tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nyt pääsee purkamaan aggressioitaan, näkemään maailmaa ja kenties hieman töräyttämäänkin jotakuta!

Nyt pääsee purkamaan aggressioitaan, ryöstämään kaupunkeja ja saattaapi siinä ohessa saada pepaakin olemaan tekemisissä vastakkaisen sukupuolen kanssa, nimittäin ristiretket ovat jälleen avattu. Kyllä, enkä nyt puhu mistään marttojen Israelin matkasta vaan sellaisesta keikasta missä viini virtaa ja miekka heiluu hurmeisena aina siihen asti kunnes viimeinenkin hyttystappaja-automaatin valmistaja on tapettu. Syynä tähän eeppiseen ja muuutenkin vallan helvetin laajamittaiseen kostoretkeen on tämä laite, jonka rakas vaimoni käski ostaa viikko sitten.

Aasialainen hyttyslinko, tunnetaan maailmalla myös nimellä TFSP (Tube For  Stupid People)


Kyseessä ei ole perseaukisten humidori eikä nakkien paistolaite, vaan aasialaisen käsityön taidonnäyte hyttysten tappamisen saralla. (Polga, varmaan huomasit mikä opus on taustalla – sitä luetaan ahkerasti!) Jumalauta mikä himmeli, hurisee niin että tv:n joutuu pitämään täysillä mikäli haluaa saada uutistenlukijan puheesta jotain selvää eikä tilannetta helpota yhtään se, että tuulikaapissa huokailee sähkömitttarin rasvaaja jonka Wattenfall suuressa ystävällisyydessään lähetti. Tuo paskapönttö haukkaa sen verran virtaa että sähkömittaria on pakko öljytä siitä huolimatta että taulu on digitaalinen ja itse laite toimii 24 voltin (eli muuntajan kautta) jännitteellä. Meidän talous on nyt virran kulutukseessa valtakunnan verkon kolmanneksi suurin, heti raskaan teollisuuden ja Arevan työmaan jälkeen - niin paljon tuo saatanan taikalaatikko haukkaa imatraa.

Kaikkea perkelettä tuolta itäisiltä mailta tuleekin ja kaupassa tehdyssä pikaisessa tarkastelussa olisi pitänyt ymmärtää tämän tarran merkitys:

Aivan vitun kallis - noin niinkuin jouluvaloksi


Sori huono kuvanlaatu (nokialaiseni vetelee viimeisiään) mutta jokainen näkee että hyttysen päälle on vedetty punainen viiva joka ei suinkaan tarkoita no more mosquitos, vaan sitä ettei laite todellakaan imaise sisäänsä yhtään perkeleen inisijää sillä sen pääasiallinen tarkoitus on helpottaa niiden elämää lennättämällä niitä vapaakyydillä ympäri kämppää. Violetti valo on silkkaa kusetusta tyyliin ”Kyllä se toimii hyvin kun siinä palaa valokin”. No just näin, alaosan ritilöin varustetussa tyrmässä pitäisi virua kuolleita hyttysiä kammion täydeltä mutta ei siellä ole ainuttakaan. Sen sijaan rännärin pohjaa koristavat mun piilolinssit jotka laite imaisi heti kun paketista purkamisen jälkeen täppäsin tämän inhan sähkösyöpön päälle. Flop-flop kuului ja siellä ne mammitteli, mun hienot piilolinssit. Mullahan ei normi piilolinssejä ole koska ainakin Synsamilta tuli viestiä ettei he ala koripallon puolikkaita lasittamaan. Mulle ei jäänyt vaihtoehdoksi kuin sulatella suojalaseista sellaiset pyöreät läimäreet jotka mä sitten päällystin Elmukelmulla ja joiden taitot ovat kyllä aivan päin helvettiä mutta näkee niillä lukea päivän aviisin, joskin sen jälkeen paukahtaa sellainen migreeni päälle että kuset tulee housuun. No helvetti, ei se mun vikani ole jos okulaarit on hieman isot sillä ne ovat olleet pienestä saakka sepposen selällään – jatkuvan hämmästelyn takia. Maailma on ihmeellinen paikka enkä vieläkään oikein tajua mitä muijan kanssa makkarissa tehdään mutta eiköhän sekin ennen kuolemaa selviä. Tai ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun käsi kramppaa lopullisesti.

Vielä tähän paskainvestointiin, niin laitteenhan oikeasti pitäisi imuttaa nuo lentävät saatanat noista yläosan rei'istä ja painaa ne flektin läpi pöntön pohjalle. Niin pitäisi mutta aerodynaamiset ominaisuudet on taas suunniteltu jaa pikkasen vajaan riisikipon ääressä eikä se mitään ime. Pölyä kyllä lennättää niin perkeleesti ja minäkin allergikkona en ole juur mitään nähnyt viikkoon. Silmät muistuttaa viikon vanhoja ampumahaavoja, valuvat ihme mäihää ja kutiavat niin paljon että teräsharjalla pitää kihnuttaa. Ei siinä touhussa kuulkaa visiot kirkastu vaan mieli mustenee ja sen takia tämä ristiretki nyt sitten on syytä tehdä. Pyysin ennakkoperinnön ja pystyn maksamaan palkkaakin halukkaille, tietty retken ohessa olevat ryöstösaaliit toimivat provikkana joten se on jokaisen oma asia paljonko haluaa kerätä. Riehuin netissä ja ajattelin teille nunnille (te kun olette sen verran kuumaverisiä että tuumasin tälläisen hurmeretken kiinnostavan) työasuksi jotain tälläisiä:

No eikö olekin ilmava?

Aika buenos stardes vai mitä? Toi silmukkapaita on aika mitään sanomaton näin kaukaa katseltuna mutta lähemmin tarkasteltuna se tarjoaa (ainakin mulle) todella upeita näkymiä ja se on näillä helteillä hyvä ilmavuutensa takia. Toi hamonen on mielestäni hyvä juttu koska me liikutaan vanhoja perinteitä kunnioittaen ratsain, niin tuo päällä ei vesiraja pääse hikoamaan juur lainkaan. Etelässä kun on sen verran isoja kärpäsiä että niitä ei kukaan matkaseuraksi halua. Toinen vaihtoehto olisi tämä:

Tässä on kunnon reissuvaate

Samaan tapaan kunnon visuaaliset näkymät tarjoava vaate, suojaa eikä hiosta. Korostan ettei etuosan remmien tarvitse olla tiukalla, vaan niitä saapi pitää löysemmälläkin...hmmm....ettei hiertymiä tule. Alaosan nahasta ei käsittääkseni voi paljon tinkiä mutta kaipa tuota voi jokusen tuhannen kilometrin pitää, eihän se nytniin outoa ole kun on nahka nahkaa vasten?
En tiiä kuulkaa yhtään mistä tämä tuli enkä saanut sitä poistettua, taitaa olla niitä bloggerin tekosia..


Onneksi olen kuivatellut sieniä ja kerännyt suomusammalta, niin voidaan röyhytellä jokuset piipulliset menomatkalla. Mennään tuosta lahden yli ja jatketaan siitä ratsain, tällä tavoin saamme enemmän ryösteltyä ja nähdään vähän maisemiakin (no ei todellakaan nähdä, on noi sienet sen verran tukevaa kamaa). Satamaan päästyämme voidaan pitää kisan siitä, kuka osuu hevosella paatin keulaportista sisään ja skeptikoille voin sanoa ettei ole mikään helppo rasti kun suomusammal jytisee otsalohkossa ja vääntää horisonttia ihan vitulleen – kokeilkaa vaikka. Täytyy olla todella taitava pohkeiden käyttäjä mikäli ei halua päätyä satama-altaaseen. Uskon että ristiretkestämme kerrotaan saagoja vielä pitkään senkin jälkeen kun me kaikki kasvamme koiranputkea:
Tarinoita lääkehuuruisista kottaraisista ja muutamasta harittavakatseisesta munkista, jotka pyyhälsivät myrskytuulen lailla läpi itäisen aasian käsityöläispajojen, moukaroiden joka vitun hyttysautomaatin (tekijöineen) joka kohdalle sattui. Tuo verinen joukko, joka jutteli omille lentäjilleen tahi muille olkapäällä keikkuville hallusinaatioilleen ja maissipiipuista nouseva sauhu tuli tutuksi monessa hyttysautomaattikommuunissa, sillä se katku oli ainoa mitä jäi koko fucking pajakylästä jäljelle ristiretkeläisten pyyhkäistessä mestan yli. Vain muutama itikkapaja säästyi, sillä ankara pajatus ja kikatus kertoi kuutamolla olevien ristiretkeläisten lähestymisestä ja näin väki ehti kerätä ne saatanan virityksensä ja paeta riisipelloille turvaan. Joissakin tapauksissa kävi myös niin, että ristiretkeläiset saattoivat pyöriä ympyrää päivätolkulla pössäyteltyään liian tukevat hentsat”.

Oi, tuosta retkestä tulee toteutuessaan hieno ja vihdoinkin pääsen antamaan asiakaspalautetta tuotteen valmistajille suoraan. Nyt ei muuta kuin ilmoittautumaan niin tiedän varata liput jotta päästään tuon lätäkön yli, tehdään sellainen koukkaus tuosta etelän puolelta ennen kuin lähdetään itää kohti. Polttelen tässä vielä yhden piipullisen ja alan teroittamaan miekkoja valmiiksi, sen jälkeen on soitettava yhdelle tutulle hevosihmiselle ja varattava nuo uljaat ratsumme. Jos teillä on jotain pettymyksiä tullut etelän mailla niin käydään hoitamassa nekin asiat kuntoon, sillä koko kesä ja vähän syksyäkin tuossa keikassa menee joten kuukausi sinne tänne ei merkkaa mitään.Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukkaat ja muut matkaajat. Btw, positin sen G+:n kommalootan sekä muut kun ne eivät oikein palvelleet tätä touhua.

55 kommenttia:

 1. Miehillä noi istumalihakset mielenkiinnonkohteena. Partapappakin puhui niistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minä tiedä mistä tuo kuva putkahti! Vannon kautta kiven ja kannon...;D

   Poista
 2. Kieltäydyn osallistumassa noissa vetimissä! :/ Ei hyvä ideo. Sen sijaan otan normi welhotar-waatetuksen, jolloin mikään ei enää lähellä inise (on sen verran tukevat haisut 4 000 vuoden ajalta!) ;) Ja ei niitä munkkeja tarvii - me nunnat otetaan mieleisemme orjat menomatkalla mukaan... *orjat, tsihih*. No joo, menen minäkin tästä polttelemaan sammaliani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta muuten lähdet - hyvä hyvä! Kyseessähän on puhdas ryöstöretki joten senkun otatte orjia mielenne mukaan ;D

   Ps. Hyviä sammalia! ;)

   Poista
 3. Pääsi nauru, kun aattelin itteeni noissa ylemmän kuvan vetimissä... alin näyttää tutummalta.
  Mihinköhän tutkimustulokseen perustuu tuo, että hyttyset ymmärtäis mitään tuommoisesta valosta? Näkeekö ne edes mitään? Hiilidioksidin mukaan ne ainakin ihmisen kimppuun tulee.
  Leipomossa näin kyllä KÄRPÄSILLE tarkoitetun violettivaloisen käristyslaitteen, jossa aina välillä kyllä grillaantuikin jotain.

  Vähän huonosti on se mejänki hyttysmagneetti alun jälkeen kerännyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baareissa / kahviloissa näkee tosi tehokkaita (isohkoja) violettivaloisia juttuja joissa kyllä napsahtelee tasaisin väliajoin (enkä tarkoita laitteella ilmaa raikastavaa savunsyöjää) mutta tuo pikkupönttö on ihan perseestä. Tietyllä äänitaajuudella toimivaan vehkeeseen en viitsi koiruuden takia investoida vaikka niitä kehutaankin paljon.

   Poista
  2. Meneekö tejän pönttöön niitä kärpäsiä?

   Poista
  3. Siskolla on muuten semmonen äänellä toimiva hiirenkarkotin, eikä sen koirat välitä siitä mitään. Hiiret on kyllä pysyny poissa.

   Poista
  4. Ei meidän pönttöön ole mennyt muuta kuin mun piilarit.

   En tiedä siitä hiiren karkottimesta millä taajuudella se pelaa... ja olen aika skeptinen kaikkien noiden himmelien suhteen.

   Poista
 4. Ilmoittaudun oitis retkelle! Mutta tuo ns vaateus, ehei, kylmä siinä tulee, jos reissussa mene syksyyn asti. Vaatii saada turkin! Eikä mitään tekoturkkia sitten vaan käythän taas Siperiassa metsällä kaatamassa niitä harvinaisia elukoita, niistä oi niistä, haluan turkin!!
  Kuten edellä, esimerkkinämme oleva abbedissa, vaadin myös saada valita omat orjat mukaan. *lähtee kiivaasti etsimään nuorehkoja , alle 99v, miehiä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette kummaa väkeä, tarjotutu vaatteet eivät kelpaa mutta kummankin sandaalit läpisevät orjajahdissa - joka kuitenkin lopulta päätyy siihen ettei teillä ole vaatteita lainkaan! Oi tätä naisten logiikkaa ja nyt pitäisi vielä lähteä Siperiaan tappamaan söpöjä metsäneläimiä. Rantis, sinähän varsinainen Kublai-Kaani olet! ;D

   Poista
  2. Kuukkeloi kiivasti Kublai-klaania;)

   Poista
  3. Rantis, ota sä Kublai. Mää tyydyn ihan lähes-kotimaiseen vaihtoehtoon eli Orm Punainen kelpais mulle, koska olen enempi viikinkien sukua & huonetta! :) Sitten kaupan päälle jokunen orja huvittamaan synkkinä ja kylminä iltoina sekä tarjoiluhenkilökunnaksi... jo vain, kyllä me tekemistä keksimme ilman noita löytätapaisia ja kevytpukeisia alaikäisiä likkojakin :D *kypsät, ainakin täällä melkein ylikypsä, naiset*

   Poista
  4. Tutustuttuani aiheeseen, päätin, että ilman muuta ota Kublain. Sitten ah, niitä nuoria alast... orjia muutama peleht.. siis huolehtimaan tarpeistani.

   Terveisin,
   Rantis, The YLikypsä

   Poista
  5. Ei hyvää päivä sun kanssasi - nyt on Rantis oikealla tiellä (jälleen kerran!) :D

   Poista
  6. No nythän täällä aloi iltamat kun Orm Punainenkin on paikalla :D
   Jumaliste, meikäläisen Napoleon - kompleksi taitaakin olla vaatimaton sivujuonne sairaassa mielessä kun sitä vertaa teidän juttuihin! :DD

   Poista
  7. Apotti jää taas ns. alakynteen :D Kirjaimellisesti... Sulla kun ei vielä ressulla oo niitä varttihullun papereita, vasta hankintareissu päällänsä! :)

   Poista
  8. :D:D Olet muuten Polgaseni jumalauta oikeassa! :D

   Poista
 5. Kävin jo Siperiasa. Ei itikoitten syötiksi voi ajatellakkaan lähtiä kovin vähisä kuteisa. Suosittelen täyvellistä maastopukuvarustusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, siellä Siperiassa ne itikatkin ovat harakan kokoisia ;D

   Poista
 6. Lähden heti jos saan tuon ekan kuvan vartalon ja mekon! Vaadin myös kunnollisen miekan ja hupullisen viitan. Voisko sen ristiretken suunnata tuonen Keski-Maahan? *pakkaa reppuaan*

  Kaveri kehui maalämpöä, jonka laittoivat muutama vuosi stten. Heillä nimittäin aiempi öljylämmitin vei sen verran tehoja, että lämähtäessään päälle meni koko kadulta valot hetkeksi. Näin sähkölaitteista tuli tämäkin tarina mieleeni.. jaa, ai töitäkö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat saat kunhan lähdet mukaan ja matkalla voimme poiketa (about 3-4 kuukautta) Keski-Maassakin.

   Maalämpö on hyvä ratkaisu ja vaikka moni kauhistelee perustamiskustannuksia niin suht noeasti se maksaa itsensä takaisin - ja on ennenkaikkea vaivaton.

   Poista
 7. Mä otan kans ton eka asun. Saappaat tukee kipeetä jalkaa, ihan sen takia. Sit haluan kunnon oriin enkä mitään takkukarvaista vanhaa konia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, siis eka asuste...*kirjoittaa tilaukseen*..ja juu, saat kunnon orin ja montako orjaa haluat? Ne kun tuntuvat olevan kovassa huudossa tänään ;D

   Poista
 8. Jaa, että ratsastusvaellukselle :D

  Noista asuista kyllä pitää saada tarkemmin tietoa, mitään stringejä ei sitten oteta. Ratsastapa kuule itse tuntikin remmi persiissä niin tiedät, että se ei kertakaikkiaan käy.

  Mä otan meidän omat hepat, ne tarvitsevatkin uutta ilmaa... mokomat peltojytkyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä siitä aika vaellus tulee kun hävitetään puoli Aasiaa ja ryöstellään menomatkalla suurin piirtein kaikki itäiset maat ;D
   Eihän noi toki mitään stringejä ole, vaan kunnon ratsastustarvikeliikkeen valikoimista minä ne löysin. No hittolainen, tämähän on todellakin hieno tilaisuus teidän hevoisille päästä katselemaan maailmaa ja vieläpä tutussa komennossa - oih, tuskinpa maltan odottaa lähtöä :D

   Poista
  2. Hirnakalle ykkösvaraus mulle söpöliinistä!!! (siis hobusest)

   Poista
  3. Polga, sinuapa hyvinkin ajatellen päätin ottaa molemmat sotanorsut liikkeelle. Mulle valomiekka! Ja sähkökärpäslätkän nimeen vannon minäkin, sillä kun huitoo niin maila hehkuu sinisenä ötököiden kärventyessä.

   Poista
  4. No nyt tämä repesi totaalisesti jos TKE alkaa heilumaan valomiekan kanssa. Ristiretkeläiset alkavat muistuttaa enemmänkin friikkiretkeläisiä kun on Jeanne D'arc:ia, Orma Punaista, Kublai Khan:ia ja huippuna Star Warsin uusin tähti Hirnakka! Ei jessus sentään, mitähän tästäkin ristiretkestä tulee... :D

   Poista
  5. Niin, ja pitää muistaa hyvin ohjautuvat Soosi ja Töttis! ;D

   Poista
  6. Ne kulukee autopilotilla, Soosiin on asennettu myös Norwegian airlinesin heittoistuin :D

   Poista
  7. :D Toi heittoistuin on yliveto!

   Poista
 9. Minä kyllä haluan kunnollisen sotisovan.
  Jotain tällaista ajattelin:
  http://www.cinemotions.com/data/films/1050/41/2/photo-Jeanne-d-Arc-Joan-of-Arc-1999-15.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääseekö noilla peltivarustuksilla edes hevosen selkään;) Lämpimät ovat, jos laittaa villahousut alle;))

   Poista
  2. Rälee on haarniska ja toki saat sellaisen mutta yhdellä ehdolla: mitään ei sitten tule alle - ei edes Rantiksen mainitsemia villahousuja sillä minä nimenomaan en halua sun kuolevan lämpöhalvaukseen ;D

   Poista
  3. Täällä olen vartiossa:
   Sinä ja sun lämpöhalvauksesi;DDDD

   Poista
  4. Eikun ajattelin jotain sellaista vähän modernimpaa teknistä materiaalia olevaa aluspukua, joka haihduttaa lämpöä ja pitää meikäläisen coolina. ;)

   Ja Rantis, totta kai hevosen selkään pääsee. Sitä vartenhan on ne aseenkantajapojat tms. joilla voi tarpeen vaatiessa jopa nostattaa itsensä ratsun selkään. :D

   Poista
  5. Luostarissa ei alusvaatteita käytetä. Kaavut ovat pehmeätä ja ihoa hyväilevää silkkiä (no tietysti meikäläisen on juttikangasta) eikä mitään sallita. Jos haluat haarniskan niin olet sen sisällä alasti. Niin, ei liene vaikea arvata kuka lämmittää kuumailmapuhaltimella sitäkin peltipönttöä ;D

   Toisekseen,taitaisi olla ihan muuta mitä sinäkin niillä aseenkantajapojilla nostattaisit! ;D

   Poista
 10. Miekka kiinnitti minunkin huomion, mut toisaalta sanonta "joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu", saattaa pitää paikkansa, joten antaapa olla. Mie heiluttelen vain sähkölätkääni, kohta täällä on ilmeisesti mittari pakkasella, niin ei huoleta sääsketkään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpiiska on oiva väline ristiretkillä ja monissa tilanteissa jopa parempi kuin miekka - oivallinen valinta!

   Meillä ON JO pakkasella, ei nämä hemmetin kesät korvessa kauan kestä ja siksipä kävimmekin naapurin ukon kanssa pilkillä tänä aamuna. Olihan siitä edelliskerrasta jo aikaa - taisi olla huhtikuun lopulla.... :D

   Poista
  2. Just ehdin kirjoittaa toisaalle, että vasta jokunen vko sitten oli hankia ja jäätä :) *kirjoitin sen silloin TOSI helteen aikana*

   Poista
  3. No niinpä! Kelit vaihtelee mutta ketutus pysyy - näin se menee Suomen suvessa :D

   Poista
  4. Piiska.. hmm. Vieläköhän ystävälläni olisi lainata se yhdeksänhäntäinen... *teroittaa miekkaa mietteissään*

   Poista
  5. Aah..yhdeksänhäntäinen? Entisaikoina kunno ruoskat tehtiin sonnin siittimistä (aikuisten oikeasti) ja sellaisella kun läväytti, niin jo vain jäi komeat jurmut.

   Poista
  6. Juuh.. yhdeksänhäntäinen. Tässä mallissa ei tosin ole 'kynsiä' muistaakseni. Lainasimme sitä kerran.. eeh.. siis polttareihin :P

   Poista
  7. Puskis! Vai vielä polttareihin..se sun ammattikuntasi alkaa tuntua aina vaan kiinnostavammalta, sillä se on uskomatonta mitä kaiken sen hiljaisuuden taakse kätkeytyykään ;D

   Poista
 11. Muista sitten tilata mulle ekstra large työasu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kuule rakkaani mitään ekstra largea tarvitse, vaan sulle annetaan muutama nahkahihna kietaistavaksi ja se on siinä! :D

   Poista
  2. Mistä ihmeestä sää arvasit :D

   Poista
  3. No kun sä rakkaani olet niin vallaton! :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...