keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kesän kuumat siivousvinkit: Kärpäspaperitakki ja unisex - liimahousut

Ihan ensiksi ja pikaisesti toivotan tervetulleeksi Luostariin -Nna:nnan Make My Day – blogista josta kerroinkin jo aiemmin. Vihdoinkin kelit suosivat joten Syyrialainen saa tänään keulaansa värin jota se on jo pitkään kaivannut ja myöhemmin tänään ilmestyvässä postauksessa onkin sitten kuvat uljaasta Saruksesta. Toki jännitysmomenttia piisaa sillä nuo täysin lotolla vetävät meteo-miehet ovat povanneet puolille päivin sadetta joten saas nähdä päättyykö tämäkin päivä niin, että katselen tukevaa oksaa ja rasvailen köyttä. Pitäkäämme peukkuja, sillä tässä alkaa työkiireet muutaman päivän sisään ja rattaat on oltava kaikinpuolin lyönnissä siihen mennessä, töiden alettua kun päivästä loppuvat tunnit remontteja ajatellen.

Illan tekstissä jatkuu niiden innovaatioiden/harrastusteni esittely minkä takia naapurit pitävät meikäläistä täysin laitoshoitoon kuuluvana yksilönä, mikä mielestä on täysin aiheetonta ja suorastaan törkeää. Ei ole mun vika jos ne eivät tajua kuinka hyvät rullaluistimet akkukäyttöisistä nauhahiomakoneista saa, tai kuinka kätevät ovat auton siivouksessa kärpäspaperista tehdyt takki ja housut. Ne kun laittaa päälle ja alkaa kieriskelemään kabiinissa niin jo vain tulee puhdasta. Voin taata että kunnon kieriskelyllä ja jo pelkästään istuksimalla saa jokaisen koiran tahi muun elikon karvan lähtemään jakkaroista irti, asia jonka toteutin viimeksi toissapäivänä jolloin nähtiin taas naapureiden tyhmyys. Heittelehdin Syyrialaisen hytissä suhteellisen vauhdikkaasti – se kun kokonsa puolesta sallii moisen – niin eikö nämä alati kyttäävät saatanat tule kurkkimaan sivulasista sisään. En välittänyt vaan jatkoin kierähtelyä ja vääntelehtimistä penkillä, kuunnellen samalla mitä nämä monoaivot juttelivat:


- Tuu kattoon, nyt se on seonnut ihan kokonaan!
- No niin on, äijällä on kärpäspaperista tehdyt rääsyt ja se taas ottaa yhteyttä omiin lentäjiinsä kun heittelehtii tuolla tavoin. Kumpaakohan toi sen riehuminen on, hallusinaatioita vai kouristuksia eli täytyiskö soittaa ambulanssi?
- Et jumalauta mitään ambulanssia soita, me ei tähän sotketa itteemme joten kouristelkoot rauhassa sillä onhan se aikasemminkin vääntelehtinyt (tietämättömille kerrottakoon että korjasin voimavirtaroikkaa ns. lennosta eli siinä oli virrat päällä ja se löi yht'äkkiä käsille todella reippaasti mutta eihän rakkaat naapurit sitä tajunneet tai sitten eivät viitsineet edes tulla irrottamaan pistoketta seinästä).
- Kuuntele, se yrittää sanoa jotakin! (vitut yrittänyt vaan meni koirankarvoja kurkkuun)
- Häivytään täältä ennenkuin se tajuaa että me tuijotetaan sitä.
- Voitaisko avata ovi ja tökkiä sitä jollakin kepillä?
- Ei sentään, voidaan vaikka myöhemmin nakata sitä kivellä kun on välimatkaa vähän enemmän.
Tässä on todella hyvä varuste esim. auton siivoukseen eikä tälläisen takin valmistamiseen kovin montaa  (muutama sata) rullaa kärpäspaperia mene.


Tein myös kesäkäyttöä ajatellen tälläiset shortsit.  Näitä saa kahtena eri  vaihtoehtona eli joko ihan perinteisestä kärpäspaperista tehdyt tai sitten kuvan unisex -malliset (kolmella aukolla), joihin on liima.aineeksi spreijattu polyuretaanilakkaa kuivumisen ehkäisevällä aineella höystettynä.


Näin mukavia ja ymmärtämättömiä naapureita mulla on ja sitten ne kehtaa haukkua meikäläistä hulluksi. Ei ole helppoa tämä meikäläisen elämä mutta siitä illalla lisää, nyt on mentävä. Teille toivotan hyvää keskiviikkoa, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

15 kommenttia:

 1. Siivouksessa oon käyttäny ihan tavan teippiä, mutta kärpäspaperiin oon kerran saanu hiiren. Vieläkin säälittää, kun piti hukuttaa se vessanpyttyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa 50mm leveä maalarinteippi on oiva väline karvojen poistamiseen niin vaatteista kuin kalusteista/autonpenkeistä. Paljon halvempi kuin ne fucking liimarullat, teipinpätkä kun tulee karvoja täyteen niin sitten vain repäisee uuden.

   Sitä vaan ihmettelen että miten ihmeessä sä sen hiiren siihen sait? :D

   Poista
 2. En tiedä miten päin se liimapuoli... eikun sehän on molemmin puolin... tai ainakin silloin kahdeksankymmentäluvulla vielä noissa kärpäspapereissa.... mutta tullee sitten karvanpoisto työn päätteeksi.

  Onko noita kärpäskuviolla? Kärpästenherra asu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voin kyllä painattaa vaikka kärpäskuviolla ja siitähän nuo shortsit ovatkin hyvät että siinä tulee alakerran vahaus samaan syssyyn ;D

   Poista
 3. Odotan jo innolla kuvia Sarus Syyrialaisesta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kirjoitettaessa sinä olet jo ne nähnyt ja Syyrialainen käski kiittää - se pitää nimestään <3

   Poista
 4. Ajatus meni nyt sivuraiteelle sannan kommenttiin. Saiko sen hiiren menemään myös alas viemäristä?. Tieto olisi minulle hyvin tarpeellinen, kun en itse uskalla kokeilla. Huoltomies on äikäinen jo ennestään, kun en ymmärrä miten sen pytyn liipasimenkaan? saa itse paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna saa menemään vaikka mitä ja mihin jos sille päälle sattuu.. eli kyllä miltei kaikki oravaa pienemmät saa menemään (joskaan ei kovin suositeltavaa).

   Pytyn painikkeen tai vetimen saa paikoilleen eli lukittua pienen ruuvimeisselin avulla, vesisäiliön sisällä olevassa tapissa on reikä johon ruuvi asettuu.

   Poista
  2. ..tai vanhemmissa malleissa se ruuvi on vesisäiliön kannen päällä.

   Poista
 5. Tuli mieleen noista viattomista sivustakatsojista: Oikeesti joa vaikka ihan kuolinkamppailussa kouristelis yleisellä paikalla niin jengi lähinnä kuvaa tapahtumaa kännykällä tai juoksee karkuun. Varmaan juuri samnlaista ajatustenvaihtoakin käydään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja eikös Jenkkilässä neuvotakin huutamaan jotain muuta kuin "raiskaus! raiskaus!" sillä ei kukaan siitä välitä vaan tälläisessä tilanteessa tulisi huutaa jotain muuta. En tiedä kun nämä ovat kuulo/luettuja puheita ja asioita mutta toisaalta en yhtään epäile.

   Poista
 6. Hulluja noi sun naapurit. Soita niille ambulanssi!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tarvitsisi sillä niiden touhut ne vasta pimeitä onkin..

   Poista
 7. Oikeestaan vois sanoa että hauskoja naapureita,ei käy aika pitkäksi kummallakaan osapuolella.
  Tuota kärpäspaperitakkia en tohdi käyttää,voisi blondi olla hukassa sen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Ritva N! Miten hasuka nähdä teitä tällä Luostarissa, oikeesti on mukava että kommentoit ja tietysti tuohon kärpäspaperitakkiin liittyy muutamia hankaluuksia mutta uskoisin blondienkin pärjäävän niiden kanssa - tavalla tai toisella! ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...