maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kajahtaneen rapo ja "Stratosfär on my side" - coctail, paukku joka auttaa jaksamaan

Päivän korahtelut ja muut, The Korpeen sekä yhä kiihtyvällä tahdilla etenevän hulluuteeni liityvät tiedotteet ilmiintyvät myöhemmin, olin nimittäin tykkänään unohtanut fys.polin ajan jonne on riennettävä heti kohta almost välittömästi.Tänään on toivottavasti se päivä jolloin sieltäkin irtoaa loppulausunto/loppulausuntoa varten epikriisi. Aion kuitenkin selvittää mikä helvetti on tilanne sillä työkielto on edelleen päällä, nietu lääkitystä, B-lausunto loppuu tämän kuun viimeinen päivä ja nyt kun psykiatrinen puoli vielä yrittää leipoa minusta masentunutta, niin eihän tässä enää Ekikään tiedä missä mennään. Matin ja Tepon sanoin: ” ♪♫ Mä näitä poleja kai ramppaan loppuun asti, jos sä epikriisi pysyt mun kädessäin..♫♫♪”.


Mutta nyt, jokaisen autoilevan aamupala:
8 kpl Truxal 25 mg
1 appelsiini (kuorineen, ei niitä kukaan ehdi kuorimaan)
5 mynthonia
Laxoberonia oman maun mukaan (jännitysmomentin lisäämiseksi)
1 kpl ässäarpoja
4 dl ohukaistaikinaa
2 kpl Lyrica 75 mg
1 dl mustaa kahvia (kylmää)
2 tl Swarfega:aa (reilut lusikalliset)
2 dl Coccinaa
5 kpl Sumatotrap Bluefish

Nuo kun heittää blenderiin ja pyöräyttä about minuutin verran, niin siinä on semmoinen sekoitus jolla jaksaa ajaa yhtä soittoa vaikka Hammerfestiin asti ja ilman kusitaukoja. Tosin joutuu pitämään suukapulaa koko helvetin matkan. Oikeesti, kerran jäi laittamatta ja tulin syöneeksi kuskinpuolen aurinkolipan ja nyrkin mentävän reiän verran kojetaulua. Muutenkin ruokaisa ja terveellinen aamupala eikä ne se takkuava liikenne harmita läheskään niin paljon kuin normaalisti maanataisin.

Tolla satsilla laulattaa viikon eikä vituta juur ollenkaanHyvää maanataita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Iltapäivällä nähdään koska vettä tulee ja Project Gandalf on täten jäissä.

25 kommenttia:

 1. Onko toi sun omalääkäri, niinku M. Jacksonilla se Murray? Söpö, tahon tuomosen kans. Se vois virkansa puolesta hoitaa mun ressujutut, kun just paniikissa ettiskelin reseptiä ja ehdin jo soittaa sairaanhoitajalle että uutta kehiin, ennenkuin muistin, että se on mulla e-reseptinä... eipä sillä, että olis oikeestaan rahaa ostaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on mun oma ei niin virallinen-lääkäri johon joudun aina silloin tällöin turvautumaan.
   Taitaa nykyisin olla niin, että kaikki menee automaattisesti e-respaksi sillä niistä papruversioistahan tullaan luopumaan ajan mittaan mutta tässä välivedessä tulee kyllä tuollaisia tilanteita. Kurjaa ettei sulla ole varaa ja kysyisinkin kuinka suuresta on summasta kyse?

   Poista
  2. No se kolmen kuun satsi Voxraa on 75 euroa, mutta kyllähän ne lääkkeet on ostettava. Oikeastaan siinä ei voi aatella rahaa, niinku ei auton tankkauksessakaan. Mun hätävaratili - luojan kiitos sitä on tullu pidettyä - alkaa vailtua huolestuttavasti, mutta kohta kai tulee lomarahat, joilla sitä voi ehkä paikata. Lomanviettoon mulla sitä rahaa tuskin menee, kun perhe lähtee lomareissullekin ilman mua...

   Poista
  3. No niinhän se on, vapaaehtoisia pakkoja molemmat. Hyvä kuitenkin jos sulla on rahat siihen koska kyllä noi lääkkeet on hyvä olla.
   Miksi teidän pesue lähtee ilman sua, sehän on jotain..ennenkuulumatonta?!

   Poista
 2. Syödäänkö noi ässäarvatkin vai tungetaanko johonkin muuhun aukkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Rantis, ei niitä arpoja mihinkään aukkoon tungeta!!! Hyvänen aika sentään, ei vaan ne laitetaan blenderiin ja sekoitetaan muun tatinan kanssa nautittavaksi. Arvan raaputuspinnassa ole monoglueiinityrexoli yhdessä sellun kanssa muodostavan sen, että tulee kivikova kakka jota punnertaessa ei pääse väsy yllättämään kun hikikarpalot polttavat silmämunia.

   Poista
 3. Arvat lisäävät jännitysmomenttia... ;)
  Btw, tuo eroaa normaalista vain sikäli, että Swarfegaa on huushollista vaikea löytää *lähteekin etsimään*!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja epäilemättä tuo Swarfega tuo sen pehmeän täyteläisen tervan maun;)
   *lähtee ostamaan ässäarpoja*

   Poista
  2. Molemmat oikeassa, arvat lisäävät jännitysmomenttia (ylempi vastaus) ja totta, tyrekxolille on ominaista tervamainen haju. Muuten, kaikilla pitää olla Swarfegaa kotona varastossa sillä se kuuluu samaan sarjaan kuin nippusiteet ja J-teippi.

   Poista
 4. Jotain tuollaista pitäisi varmaan sekoitella, kun alkaa olla jo veto loppu. Vielä tämä viikko pitäisi jotenkin raahautua eteenpäin. Tosin epäilen, että sinun reseptisi pistää mahan sekaisin. Täytyy kehitellä oma versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitenkö alkaa loma? Koitahan rakkaani jaksaa ja kokeile mun respaa rohkeasti sillä se ei suinkaan vedä vatsaa vekkulille vaan toimii pikemminkin päinvastoin.

   Poista
  2. Mutku siinä on kahvia... SE on se ongelma. Paitsi jos sitä voi lantrata jollain maidon tapaisella. Mutta kai mä tässä jotenkin raahaudun kohti perjantaita. Ei vaan parane leikata kynsiä ennen sitä, että on jotain, millä tarttua.

   Poista
  3. Aah, se kahvi..unohdin tykkänään. Koita nyt vaan sinnitellä sillä kyllä se perjantai sieltä tulee <3

   Poista
 5. Kovat koktailit :D

  Niistä ässäarvoistako sitten raaputetaan esiin päivän voitto eli diagnoosi?

  Swarfvegalla pestiin aikanaan valkoturkkinen kissa näyttelykuntoon. Tuli puhdas ja valkoinen.
  samalla tökötillä pesin harmaasta hevosestani kusiläntit pois, nopea ja kätevä.

  Sitä mä vaan mietin, että saako sitä aitoa ja alkuperäistä tököttiä enää ollenkaan? Meinaan voisi olla aika hyvä putsari myös tallin valkoisten hirsilankkujen putsaukseen. Niitä kuorruttaa vuoden kerros hevonpeetä.

  Parempaa päivänjatkoa toivoen, Lätkikselle terkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolta Rantikselle antamastani vastauksesta voit lukea mikä niiden ässäarpojen tarkoitus on mutta kova on coctail ja varsinkin karavaanareiden suosima janojuoma.

   Kyllä, totesin tuolla ylempänä Swarfegan kuuluvan jokaisen sivistyneen kodin perustarpeisiin sen monikäyttöisyyden vuoksi, sen käyttömahdollisuudet ylittävät jopa J-teipin vastaavat.

   Lätkis kiittää kovasti ja lähettää terkkuja sekä Nasselle että Peetu Voittoisalle!
   SAnonkin tässä samalla että käykääpäs ihmiset lukemassa kuinka Peetu on taas niittänyt mainetta kunnian kentillä - siinä on koira jolla loistava tulevaisuus.

   Poista
 6. Mullekin sopis tuo cocktail, mutta lyyrat yritän lopettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mutta tässä coctailissa Lyyrat eivät toimi niin pahasti joten se sopii kaikille.

   Poista
 7. Jaa, että kylymää kahavia. Noh,sanoohan se vanha sanonta kyllä että kylymä kahavi kaunistaa että tiijä vaikka joskus kokkeilis. :)
  Mukavaa viikkua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miin ja eikös se jatku ...muttei se ihmeitä tee, joten niin montaa pannua ei meikäläinenkään pysty juomaan että sillä komistavaa vaikutusta olisi. Toisinaan tulee kyllä kietaistua kylmääkin kahvia eikä se loppupelissä niin pahaa ole.

   Oikein hyvää viikkoa sinne teillekin päin ja toivotaan hyviä juhannuskelejä! (vaikka eipä se juhannus tavan arjesta mitenkään eroa, ainakaan täällä meillä).

   Poista
 8. Hhmm. Voisi kehitellä omankin koktailin, en tosin voi kertoa mitä siihen tulee. O.o Hyvää maanantaita itsellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi! Kaikki hyvät coctailit ovat asevelihengessä laitettava jakoon eikä niitä saa toisilta pimittää! Odotankin mielenkiinnolla mitä olet kehitellyt eli panes kattoen että jaat tietoa...

   Hyvää maanantaita kuin myös koko viikkoa sinulle rakas Emmini!

   Poista
 9. Jos mää asevelihengessä laitan oman reseptini jakoon niin ethän sää sitten tuomitse mua karkoitukseen luostarista :D Kun mää olin masentunut ja yksinäinen yksinhuoltaja niin siskoni tuli mun luokseni muutamaksi päiväksi kylään. En millään olisi halunnut laskea häntä pois luotani ja sekoitin hänen teehensä reilun satsin laksatiiveja. Ei lähtenyt sisko mihinkään, mutta uutislähetyksiä kakkoskanavalta lähti tiheään tahtiin. Häpeän toimintaani enkä tässä nykyisessä järjetilassani tekisi sellaista kuin hätätilanteessa :D Ollaanko me vielä kavereita ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta!!! <3 <3 <3!! Tuohan oli mitä suurimmassa määrin rakastava teko eikä suinkaan ilkeämielinen (joskin osoitti suurta rohkeutta) :D
   Se on varmasti ollut sellainen vierailu jonka systerisi muistaa ja varmasti käyttää tarjottavat labran kautta nykyisin - mikäli tietää totuuden? :DD

   Poista
 10. Onneks mulle riittää pelkkä vesi ja kahvi. Jälkimmäistä sitten sitäkin enempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme samaa heimoa kahvin juonnin suhteen; aamulla pannullinen, aamupäivällä pannullinen jne. (ja vatsa tykkää) ;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...