maanantai 3. kesäkuuta 2013

Niin ihgut kuteet että turpaan tulee joka kerta! (mukana myös Hot Lottas - järjestön pari kuvaa)

Naapurissa asuva lehmien stailaaja ja meikäläinen


Joo, mulla on nähkääs asiakastapaaminen heti aamusta ja ajattelin varmistaa että teenkö mä hyvän vaikutuksen, siksipä pyysinkin naapurinmuijaa ( kuvassa, on stailannut lehmiä maatalousnäyttelyihin jo vuodesta 1971) vähän katsomaan mun ulkoista habitustani. Kasvatin noi pitkät hiukset kun ne liehuu niin saatanan ihgusti tuulessa ja korostaa noita mun järjettömän kalpeita kasvojani silleen kivasti. Noi vaatteet löysin sellaisesta keltaisesta uula-la-laa-ffaffaffaffaafaa-vai mitä ne on – laatikosta ja täytyy oikein ihmetellä noita rikkaita ihmisiä kun ne viskaa noin trendikkäitä kuteita niihin pönttöihin. Noi on hyvät vaatteet, sillä ne herättää jopa niin paljon huomiota että meikäläinenkin on ottanut kuusi kertaa (eli joka kerta kun ne on olleet ylläni) turpaansa niiden takia. Uskon että syynä on kateus, varsinkin tota paitaa kohtaan koska sen pinta on peitetty ”Voi vittu mutta mä olen todella korvesta” - tekstein (noi mustat söheröt). Höh, ei kai siinä nyt ole mitään pahaa jos asuu vähän (jaa vähän) sivummassa, kyllä täälläkin muotia seurataan (Hankkijan kuvasto ja kaupunkireissuilla ihmisten pyykkinarut) joten ei me ihan juntteja olla.
Onneksi tää kuva otettiin hetkeä ennen kuin taustalla näkyvä valkopaitainen mieshenkilö koppas mua ohtaan ja mun jakaus meni sekaisin.

Jos joku väittää ettei tuo ole totta niin hän on henkilö joka ei tiedä kiireestä mitään. Taas mennään alkava viikko yhtä vaakalentoa mutta teen sen mielelläni koska sitten pidän suuren maalausviikon eli Strumffi saa uuden ja kiiltävän pinnan. Pellithän siinä ovat ok joten pohjatöihin kuuluu onneksi vain ankaraa hiomista ja sitten vielä hiomista. Värit käyn ostamassa viikonloppuna (yritän rutistaa tämän keikan viidessä päivässä) ja ensi viikon torstaina saatan päästä vetämäänjo ensimmäisen kerroksen. Uuden ruiskun kävin ostamassa vaikka vanhakin on ihan jees mutta kummiskin – uusi on aina uusi. Olen jo pitkään miettinyt tekisinkö sapluunat ja laittaisin kylkiä koristamaan Saint Peppone – järkkyneen mielen Luostari – tekstit mutta enpä tiedä. Sitten laittaisin varmasti jos mulla olisi teidän pärstäkuvianne sillä yks mun kaveri on meedio kynäruiskun kanssa ja se voisi maalata komean Luostarin taustalle ja sitten siihen teidän perään katsottavien rakkaitten asukkien kuvat etualalle komeasti sommiteltuna. Siinäpä sitä olisi mainosta mutta taidankin tyytyä yksiväriseen pintaan koska siinäkin on ihan tarpeksi hommaa.


Lopuksi – ja kesän kunniaksi – päätän ilahduttaa muutamalla kuvalla. Mehän kaikki tiedämme että Hirnakka viljelee blogissaan epäjumalankuvia aina kuukauden ensimmäinen päivä ja nämä kerettiläset kuvat esittävät kuuleman mukaan jotain Kilpisotureita. Tahtoo sanoa sitä, että jos hänellä on sotureita niin minäpä lätkäisen muutaman Lotan kuvan jotta pysytään tässä Sotilas/taistelu-teemassa.
Lottia on tummia....

...ja vaaleita, kaikki yhtä.....


Niin, ja nämä kuvat eivät ole kerettiläisiä ja syynä tähän on se, että ne edustavat sitä mitä minä niin paljon teissä rakastan eli...


No niin,  taas on lähdettävä mutta hyvää alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

16 kommenttia:

 1. Onneksi mä en ole lottaosastoa :)
  Lukeudun pitkän linjan sisseihin... Ja mitvit vikaa kuteissa muka on? Me Malmilla ei kyllä tajuta nyt yhtään? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa naisissa asuu pieni lotta, halusivatpa he sitä tai eivät ;D
   Vaatteet on meikäläisenkin mielestä ihan ok joten ihmetellä täytyy ihmisten käyttäytymistä..

   Poista
 2. Olis mahtavaa nähdä strumffi duunattuna tuolla jossakin. Ohi lipuisi Järkkyneen mielen luostari, mutta noista kuvista olen eri mieltä. Toisaalta miten vaan, jos velho tekee taideteoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ties vaikka näkisitkin joskus tulevaisuudessa, kaikki on mahdollista kunhan kiireet helpottavat ;D

   Poista
 3. Jaksua kiireeseen ja helteeseen. Jotkut täällä lomailee ...sorry!

  VastaaPoista
 4. Miksi tuo blondi on niin myrtsin näköinen? Ehkä senkin pitäisi käydä siellä uffaffaa-laatikolla, kun taitaa palella vähissä vaatteissa, raukka. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se Myrtsinä ole vaan sillä on sellainen tietty fiilis- tiedäthän... ;D

   Poista
 5. Onneksi on helle, niin nuo lapsukaisetkin tarkenevat noissaa asuissaan;)

  Sitten perään katsomisesta. Toden totta, olisin iloinen jo joku minunkin perääni vielä joskus katsoisi, aivan kirjaimellisesti;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun perääsi katsellaan mutta ethän sinä sitä näe! niinkuin koirien maailmassa ei ole yhtään haistelematonta persettä, ei myöskään miesten maailmassa ole yhtään rekisteröimätöntä persettä ;D

   Poista
 6. Jaahas, mä sain kummastelevan kommentin osakseni kun sivustaseuraajan silmät tarkentuivat tuohon ylempään Lottaan! Taisi vaan hämätä, jotta en skrollaisi heti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain niin, se on hyvä kun lottien kuvat (jotka ovat esimerkillisiä toimissaan) herättävät kiinnostusta ja huomiota! :D

   Poista
 7. Meinasin revetä, naurusta. Ajatelkaa itsemaalattua kärriä jota ajaa ylpeänä kauniista nunnistaan apotti Peppone. Nenä hiukan pystyasennossa, käsivarsi ikkunasta laiskasti roikkuen, Metallican luostarimusiikin (hikipedia) soidessa kajareissa.
  Me lähetetään sulle kuva heti kun kerrot toivotut mitat (kuvankäsittely saattaa viivästyttää lähetystä jonkin verran). Saint Peppone - Järkkyneen mielen luostari -tekstin mä ainakin asettelisin snadisti vinoon ja jonkun vekkulin nunnan makuuasentoon sen alle. Kai mäkin kelpaisin mukaan? Voisin asentua taakse, rekisterikilven viereen ja olla hyvin huomaamaton. Kattopeltiin, lasten katseilta piiloon, sitten ne riettaat jotka rohkenevat kuvauttaa itsenä Luojan luomassa asussa. Hiekkalaatikkoäidit nääs pitää pitää tyytyäisinä.
  Media kärttäis haastatteluja Pepponelta, jonka pitäisi osata pitää luostarinsa piilossa Papeilta, Paavilta ja Poliiseilta. Sillä niin kuin sanassa sanotaan "kell onni on, se onnen kätkeköön".

  Ilkoiva Kääkkä
  PS. Eiks toi sama hemmo voin kynätaiteilla hienon ja riettaan alttaritaulun luostarille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kääkkä, eihän Luostarissaole alttaria? Ei ole tarvittu, kun ketään eikä mitään ei palvota;))

   Poista
  2. Et ois kertonut! Oltais voitu kerätä lovvoo kolehdista ja pitää Alttaribileet - höh sua Rantis :/

   Poista
  3. Kääkkä, sun ehdotuksesi on kuultu ja hyväksi havaittu! Ilman muuta Luostariin tulee rietas alttari - nyt kun sen sanoit - ja sitä tullaan ahkerasti käyttämään joka hemmtin tilaisuudessa mitä ikinä järjestetäänkin!

   Kuvasi (niin kuin muidenkin) otan vastaan mielelläni ja sen parempi mitä isompi, myöskin tarkat detaljikuvat ovat tervetulleita ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...