tiistai 18. kesäkuuta 2013

Aurinkorasva jota julkkiksetkin käyttävät - niin kutsuttu Gertrud's Cream

Rääkkäsin eilen taas luontoihmisiä, joitain tutkijoita hiippaili tuossa lähistöllä ja kun ei muutakaan järjellistä tekemistä ollut niin pakkohan niille oli toimintaa järjestää. Siitä lisää illalla eiliseen tapaan sillä lähden nyt Project Gandalfin kimppuun, täällä Korvessa kun paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näyttää +68 astetta. Lämmintä siis piisaa ja todella loistavan (ja näyttävän) aurinkorasvan saa, kun kolmeen desiin vettä liottaa 11 liivatteen lehteä ja sekaan viskaa kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta. Tulee sellainen kitti jokaei ihan hevin lähde iholta ja samalla voitte brassailla mukamas ruskettuneella kropallanne. Eikä tässä vielä kaikki, sanoisi ulosottomies viedessään sohvalla mammittelevan mummonkin, vaan kaiken lisäksi te saatte kunnioitusta! Teille avataan ovia, annetaan ystävällisesti paikka jonon etupäässä ja ostoskassejanne kannetaan niin pitkälle kuin haluatte.

Tämä vain siksi, että liivatemäihän kuivuttua ja halkeiltua ihollanne, teitä yksinkertaisesti luullaan viime vuosisadalla syntyneeksi Gertrud Koposeksi (on muuten sitä vittumaista ökyrikkaiden Koposen sukuhaaraa jotka asustelee täällä korvessa) ja hänhän on koppelo jolla vispaa lantussa jaa vähän paljon. Akalla on tapana osoittaa – vaikka on kohta 108 v – sukunsa vaurautta viljelemällä aivan sairaan kokoisia juomarahoja niille jotka häntä palvelevat.


Koposkan Gertrud, pesoja piisaa vaikka pikkuväkeä piipertää pollan täydeltä


Niinpä minäkin testasin tätä viime kesänä ja lättäsin tatinat naamaan, mummovainaan retongin ylleni ja eikun menoksi. Sillä poikkeuksella ettei mulla ollut varaa heitellä juomarahoja mutta niiden toivossa mua kyllä palveltiin joka käänteessä ja se oli perin mukavaa. Kokeilkaa jos ette usko, minä meen nyt.


Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Illalla palataan luontoaiheeseen ja ryteikössä kiroaviin hippeihin.

9 kommenttia:

 1. Tuo kuva kyllä saa kenet tahansa vaikuttuneeksi aurinkorasvan tärkeydestä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tarkoitan vakuuttuneeksi. On vissiin vähän suomen kieli hakusessa. Pardon!

   Poista
  2. Totta, sitä se liika aurinko ja rööki tekevät ;D

   Poista
 2. Hmmm, mjoo... lupasivat tännekin hellettä, kohtapian :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä oli pari päivää mutta nyt on tullut vettä tämä päivä. Huomiseksi eli juhannusaatoksi onkin sitten luvattu kunnon lämpöasteita näille selkosille eli se niistä tasaisista, kahdenkympin kantissa olevissa kesäkeleistä.

   Poista
 3. Tupakka ja aurinko = täydellinen yhdistelmä, viiskymppisetkin näyttävät muinaisilta faaraoilta palsamoituna.
  BTW, täälläkin on helle;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on aika fataali yhdistelmä ja saa olla tosi rajut voiteet mikäli haluaa ihon näyttävän edes suht sileältä :D

   Täällä on mennyt helle-helle-sade, helle-helle-sade - jaksotuksella jo muutaman viikon ajan.

   Poista
 4. Aijai, onpa Gertrud kuivakkana :)
  Ihan niinkuin ne ylikiristellyt seurapiirihanhet jotka eivät enää saa suutaan kunnolla kiinni, naamanahka kinnaa niin pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just! Tuo on melkein yhtä rajun näköinen kottarainen kuin se, jonka taannoin laitoit omaa blogiasi koristamaan. En nyt muista enää kenestä haahkasta oli kyse mutta se oli suht raju ilmestys ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...