maanantai 27. toukokuuta 2013

Vihdoinkin Maelka on saapunut Luostariin ja esittelyssä Arkadianmäen monopäiden monumentti

Heti alkuun esittelen Maelkan Lahnakuttava – blogista, jossa pääsee seuraamaan hohhailua rintamiestalossa. Erittäin hyvä blogi, Maelkan kerronta on leppoisaa ja ne kuvat – paljon hyviä kuvia joista viimeisimpänä vanhan saunan ullakolta löytyneet temppuvesipullot! Maelkan blogi on kuin kotio menisi ja ainakin minä viihdyin siellä pitempäänkin kun selailin vanhoja postauksia (jotka kannattaa tosissaan lukea) ja katselin kuvia joita on kiitettävästi, vieläpä teräviä sellaisia. Kannattaa ehdottomasti käydä jo siitäkin syystä, että Maelka ja hänen äijänsä ovat tekevää sorttia joten koko ajan tapahtuu ja monia hyviä vilahtelee teksteissä. Lyhyesti sanottuna; Ihan aikuisten oikeasti sellainen blogi johon kannattaa tutustua.

Muuten meikäläisen aamu ja viikko alkaa normaaliin tapaan; niin saatanalliset säryt ettei taas tullut nukuttua joten onko enää parempaa tapaa aloittaa viikko? Ehkäpä on; samoissa fiiliksissä ja herra P.W laulamassa korvan juuressa sitä heti perkeleen typerää kappalettansa, missä kysellään että voiko aamu enää ihanammin alkaa? Voe tokkiinsa, ensin sormet Mr. W:n kurkun ympärille ja sitten hidasta puristusta kunnes hapenoton säätö on mennyt niin pieneksi ettei sitä saatanan jollotusta enää kuulu. Yksi naksaus puristusta tiukemalle ja kas näin suoristuu se -74 tapahtuneen leivänpaahdin/tiskinallas-onnettomuuden kihartama tekoneekerin letti. Samalla soitto Teostoon ja kehotus rojaltien ohjaamisesta uuteen tilinumeroon.
Toinen hyvä tapa olisi tehdä ns. ”kymijokelaiset” eli heittää löylykauhallinen äärettömän jyreitä tabuja naamaan, tunkea ne pulloharjalla kurkusta alas ja vasta sen jälkeen huuhdella läskihissi litralla Round Up:ia. Kerran olen tuollaisen startin tehnyt ja voin kertoa että se toimii - siitä todisteena 110 metrin sähköaitojen uusi maailmanennätys. Tarkennattakoon etten tarkoita missään vitun tartanilla seistä jököttäviä aitoja vaan aitoa korpimaiden tyyliä eli 110:n metrin välein olevia paimenpoikia, joihin virran voimakkuuksilla brassailevat isännät (keskinäinen kateus näetsen) ovat lyöneet enemmän virtaa mitä se Arevan toimesta (todennäköisesti) vuonna 3455 valmistuva kioski koskaan pystyy tuottamaan. Siitä muuten tulee maailman yhdeksäs ihme: fransmannit rakentavat toista päätä, suomalaiset tekevät tarkastuksia vihdoin valmistuneessa keskiosassa ja puolalaiset tekevät vuosiremonttia toisessa päässä. Suurin monumentti (ja kallein) mitä Arkadian mäen monopäille on koskaan pystytetty. Ihan sen takia että nyt työllisyys on poistettu kaikilta muilta kansallisuuksilta paitsi suomalaisilta – hyvä hallitus, hyvä eduskunta, teidät olisi pitänyt taputella (en sanonut tappaa) jo kehtoon – ihan koko orkesteri.

Kansanedustajan muuttuminen Arkadianmäellä vasemmalta oikealle: rehti  maakuntansa edustaja,  sitten  jonkun  perkeleen diibadaabaa-työryhmän heti "tärkeä" jäsen ja lopuksi oikealla asioista päättävä ministeri. Tyhjä katse ja niin pihalla maailman menosta kuin olla voi: "Mikä Areva? Onks se joku uus menomesta? Pakko soittaa Paavo A:lle ja tarkistaa".


En hölise enempää sillä vartin päästä pitää olla menossa mutta illalla nähdään. No ei tietenkään nähdä mutta minä näen teidän tekstinne. Jessus sentään mutta maailma on pullollaan typeriä sanontoja: illalla nähdään, rännit tippuu (tasan varmaan toimisin peltibisneksessä) ja nenä juoksee (no sitten olisi sillekin helvetin rustonkappaleelle ostettava lenkkarit ja arvatkaapa vaan tehdäänkö niin pieniä).


Hyvää maanataita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

20 kommenttia:

 1. Ei sulla sattuis niitä High Voltage 2000 -mömelöitä olemaan? Säryt on itse Saatanasta ja kivut Perkeleestä, joten Apottia tarvitaan. Muutoin on Abbedissa kohta hukassa tahi muussa elukassa...

  Ei ole nukuttu täälläkään, tai no, jos 1.5 h horrosta on unta - sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurjuus sun tilannettasi ja täytyy todeta että kaikki mun voimajyvät on loppu :/

   Ei tuo 1.5 tuntia ole mitään..sitähän kulkee zombiena jo alkuviikosta noilla horrostamisilla.

   Poista
 2. Siinäpä komia rivi "joka äidin unelmavävyjä". Ja hei, sulla on komia ajopeli ja halvalla tais lähteä! Tai tulla. Toivottavasti pysyy ehjänä paremmin ku tuo mun samalla hinnalla ostettu ranskalainen... kävi muuten ilmi viikonlopun jarruremontissa, että joskus siihen oli vaihdettu se TOINEN takajarruhärvelisysteemi, se mikä ei aiheuttanu ongelmia mutta vaihdettiin nyt myös uuteen. Laiskuutta tai tyhmyyttä tai pihiyttä vaihtaa vain toinen takajarru, kun ne myydäänkin parina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikas halvalla lähti -ainakin kun vertaa kuntoon ja ajettuihin kilometreihin.
   Noin ihmisten tekemät remontit jaksaa aina ihmetyttää ja uskoisin että syynä on laiskuus koska kaikki pitäisi tehdä ns. samalle akselille eli just molemmatpuolet kerralla.

   Poista
 3. Voi hitot noita sun kipujasi. Ja töihin on vaan mentävä;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ne kivoja ole mutta minkäs teet - apkko on velkojen takia mennä.

   Poista
 4. Unohdit sanonnan 'puro juoksee'.

  Koitahan pärjätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, niinpä unohdinkin ja vieläpä kuuluisammasta päästä.

   Kiitos ja koitahan sinäkin rakkaani.

   Poista
 5. No jopas... Tuntuu olevan aika ärhäkkä viikon aloitus tämän perusteella. *lähettää rauhoittavia ajatuksia*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärhäkkää pitää olla ettei nukahda kesken leikin mutta kiitos ajatuksista - tosin ne teikäläisen ajatukset ovat kaikkea muuta kuin rauhoittavia ;D

   Poista
 6. Niin, asiasta toiseen.

  Muutama viikko sitten revit talvirenkaista nastoja pois. Poikani osti auton johon käytettyihin renkaisiin tarvittaisiin laittaa nastoja,
  Onko sinulla tallessa ne nastat vai heititkö mäkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmetti kun olisikin mutta heitin ne tyhmyyksissäni pois - tosin tätä kirjoittaessa ei ole koko autoakaan..

   Poista
 7. kiitos Peppone tuesta :) sun kommentit on mulle tosi tärkeitä. face on kyllä kieltämättä tosi tekopyhä paikka, mutta silti olen sinne palannut. ja ei siellä oleminen enää niin kauheasti ahdista kun poistin kaikki turhat ihmiset (esim. tämän tietyn ala-astekaverin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään kiittämistä riri <3
   Jep, facessa on se vika että siellä vallitsee kateus ja ihmiset tahtovat olla perin vittumaisia toisilleen, aikoinani seurasin kahden nuoren naisen taistoa ja se oli karmeaa luettavaa.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Juu, tämä on niitä tyypillisiä startteja ;D

   Poista
 9. Voimia ja jaksamista.
  Nii, tiijäthän sää että oot mun rukouslistalla. :)
  Ihimettä ootellen, hyviä unija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mummeli ja näin jälkijättöisesti voin sanoa että sun rukoukset auttoivat sillä sain asiani järjestykseen <3

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 *Punastuu vallan mahrottomasti*

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...