perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kemper suhero, ihgur sabate and lot of fun - teille kaikille rakkaille Holgerssonin fanittajille!


Se on kuulkaa perjantai ja minä olen........ kanadanhanhi!

26 kommenttia:

 1. Minä voin olla tänä perjantaina sitten kiljuhanhi (Anser erythropus): "Kiljuhanhen silmän iiris on kastanjanruskea, silmäluomi (silmän reunus) on turvonnut ja väriltään keltainen."

  Mulla se on lähinnä punainen, kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiljukin maistuis hanhelle, mutta ei oo kukaan tarjonnu.

   Poista
  2. No mitä hittoa, onko silmävaivasi allergiaa vai oletko telonut sen johonkin? Katsos kun olen taas pihalla näistä kuvioista..

   Poista
 2. No minä olen sitten ruisKääkkä... ääni on käheä ja olo kääkkä. Töissä on kesäjuhlat... voi perse... tajusin tuossa päivittäessä pääni keskusyksikköä tuijottamalla alakulman päiväystä... alarm alarm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Outi,riivaako teikäläistäkin joku allergiajuttu vai oletko kulkenut liian pienissä hepeneissä? Kurjaa joka tapauksessa mutta korjaa tilanne ottamalla partyissa kunnon matokuuri, kyllä ne vaivat sillä lähtevät ;)

   Poista
 3. Meillä on täällä semmoiset partyt että saavillinen nokkosvettä boolina olisi tervetullut koomantuoja. Piikkauspora jytisee jo toista päivää.

  Tähän enää mitään tiputanssia tai kananmarssia tarvita, pikku-ukkoja vilisee silmissä ihan solkenaan. Hirrveetä kattoo, nii o hirrrrveetä kattoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hittolainen, teillähän alkoi se kylppäriremontti!!
   Aah, mikä onkaan hienompaa aamukahviseuraa kuin ison Boschin jytinä - sellainen mikä saa kahvikupin liikkumaan itsestään ;D

   Poista
 4. Tunnustaa olevansa joko pulla(o)sorsa tai siivetön ruokki - myöskin pinkku käy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä et ole mikään pullosorsa tai ruokki - mutta pirteä pinkkut ovat suloisia! <3

   Poista
 5. No, minä voisin olla sinit(v)intti, koska ne aina ajaa muut pois ruokintapaikalta! ;)

  Sitten Peppone, jos et ehdi pian tänne Luostariin, niin me muutetaan tämä koko pulju kohta Färsaarille. Polga jo tilaa meille lippuja. Helteitä pakoon, nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän alkoi uusia lajeja löytymään sinivinteistä pullosorsiin joten on siinä bongareille pähkäilemistä ;D

   Älkää hei muuttako koska en ole pois täältä vapaaehtoisesti vaan velkojen pakottamana. Lupaan tulla vaikka henk.koht. lyhyttelemään teitä palmunlehvillä jos luovutte suunnitelmistanne :D

   Poista
 6. joo niin muutetaan ja noi silikonipallot voisit jättää näyttämättä, niistä ei innostu kun koirat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina rakas, älä nyt sinäkin ole muuttamassa ja lupaan hillitä tissien kuvien viljelyä mutta en voi tälle luonnolleni mitään, toisinaan se ottaa ylivallan ;D

   Poista
 7. Miten noista lastenlauluista ja -ohjelmista mieleeni nousi ensin kulttisarja Ren & Stimpy (joka ei tod. ole lasten katseltavaa) ja sitten; Tohtori Koira!

  Lätkis on varmaan suorittanut jonkinlaisen tohtorintutkinnon ja värkkäilee sulle diagnooseja ihan vaan suolikaasuistaan ennustamalla? Nyt on sit vissiin Lintuinfluenssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiii!! Suurella vaivalla sain tän postauksen luettuani häädetyksi korvamadon (Niiiils Hooooolgerssoooon...) ja nyt tilalle luikersi "Tohtoritohtorikoooira". Lasten pienenäollessa mulla oli aina korvamato millon mistäkin Postimies Patesta, Puuha-Petestä tai näistä muista, ja muistijälki omii ne näköjään heti takas.

   Poista
  2. Voi Hirnakka! On suuri synti kun ei ko. sarjaa enää näytetä sillä se on niitä harvoja juttuja missä on ollut sanomaa.. kaikki hyvät lopetetaan :/

   Lintuinfluessalta tämä vaikuttaa koska nuo korkeudet houkuttavat päivä päivältä enemmän, tahtoo sanoa että hemmetti kun olisi siivet ja voisi lennähtää lepuuttamaan itseään jonnekin paratiisisaarelle.

   Poista
 8. Kiitos rakkaat ja ihanat nunnani, pyydän vielä huomisen päivän kärsivällisyyttä sillä se menee töissä niin kuin tämäkin (tulin just himaan) ja pääsen koneelle vasta illalla. Sunnuntain pitäisi olla vapaa -ainakin puolesta päivästä eteenpäin. Kiitos kun ootte jaksaneet käydä täällä ja kyllä minäkin tulen mutta mun on pakko painaa kun Pösö-velka painaa harteita. Nyt on mentävä suihkuun ja nukkumaan kun aamulla on taas lähtö. Pusuja.

  VastaaPoista
 9. Muuten kiva kun miesystävä näkee Google-Chromin ja yhdessä ruudussa on sun blogi...nakunaisten kuvien kera. Mä olen nyt katellut pornoa siis, hän kun ei suomea jummarra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun täytyy kertoa miehellesi että kyseessä on korvessa asuva, varsin hurskas apotti joka opetusmielessä käyttää noita kuvia - tekstiensä tukena ;D

   Poista
 10. Vastaukset
  1. (kts. ylempi vastaus) No sitä suuremmalla syyllä sun täytyy valistaa miestäsi! :D

   Poista
 11. Voihan ne rytätä tolleeki, tissit.

  Mä pysyn tiikerinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta olen satavarma ettet jättäisi huomioimatta sitä tilannetta kun nappi pettää, et vaikka olisit kuinka tiikeri :D

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...