ne kicksit jostain muusta hauskasta, tule vaikka tänne korpeen niin mennään kusemaan paimenpoikiin. (Ei, ne eivät ole käyrien keppien kanssa kulkevia paimenia vaan ihan jotain muuta...)

Hubaa munkeille part 1

Haluaisin puristella tytön rintoja. No kukapa meistä ei, on ne niin puoleensa vetävät mollukat ettei paremmasta väliä. Noiden pallukoiden takia Tulivaunutkin ovat saaneet muutaman kolhun, sillä naisilta on suorastaan törkeää liikenteen vaarantamista (näin kesällä) kulkea aivan auton editse kun kipeäselkäinen ja huononäköinen apotti yrittää pakittaa kankeasti kääntyvää menopeliään ruutuun. Helkkarin daisarit. Ei kun ne on mukavat. Kirotut keinahtelevat pallukat. Ei mitään niin taivaallista olekaan. Tulee hintoihinsa niiden tuijottelu. Aivan sama mitä maksaa, kesä on kerran vuodessa. * Rientää kaatamaan koko dosetin naamaansa*

Hubaa munkeille part 2


Näinpä tänä aamuna, eilen sain Luostarin aikakirjat ajan tasalle kommentteihin vastailun osalta ja tänään töistä tullessani voinkin keskittyä teihin. Eikä tosiaan olisi pahitteeksi jos niiden kukkien ja puskien sijaan kuvaisitte jotain muuta enkä tarkoita mitään luonto- tahi ruokakuvia. Kiitos jo etukäteen. Rakastan teitä. Pusuja nunnille ja munkeille mitä parhainta kottaraisten bongailua (ahkeria lintuharrastajia kaikki – mitäs te luulitte?)

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


20 kommenttia:

 1. Se on sitten kätevää, että hakusanojen mukaan saat riivottua dosetin tyhjäksi (+ otettua muutamia synkkiä kyytiläisiä lisää siihen oheen)! En minä vaan ymmärrä - siis en minä ymmärrä edes itseäni, joten miksi minä muka olisin mysteeri? :o Ei minua kyllä ymmärrä kukaan muukaan... siis mistäs me taas puhuimmekaan? ;)

  Eikä sitten tänään sekaannuta kenenkään maitorauhasiin, ei osteta lisää kattopeltiä (oli kaltevuuskulma mikä tahansa, siis KATON!) vaan tehdään kiltisti... töitä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan nuo hakusanat pistää miettimään että mitähän ihmisten päässä liikkuu mutta tämä sun kohdalle - tai sinuun kohdistuva - meni kyllä oikein, sillä olet juuri sellainen mysteeri jota on pakko rakastaa :D

   Poista
 2. Noita kuvia ei saa suurennettua, argh;)
  Vai ei enää kukkien ja ruokien kuvia vaan jotain muuta kuvia pitäisi blogiin laittaa. Yritä tässä nyt olla asiallinen blogisti. Vaikka kyllä täällä Luostarissa on asiallisuus jo karissut *alkaa tempoa vaatteita päältään* , joten kuvataan sitten ;D

  Jätä nyt tosiaan ne silikonit vahtaamatta, keskity töihisi ja autolla ajoon, muuten me saadaan nunnien kanssa korjata sut ojasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän asialliset blogistit voivat julkaista mitä vaan koska aiheita on käsiteltävä monipuolisesti, tai ainakin monelta kantilta ;)

   Mitä autolla ajamiseen tulee niin suuria uutisia on tulossa lähipäivinä ja ne todistavat että ankara työnteko kannattaa vaikkei sillä rikastumaan pääse. Mitä silikoneihin tulee niin pois se minusta että niitä tuijottelisin - minähän olen niin pirun vanhoillinen etten hyväksy kuin luomua ;D

   Poista
 3. Näin tuon postauksen alun ja kuvan, ja totesin, että ei tuo kyllä Harry ole. Siis se Willyn veli. Mutta muuten ihan kiva.

  Mun hakusanalistassa oli viikko sitten "kuinka lopettaa varpaiden narina..." tjsp. En kyllä osaisi vastata. Siihen ei taida auttaa kuin äänieristetyt sukat.

  Ajattelin tänään juurikin laittaa kuvan kukkasista, kun eilen julkistin ittestäni useemmankin kuvan. Pallukoista ei taida olla paljoa iloa enää, kun niistä leikattiin varmaan enemmän kuin kaksi kolmasosaa pois... ei keinahtele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskonkin että tällä meidän kuvaajallamme on ihailija joka haluaisi nähdä muutakin kuin Harryn tarjoamat upeat luontokuvat... ;)
   Hakusanat ovat omituisia jopa minun mittapuuni mukaan ja hei, lopeta se pallukoittesi mollaaminen koska uskon niiden olevan hyvän näköiset. Tässä kun on ollut kiireitä en tiedä miten operaation jälkeen on mennyt mutta toivottavasti ilman komplikaatioita.

   Poista
 4. Kylläpäs tämä kirjoitus yllättäen herätti monia ajatuksia, jotka tekisi mieli sanoa ääneen... Taidan kuitenkin purra kieleeni (auts!), koska ne ajatukset eivät ehkä ole julkaisukelpoisia. Edes tällä areenalla. Vai olisiko sittenkin...? Ei!!! *puree kovemmin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro nyt vaan koska Luostarin sääntöihin tai paremminkin sananvapauteen kuuluu sanoa mielipiteensä eikä siitä pidä kenenkään suuttua, sillä asioita pitää pohtia monelta kantilta.

   Poista
  2. Kyse ei ole niinkään mielipiteistä vaan mielikuvista, joita tämä sai aikaan. Voisi jopa sanoa, että mielikuvitus lähti lentoon ja karkasi käsistä. ;-)

   Poista
  3. Oikein rakas B! Kerropa heti mitä mielikuvia ja varsinkin niitä kuvia kovasti kaipaan...;)

   Poista
 5. Kävi kurkkimasssa nurkista pitkästä aikaa, millaista meteliä täällä pidetään. Ja täällä ollaan ilman vaatteita! Onks toi alempi miehenkuva omakuva?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tules rohkeasti sisälle vaan! Kesän kunniaksi vähän kevyempää vaatetta ja tuo alempi ei todellakaan ole meikäläisen kuva, se on peräisin netin syövereistä ;)

   Poista
  2. Ikävä tuottaa pettymys sulle :D

   Poista
 6. Tulin siihen tulokseen, että testosteronini on lisääntynyt, muttei tarpeeksi. Yksikään kuva ei aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia *keinahtelee dosetille* ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maarit, sinä oma rakas rietastelijani - sua varten täytyy laittaa hekumallisempia kuvia vaikka sitten privana...;D

   Poista
 7. Mulla olisi tänään postauksessa tarjolla Johanna Tukiainen koira-asennossa. Ei taida kyllä hivellä silmää :D Siellä on kyllä ensin hämäykseksi kukkasen kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki rakas, et kai sinä meikäläistä meinaa Tukiaisella rääkätä? :D
   Laita nyt vaan niitä omakuvia niin se olisi jotain ja niiden kuvien takia voisi kestääkin jokusen rehun kuvan :D

   Poista
 8. Nyt on tää pakollinen puutarhanhoidollinen kausi meneillään. Kysy vaikka Ilkka Kanervalta. Joten koita kestää ne puskien ja pensaiden kuvat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennenkaikkea puutarhanhoidollinen kausi! Olen tukka pystyssä lukenut teidän naisten tekstejä pikku puutarhanhoidoistanne ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...