sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Jenkit on oikeesti suomalaisia ja mun Aaaii - ja just joo, hyvät humpat sullekin - listani

Paljastankin teille mistä kaikista helvetin awwi-asioista saan elämässäni ”nauttia” ja ne esitetään Aaaii-muodossa koska en matki rapakon takaisia sukulaisiamme. Jenkithän nimittäin ovat meidän suomalaisten ja tuon mainion naapurikansamme venäläisten jälkeläisiä. Jaa ei ole vai? No tasan on, siellähän (jenkkilässä) esi-isämme hyppäsivät tämän tästä siihen aikaan kun Beringin meri oli jäässä ja uusimpien arkeologisten todisteiden mukaan suomalaisten ja venäläisten porukat kävivät siellä naida rytyyttämässä ettei tule kotinurkissa puheita. Osoitus meidän ja itänaapureiden sitkeydestä sillä harva kansa tallustaa (varsinkin jääkauden vallitessa) useamman tuhannen kilometrin matkan muutaman minuutin vaakamamboa varten mutta mepä olemme niin monopäitä että sekin homma oli tehtävä. Arkeologisissa kaivauksissa onlöydetty useita hylkeen – ja ei toivottujen henkilöiden nahkoja (näitä käytettiin tuohon aikaan muistilappuina) joihin oli hiilenpalalla kirjoitettu teksti:
”Lähen käymään asioilla ja tuun varmaan joskus ens vuoden alusta. Ota mammutti pakkasesta jos tulee nälkä ja pidä luolan ovi lukossa, nyt on niitä vitun huijareita taas liikkeellä ja ne esiintyy turkisten myyjinä. Terveisin Muluk” (myöh. vieläkin käytössä oleva Mulkku. ihan oma huom). Tästä voimme päätellä ettei reissujen todellista luonnetta koskaan kerrottu vaan se kuitattiin viittaamalla asioiden hoitoon. Tietty paljon reilumpaa sillä onhan se ikävä lukea heti aamusta sellaista viestiä, jossa äijä kertoo lähteneensä jenkkeihin nussimaan naapuriluolan eukkoa ja tulevansa joskus vuonna yks tai kaks.

"Hei, lähet sie paaksaa ?"


Myös se väite että koko ihmiskunta polveutuisi afrikkalaisesta esi-isästä, menee niin perkeleesti mettään kun olla ja voi. Koko luomiskertomus tapahtui niin, että luoja tökkäsi suomalaisen ukon ja venäläisen muijan heti helvetin syvään kinokseen nähdäkseen mitä tapahtuu. No tapahtuihan sitä, jo niinkin pian kuin seitsemän vuoden jurotuksen ja urahtelun jälkeen syntyi ensimmäinen penska joka ristittiin Ugriksi (tästä nimitys ugrilaiset kansat), tapaus olikin sitten lähtölaukaus sille saatananmoiselle telkkuamiselle minkä takia tämä neuvostokansojen esiäiti oli miltei koko elämänsä ajan ns. telakalla. Mukuloita syntyi ja ennenpitkää oltiinkin tilanteessa, jossa isäpapalla ei ollutkaan varaa ostaa uutta mammuttiturkkia sitä vinkuavalle teinille joka tapauksesta kyrpiintyneenä lähti hiihtelemään omille teilleen. Näin kävi myös miespuolisen jälkikasvun kanssa – tällä kertaa kiista napakettubootseista ja eikun poitsu luolan ovet paukkuen maailmalle. Myöhemmin siskokset tapasivat jossain päin jäistä lakeutta, töräyttivät siinä aikansa kuluksi muutamia taaperoita ja tällä tapaa historia toisti itseään muutamien vuosituhansien ajan mistä vieläkin muistona sisäsiittoinen skeptisyys ja omituiset käytöstavat. Joskin kantalinjan veri on tätä nykyä laimentunut kiitos ufojen, minkä johdosta älyllistäkin toimintaa esiintyy lähes kaikkialla muualla paitsi Arkadianmäellä. Se kun on ollut ammoisista ajoista lähtien pyhä seitapaikka jonne kaikki vajakit tuntevat vastustamatonta vetoa ja ovat valmiit tekemään mitä tahansa päästäkseen kokoontumaan muiden kusipäiden kanssa.

Kuten huomaatte, on kantalinjan monopäinen veri säilynyt minussa lähes rikkouttumatta ellei oteta lukuun vuosituhannen alun kovasinkauppiaita sekä myöhempien aikojen varsin vekkuleita laitosmiehiä. Tästä syystä aivotoiminta on lähes kuollut ja kärsin koko kroppaa lennättävistä kouristuksista – hallusinaatioista puhumattakaan. Tarkoitan että taas eksyin aiheesta joen palataanpas niihin mun Aaaii-juttuihini. Kun luette listaa, pitää kursivoitu Aaaii-osuus lukea sillä samalla ja saatanan ärsyttävällä aww-äänellä kuin nuo jälkeläisemme tuolla ison veden takana mutta muuten voitte vetää ihan ugrilaisittain.
Eli tästä lähtee:

Aaaii – sitä hetkeä kun aamulla heräät pihalta kuuluvaan kikatukseen ja vilkaistessa ulos, näet ulosottomiehen hinauttavan autosi helvettiin ja kusevan sun puutarhatonttusi päälle.

Aaaii – sitä hetkeä kun tarjoat lasilliset vettä janoiselle, raviurheilua harrastavalle eläkeläisparille ja vasta muutaman tunnin päästä huomaat ettei sulla enää olekaan sitä hopea-astiastoa.

Aaaii – sitä hetkeä kun huomaat pankin jonossa ettei eilen olisi kannattanut juoda keskeneräistä kiljua ja savet jysähtävät punttiin äänellä, mikä herättäisi henkiin edesmenneet panimoalan ihmisetkin.

Aaaii – sitä hetkeä hetkeä kun vedät vauhdilla vetskarin kiinni ja huomaat ettei koko kalusto ollutkaan sisäpuolella.

Aaaii – sitä hetkeä jolloin pitkään odottamasi paketti saapuu postissa ja kun avaat sen, huomaat sen sisältävänkin siankorvia jotka joku kusipää on sulle postittanut.

Aaaii – sitä hetkeä kun istut paskalle, katsahdat käynnissä olevan pesukoneen kirkkaaseen täyttöluukkuun ja näet eukkosi menkkarätin olevan edelleen tarrautuneen pikku siivekkeillään hänen pikkareihinsa kiinni.

Aaaii – sitä hetkeä kun tajuat älykkyysosamääräsi olevan selkeesti keskitason alapuolella.

Aaaii – sitä hetkeä kun heräät vieraassa paikassa railakkaan yön jälkeen ja tajuat sekoittaneesi vessan ja vaatekaapin keskenään.

Aaaii – sitä hetkeä kun pitelet käsissäsi vanhaa, aivan vitun rispaantunutta kanavatyötä ja tajuat siskojesi vieneen sua 6 – 0 perinnönjakoon liittyvissä asioissa.

No niin, hyvää huomenta vaan ja mitä parhainta kesää kaikille. Tänään on viikon ainoa vapari eli The kalsaripäivä, joten luvassa on boksereissa hiihtelyä, hiljaista hihittelyä lääkkeiden loputtua ja normaali permantosarja naapurin aidalla. Ens alkuun kyllä vastailen vanhoihin kommentteihin ja sitten ryhdyn lukulistani kimppuun – tosin jollain kohtaa tulee paussi kun eukko tulee koneelle, sen oma kun on näet jumissa ( syynä sen saatanan Sokerivuoren Markun virtuaalivihneet) ja mun pitää hakea palautuspiste vuodelta about vuodelta 1919 & putsata se. Tälläistä tälle päivää, on se vaan mukava olla virallisesti hullu ja nauttia tästä kesäisestä kelistä (aamulla – 18 astetta, heräsin jostain syystä pakastimesta).


Oikein hyvää sunnuntaita teille kaikille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

40 kommenttia:

 1. AAAII - siinä vaiheessa, kun huomaat temmeltäväsi jotain mainittua kansalaisuutta omaavan henkilön kanssa sitä ollenkaan edes häpeämättä :)

  Lisää hellettä sinne! *luovuttaa mieluusti omistaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen mutta siinäpä vasta varsinainen Aaaii-hetki! :D
   Toki tiedän että pois se sinusta sillä sinähän olet kiltti kuin mikä....vaikka kieltämättä melkoiset kysymykset jylläävätkin päässäni ;D

   Kiitti mutta riittää helle täälläkin ja tuossa muutamien tuntien aikana kävin todella kuumana: Eukon pikku facebook-pelit ja niiden takia sivuun nakatut päivitykset + muut jutut. Kuvittele että 2G-verkossa (paska Sonera tiputtaa heti heti hitaalle kun useampi sovellus käynnissä - siis prepaid puolella) joudut lataamaan yli 100Megaa tietoa niin ymmärrät että hieman vitutti. Siksipä pääsenkin tälle omalle koneelle vasta nyt.
   Toki muistuttelin melko taajaan että seuraavan kerran moista ei sitten tapahdu eli kone saa olla mun puolesta jumissa vaikka maailman tappiin.

   Poista
  2. Kiltti on skotlantilaiseen miesten kansallispukuun kuuluva laskostettu, tavallisesti ruudullinen hameen kaltainen vaate. Kiltti on polvipituinen ja pohjaväriltään usein sininen, punainen tai vihreä. Kankaan eli tartaanin ruutujen koon, värien ja raitatiheyden vaihtelulla saadaan aikaan tuhansia erilaisia yhdistelmiä, joista monet merkitsevät tietyn klaanin tunnusta. Vyötäröltä roikkuva nahkapussukka, sporran, on tärkeä osa kilttiä. =D

   Poista
  3. No mistä sä tän kiltin repäisit?! :D
   Meinaatko että mun pitäisi alkaa käyttämään sitä vai kirjoitinko väärin? *käy tarkistamssa* En, siinä lukee "Kiitti mutta helle.."
   Joka tapauksessa vinkki oli hyvä ja se olisi aivan helvetin hyvä vaate näillä helteillä - tai mitä perkelettä - koko vuodenhan sitä voisi käyttää kun ei ole mitään mitä tarvitsisi suojella jäätymiseltä :D

   Poista
  4. Siinä kyllä lukee: Kiltti kuin mikä...
   Joten tuo oli vain vastaus :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hauskaa kesäpäivää sullekin rakas Outiseni, tää mun kalsaripäiväni vaihtuikin päivityspäiväksi kun suurin osa päivästä meni eukon koneella..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Keäpäivää Mummeli ja kiitos vielä kerran! <3

   Poista
 4. Aaaii - huomaat olevasi ambulanssimiesten ympäröimänä ja he pakottavat sinut hospitaaliin.

  Tosin ihan komeita olivat, mielelläni lähdin matkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Toi ambulanssijuttu olisi hyvä jos ei sua ole viety oikein isolla kiireellä?!

   Poista
 5. Aaaii - heräät perkeleenmoiseen kilinään, kun kissa pudotti lahjaksi saadun viinilasin säpäleiksi lattialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai sillä tavalla tapahtui :/ ...tyhmä katti!

   Poista
  2. No, kait itteeskin ärsyttäis jos yhet on ensin pikkupieruissa koko illan eikä huomioi ollenkaan - sitten nukkuvat sikeästi, niin sikeästi että ruokaakaan ei näytä ilmestyvän kupposeen! Kyllä siinä jo alkaa lasiesineet vierimään reunan yli itse kelläkin karvanaamalla.

   Poista
  3. Totta, tuossa on kyllä pointti joka saa aikaan moisen aktiviteetin.

   Poista
 6. Toivottavasti tämä nauru loppuu ennenkuin on lähdettävä töihin. (On siihen vielä 6 tuntia) :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvähän se on jos naurattaa mutta noi on ihan elävän elämän tuotoksia - varsinkin tuo perintöjuttu ;D

   Poista
  2. Hyi tuommosia viekkaita sukulaisia. Sille asialle en naura.

   Poista
  3. Mutta minäpä nauran ja niin sinäkin; kuvittele mut hankeen seisomaan typertynyt ilme kasvoillani, kädessä rispaantunut kanvatyö joka lepattaa hyisessä tuulessa....Aaaii - sitä hetkeä kun vituttaa niin ettei veri kierrä :D

   Poista
 7. aaaii - tulit taas klikanneesi auki tämän helkatin luostarin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä mitä?! Mikäs Luostarista nyt niin huonon paikan on tehnyt?

   Poista
  2. No ei ole kiva istua kuset housuissa tai räkä monitorista roikkuen aina.

   Poista
 8. Aaaiii - se hetki, kun olet havainnut idioottimaisen mokan ja ihmetellyt ääneen, kuka prkl idiootti kykenee tekemään tällaista, ja paikallaolijoiden ilmeet ja hädin tuskin pidätelty räkänauru kertovat, että syyllinen, esimiehesi, seisoo selkäsi takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvä! Olenpa nimittäin syyllistynyt moiseen muutaman kerran elämässäni ja kyllä hävetti mutta minkäs sille voi :D

   Poista
  2. No, tässä tilannetta hieman lievitti se, että kaikki, myös esimies, olivat tietoisia syyllisestä ja mokan alkeellisuudesta. Mutta SE hetki... Aaaiiiiiii..... ;D

   Poista
 9. Mä niin haluaisin nähdä sen permantosarjan naapurin aidalla;)

  Täällähän Luostarissahan on kaikki hyvin ja rauhallista vaikka olinkin saaressa muutaman päivän. Tänne on hyvä palata vilvoittelemaan lähes 30 asteen helteestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kuuluu 28 osaa, mm. huimia kaksoisslutseja ja muita piruetteja. Pahimpana pidn kuitenkin 14 voltin sarjaa josta muuttui haastava sen jälkeen kun naapuri päätti sirklata aitalautojen päät teräviksi ;D

   Kävin katsomassa sun auringonlaskua ja täytyy sanoa että kateeksi käy - mulla kun menee (taas kerran) töissä kok kesä.

   Poista
 10. Mä niin osaan kuvitella noi kaikki aiii-tilanteet. Ja kaikista oot hengissä selvinny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niistä selvitty mutta koville ne ovat ottaneet ;D

   Poista
 11. Teoriasi on varsin todentuntuinen :) Aaaii-hetkiin en pysty osallistumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Puskis - sehän ON totta! ;)
   Voitko väittää ettei sulla muka olisi ollut yhtään Aaaii- hetkeä? ;D

   Poista
  2. Näin äkkiseltään ei tule mieleen kuin yksi. Päivittelin työkaverille jotain tapahtumaa ja käytin siihen liittyneestä henkilöstä lempinimeä 'tampio'. Asiakas saapui tiskille hakemaan varaamaansa teosta ja kysyin nimeä, joka oli Tampio.

   Meitä molempia hieman huvitti.

   Poista
  3. :D No varmasti! Kaikkea sitä..

   Poista
 12. Awwwwww, se tunne kun haluat lähettää jaxuhalin ja voimajoutsenen Apotille :D

  Sori, oli ihan pakko. Ja nyt mä hiihtelen luostarin viinisammion äärelle, helle vaatii veronsa. Ja minä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumankauta nainen -s inä ja sun jaxuhalisi mutta tuosta voimajoutsenesta pidän niin paljon että eräs henkilö saa kuulla siitäkoko huomisen päivän, seuraavan viikon, kuukauden... kiitos! :D

   Hiihtele vilvoittavien vetten ääreen sillä on tämä kuumuus aika kova.

   Poista
 13. Hyvä blogisulla, eksyin vahingossa, tulen lukemaan jatkossakin -janne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tere tulemast vaan, täällä teitä kuvaajia on jo entuudestaankin!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...