maanantai 17. kesäkuuta 2013

Käykö niin, että perseestäni vielä joskus kuuluu sävellahja 22001 vai oliko gallupit siinä?

Akharum aharem t'uryk eh baras, makha sudrun tar praba (nuoren naisen potku munille on kuin risteily Kelan porukan kanssa) eli eipä olisi taas kannattanut heitellä mitään aikatauluja tästä tänne ehtimisestä, sillä aikataulu muuttui sairaalaan päässä ja muutenkin päivän kuvioon tuli muutoksia. No, reissu on nyt tehty ja fys.polilla käyty, B-lausuntoa jatkettiin vuoden loppuun saakka ja sieltä tulee kutsu fysioterapiaan jossa käyn alkuun jumpattavana ja samalla opettelen liikkeet mitä saankin tehdä sitten hautaan saakka. Ennen hautaa on kontrollikäynnit joissa katsotaan lähteekö se selkä tokenemaan lainkaan vai miten siinä käy. Vanhat Noritrenit palasivat kuvioihin, tosin lekuri sanoi että nyt annostus nostetaan sellaikseksi mikä on korkeampi kuin Kipupolin taannoin määräämä. Käytännön tasolla sillä on yritys puuduttaa selkää sen verran että pystyn tekemään oikein ne jumppaliikkeet ja mikäli mahdollista, saisin jopa kenties hieman lisää nukutuksi. Mielenkiintoisia lääkkeitä olisi kyllä käytettävissä, mm.Tramadoli ja Oksikodoni (joita ei hevillä jaeta) sekä lidokaiinilaastarit kuten Versatis, Lidoderm ja Neurodol Tissugel josta meikäläinen voi nähdä vain unta. Kuitenkin, kerrankin lääkäri joka on perusteellisesti selittänyt med kuvat selkäni tilanteen, siis sellaisella selkokielellä jota myös tälläinen metsien mies tajuaa. Kysyessäni häneltä että onko se kuntoutustutkimusjuttu (johon menen elokuun loppupuolella) heidän puoleltaan lähtöisin, tämä ystävällinen nainen kauhistui ja sanoi että sen täytyi olla itsestään saatanasta kotoisin – he eivät sitä ole tehneet vaan SHPADTK (Sairaanhoitopiirien Antidoping-toimikunta aka no milk today aka Kipupoli). Okei, minua siis kuntoutetaan tutkitusti samaan aikaan kun käyn fys.terapiassa joten kaipa tässä vielä on toiveita. Se lääkäreistä ja valkotakkisten maailmasta.

Sitten päivän muihin aiheisiin:
En aio ottaa kantaa kipulääkityskyselyyn vaan kiitän kaikkia yhdeksää vastaajaa kommentteineen ja takaan, että ennen arsestani kuuluu Sävellahja 22001 ennekuin laitan mitään vitun kyselyä/galluppia pystyyn. Olkoon ne pannassa ja kirotut sillä olihan se tosiaan liikaa pyydetty että vapaapäivänä/sairaslomilla/kesälomalla/töitten jälkeen/työttömänä/huimeissa/kännissä/tai muussa tilanteessa olisi klikannut johonkin ruutuun vastauksen.Tai sitten te olette terveempää porukkaa mitä luulin. Kuka huusi takarivistä ja kysyi että olenko katkera? Enhän minä, muuten vaan olen itkenyt jo kyselyn aloituspäivästä lähtien ja varsinkin sen jälkeen kun sain eräältä Suomen johtavalta gallupien tekijältä sangen ilkeämielistä sähköpostia. Siinä kysyttiin mm. että olenko mahdollisesti Finska miss skott förbundet:illa töissä vai vetelenkö ihan muuten vaan surkeaa bingoa rasti ruutuun - periatteella? Oh nou,olen heitellyt tuhkaa päälleni ja rypistellyt kaljuani (koska en voi repiä hiuksiani) täällä korsussani järjettömän häpeän kourissa ja vannon, etten koskaan erehdy tekemään kyselyä mistään. Sitten seuraavaan aiheeseen:

Tässä muutama kuva Project Gandalfista joka pääsee huomenna jatkumaan mikäli säiden herra niin sallii. Minullahan on maailman suurin halli käytössäni ja sen suuruutta kuvastaa se,että sen pohjoispääty on umpijäässä, länsipäässä ahertavat ruotsalaiset ja idässä venäläiset ja tarpeeksi kauas kun jaksaa kävellä eteläpäätyä kohti, niin ketkäs muut kuin Yön Timothan ne siellä tulla teputtavat keihäineen vastaan, kenties Numan talja olkapäällään. 

Gandalfin jo maalattu (1.kert) "Jurassic Park"-kylkiTässä samaa kylkeä hiomistyön aikana


Etupää lukuunottamatta viistettä on vielä tekemättä, samoin toinen kylki ja takaovet. On siinä niin jumalaton hiominen että aikaa menee ja sää näyttelee aika isoa osaa projektissa.


Tästä syystä Gandalfin jo maalattua kylkeä koristaa puolet pohjoisen pallonpuoliskon hyönteislajeista, ne ovat ikuisesti säilötty kyljen maalipintaan Jurassic Parkin tapaan ja olenkin saanut jo tiedusteluja Suomen ökkömönkiäisyhdistykseltä mahdollisen maailmanlopun reservin ylläpidosta. Mikäli onnistun keräämään vielä kolme lajia ja lupaan säilyttää kaikki pelleissä kiinni olevat itikat, saan kaksi luontoarpaa ja ”Me norjalaiset villapaidat” – lehden loppuiäkseni. Lehden ensimmäinen numero sisältää kuuleman mukaan liittymislahjana pyöreät silmälasit heti saatanallisilla taitoilla. Ei voi muuta sanoa kuin että on niilläkin jumalauta pesot tiukalla kun eivät tuon parempaan pysty. Anyway, muilla on autoissaan keulakoristeet mutta harvalla on amppari kyljessä.

Okei, en horise nyt enempää ja huomenna sitten taas jotain...jotain....jotain...no kyllä te tiedätte.

Hyvää maanatai-illan jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

22 kommenttia:

 1. Vai Tissugeeliä ;)
  Olisin mielelläni vastannut kyselyyn, jos siellä olis ollu mun rastille sopiva ruutu. Vaan kun käytän vain masennukseen, en kipuun. Niitä.

  Ampparille ihan oikein, päätyä umpikekkulissa Gandan kylkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi Neurodol Tissugel on ihan oikea lääke vaikka Tissusta voi tulla mieleen jotain muuta ;)

   Jep, eihän se kysely ollut sieltä parhaimmasta päästä mutta ei niiden aiempienkaan vastausprosentti ole päätä huimannut joten anti olla.
   Se amppari (joka kyllä saa lähteä) näyttää aika hienolta kun se on siinä perse pystyssä. Huomasin sen vasta illalla kun oli lähdössä kotiin, muutoin olisin pelastanut sen.

   Poista
 2. Hienohan siitä autosta tulee. Eikä ne öttimönkiäiset edes näy (ainakaan tältä etäisyydeltä). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onse ainakin parempi kuin tuo hilseilevä maalipinta ja kuvaa lähempää kylkeä on tulossa jahka saan autoon vedettyä pintakerroksen. Eikä niitä ökkiäisiä loppupelissä nyt niin paljon ole kun oli sen verran tuulinen keli ettei niitä paljoa pörrännyt.

   Poista
 3. Jos sun arsesta alkaa kuulua sävellahja niin osaan vinkata hyvän lääkkeen siihen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki, mä olen aina tiennyt että suhun voi luottaa (mutta ihan mielenkiinnosta voisin kokeilla sitä lääkettä vaikka vielä on hiljaista tuolla sävellahjan puolella) ;D

   Poista
  2. Mää olen auliisti jakanut suppojani lähipiirille siihen asti kun lääkäri ilmoitti mun arseni syövän niitä torpeedoja niin taajaan, ettei reseptiä irtoa ilman rektaalin syvempää tonkimista. En uskaltanut mainita kahden sukulaisenkin nauttineen reseptilääkkeen puuduttavasta vaikutuksesta. Muuten olisin lähettänyt sulle kyllä mielelläni muutaman näytteen :D

   Poista
  3. :D :D Arseapteekkari Kiki, olet sinä mainio tapaus (joka farmaseuttien piirissä tunnetaan varteenotettavana uhkana) ;D

   Poista
 4. Autosta tulee magee eikä galluppien kanssa saa luovuttaa vaikka vastasinkin sanallisesti ja vaihtoehtoishoidot on kalliita!

  Vaikka ammatillisesti olen koululääketieteen puolella niin silti kannatan vaihtoehtoishoitoja eikä ne sulje pois toisiaan.

  Mua alkoi kiinnostaa kyl kans toi musa mut Kiki ehti ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koitan lähinnä suojata kiesit ruostumiselta koska tuo mun autonvaihtoni tapahtuu suunnilleen kerran vuosisadassa joten pitkäikäisyyttä toivotaan.
   Gallupit saa toistaiseksi jäädä sillä niillä on perin nihkeä historia ;)

   Totta, nyt vaan tätä on jatkunut jo niin pitkään että kaikki apu on tervetullutta, olkoonkin että erikoisempiin yksityisen puolen juttuihin ei ole yksinkertaisesti varaa mikä on perin harmillista.

   Ahaa, olet vannoutunut sävellahjan ystävä, huomaan ma! ;D

   Poista
 5. Kaikki eivät aina halua / jaksa / viitsi eli ei voi mitään :( Hmph, no jotakin sentäs, mutta lidokain yms. vain tosiaan puuduttaa että siitä pitäisi lähteä tietty... silloinhan taas saattaa vahingossa tehdä vaikka tosi hallaa itsellensä tekemällä jotain päin persettä kirjaimellisesti.

  Kulkekoot Sotanorsu kuitenkin huolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, se nyt oli yksi kysely muiden joukossa ja levätköön rauhassa. Lidokaiinia sain viimeksi leikkauksen (jokatehtiin paikallispuudutuksella) yhteydessä, selkä kun puutui sen kolmetuntisen aikana laverilla ja aiheutti liikehdintää. Hyvinhän se puuduttaa ja siitä olisi apua öiseen aikaan, me molemmat kun tiedämme kuinka hauskoja ne yön tunnit ovat silloin kun missään asennossa ei pysty nukkumaan.

   Sotaronsua pitäisi mennä taas tänään ehostamaan mutta tässä joutuu kuskaamaan päämiestä ensin aamupäivästä (naisten turhamaiset jutut kuten kampaaja etc.) :D

   Poista
 6. Ihmiset ei vaivaudu noita ruksia vääntämään. Ehkä kuitenkin siinä oliis voinut olla pari vaihtoehtoa lisää. Mutta en tiedä olisko vastaus%:ia suurentanut.
  Autostahan tulee kuin uusi, vielä ötökät kyljessä se on suorastaan trendikäs;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät vaivaudu vaikkei se paljon vaatisi mutta olkoon, en noita kyselyitä hetkeen tee.

   No en tiedä trendikkyydestä mutta tulee pinnasta paremman näköinen kuin vanha, hilseilevä ja kaksivärinen pinta.

   Poista
 7. Toivotaan, toivotaan että tulevat päivät tuo helpotusta sinunkin elämääsi. * kääntyy hänen puoleen joka voi tehä mullistavia asijoita ihimisen elämäsä*
  Pirssistähän tullee ihan auton näkönen :), ohan siinä hommaa mut työ tekijäänsä kiittää.
  Voimia ja jaksamista sulle. siu siu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mummeli - jälleen kerran - ja eiköhän se tästä lutviudu. Mikäli olisin yhtä taitava ruiskun kanssa kuin sinä ompelustesi kanssa, tekisin muutaman jutun kylkiin mutta taidot eivät yksinkertaisesti riitä.
   Voimia myös sinulle.

   Poista
 8. Mikä galluppi? Missä?
  Mulla on tässä semmoinen kommunikaatio-ongelma, että joka kerta kun tulen raapimaan Luostarin ovia Safarilla, jäädyn kynnykselle. Pitäisi valjastaa Tulikettu luostarivisiittejä varten.

  Tekosyitä, tekosyitä.

  Hieno tulee harmajasta sotanorsusta! Kaikki oravaa pienemmät ulokkeet ja koristeet tuovat vain mukavan 3d-efektin. Anna niiden jäädä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Galluppi lensi romukoppaan joten sitä ei enää näy, se oli vaan sellainen lääkityskysely.

   En tiedä mikä siinä Safarissa mättää mutta FF:llä pääsee kuulemma hyvin, kuten näköjään tuossa alempana toteatkin. Hyvä juttu!

   Poista
 9. Huomaatko, nyt tulin Tuliketulla ja ihan heittämällä nämä luostarin kääröt aukenevat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TKE ja TK - siinäpä vasta yhdistelmä! :D

   Poista
 10. Hemmetti, mehän ollaa sit samas hallis töissä!
  Siitä se komistuu, kandalhvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän me ollaan ja kerran hallissa kulkeissani, katselin kateellisena että siinäpä joku tekee komiaa peräkärryä. Kuulin että sama heppu oli tehnyt saunankin joten aika pätevä ukko on kyseessä. Kuka lie sitten ollut kun jotain Lahdesta puhuivat...;D

   No tulee siitä parempi kuin entinen, alkoi vituttamaan tuo maalipinnan hilseily (ja osittainen ruskettuminenkin) siinä määrin että päätin tehdä asialle jotain. Ymmärtänet varmaan.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...