perjantai 3. toukokuuta 2013

Supersankaritkin kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä - ei ole niilläkään helppoa


Ne ovat täällä! Koko hemmetin porukka aina velhoista noihin omituisiin, rähmäisiä seittejään sinkautteleviin joka paikan kerrasto-gubbeihin. Tämä tuli todistettua eilen kun poikkesin paikallisessa baarissa evästämässä ja kuuntelin koulusta palaavien nuorten sankareiden seikkailuja naisrintaman vaarallisilla tantereilla.Tämä eeppisten sankareiden ryhmä käsitti pari noin viisitoista vuotiasta soturia sekä kolme muutaman vuoden nuorempaa urosta, ilmeisesti he olivat maagikkoja koska heidän juttunsa olivat niin hämäriä etteivät ne auenneet tavan kansalaiselle. Jo pelkästään termistö kuulosti sen verran omituiselta ettei mitään jakoa saada selkoa mutta kaiketi se liittyi nuoriin neiteihin ja tämän päättelin siitä, että nämä vanhemmat soturit tuntuivat ymmärtävän heidän kommenttejaan kertoessaan urotöistään naarasheimon parissa. Keskustelun edetessä kävi selväksi ettei onni ollut viime viikonlopun taistoissa mukana ja tämä saaga kyllä polveili niin hauskasti (olkoonkin että taistelijat kertoivat tästä perin järkyttyneenä) ettei sen viikolla 3 valmistetun sämpylän syönnistä tahtonut tulla mitään. Ei vaikka koitin huuhdella sen mahdollisimman äkkiä alas ilmeisesti eilen keitetyllä ja aamulla lämmitetyllä kahvilla.

Nimittäin vanhimmalle taistelijalle oli käynyt pieni vahinko joka aiheutti ihmetystä ja päivittelyä näiden salskeiden soturien keskuudessa. Kyseinen peitsenheiluttelija oli päässyt lähitaisteluun naaraiden heimoon kuuluvan neitosen kanssa ja tämän riisuessa sotisopaansa, oli taistelijalle käynyt valitettava Spider man- efekti ja kas kummaa, seitti oli livahtanut ennen aikojaan. Paheksuen naaraansa käytöstä (jota hän oli sanojensa mukaan kouluttanut jo kolmatta viikkoa) soturi kertoi naisensa revenneen nauramaan ei niinkään seitille itselleen, vaan siitä lähteneelle äänelle. Saagan mukaan oli kuulunut ”märkä ropsaus” seitin iskeytyessä seinään enkä yhtään ihmettele että näin tapahtui sillä tiedän missä tämä vanhin taistelija asuu. Kyllä se kuulkaa melkoisen ropsauksen päästääkin kun kolmesataa miljoonaa työtöntä insinööriä lyö päänsä vanhan rintamiestalon seinää peittävään pinkopahviin.

Tällä kohtaa en kyennyt hillitsemään itseäni vaan repesin nauramaan ja käkätin vetet silmissä, yskien ylivuotisen sämpylän paloja pitkin pöytää. Jumalauta mutta taistelijat suuttuivat ja varsinkin nuoremmat maagikot, ilmeisesti he halusivat tehdä vaikutuksen vanhempiin taistelijoihin ja hypistelivät taikasauvojaan (lue:kännyköitään) samalla kun loitisivat kaameilla ”haluatko patu turpaasi”- ja ”tartteeko sua tulla opettamaan”-loitsuillaan. Nuo maagiset uhkaukset saivat meikäläisen räkättämään tosissaan koska hetkeä aiemmin oli esiintynyt todella riemastuttavaa termistöä maagikkojen manatessa naaraiden rintavarustusten hakasia. Ne perkeleet kun vaativat vähintäin tasolla 35 olevaa taikuutta auetakseen. Toppuuttelin päälle pyrkivää, nuorten ja epäonnisten seitinviskojen klaania kertomalla ettei meikäläisestä kannata välittää sillä näillä kympeillä puntissa ei pullota kuin korkeintaan Tyly Pahka ja tällä viittauksellahan tarkoitin vuonna -90 leikattua nivustyrää, jolloin pallini heiluivat polvien tasalla. Ilmeisen tyytyväisenä surkeaan kohtalooni nuoret taistelijat jättivät listimiseni sillä kertaa ja poistuivat paikalta japanilaisvalmisteisten hevostensa selässä.
Teki kyllä mieleni kertoa heille että heidän toimintansa oli pikemmin Fast Action Hero-tyyppistä mutta loppujenkin leegojen menettämisen pelossa jätin tämän toteamuksen möläyttämättä.

Aloin kuitenkin pohtia muita yhtäläisyyksiä ja löytyihän niitä, en vain ollut tajunnut aikaisemmin näiden supersankareiden ja muiden kummajaisten läsnäoloa. Asuessani 80-luvun lopulla näillä samoilla selkosilla mutta pari kylää pohjoisempana, naapuriini muutti Barry Hopper – niminen mies kuningas Yrjön maalta enkä tiedä mikä miehen oli näinkin syrjään lennättänyt mutta sen näki ettei Hopper ollut tyytyväinen kohtaloonsa. Hänen silmissään oli jatkuvasti sellainen kyllästynyt, suklaan ruskea Dumleboring-ilme. Kovin kauan ei tuo mies viihtynytkään paikkakunnalla vaan eräänä kauniina päivänä häntä ei enää näkynyt. Tällä nykyisellä kylällä meillä on oma Mustanaamio, autonasentaja nimeltään Antti Kulkevainen ja jumaliste sukunimihän on sama (suomennettuna) kuin esikuvallaan! Lisäksi tuo vanha heppeli on ilmetty Mustanaamio sillä sen mustempaa turpavärkkiä saa hakea, joskin hajusta päätellen se Paha Merkki on pätkähtänyt ihan jonnekin muualle kuin ulosottomiehen tahi muun ilkeämielisen roiston leukaperiin. En edes uskalla ajatella mitä trkoiden kätköistä löytyy. Kaikista eniten vituttavat Kapteeni Amerikat, nuo itseään muita parempina pitävät kultturellit mulkut joiden täytyy tulla kolistelemaan (Eeva) Kilpeään kapakkaan jossa muut yrittävät päihtyä ja unohtaa maalliset murheensa. Istuvat nurkkapöydässä ja pitävät Kilpeään naamansa edessä, ovat muka lukevinaan vaikka tosiasiassa kyttäävät muita. Kerran elämässäni olen tehnyt vastaiskun ja pamatin samaan pöytään tälläisen Kapteeni Amerikan kanssa, kaivoin hetkeä aiemmin kirpparilta ostetun poplarin taskusta meidän kylän kirjailijan Unto Hyyrysen teoksen ”Jessus mutta nyt vasta käsi vatkaakin”. Valitettavasti Hyyrynen on tätä nykyä pakkohoidossa (since 2001) vaikka on ihan harmiton tyyppi. Joka tapauksessa tuo teos käsittelee vahvojen mielipidelääkkeiden sivuvaikutuksia ja on siitä harvinainen kirja ettei sitä ole kuin kolme kappaletta. Kaikki käsinkirjoitettuja, enempää Unski ei jaksanut mikä on harmi koska kirjassa on hyviä huomioita aiheesta – kaikki omakohtaisia (harmittaa että ko. opus on tällä hetkellä kadoksissa ja toivonkin että se varaston perukoilta löytyy). Jostain syystä en saanut Kateeni Amerikasta juttuseuraa sillä avattuani kirjan ja otettuani ensimmäisen ryypyn lonkerostani, hän poistui Kilpeään kolistellen pois paikalta.

Teräsmiehiä on kaikkialla ja varmasti jokaisen tuttavapiiriin kuuluu tuo reikäisessä kerrastossa hiihtelevä sankari. Minäkin tunnen yhden Teron jonka sankarin puku on varmasti 70-luvun peruja, kirkkaan sinistä tekokuitua ja niin saatanan reikäinen että kerran sanoinkin Terolle että hänen täytyisi olla kiitollinen. Eipä mies tajunnut vaan katseli minua omituisesti, jolloin valistin että hän oli ollut onnekas ettei sillä ylilennolla jolla nuo reiät tulivat, sorsastajan haulikossa ollut kryptoniitilla ladattuja kuteja tai siinä olisi hänen käynyt huonosti. Ilmeisesti kaikilla Teräsmiehillä on varsin negatiivinen suhtautuminen kryptoniittiin ja siitä puhujiin, sillä Tero käski mun painua jonnekin muualle vittuilemaan. Höh, hänen parastaanhan minä ajattelin.

Prinsessoja löytyy pilvin pimein, nämä ylipakkeloidut kermaperseet kun eivät sormeansa liikauta rakennekynsiensä katkeamisen pelossa ja tästä syystä talouden pito on vähintäänkin huonolla tolalla. Moni puhuisi uusavuttomuudesta ja varmasti sitäkin löytyy mutta kyllä se silkkaa narsistista laiskuutta. Kyseinen elämänmuoto ei menesty näillä selkosilla ja siksipä täällä ovatkin suosiossa nuo maahisten ja kääpiöiden risteytykset, mainiot muijat jotka osaavat taloudenpidon ohessa sekä manata että lyödä aivan helvetin kovaa.

Tälläisiä huomioita supersankareista ja velhoista, loppuun kehotan käymään Sen nimi on Elämä – blogissa jossa kerrotaan elämästä nelikymppisen naisen silmin. Hyviä havaintoja ja pohdintoja elävästä elämästä sekä rennolla otteella toteutettua kerrontaa tavallisesta arjesta ja sen mukanaan tuomista haasteista. Suosittelen lämpimästi ja kannattaa lisätä omalle lukulistalle.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat.

Btw, eräälle Outille oikein hyvää nimipäivää!20 kommenttia:

 1. Jaha, täytyykin olla tarkkana, kun vävykokelas tulee huomenna käymään... ettei ala ropina kuuluun. En oo nähnyt sitä vielä kertaakaan, vaikka ne on seurustelleet jo yli kuukauden :)
  Mutta oikeesti, tuleeko tuollaiset sankarit oikein julkiselle paikalle nolaamaan ittensä jutuillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun täytyy äidillisesti istuttaa se keittiön pöydän ääreen ja ohimennen - leipäveitsi kädessäsi - kerrata talon säännöt ;D

   Tiedäthän sinä 13 - 15 vuotiaat jätkät jotka ovat päässeet hieman puristelemaan rintaa (mikä ei sinänsä ole hullumpi kokemus näin vanhemmallakaan iällä), niin onhan se pakko julki kuuluttaa. Ei siinä katsota paikkaa eikä aikaa.

   Oman ensikokemukseni julkaisin 13 -osaisena lukusarjana kuvineen kaikkineen paikallisessa sanomalehdessä ja kuinka kävikään? Eipä tarvinnut röpsää kysellä siitä osoitteesta sen jälkeen eli tein varmaan jotain väärin ;D

   Poista
 2. Voi hyvänen aika, taas minä räkäisin kahvit nenän ja korvien kautta läppärin näytölle ja näppikselle :)

  Kiitosta vaan kiitos, aamu alkoi hyvin, näiden naurujen ansiosta parani entisestään.

  Ja Firefoxilla tänne luostariin pääsee luikahtamaan vikkelämmin kuin Safarilla, MOT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt sinäkin köhi, minätein sitä ihan tarpeeksi sitä baaritauollani mutta se on hyvä jos päiväsi alkaa paremmin ja hyvä jos Luostarin ovet ovat auenneet nopeammin.

   Poista
 3. Ehheheeheh, nyt meikäkin repesi :) Suorastaan näin niiden insinööriparkojen leviävän sinne seinään *oh shit*!

  Btw, täällä meillä on hiihtäjää myös monenlaista. Kuiskaaja-Tappi, jonka normaali puhe kuuluu torilta tänne asti. Kerran Tappi tyttöystävänsä Golgata-Olgan kanssa oli lauantain viimeisessä kattauksessa saanut Oklasta pienen Apen. Oli pakkasta ja Olgan ottaessa huikkaa, flinda tipahti. Uuuh, se huuto ja sanasota oli jotain infernaalista; tämä tarina on nimittäin tosi. Se kuului n. 1.5 km:n päähän Tapanilaan asti!

  Mitä tulee muihin legendoihin, niitä on lukemattomia. Näihin katson lukeutuvani myös itse :) Tosin ehkä tunnen suurta yhteenkuuluvuutta myös Obelixin kanssa. Minäkin olen kai pudonnut taikajuomapataan pienenä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei uskoisi millaiset äänivarat vanhan liiton densoilla on ja oikeasti, moni heistä omaa mielettömän hyvän ja kuuluvan lauluäänen. Surullista että sekin taito menee hukkaan sillä en ole kuin kerran elämässäni päässyt kuuntelemaan entisen alkoholistin (raskas sarja -ikämiehet) laulavan kirkossa ja jumalauta se oli jykevää kuunneltavaa!

   Poista
 4. Haha... Tuli mieleen, miten joskus olin viikon verran majoitettuna kahden inan alle parikymppisen taistelijan viereen niin, että välissä oli ohut seinä josta kuului kaikki läpi. Se oli erinomainen tilaisuus havainnoida nuorten miesten sielunelämää ja varsinkin ajatuksia naisista. Välillä piti oikein pinnistellä, etten olisi reagoinut ääneen niihin juttuihin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... mielenkiintoinen tilanne ja nuoret herrat varmaan kävivät varsin valaisevia keskusteluja :D
   Maltoit sentään pysyä omalla puolellasi..;)

   Poista
  2. Maltoin, kieleeni purren ja naurua pidätellen ;-)

   Poista
 5. "ylipakkeloidut kermaperseet" sai minut repeämään totalisesti. Onneksi en juo enää kahvia näppiksen lähellä.
  Meillä oli kerran tässä kyläkoululla hauska tilanne, kun kyläyhdistys kokoontuu kerhohuoneella. Ohut seinä erottaa sen kuntoiluhuoneesta, jossa pojat käyvät nostelemassa painoja. Pari poikaa abt 15 v jutteli siellä kanssa naisista. Meitä oli kaksi keski-ikäistä akkaa kerhohuoneessa ja henkeä pitelemättä kuntelimme niitä elämänviisauksia. Olimme kyllä purskahtaa nauruun koko ajan. Pojat sitten poistuivat ennen kuin meidän kokous alkoi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainutlaatuinen tilaisuus kuunnella kuolemattomia lauseita naisista ja naisten luonteesta ;D
   Olise hyvä että maltoitte olla nauramatta sillä siinä olisi voinut nuorten naissankareiden ego saada pahan kolauksen :D

   Poista
 6. Hahahahaha, loistava seittimukaelma. Ja se ropsahdus, hyvä, etten pudonnut taas pallilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedäthän sinä Tsompi; suhinaa kuuluu, hiki tulee ja seitit lentää ;D

   Poista
 7. Kyllä nuoruus on vaikeaa (yritän pidätellä naurua, ettei tuo meillä asuva 15 vee kuule) :DD

  VastaaPoista
 8. Sitä se on, varsinaista tunnekuohuntaa ja erikoisia elimistöllisiä kummallisuuksia ;D

  VastaaPoista
 9. Sinulle on postia :) Vastausta odotellessa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, no sitähän pitää rientää laatikolle ;)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. No hittolainen, näin ne asiat menee ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...